STOP de islamisering van Europa, STOP de multiculturele terreur, STOP de immigratie nu!

Screenshot_28

(Door: “Balkanske priče”)

We stevenen af op het einde van de Nederlandse samenleving zoals we die nu nog kennen. Massale immigratie(overwegend islamitische) heeft enorme gevolgen voor alle facetten van onze samenleving. Het is een ramp in economische termen, ze beïnvloedt de kwaliteit van ons onderwijs, verhoogt de onveiligheid op straat, leidt tot een uittocht uit onze steden, jaagt Joden en homoseksuelen weg. Het aantal werkloze migranten is in de geschiedenis nog nooit zo hoog geweest. Er zijn goede redenen om onze toekomst in donkere kleuren te schetsen…

De massa-immigratie bereikt jaar op jaar een triest record en zal de komende jaren alleen nog maar verder exploderen. Volgens deskundigen is zo’n 80% van de mensen die naar Europa komen “economische migrant” en geen vluchteling )de echte vluchtelingen zitten in Turkije, Jordanië en Libanon). Maar hoe komt het dat migranten allemaal minimaal € 5000,- per persoon kunnen betalen voor een overtocht naar Europa, terwijl het maandelijks inkomen in de landen van herkomst nauwelijks hoger dan € 250,- ligt? Voor € 5000,-  kunnen zij ook een huis kopen in hun land. Maar  hoe komen ze aan dat geld? Ik wil dat echt weten! Gesponsord door Soros en  rijke islamitische staten, de VN, de EU?…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op STOP de islamisering van Europa, STOP de multiculturele terreur, STOP de immigratie nu!

 1. Monalisa zegt:

  Daar moet u bij de EU leiders zijn, en niet bij het volk, het volk heeft er schoongevoeg van wat hun leiders doen. dus ouderen 3,5 miljoen gepensioneerden stem PVV. is toch goed voor 52 zetels

  Geliked door 3 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Monalisa, u heeft gelijk. Ware het niet dat een groot deel van deze gepensioneerden niet onder doen voor dat buitenlandse spul inzake de roofbouw die ze plegen op onze sociale voorzieningen. Eind jaren zestig lieten deze mensen zich afkeuren met vage klachten. Indien dat niet lukte nam men genoegen met een bijstandsuitkering. Ik betwijfel of deze categorie op de PVV zal stemmen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Het klopt helemaal wat u schrijft de meesten stemmen niet en het andere deel op deze 🌹🌹🌹deze partij is niet meer voor de gewone man dus op naar 0 zetels als het kan.

    Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Zeer informatief feitenrelaas !

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Te Laat !, de gevestigde islamietjes starten binnenkort een charmeoffensief, beloven gematigde moslims te worden die graag in het Westen willen blijven, strooien de politiek zand in de oogjes, en smeren iedereen stroop om de mond, maar ondertussen rollen zij hun islamitische invasieplannen zoetjes uit…….zoals Júncker ooit heeft gezegd, “We decide on something, leave it lying around and wait and see what happens. If no one kicks up a fuss, because most people don’t understand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back.” en zo holt de Europa onder leiding van de EU een burgeroorlog in, het westerse volk tegen de Islamietjes, die met hun ideologische voortplantingsdrift er een Derde Wereld continent van maken…..
  (de blanke kindertjes op straat spreken al met een Marokkaans/Turkse tongval, dus geloven zij binnenkort de geschriften in de koran ook wel als er verplichte Geloofsleer word gegeven op de scholen).

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Binnenkort zijn de intellectuelen aan de beurt om vervolgd of uit Europa verjaagd te worden……net als in de regimes van Erdogannef en ten tijde van Hitlers nazisme……de EU is nazisme met Groene Hemden, onder goedkeurende blikken van de Oliesjeiks.

  Geliked door 1 persoon

 5. henk verhoef zegt:

  dat roept men al sinds Pim
  maar de domme nedelander stemt niet pvv maar groen links/pvda/d66
  en dus gaat de omvolking gewoon iedere dag verder
  Er komen er MAAAAAR een 100 duizend per jaar binnen
  Oh uw pensioen wordt hekort want ja zij moeten huis en oetkering En zorg en vakantie naat thuisland– GRatis

  aLS GOEDDOENER– ALLE EUROPEANEN DOEN HET ZELFDE

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ik denk EERDER dat iedere keer STEMBUSFRAUDE de boosdoener is en niet het stemgedrag van mensen.
   Het zijn immers bijna ALTIJD LINKSEN die de stemmen tellen en waarschijnlijk ook laten verdwijnen!

