Verjaag en vermoord de blanke en zie wat er resteert . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, Communisme, dictatuur, Hypocrisie, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Verjaag en vermoord de blanke en zie wat er resteert . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Wat resteert is een stinkende vuilnishoop.
  Wat denken jullie?
  Is het waar wat ze zeggen: dat de mohammedaanse neger nog te lui en te dom is om te schijten?

  Geliked door 6 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat klopt inderdaad @ Tistochwat, maar ze zijn slim genoeg om de schuld bij de blanken te leggen omdat die dan weer dom genoeg zijn om te doneren.
   De politiek vindt het ook allemaal best want zolang dit soort “nieuws” blijft bestaan, waarmee Ik bedoel de Afrikaanse ellende, zien de mensen de binnenlandse problemen niet.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Zeker vind de politiek het best vandaar dat ze deze ellende massaal importeren, ze willen graag ook z’on land want ze gunnen de burgers het beste !

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Henk der Niederlander.Het extreem linkse nageboorte stookt de negers tegen de blanken op,dit doet extreem links al decennialang.

    Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Wie herinnert zich nog, het stadje, dat vol….DREK. . lag, nadat asieligers erdoor getrokken waren,? En niet te vergeten : waren er ook niet berichten over diverse ‘Bezochte’ toiletten ( en omgeving?). in treinen??!! …….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 2 people

 2. Trucker zegt:

  Yep Kongo ooit een kolonie van Vlaanderen (maar voor de goegemeente belgie) hetzelfde, spoorlijnen overwoekerd door gras, ziekenhuizen die het uitzicht hebben van een lege eierdop en alle verdere infrastructuur om zeep geholpen.
  De multikulle rechtop lopende idioten (zelfde soort die de islam(ieten) invaders een “aanwinst” heet zal dit niet deren.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Overal waar allochtonen in grote getallen komen te wonen worden onleefbare wijken voor autochtonen. Neem de Bijlmer en omliggende wijken als voorbeeld (ben daar opgegroeid) ooit was het daar leuk toeven, maar inmiddels gaat het steeds verder bergafwaarts en wordt iedere keer met gemeentegeld weer opgeknapt voor de volgende verpaupering!! Half Afrika zit er inmiddels al!!!
   Dit land is immers gewoon niet meer te redden en zal naar gelang van tijd steeds verder afzakken…tenzij iedere allochtoon er abrupt wordt uitgeschopt, maar dat gaat nooit gebeuren.
   Mijn collega komt ook uit Kongo…heb wel eens met hem zitten praten maar al snel de conversatie gestopt. Het is allemaal de schuld van de blanken dat ZIJ daar zo arm zijn.. de blanken pikken alles af en zij moeten alles goedkoop van de hand doen. Alle ziektes komen ook van westerlingen want de Amerikanen gebruiken Afrika als proefkonijn en ga zo maar door….

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    45 jaar geleden werden daar al alle 4 de wielen onder je auto vandaan gestolen in zo’n parkeergarage in de Bijlmer.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Snot, Bijlmeer is toch ergens in de buurt van Slotervaart?
    Ik heb daar in de jaren tachtig vaak geweest, huisde daar een bodybuilder die vaak langsging bij familie in Vlaanderen,die ben ik meer als eens gaan opzoeken en dan bij hem thuis zeulen met gewichten, hij had een slaapkamer verbouwd tot gymmetje (voor hem zelf)..
    Moet zeggen bij mij hebben ze nooit iets gepikt en ik stond daar nogthans met een Vlaamse nummerplaat, zag wel veel van dat tuig in het rond struinen maar dat doen ze altijd.

    Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou misschien moet je dan ook nog even kijken naar wat in naam van koning Leopold is gedaan, het mag een wonder heten dat er na afloop nog mensen rondliepen die beide handen nog over hadden.

   Like

   • Trucker zegt:

    ZWAAR overdreven, ik ben allesbehalve royalist maar dat is een verhaal dat zijn eigen leven gaan leiden is.
    Nu lees ik soms cijfers van HONDERDDUIZENDEN, ik weet niet waarom er lieden leugens gebruiken als argumentatie, hij heeft inderdaad slaven de hand(en) laten afhakken maar geen tienduizenden, laat staan de cijfers die daar ver bovenuit gaan.

    Like

 3. Thomasson zegt:

  De beelden spreken de waarheid. Europa zal precies er zo uit zien wanneer de Derde Wereld hier de overhand krijgt. WAARSCHUWING: Nederland zal in deze scenario binnen 30 jaar van de kaart verdwijnen. Zeker als het ijs in de Noordpool smelt en de waterstanden zo snel veranderen. De Wilden van Allah en uit de jungle zouden niet in staat zijn om de ingewikkelde water-infrastructuur en de waterschappen van Nederland te onderhouden. Het is boven hun pet.

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Als hier ooit weer een overstroming komt zijn de ratten van allah als eerste weg met hun dubbele paspoorten.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Je zou bijna zeggen steek de dijken door, maar ja.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    boorzalf 8 september 2019 om 21:01

    Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dan ook de ‘oranjes’ al in hun privéjet zitten.
    Met medeneming van de complete goudvoorraad, zoals men gewend is in die familie.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Hey Tis die sabel (*) zal hij wel thuislaten en zeer waarschijnlijk idem dito voor zijn uniform dat volhangt met medailles uit brouwerijen overal ter lande (niet voor niks heet hij koning Pils).
    (*) toen hij vergat dat hij vrouw en kinderen had en rende voor zijn leven zal hij gesakkerd hebben op die sabel die hem belemerde om voluit te gaan.
    Lag in een deuk toen ik die horde(s) bange panikerende massa zag rennen alle kanten uit omdat er een idioot wat riep.
    Gillen als viswijven en rennen als konijnen je moet het maar kunnen.

    HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 9 september 2019 om 13:40

    toen hij vergat dat hij vrouw en kinderen had en rende voor zijn leven zal hij gesakkerd hebben op die sabel die hem belemerde om voluit te gaan.

    Het is natuurlijk lastig hardlopen met een blanke sabel tussen je benen; vooral als je ook nog kilo’s goud moet meetorsen (van al die niet-verdiende medailles).
    En dan die kerstlametta, wapperend aan je jasje.

    Plotseling had onze onversaagde held des vaderlands geen aandacht meer voor zijn mammie, zijn vrouwtje en zijn bloedjes van kinderen.

    Geliked door 1 persoon

 4. verwardeman zegt:

  Wat mij betreft kunnen kleine Sjonnie , Mona en de Mamma’s , de diggers en de hele
  rambam de …………… krijgen , geen cent krijgen ze van mij !

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   jij hebt een goeie nickname gekozen, als Ollongrens gedachtenpolitie ooit aan je deur staat kan je zeggen ‘ik ben verward’ kom je met alles weg, maar opgelet moet je wel een islamiet(neger) zijn anders klopt dat verward verhaaltje niet 😉

   Geliked door 1 persoon

 5. Het is nog te vroeg om al met beelden van Europ´s verval te komen, alhoewel, de fotos over de Franse voorsteden, Molenbeek, Berlijn en nog wat plaatsen, misschien al Amsterdam laten een tipje van de sluier zien wat ons te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s