WEG MET ONS . . .

Screenshot_18.png

(Door: “Henk V.”)

Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen…  Inderdaad, wij zien overwegend jonge mannen in de leeftijd waarin zij de militaire dienstplicht hadden moeten vervullen(en daar geen zin in hadden?) Of waren zij misschien uit vrije wil al lang betrokken bij islamitische veroveringsoperaties, waarbij zij mogelijk oorlogsmisdaden hebben gepleegd, waarvoor zij voor het gerecht hadden moeten verschijnen en zwaar bestraft? In beide gevallen ligt een aanleiding tot vluchten besloten!

Wie halen ”wij” in vredesnaam BINNEN, vaak met oogkleppen op? De instroom is zo massaal, dat er nauwelijks effectief kan worden gecontroleerd! En er zijn nogal wat aspecten die de aandacht verdienen wanneer men mensenmassa’s binnenhaalt. Niet alleen dreigt de volledige teloorgang van ons sociale stelsel, maar ook brengt import mogelijke ziekten die wij hier nooit meer in Europa willen hebben! Maar dat zal de infantiele dwepers met open grenzen en import zonder terughoudendheid een rotzorg zijn. Er lopen werkelijk (groen)linkse malloten rond die hun hobby van onbegrensd goeddoen willen uitleven over de ruggen van de burgerij heen.

Zoals wij weten, is de regering Rutte een succesvol verlengstuk van ”Brussel”, waarbij uit liefde voor het Europese ideaal dit ver uitstijgt boven de plichten die men voor het eigen vaderland zou moeten uitvoeren. In de liefde voor de EU is de blik van Rutte niet alleen gericht op de leiding van de EU, maar hij streeft daar opvallend naar een de goede band met Duitsland in het bijzonder! Over de politieke kopstukken uit dat land niets dan goeds, denkt Mark. Voor Duitsland is hij een ideale buurman, die het ver zal schoppen in de Europese nomenclatuur. Zo biedt Nederland – uit het zicht van het volk – in alle stilte hulp aan dat land door het teveel aan geïmporteerde mensenmassa’s naar Nederland te halen. Dat vindt Duitsland vast heel mooi. Ongetwijfeld zal dat land onze premier beslist ter wille zijn wanneer hij het hogerop wil zoeken in de EU.

De kalme overname van ”vluchtelingen” gaat als volgt: Vanuit Duitsland wordt vervoer geregeld naar Arnhem. Daar worden de migranten op de trein gezet. Deze rijdt richting Emmen. Er is een busverbinding tussen Emmen en Ter Apel. Daar bevindt zich een groot AZC dat onder andere gebruikt wordt als nationaal inzamelpunt voor binnenkomende “vluchtelingen”. OM HET UUR vertrekt een bus, die vlak voor de ingang van het station in Emmen staat geparkeerd, vol “vluchtelingen” richting Ter Apel.

Aan het einde van de dagelijkse ritten vindt er nog één rit plaats. In de bus zullen mensen plaatsnemen die als potentieel lastig worden beschouwd. Het is fijn om te weten dat wij allemaal sympathieke types binnen halen…

De firma Geniep in Den Haag kan tevreden zijn: de meerderheid van het volk zal met tevredenheid blijven zien hoe de boer zijn boerin vindt. Er is gelukkig veel vermaak op het scherm. Dat is een geruststellende gedachte. Wij zullen vannacht allemaal rustig gaan slapen.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op WEG MET ONS . . .

 1. Monalisa zegt:

  De man lacht toch alles weg.

  Like

 2. Peter zegt:

  Ben al 6 jaar geleden opgehouden om ook nog maar een cent belasting af te dragen in Nederland,werk en woon in het buitenland , bevalt prima,Heb geen zin om al die goudzoekers en ministers die erbij horen te onderhouden .

  Geliked door 2 people

 3. Tineke zegt:

  ”Maar ook brengt import mogelijke ziekten”

  Inderdaad,daar kun je zo goed als zeker van zijn.
  Ik las vorige week op een andere site (sorry,heer bronwebmaster,ik ga zo nu en dan vreemd) dat aankomende dinsdag,ze in Brussel gaan vergaderen hoe ze de vaccinatiegraad kunnen verhogen cq verplichten.
  Hoor je daar iets over in het nieuws?