   Like

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Ff over dat ene woordje … Bah… , die Rampzalige premier van ons gebruikte dit ook … maar dan t.o. de PVV die een onderonsje van een paar eveneens Rampzalige Lievelingen van hem als een theekransje benoemde… wat een hele Juiste bestempeling was…, kijk daar gaat hij van uit z’n plaat…, maar dat de samenleving aan het kantelen is richting ondergang .. en waar de PVV hem gedurig op wijst.. laat hem onberoerd.. maar ontlokt hem het Woord… “”Bah””… in dit Ene Woord is … Samengebald… zijn diepe verachting voor zo’n beetje alles waar deze Partij voor staat … door zich zo uit te laten ontstaat er bij de mensen toch het beeld dat die PVV niet deugd…, en die Rampzalig beschaafde premier toch wel de juiste man op de juiste plaats is …. Onuitsprekelijk Rampzalig..!!!!…
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 2 people

 7. De PVV heeft veel steun van Nederlandse moslims,maar waar zijn Nederlandse rechtse stemmers?Voor wie stemmen zij?Waarschijnlijk voor linkse partijen… http://www.youtube.com/watch?v=SGte3VX0tK4

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Rokhaya Diallo is een Frans journaliste, opgeleid aan de Universiteit van Parijs.
  radioprogramma’s, schrijft boeken, films
  onderwerpen o.a over racisme: Racism: a guide, Afro, Pari(s) d’amies,

  We moeten van de opvatting af die ’t Franse volk van zichzelf heeft.
  Dit is niet langer een land van blanken en Christenen.
  Rokhaya Diallo
  [voor] Al Jazeera 13 Maart 2017

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Het is 7 September 64 jaar geleden dat er in Turkije een grote progrom begon tegen de overgebleven Griekse inwoners van de Turkse stad Istanbul, het vroegere Constantinopel.
  Wat staat West Europa te wachten ? ?, of is men nu beschaafder ? ?

  7 septembre 1955 : le Pogrom d’Istanbul. Les Turcs musulmans massacrent les Grecs orthodoxes
  7 September 1955: De Progrom in Instanboel.Turken slachten de Grieks Orthodoxen af.

  Een episode uit de geschiedenis die door de media ons zelden ter herinnering wordt gebracht en waarvan U zonder twijfel nog nooit heeft gehoord.

  De Bisschop Cyrille (Sikis) du Patriarcat de Constantinople déclare heeft gezegd:”De meest grote kerken werden in Moskeeën omgevormd of vernietigd: van de 1000 Kerken die tot 1922 in gebruik waren in Turkije zijn er niet meer dan een tiental in gebruik…
  De Christelijk cultuur is aan vernietiging blootgesteld ( …)

  De Progrom van Istanboel, ook bekend onder de naam van de oproer van Istanboel of de progrom van Constantinopel was een progrom die hoofdzakelijk tegen de Griekse minderheid van Istanboel was gericht en had plaats op 6 en 7 September 1955.

  De rellen werden aangevoerd door de “contra-guérilla” die onder de hoede stonden van het Turkse leger.
  Ze begonnen nadat het nieuws van een explosie door een bom was verspreid in het Turkse consulaat van Thessalonikie, Griekenland.
  Dit was de geboorteplaats van Mustafa Kemal Atatürk, [ de stichter van de Republiek Turkije ].
  Maar onderzoek wees uit dat de aanslag was uitgevoerd door een Turk in het kader van een operatie uit niets ontstaan en onder valse vlag:
  Het was luitenant-generaal Fatih Güllapoglu die deze aanslag plande en 2 attachées van het consulaat werden door de Griekse Politie gearesteerd.

  MAAR DE TURKSE KRANTEN LIETEN DEZE CONCLUSIE ACHTERWEGE.

