Aan Mark R.

Screenshot_40

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

De politiebureaus extra open. Voorbedrukte aangifteformulieren. Politiechefs die hoogstpersoonlijk aangiftes opnamen. Burgemeesters die mensen aanmoedigden aangifte te doen. Mainstream media die het aangiftecircus publicitair ‘begeleidden’, tot kadertjes met openingstijden van de bureaus aan toe.

Een Openbaar Ministerie dat onvoldoende reden zag om tot vervolging over te gaan. Een minister van Justitie en een baas van het Openbaar Ministerie die tijdens een verhoor aan acuut geheugenverlies lijden. Ambtenaren van het ministerie van Justitie én een minister van VVD-huize die zich intensief bemoeiden met de voorbereiding van de strafzaak.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, Socialisten, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Aan Mark R.

 1. leefbarbaar zegt:

  De echte dader achter het proces tegen meneer Wilders is natuurlijk Rutte.
  Hij komt er mee weg, door de media onbeperkt geld toe te schuiven.
  En zichzelf een meerderheid in de tweede kamer te kopen.
  Ik wil mijn land terug.

  Geliked door 5 people

 2. henk verhoef zegt:

  wat mij erg opvalt
  Zit er ergens =een scheetje dwars dan heel de 2 ekamer en vooraL PROGRESSIEF( D66 EN LINKS ) op achterste benen en vooral voor de tv hun verbazing en zo uitspreken
  Hier in deze zaak = ddat wel heel erg is in een bananen koninktijkje– madurodam, lijkt niemand verbaast
  ALLLEEN gekke henkie van de ouderen partij heeft vraagje

  en als ik dan de peilingen bekijk – pvv 10 pct van electoraat net zoveel als al die andere 25 of 50 politierke idioten partijtjes

  Neem daarbij wel in rekening de 2,5 miljoen VOLwassene analphabeten== is een 30 pct van electotaat( 3o pct van de bevolking die wat leeftijd betreft kiesgerechting is)
  Dan verbaast mij dat weer niet– de nederlander( ook de nioeuwe kroeskopkapsyers zijn nederlander) zijn gewoon te dom- een aangigte op voor gedrukte papiertjes
  Voor verkrachtings slachtoffers– ach die zijn natuurlijk niet belqangrijk
  Oh wilt u wel gaan betalen voor die extra 2e kamer medewerkers en de sociale advocaten
  want ja– die kiezers he

  Geliked door 1 persoon

 3. Cleo zegt:

  Rutte de gewetenloze laml*l!

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  De VVD is een ziek clubje die de wet doelbewust proberen te verkrachten !

  Geliked door 6 people

 5. wauso zegt:

  Eerlijk = Eerlijk. Waren er meer konteneukers en kontvingeraars zoals Rob Jetten (en ook Rutte) dan was de wind uit de zeilen gehaald bij GroenLinks. Nu moeten dus volgens DomKop66 alle koeien, kippen en varkens gedood worden. Dat wil dus zeggen: minder…minder…minder…! Rob Jetten en Rutte, de hoeren van islamitisch Afrika !

  Geliked door 4 people

 6. Lucky zegt:

  Rechtstaat…
  https://prodemos.nl/kennis-en-debat/publicaties/informatie-over-politiek/wat-is-een-rechtsstaat/

  Een rechtsstaat is een staat waarin vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor de burger heel belangrijk zijn. Bovendien geniet de burger bescherming van zijn rechten en vrijheden, tegen medeburgers én tegen de overheid.

  Geliked door 2 people

 7. wauso zegt:

  Rutte de gore kontvingeraar heeft Wilders willen laten doden door sentiment op te wekken. Geholpen door een bult blank hoerenkrapuul.

  Geliked door 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Deze foto zegt alles. Een hele grote kleuter. Merkel trekt ook dat soort kleutergezichten. Ik heb het in de regel enkel bij kleuters gezien.En van kleuters kan ik het hebben. Deze grote kleuters zou ik heel graag een enorm pak slaag willen geven. Letterlijk en figuurlijk.

  Geliked door 7 people

 9. rottenpikwick zegt:

  Vies Vuig Zooitje bijelkaar op Het Binnenhof en elders! Maar geldzorgen liggen op de loer in Den Haag, met alle gevolgen! En als de portometnix van Jan L. helemaal leeg is, komen de Hooivorken echt wel op straat! Alweer een mooi briefje van Jan aan De Omvolker des Vaderlands, Mark R.!

  Geliked door 3 people

 10. Harry zegt:

  Geweldig briefje weer van Jan !

