Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

Screenshot_12

“Massale sterfte in de Middellandse Zee stoppen – onmiddellijk”? Simpel: gewoon niet meer in gammele bootjes stappen, maar meehelpen je eigen land op te bouwen door het te bevrijden van de wurgende corruptie. De meesten hebben daar echter geen zin in en willen liever hun leven lang in Europa hun hand ophouden.

(Door: “Xander”)

Sociale zekerheid over 10 jaar ingestort: Iedere 1 miljoen migranten kost 10% tot 20% van het BNP – ‘Vooral Noord-Afrikaanse migranten crimineel en gewelddadig’ – Afrikaanse experts:  ‘Wij zijn niet arm door Europees kolonialisme, maar door onze eigen mentaliteit en corruptie’

‘Migratie – Het Grote Misverstand. Valse hoop en brutale leugens’ is de titel van een op officiële overheidsstatistieken gebaseerde documentaire die de Duitse ZDF heeft gepubliceerd. Daarin krijgen critici van het immigratiebeleid, die de afgelopen jaren door de mainstream media werden verketterd als haatzaaiers en complotfanaten, werkelijk op alle punten gelijk. Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen. Het leeuwendeel is te beperkt om te kunnen werken, of wil dat helemaal niet. De druk die zij op de sociale zekerheid leggen is zó groot, dat autochtonen – ook in Nederland – over een jaar of 10 kunnen fluiten naar hun pensioenen, toeslagen en uitkeringen. Daar is dan namelijk helemaal geen geld meer voor.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, corruptie, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

 1. koddebeier zegt:

  Ze zouden niet kunnen werken ????????? Trap ze het land uit opvreters kunnen we niet gebruiken !!

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Werken? Die komen voor iets heel anders. Rassenvermenging of zo.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Groot deel van de bevolking heeft er voor gestemd en wie niet horen wil moet voelen. Lullig alleen dat het veel kleinere deel van de bevolking ook de klos is door de naiviteit en ook deels door het willen deugen met woorden dan he! Dat er vrij veel nogal dommige mensen bestaan onder de bevolking en tevens onder politici, daar heb ik me inmiddels bij neergelegd. Is niet te veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s