  We moeten straks verplicht ons met vergif laten inspuiten,om de paraplu te zijn ,waaronder de instroom kan schuilen. als je vat wat ik bedoel.

  Ik vind het al schandalig,dat een baby van 6 weken vol gespoten wordt met een gifcocktail.
  Als ik ,toen mijn kinderen klein waren wist wat ik nu weet,was ik er nooit aan begonnen.

  Hier moeten we doneren voor de aidspatiënten in Afrika,en nu worden ze binnengehaald om de vrouwen een cadeautje te geven.

  Niemand maakt zich nog druk,het is nu een chronische ziekte.
  En de Pharmamaffia vaart er wel bij.

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Erg cynische allemaal wat ik lees, maar als ’t waar is, is dit toch je reinste volksverraad ?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ga er maar vanuit dat het verhaal over de stille import echt wel klopt, delamontagne. Wie niet al te ver van Emmen woont, moet maar eens een dagje bij het genoemde (hoofd)station gaan kijken.Over deze zaak zeg ik verder niets.

   Geliked door 6 people

 5. delamontagne zegt:

  Her en der lees ik zo eens die uitspraken van Rutte & Co en dan denk ik er ’t “mijne” van.
  U heeft ’t heel prachtig geformuleerd, kan niet anders zeggen.
  ’t is allemaal EIGENBELANG, volk komt op de ………………..laatste plaats.
  De laatste alinea’s van dat overbrengen vanuit Dts-land weet ik niet, maar ik vind het puur VOLKSVERRAAD…………….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Landen en (blanken) volken gaan ten onder door verraderlijke politici !

  Geliked door 2 people

 7. jungleelephant zegt:

  Hoogste tijd voor een tribunaal;in heel Europa!

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/oss-politie-zoekt-met-taser-bewapende-jongeren-die-vader-mishandelen-in-bijzijn-zoon-maar-geen-signalement/

  Oss – Politie zoekt met taser bewapende jongeren die vader mishandelen in bijzijn zoon, maar geen signalement

  Zaterdag is een man tot twee keer toe in elkaar geslagen door een drietal jongeren, terwijl zijn zoon en diens vriendje toekeken. De man sprak de jongeren aan omdat ze scholden met ziektes naar voorbijgangers. De politie is opzoek naar de jongeren maar geeft geen signalement af!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/08/underage-migrants-cost-france-two-billion-euros-per-year/

  Underage Migrants Cost France Two Billion Euros Per Year

  Minderjarige migranten kosten Frankrijk twee miljard euro per jaar

  Figures released by the Assembly of French Departments (ADF) have revealed that underage migrants cost French taxpayers two billion euros per year.
  Around 41,000 migrants under the age of 18 currently reside in France, 95 per cent of them being male, and cost the French state around 50,000 euros a year each, a report from Agence France-Presse states

  Uit cijfers van de Assemblee van Franse departementen (ADF) is gebleken dat minderjarige migranten Franse belastingbetalers twee miljard euro per jaar kosten.
  Ongeveer 41.000 migranten jonger dan 18 jaar verblijven momenteel in Frankrijk, 95 procent van hen zijn mannen en kosten de Franse staat elk jaar ongeveer 50.000 euro, een rapport van de staten Agence France-Presse

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Zoals de Palestijnen al decennia door Pro-Palestijnse en Anti-Israelische bewegingen een maandelijkse vergoeding krijgen om maar te blijven ageren tegen Israël, zo krijgen de vluchtelingen die naar Europa komen een maandelijkse vergoeding om hier de boel leeg te vreten, en als men al geld krijgt gaat men toch zeker niet aan het werk………

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd iedereen.R.I.P.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ze mogen het niet terugvorderen en de uitkering niet stopzetten?
   Wat heeft dat onderzoek dan voor zin gehad?
   Ze lachen zich de ballen uit hun broek…..
   Als een bijstandsmoeder een ochtendje zwart bijwerkt,wordt de uitkering ala minuut stopgezet.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s