Steeds meer Duitsers verlaten het zinkende schip van hun thuisland

Screenshot_14

AfD-demonstratie tegen Angela Merkels (‘Mutti Multikulti’) massa-immigratie en islamisering.

(Door: “Xander”)

Immigratie en energietransitie belangrijkste oorzaken dat jaarlijks honderdduizenden Duitsers hun land de rug toekeren – 55% bevolking geeft aan graag langdurig of voor altijd te willen vertrekken – ‘Domste energiebeleid ter wereld’ straks overtroffen door… Nederland

In een opmerkelijk eerlijke analyse wijst Answar Graw, hoofdjournalist politieke zaken bij mainstream media aanvoerder “Die Welt”, op een onderzoek waaruit blijkt dat steeds meer Duitsers het ‘zinkende schip’ van hun thuisland verlaten, en zelfs meer dan de helft van de bevolking dit serieus langdurig of voor altijd zou willen doen. De belangrijkste oorzaken van de sterk toegenomen emigratiedrang van autochtone Duitsers zijn de aanhoudende massa-immigratie en de energietransitie (‘Energiewende’), die een einde maken aan de goede sociale voorzieningen en goedkope energie. Omdat de Nederlandse regering dezelfde fatale koers is ingeslagen, valt ook hier een exodus van autochtonen, die hun land in negatief opzicht zien veranderen, te verwachten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Steeds meer Duitsers verlaten het zinkende schip van hun thuisland

 1. Jules Vismale zegt:

  In 1945 sloegen miljoenen Duitsers op de vlucht voor de Russen en waren ongeveer 14 miljoen (Volks)Duitsers Duitsland ingetrokken wat toen al een gigantische puinhoop werd ofschoon voor WO II talloze intellectuele (joodse) Duitsers al moesten vluchten voor de nazi-terreur! En natuurlijk waren na WO II ook tienduizenden Duitsers uit Duitsland gevlucht om hun vreselijke nazi-verleden!

  Like

  • Monalisa zegt:

   De geschiedenis zal zich herhalen volgens mijn Duitse buren het komt eerder dan u denkt.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Jules, we leven nu in 2019, met onze eigen problemen.
   Jij klets als een bejaarde van 95 met een nooit verwerkt oorlog trauma.
   We weten het dat er in de oorlog vele moesten vluchten, kunnen we daar nu dan nog iets mee in 2019.
   Moeten wij daar nu nog bij stil staan over een herdenking voor houden?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    ik ben in ieder geval GEEN 95 jaar oud, die leeftijd zal ik NOOIT bereiken en ik wil absoluut GEEN herdenkingen voor allerlei mislukkelingen die hier naartoe emigreren! Als bovendien dieren op de vlucht slaat die intellectueel is en wel werkt dan komen die nieuwkomers er vanzelf wel achter dat ze niet altijd van de hand in de tand kunnen leven!

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Piet Snot. @Jules Vismale hoeft niet een bejaard van 95 te zijn met onverwerkte oorlogstrauma’s. Hij brengt gewoon feiten boven tafel die nu en ook in de toekomst relevant zouden zijn. Het is waar dat miljoenen Duitsers sloegen in 1944 en 1945 op de vlucht voor de Russen. Te beginnen met de Duitse staat Oost Pruisen (nu Kaliningrad). Later kwamen miljoenen van Duitsers en Volksdeutschen uit het Sudetenland, Polen, Roemenie, Rusland enz. Het was, na de oorlog, een gigantische puinhoop bij onze oosterburen. Het land werd in twee gedeeld en alles lag in puin. Maar er was nog iets. In de BRD als de DDR hebben de mensen er alles aan gedaan om de puin te ruimen, en het land opnieuw te bouwen. Binnen tien jaar was de BRD op weg naar een economische top. Dat gebeurde trouwens ook in de DDR. Hoe kon dat gebeuren? De Duitsers en de Volksdeutschen zijn hoog intelligente mensen, met hoge persoonlijke capaciteiten, technische vaardigheden en min of meer een homogeen volk. Ook de politieke leiding was anders. Men kan Konrad Adenauer en Walter Ulbricht en hun regeringleden niet met de bende van psychopaten vergelijken, zoals Angela Merkel en haar consorten. De Duitsers van toen hoefden niet samen te leven met geitenneukers uit de woestijn en wilden uit de jungles van Afrika. Dat scheelde een hoop.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Thans zijn er gelukkig ook veel moslims, asielzoekers en vluchtelingen die Duitsland op hun beurt willen ontvluchten daar de haat tegen hen daarginder ook gigantisch toeneemt! Lees daar deze twee artikelen maar eens over:

    Op een jaar tijd bijna tweeduizend misdrijven tegen vluchtelingen in Duitsland

    In Duitsland registreerden de autoriteiten vorig jaar bijna tweeduizend aanvallen en misdrijven tegen vluchtelingen en asielzoekers, zo blijkt uit cijfers van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. De misdrijven varieerden van verbale agressie tot beschadiging van eigendom. In totaal raakten 315 mensen gewond.
    Er waren ongeveer 1.775 aanvallen, waarvan de meeste tegen vluchtelingen zelf (1.602) en 173 tegen hun accommodaties. In totaal raakten zeker 315 mensen gewond.

    Er waren minder aanvallen dan in 2016 en 2017. Maar mogelijk komen er nog laattijdige aangiftes. “Gewelddaden en bedreigingen met wapens of explosieven gebeuren statistisch gezien elke dag”, zei woordvoerster Ulla Jelpke van de parlementsfractie van Die Linke.
    Tenslotte worden die aanvallen niet altijd gemeld omdat er daar ook genoeg Duitse bestuurders rondlopen die op hun beurt een gloeiende pest hebben aan asielzoekers, moslims en vluchtelingen!

    Maat vol voor de moslims in Duitsland

    De Duitse moslimgemeenschap roept de regering op een nieuwe regeringspost op te richten om de groeiende Islamofobie (dat woord is zo idioot aan het klinken dat het door veel mensen niet meer wordt opgepikt) in het land tegen te gaan.
    De voorzitter van de Centrale Raad van Moslims in Duitsland, Aiman ​​Mazyek, stelde woensdag een benoeming tot commissaris voor zogenaamde Islamofobie voor. “We hebben het belang van een dergelijke functie gezien nadat de federale regering een commissaris had benoemd om antisemitisme te bestrijden”, zei hij tegen de Duitse krant Bild.
    Dat echter veel moslims op hun beurt antisemieten zijn ontgaat meneer natuurlijk!

    Mazyek onderstreepte dat de benoeming van een commissaris voor Islamofobie een belangrijk signaal zou zijn en dat autoriteiten gevoeliger zouden worden voor anti-moslimmisdaden.
    Veel autochtoonse Duitsers zullen echter deze vormen van “islamfobie” en aanvallen op moslims niet vermelden door het feit wat velen van hen de Duitsers aandoen, een koekje van eigen deeg, van hetzelfde laken een pak krijgen of met gelijk munt terugbetalen omdat zij de moslims als een pot nat beschouwen!

    De coalitieregering van bondskanselier Angela Merkel creëerde vorig jaar een kantoor voor een federale commissaris om te strijden tegen antisemitisme. Dat gebeurde na oproepen van Joodse organisaties.
    Dat snertwijf zal natuurlijk vast helemaal niets meer om joden geven!

    Ondanks suggesties voor het creëren van een vergelijkbare functie om de zorgen van de moslimgemeenschap aan te pakken, was de regering tot nu toe erg terughoudend. En dat is niet verbazingwekkend daar velen in die regering vast ook de moslims en de islam gruwelijk haten!
    Mazyek zei dat de groeiende anti-moslim propaganda in het land de afgelopen maanden zorgwekkende niveaus heeft bereikt. In juli ontvingen ongeveer meer dan 20 moskeeën bomdreigingen. “Iemand die tegen moslims of andere minderheden is, bedreigt ons eigenlijk allemaal in een vrij, democratisch land. Het is cruciaal dat de samenleving dit erkent”, benadrukte hij.

