Officiële cijfers! . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Officiële cijfers! . . .

 1. M.A.L. Sion zegt:

  We worden overladen met cijfers van de afschuwelijke invasie die ons overkomt. Zijn er ook cijfers over de datum dat de volksopstand plaats zal vinden?

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  De. Volks- ‘Verlakkerij’ in ogenschouw nemende, halveer ik minstens altijd: getallen ons voorgespiegeld door Koran- belijdende aanhangers,,( weten immers dat er tegen de kafirs, ( zijn wij, de ongelovigen)
  gelogen moet worden!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Is er geen een randdebiel in de EU, Europese overheden en Gutmenschen organisaties die vraagt: leven de vrouwen in de landen van herkomst niet in gevaar? Wat voor soort mannen laten hun vrouwen in een oorloggebied alleen? Zijn deze amigo’s die hun vrouwen, moeders, dochters en zusters als prooi voor de vijand achterlaten, de moeite waard? Waarom moeten wij kerels die wegrennen om hun eigen bruine (of zwarte) kloten te redden, hier op onze kosten opvangen? WEG ERMEE!!! Geld moeten wij uitgeven voor bestrijding van armoede in Nederland en andere zaken, zuals hulp aan studenten. Met de rest hebben wij niets mee te maken. Het is tijd dat wij, net als de Visegrad landen, ballen tonen aan de BILDERBERG/NWO chtonische poenmonsters. Na 75 jaar hebben ook wij recht op vrijheid en soevereniteit. Niemand gaat ons omvolken of vervangen; ook niet de vrienden van Jeffery Epstein.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Thomasson.Dit is een invasie van de soldaten van allah,ze komen ons terroriseren en afslachten.Ik waarschuw hier al heel lang voor.Dit is een nazi agenda 5.0

   Like

   • Woodensledge zegt:

    Beste ronjaspers; uiteraard heb je gelijk.
    Maar…als elke Europeaan er ééntje voor z’n rekening neemt, is het varkentje (passende woordspeling) zó gewassen.

    Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Ik heb eens van een Deen een verhaal gehoord over de nazi invasie van Denemarken. Ongeveer een week voor de invasie kwamen jonge Duitsers op vakantie in het land. Zij logeerden in hotels en gedroegen zich perfect. Aardige, beschaafde en beleefde jongens!. Wat was de leiding en de gasten van iedere hotel toch verbaasd, toen op een ochtend in april 1940, kwamen de aardige en beleefde jonge Duitsers naar beneden met uniformen en volle bewapening. Zij vertelden de leidinggevenden en de gasten dat Denemarken is door Duitsland bezet. Zij gaven instructies hoe men zich moest gedragen. Echter, de soldaten van Allah zijn van een andere hout gesneden. https://www.youtube.com/watch?v=GFF6HEj2_28
    https://www.youtube.com/watch?v=X6Uk5TJpEs8 Zij zijn afkomstig van de laagste segmenten van de samenleving in hun land, en hun primitieve mentaliteit spreekt boekdelen. Zij spelen niet de beschaafde nette jongens. Gezien hun afkomst weten zij zelfs niet hoe dat moet. Zij zijn de Jihad soldaten van Allah die Europa komen veroveren. Punt.
    Men kan verwachten dat normaaldenkende politieke leiders en zeker mensen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid v.h. land, zouden deze meute met harde ijzeren hand bij de grens stoppen en zeggen; ‘hier kom jij niet binnen! Ga weg naar waar jij vandaan komt!’. Maar de EU, west- en noord Europese politieke leiders hebben afwijkende denkbeelden die niet stroken met die van een normaal mens. Voor hen staan andere belangen op het spel dan de veiligheid en welzijn van hun volk. Where Money Talks Bullshit Walks.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Thomasson.Dit is decennia geleden al gepland door de satanische globalistische elite,ze willen koste wat het kost een N.W.O. Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Voor het uitmoorden van de wereldbevolking worden de soldaten van allah gebruikt,en straks komen ook nog miljoenen barbaarse afrikanen (duivelspact van marakesh) ons cultuurverrijkend afslachten.

    Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Is dit nieuws, dit was al in 2015 bekend / duidelijk. Tig100 video’s op YouTube als bewijs. 80% waren kerels, avonturiers, parasieten, gevluchte misdadigers etc etc. Menig land was opgelucht dat ze van hun eigen Tuig verlost waren. In Europa stonden de WelkomWelkomkoortjes klaar! Angela Merkel haar man schijnt een huis gekocht te hebben in Paraguay. Zegt genoeg! Waarschijnlijk heeft Angela Mark R. en anderen al toegezegd dat zij daar ook welkom zijn!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   rottenpickwick.Ik ben niet handig met computers anders had ik dat artikel wel bewaard.Merkel heeft onder alle belangrijke duitse steden bunkers laten bouwen welke nog luxer zijn dan 5 sterrenhotels,er is genoeg eten en drinken om het jarenlang vol te houden.Deze bunkers zijn ook allemaal ondergronds verbonden.De ingineur/architecte die deze bunkers heeft gebouwd was stervende en heeft dit toen verteld.

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Ze is gescheiden van haar man. Hoe ze dat met dat huis geregeld hebben weet niemand. Maar die dikke trol zal heus wel een toevluchtsoord klaar hebben staan.

  Geliked door 2 people

  • Woodensledge zegt:

   Rensk: Merkel heeft “gar nichts” te vrezen:
   1e -Haar uiterlijk is de beste verdediging tegen aanranding en verkrachting.
   2e – Moslims houden sowieso niet van varkens.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. Niet enkel zei, maar de meeste verraderlijke politici die mee helpen Europese landen te omvolken. Deze leiders en topverraders bij de media hebben al hun pecunia op off-shore rekeningen of Zwitserland. De hele rijken onder hen kunnen binnen een half uur verdampen. Een helicopter service zal ze naar hun prive Lear brengen. Ook vriend Erich Honecker kon na de val van de DDR vluchten naar Chilli. De kleine meelopende multiculturele stinkers zouden in de stront vallen.

   Geliked door 1 persoon

 6. ruud beijer zegt:

  Vergeet het maar. Veel nederlanders zijn kampioen wegkijken .Er gebeurt niets!@

  Geliked door 2 people

 7. Ik wil graag datum zien van een Nürnberg 2.0 en een lange lijst met ticket verkoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s