  De woedende meute, de meesten werden van te voren met vrachtwagens de stad ingebracht, bestormden de Griekse wijk van Istanboel.
  Alhoewel er niet expliciet werd opgeroepen tot het doden van de Grieken, sterven er de eerste uren meer dan een tiental mensen.
  Dit gebeurde tijdens of na de progrom als gevolg van brandstichting, afranselingen etc.
  De Joodse en Armeense gemeenschappen werden ook het slachtoffer hiervan.

  4348 Griekse winkels, 110 hotels, 27 apotheken, 23 scholen, 21 frabrieken, 73 Grieks-Orthodoxe kerken, 2 kloosters, een synagoge en duizenden huizen die aan Griek toebehoren worden vernield of hevig beschadigd………………
  BRON:
  https://lepetitjournal.com/istanbul/actualites/adieu-istanbul-ne-pas-manquer-un-documentaire-sur-le-pogrom-distanbul-code-promo-valable-aujourdhui
  &
  Orthodoxie.com

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Als een ideologie die zegt dat je dood moet omdat je er niet in gelooft de overhand dreigt te krijgen moeten wij ons met hand en tand verdedigen om onze samenleving te redden. Iedere moslim die kennis heeft van wat de koran van de moslim verlangt en toch die ideologie blijft aanhangen is een gevaar voor ons land en burgers. Rutte en zijn ploeg doen niets om de islamisering van Nederland te keren en pleegt daardoor landverraad want hij heeft belooft onze grondwet te verdedigen en heeft dat al een aantal malen verzuimd te doen, daarom moet hij weg en zijn maten in crime ook>

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Te veel mensen komen erbij, in ons tóch al overbevolkte land…

  https://www.gelderlander.nl/home/het-idee-van-d66-voor-minder-vee-en-meer-woningen-is-briljant~afb23ad5/?referrer=https://www.google.com/

  Het idee van D66 voor minder vee en meer woningen is briljant
  Door zo’n 50 miljoen minder kippen en 6 miljoen minder varkens te houden, neemt de uitstoot van stikstof drastisch af en komt er meer ruimte voor woningbouw, aldus D66.

  Stem.
  De uitslag is nu: Eens 28%
  Oneens 72%

  Like

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen bemoeienis merkel in Italië……

  https://www.anonymousnews.ru/2019/09/08/regierungswechsel-italien-merkel-organisierte-sturz-von-matteo-salvini/

  Regierungswechsel in Italien: Angela Merkel organisierte Sturz von Matteo Salvini

  Regeringswisseling in Italië: Angela Merkel organiseerde de val van Matteo Salvini

  Als die Verhandlungen zwischen M5S und PD für eine andere, eine linke Mehrheit zu scheitern drohten, kam es, wie die Tageszeitung La Repubblica am 31. August berichtete, zu einem Telefonanruf aus Berlin. Bundeskanzlerin Angela Merkel rief den letzten PD-Ministerpräsidenten Paolo Gentiloni, den „roten Grafen“, der bis zu den jüngsten Parlamentswahlen im März 2018 regierte, an. Die Botschaft von Merkel sei eindringlich gewesen, so La Repubblica:

  Macht weiter um jeden Preis, die Souveränitäts-Bewegung muss gestoppt werden.

  Im großen Durcheinander in diesen Tagen gibt es nur wenige Gewissheiten. Eine davon scheint folgende zu sein: Die im Entstehen begriffene Regierung ist ein Produkt der europäischen Staatskanzleien, die am Rande des G7-Gipfels ihren Plan verwirklicht haben. Die neue Achse M5S-PD wurde in Biarritz besiegelt.

  Toen de onderhandelingen tussen M5S en PD voor een ander, een linkse meerderheid dreigde te mislukken, kwam een ​​telefoontje uit Berlijn, zoals de dagelijkse La Repubblica op 31 augustus meldde. Kanselier Angela Merkel noemde de laatste PD-premier Paolo Gentiloni, de “rode graaf”, die regeerde tot de recente parlementsverkiezingen in maart 2018. De boodschap van Merkel was vasthoudend, dus La Repubblica:

  Ga zo door, de soevereiniteitsbeweging moet worden gestopt.