    Duitsland ziet de afgelopen tijd Islamofobie en haat tegen migranten steeds verder toenemen, veroorzaakt door extreemrechtse partijen en bewegingen, die misbruik maken en angst creëren tegen vluchtelingen en terreur.
    Dat links echter zelf niet durft toe te geven dat zijzelf voor al die haat hebben gezorgd door de opgenoemde groeperingen die ze tijdenlang voortrokken, betuttelden en verkeerde dingen van hen gedoogden zullen ze vast niet bekend maken!

    De politie heeft vorig jaar 813 haatmisdrijven tegen moslims geregistreerd, waaronder beledigingen, dreigbrieven, fysieke aanvallen en aanvallen op moskeeën.
    In Duitsland wonen 4,7 miljoen moslims wat eigenlijk teveel is. Het land, met meer dan 81 miljoen inwoners, heeft na Frankrijk de op een na grootste moslimbevolking in West-Europa.
    En die komen er op hun beurt tot hun schade en schande achter dat niet alles van hen wordt gepikt als ze zo ondankbaar en gewelddadig zijn naar hun weldoeners! Daarom zullen velen op hun beurt ook het zinkende schip in Duitsland verlaten en terecht!

    Like

   • rottenpikwick zegt:

    En nu heeft Angela Die Heimat definitief GESLOOPT!!

    Like

 2. Piet Snot zegt:

  Lees hoeveel Nederlanders er elk jaar vertrekken, en hoeveel tuig er binnen komt.
  https://tpo.nl/2019/09/07/briefje-van-jan-aan-de-leden-van-de-tweede-kamer/

  Like

 3. Peacepipe zegt:

  Logisch toch: Rutte het “schoothondje” van Merkel!

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Ik kan geen Duitsers aanbevelen om naar Nederland te emigreren om politieke redenen. Of ze schoppen je in elkaar vanwege Merkel of ze slaan je tegen je bek vanwege de AfD.
  In beide gevallen heeft het iets met het verleden te maken.

  Like

 5. Of de ineenstorting van West-EU binnen nu en 6, 7 jaar al plaatsvindt, betwijfel ik. Die 100en miljoenen emigranten / dooien zie ik ook nog niet zo snel gebeuren. Dat zou een catastrofe zijn die West-EU nog niet eerder is overkomen. Maar het Cultureel Planburo (oid) had het een half jaar terug al over een smeulende veenbrand die zomaar een heuse FIK zou kunnen worden. De ENERGIETRANSITIE kan ook zomaar van tafel geveegd worden bij een grote crisis. Bij een grote crisis is er waarschijnlijk ook geen energie / water meer. Daarvoor is allemaal te gecompliceerd geworden. De opgelegde OMVOLKING is een misdadig experiment en degenen die hier aan meewerken, plegen misdaden tegen hun eigen mensen / bevolking! TRIBUNAAL!!!

  Like

 6. Jean zegt:

  De immort vangewelddadige barbaren en dat misdadig open grenzen beleid betekend de doodsteek van Europa en een dramatisch einde voor de Europeanen.
  Wij moeten asap de verantwoordelijken, de EU misdadigers, uitschakelen, opsluiten en ze alles afnemen, de grenzen sluiten en de reeds aanwezige troep asap verwijderen willen we een leefbaar welvarend veilig Europa nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen en uiteraard zelf bewonen.
  Elke dag is het steeds meer ellende en geweld, parasitisme en vandalisme en dictatuur met idioten aan het stuur en dat moet stoppen.

  Like

 7. Voorbije weekend sprak ik een paar Nederlanders op vakantie, allemaal met een zaak die al verkocht is, hun huis staat te koop en zijn nu op verkenningstocht om hier te starten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s