  We worden geregeerd door tuig !
  Die hoeven dan ook niks meer te zeggen over dictators in het buitenland .
  Het is net maffia , ze liegen , ze stelen , ze gedogen de misdaden uit eigen kring , ze vegen onder het tapijt , ze verbloemen en verdoezelen , de leugenaars uit eigen kamp komen overal mee weg , zelfs met drugsgebruik en hele huisjes totaal cadeau krijgen , ( Pechtold ), maar iemand die een paar woorden zegt , die wordt vermalen , als ze de kans krijgen .

  Nu is die bolle weer door de mand gevallen , die heeft dezelfde aandoening als zijn moeder , NOOIT GENOEG ! Gewoon ieder jaar ruim drie ton extra GRATIS !
  De groene Draeck wordt door de marine gefinancierd , de paarden van Trix door de landmacht en zelfs de vruchten van het koninklijk gespartel in bed krijgen tonnen ………….
  Allemaal van ONS belastinggeld !

  Ik weet uit het bedrijfsleven dat grote ondernemingen soms gewoon gezien worden als een middel om zoveel mogelijk geld te genereren om dat dan vervolgens op een op andere manier achter over te drukken .

  Anderen gebruiken een HEEL LAND met zijn eindeloze belastingopbrengsten voor hetzelfde doel !

  AANPAKKEN DIE HAP !
  Terugbetalen , met rente .
  En vanaf het begin van de fraude !

  Geliked door 5 people

 11. verwardeman zegt:

  We leven blijkbaar in een corrupte bananenmonarchie waar onwelgevallige politici gewoon
  het zwijgen wordt opgelegd !
  Reden temeer om op Geert te stemmen , zegt het voort !!!!

  Geliked door 5 people

 12. Tistochwat zegt:

  Die gore VVD-rioolrat Rutte lult zich er met gemak uit: breed grijnzen, lief glimlachen, misschien een beetje ‘geschokt’ doen, zeggen dat hij zich er niets van kan herinneren, en na de volgende ‘verkiezingen’ weer met zijn genderloze ‘cryptohomo-reet’ op het pluche verder graaien en liegen.
  Het zou me niets verbazen als hij, samen met zijn smerige, linkse, ‘CO2-neutrale’ vriendjes, al een ‘tweede Volkert’ aan het regelen is.
  We zullen het afwachten.

  Als Wilders’ naam niet wordt gezuiverd en als de valse schoften gewoon blijven zitten waar ze zitten, dan ‘leven’ we in de meest gore schurkenstaat ter wereld.

  Rook Rutte en zijn gewetenloze mede-bandieten uit hun Haagse hol! Het is de hoogste tijd dat er koppen gaan rollen! Weg met dat smerige gekonkel in duistere achterkamertjes!

  WILDERS FOR PRESIDENT!
  Hij verdient dat na al zijn harde werken, en na de ellende die de linkse smeerlappen hem elke dag hebben bezorgd en nog steeds bezorgen!

  Geert Wilders net op de radio: hij is des duivels! Terecht: vermorzel hen, Geert!

  Geliked door 5 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Tistochwat, alles wat er gebeurt zijn de Nederlanders zelf verantwoordelijk voor wij nemen en nemen maar het enige wat het overgrote deel doet is klagen en schelden op deze site en Facebook. Ik zelf doet daar ook aan mee het liefst zou ik die grote goorbak aan een hoge zien hangen die geweldige Rutte onze landverrader.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Corrie Bruin 9 september 2019 om 12:52

    Tistochwat, alles wat er gebeurt zijn de Nederlanders zelf verantwoordelijk voor wij nemen en nemen maar

    IK neem niets! Maar alle ellende wordt mij door de strot gewurgd!
    Wat kunnen wij in vredesnaam doen?
    Eén verkeerd woordje kan ons al achter de tralies doen belanden.

    Like

 13. Henk.V zegt:

  Wat een briljante brief, Jan: Alle manco’s in het politieke proces tegen Geert Wilders volledig benoemd en haarscherp geformuleerd : PERFECT!
  Ik stem volledig in met je betoog.

  Geliked door 6 people

 14. Henk.V zegt:

  Wat een prachtig betoog, Jan ! Alle ontsporingen in het aantoonbaar politieke proces heb je haarscherp benoemd en perfect onder woorden gebracht.
  Het is waar: Nederland is geen rechtstaat meer. Dat de enige politicus die – al vele jaren lang!!- de problemen in ons land waarheidsgetrouw de Tweede Kamer voorhoudt, met instemming van de overheid, eindeloos wordt getreiterd in de hoop dat men de man letterlijk monddood probeert te maken, is ronduit onheilspellend.
  Wat kun je van een zogenaamd ”politiek correcte overheid” verwachten die het verkondigen van waarheden als een bedreiging ziet? Helemaal niets meer!
  Voor zo’n geesteshouding kan men namelijk slechts verachting hebben.
  In mijn ogen bevindt het morele niveau van Rutte c.s.zich op een triest dieptepunt.
  Voortdurend blijven lachen kan dat niet meer verdoezelen.
  Ophoepelen dus, jullie vernietigers van ons land!