  In de grote puinhoop van tegenwoordig zijn er weinig zekerheden. Een van hen lijkt dit te zijn: de ontluikende regering is een product van de Europese staatskanselarijen, die hun plan aan de zijlijn van de G7-top hebben gerealiseerd. De nieuwe M5S-PD-as werd verzegeld in Biarritz.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen, komt allen…de grenzen zijn open !
  https://www.journalistenwatch.com/2019/09/09/migranten-welt-kommt/

  Migranten verkünden der Welt: Kommt! Die Grenzen sind offen wie in 2015!

  Migranten kondigen aan de wereld aan: Kom! De grenzen zijn open zoals in 2015!

  In der Vergangenheit hat jouwatch immer wieder auf Facebookgruppen hingewiesen, in denen die illegale Einreisen der Migranten nach Europa organisiert werden. Auch über Telegram sind die Zuwanderer aktuell fleissig dabei, ihre Reiserouten nach Europa zu planen. Die NGO Consolidated Rescue ist Administrator dieser Facebookgruppe, die allein in den letzten 30 Tagen 2.890 neue Mitglieder aufgenommen hat und jetzt stattliche 24.578 Wanderwillige aufweist. Die Gruppe postete am 8. September ein Bild, das mehrere Boote zeigt, die Migranten nach Europa bringen. Dazu sendete sie die Nachricht in die Welt: „Ihr seht richtig! Die Grenzen sind offen wie in 2015!“

  In het verleden heeft jouwatch herhaaldelijk verwezen naar Facebook-groepen die de illegale binnenkomst van migranten in Europa organiseren. Telegram helpt momenteel ook immigranten bij het plannen van hun reisroutes naar Europa. De NGO Consolidated Rescue is de beheerder van deze Facebook-groep, die alleen al in de afgelopen 30 dagen 2.890 nieuwe leden heeft toegevoegd en nu maar liefst 24.578 nieuwkomers heeft. De groep plaatste op 8 september een foto van verschillende boten die migranten naar Europa brachten. Hiervoor stuurde ze de boodschap de wereld in: “Zie je het goed! De grenzen zijn open zoals in 2015! “

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘Koningin Utopia’, [madam Halsema] heeft. eerder. al dat idee. ‘ geopperd ‘, …….( niet erbij vermeldend, hoeveel ‘ inkomstenderving ‘ dat veroorzaakt voor ‘s- lands inkomsten!! ,en dan ook nog gebouwen laten neerzetten voor .volk. waar in uberhaupt geen ‘rentabiliteit’. uit. te behalen. valt!!……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/laf-facebook-kiest-partij-voor-radicale-islam-smijt-ex-moslims-zonder-pardon-van-medium-af-haatzaaien/

  Laf Facebook kiest partij voor radicale islam, smijt ex-moslims zonder pardon van medium af: ‘Haatzaaien!’

  Lees dan. Zo ontzettend hard doet het zogenaamde ‘liberale’ medium Facebook het in de broek voor radicale moslims. Een beetje religiekritiek van voormalige gelovigen, en hop: ze staan te janken dat er wordt “aangezet tot haat” omdat ex-moslims vertellen hoe fantastisch het leven buiten de islam is.

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  STOP dit, STOP dat, STOP van alles.
  Nee !!!! Stoppen is tot hier en niet verder.
  Nee !!! Dat is accepteren dat het is zoals het is en dan maar ‘niet verder’.
  Nee !!!! We moeten terug naar een situatie van vroeger.
  Alle moslims moeten het land uit. Er wordt gezegd: Er zijn ook goede moslims. Men laat zich in zand in de ogen strooien. Iedereen die de islam aanhangt, accepteert de koran. Binnen de islam is het onmogelijk om van de koran af te wijken.
  Wie de islam aanhangt en de koran accepteert neemt voor lief dat wij, Europeanen op termijn AFGESLACHT zullen worden. De koran beveelt dat aan de gelovigen.
  De islam leert dat de leer van de islam er is voor de eeuwigheid. Wijziging is niet toegestaan.
  Dus, mensen wordt wakker. Geen halve maatregelen. Alle aanhangers van de islam moeten het land uit en als het kan een beetje snel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s