Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO²- en stikstofpropaganda compleet onderuit

Screenshot_36

Stikstof doet zeker in combinatie met CO2 allerlei bomen gretig groeien, en dat wil de overheid – gezien o.a. de massale houtkap van de afgelopen jaren – niet hebben.

(Door: “Xander”)

Klimaat nu definitief een nieuwe religie die met honderden miljarden euro’s gemeenschapsgeld wordt gesubsidieerd

Nog steeds wil niemand op een positie van macht en invloed ook maar een blik werpen op de almaar groeiende lading hard bewijs tegen de officieel verkondigde Global Warming propaganda. Ook de Nederlandse overheid is namelijk als de dood dat de belangrijkste reden om de burgers enorme klimaat- en energiebelastingen op te leggen en de samenleving tot drastische ingrepen in het dagelijks leven te dwingen, een groot onzinverhaal blijkt te zijn. De Amerikaanse top-econoom wijst er nu op dat ‘echte wetenschappers zojuist een enorme, voorheen onbekende bron van stikstof hebben ontdekt, die de Global Warming nonsens helemaal op zijn kop kan zetten. Maar ik vermoed dat het genegeerd zal worden, want er staat teveel geld op het spel om er nu nog op terug te komen.’

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO²- en stikstofpropaganda compleet onderuit

 1. M. zegt:

  De enige bedoeling met de CO2 leugen is de laatste eerlijke boeren met echt voedsel de nek om te draaien om zo het monopolie te verkrijgen op het nepvoedsel.
  CO2 daar groeien de planten goed van en links wil graag minder groen blijkbaar en een slechter milieu want daar strijden ze immers voor.
  Bomen kappen voor de 5 G en de CO2 terugdringen voor minder groen en dan maar lullen en gillen dat men zo met het klimaat en milieu begaan is.
  In het gekkenhuis lullen ze nog minder waanzin dan die klimaatzwendelaars en hun leugenaars maar die worden er ook niet voor betaald, dat zal het verschil wel zijn.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Niks aan de hand mensen in Den Haag hebben ze nu het stikstof weer ondekt dus doorlopen niks aan de hand

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Er worden hele wouden gekapt om onze steenkolen energie centrales op hout te laten werken.
  Die gekapte bomen nemen geen co en stikstof meer op, dingen die wel vrijkomen met de verbranding van dat hout.
  Ow ja, steenkool is verkoolde hout en planten resten die een poosje onder behoorlijke druk onder het aardoppervlak bewaard zijn.
  Turf en bruinkool zijn hetzelfde, maar dan jonger en anders opgeslagen.
  De Nederlandse steenkool energie centrales zijn zo ongeveer de ‘schoonste’ ter wereld, doen het altijd, en hun geringe uitstoot helpt planten en bomen groeien.
  Kerncentrales draaien ook zo ongeveer altijd en zonder uitstoot, dit in tegenstelling tot de heilig verklaarde windmolens die op een gedeelte gratis wind draaien en een vracht subsidie…

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ze liegen zo verschrikkelijk dat ze het zelf zijn gaan geloven.
  Vandaag stond er een artikel in het AD over dat we binnenkort in plaats van Euro 95 E 10 gaan tanken, het verschil is dat er bij Euro 95 maar vijf procent bio-ethanol gemengd is en bij E 10 tien procent.
  Vanmorgen werd dat nog aangevuld (nu niet meer) met een stukje over de productie daarvan, het blijkt dat bij de productie voor 1/3 bio-ethanol overblijft maar ook voor 1/3 CO 2, maar dat geeft niet ‘want’ dat gaat via een gesloten systeem naar de kassen in het Westland want dan groeien de planten sneller.
  Ja laat dat maar even bezinken….
  Ze produceren dus CO 2, huh?
  En nu moeten wij kennelijk denken dat het niet die kassen uitkomt, hoe mesjogge kun je zijn?
  Die kassen zijn echt niet luchtdicht hoor!
  Wat je erin blaast komt er ook net zo hard weer uit na verloop van tijd!
  En pas op, we hebben het hier over gigantische hoeveelheden hè, ga maar na 10 procent van alle benzine die we tanken is bio-ethanol, dat zijn miljoenen liters, en net zoveel miljoenen liters wordt er geproduceerd aan CO 2 !!

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4841766/veestapel-d66-stikstofuitstoot-woningbouw

  D66 wil halvering veestapel om stikstofuitstoot te verminderen

  De Nederlandse veestapel moet de helft kleiner worden. Regeringspartij D66 wil deze drastische maatregel nemen om daarmee de stikstofuitstoot omlaag te brengen. Daarmee, zegt de partij, komt er weer ruimte voor woningbouw.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is gewoon weer het uitkleden van de burgers, plukken zogenaamd voor het klimaat, de oplichters !

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Intussen is D66 definitief van het padje geraakt.
  Vandaag in het AD;

  “Regeringspartij D66 wil dat de Nederlandse veestapel halveert. Door zo’n vijftig miljoen minder kippen en zes miljoen minder varkens te houden, neemt de uitstoot van stikstof drastisch af en komt er ruimte voor woningbouw.
  Daarmee zegt de partij vandaag een oplossing te presenteren voor de stikstofcrisis. Duizenden bouwprojecten zitten in de knel door een uitspraak van de Raad van State over de beperking van stikstof. Het kabinet is naarstig op zoek naar een uitweg waarbij geplande woningbouw, aanleg van wegen en andere infrastructuurprojecten toch kunnen doorgaan.
  Van de schadelijke stikstofuitstoot binnen Nederland is ongeveer 70 procent afkomstig van de landbouw en de intensieve veehouderij’’, zegt D66-Kamerlid Tjeerd de Groot.”

  De “stikstofcrisis” hoe verzin je het.
  Dan wil ik nog wel even een voorzetje geven voor een volgend “plan” van deze mafkees, de industrie is verantwoordelijk voor 80% van de uitstoot van CO2, laten we de industrie afschaffen.
  Daarna gaan we de overbevolking oplossen door afschot van 1/3 van de bevolking, enige discussie is nog mogelijk waar dit gedaan kan worden, gewoon in de duinen of in speciaal op te richten slachthuizen.
  Ik bedoel als we nou toch met achterlijke plannen gaan beginnen dan mag de gewone Nederlander toch ook wel even mee fantaseren ?

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “En dat vanwege een op quasi-wetenschappelijke fabeltjes gebaseerde linksgroenradicale anti-vooruitgang ideologie?”

  Maar Greta Thunberg zegt het toch zelf? Nou dan…
  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Socialistisch utopia Californie

  Noord Californie schakeld stroom uit, miljoen mensen zonder stroom, derdewereldtoestanden, man sterft omdat beademingsapparatuur uitvalt

  A 67-year-old Pollock Pines man using multiple breathing machines died within minutes of the deliberate PG&E power outage in Northern California.
  ….
  More than 1.5 million Californians on Thursday were without power after Pacific Gas & Electric (PG&E) cut off electricity to even more residents in order to ‘prevent dangerous wildfires.’

  Rotting fish, spotty internet and closed businesses mark day 3 and 4 of the deliberate power outages in Gavin Newsom’s Socialist utopia of California.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/10/norcal-man-using-oxygen-tank-dies-within-minutes-of-deliberate-pge-power-outage-family-says/

  Like

 10. Jan zegt:

  Californie: Shit-topia’s nieuwe wetgeving

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s