  Ik sluit mij graag bij de woorden van Jan aan.

  Geliked door 4 people

 15. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het is duidelijk. Het begint te stinken in het “keurige” Den Haag. Het heeft er alle schijn van, dat de zogenaamde “onkreukbaren” heel erg veel boter op hun hoofd hebben. En dat nog wel in ONS Nederland. Wie had dat ooit gedacht ??? Hoe is het in godsnaam mogelijk ??? Om des duivels van te worden !!! Nederland was eens een gaaf land. Jammer dat het zo ruttig is verklungeld !!!
  Foei, foei, foei !!!

  Geliked door 2 people

 16. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/09/09/sparen-wordt-bijbetalen-negatieve-spaarrente-consument-lijkt-onvermijdelijk/

  Sparen wordt bijbetalen – Negatieve spaarrente consument lijkt onvermijdelijk
  Kasgeld dat Nederlandse banken verplicht bij Europese Centrale Bank stallen kost half miljard per jaar

  Het kasgeld dat Nederlandse banken iedere dag overhouden en verplicht bij de Europese Centrale Bank stallen, kost ze op dit moment, vanwege de negatieve depositorente, ruim een half miljard euro per jaar. Dit bedrag zal verder oplopen als de ECB de rente verder verlaagt.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Mark Rutte heeft geschiedenis gestudeerd in Leiden. Nu meent hij ook alles te weten over economie. Hij heeft het beste voor met het “well to do” van Nederland. Alleen zo jammer, dat hij ONS niet in zijn vizier heeft. Nederland was eens een gaaf land. Het is helaas zo ruttig verklungeld.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Lucky; Brussel blijft maar honderden miljarden Euro’s aan de lopende band bijdrukken. Maar als er een teveel aan geld is word de munt veel minder waard en doet de inflatie zijn intrede. Bij een tekort aan geld het tegenovergestelde. De rente zou nu erg hoog moeten zijn, maar word kunstmatig onder de nul-grens geduwd, terwijl al word gesproken over een negatieve rente. Dit kan zo nooit lang stand houden. Onze boekhouder zei het al; Eens klapt de zaak geweldig in elkaar en worden we geconfronteerd met een hyperinflatie met alle gevolgen van dien.

   Like

 17. Meen dat ik net hoor dat er weer een steekpartij was vanochtend, in de metro van Rotjeknor. In België is een agent hersendood na een schietpartij! De dag is pas over de helft, kan nog meer VERRIJKENDS gebeuren!

  Geliked door 3 people

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja als je het zo op een rijtje zet wordt het inderdaad beangstigend, het is nauwelijks meer te verdedigen dat dit allemaal los van elkaar stond, dat er geen regie van bovenaf was.
  Enige conclusie is dat die regie er wel degelijk was, de ellende is echter dat het niet te herleiden valt wie de werkelijke regisseur was, op zijn best zijn er straks wat hulpjes die ontmaskerd worden en die vervolgens de kaken stevig op elkaar houden wetende wat hun te wachten staat als ze hun mond werkelijk opendoen.
  Komende generaties zullen hier lachend op terugzien, een heel volk dat braaf bleef stemmen in de veronderstelling dat ze het onvermijdelijke konden stoppen.
  Want laten we wel wezen, de peilingen geven nog niet eens enige beroering aan, de VVD verliest wat, de PvdA wint stevig (?!) en het CDA wint licht.
  De zittende elite komt overal mee weg, de enige wiens kop straks gaat rollen is Ivo Opstelten maar ja die is al jaren weg en zit binnenkort zwaar dement in een verzorgingshuis.
  Men nam nog een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was.

  Like

 19. Jan Dijkgraaf houdt zich dus in, gevolg van nette opvoeding gelijk aan die van mij, maar ik scheld wel op al die klootzakken van die elite die denken dat ze alles naar hun hand kunnen zetten.
  Trouwens ik ga komende dagen verder met het lezen van dat artikel over Demmink en de hele pedo kliek. Ik was bij blokje 3 geëindigd.

  Geliked door 1 persoon

 20. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/oss/hangjongeren-zorgen-voor-veel-overlast-in-osse-wijk-waar-man-zaterdag-mishandeld-werd~a808aa91/

  ‘Hangjongeren zorgen voor veel overlast’ in Osse wijk waar man zaterdag mishandeld werd
  OSS –
  Twee groepen hangjongeren zorgen voor veel overlast in de Osse wijk Noord-West, beter bekend als Ussen. Dat zegt wijkraadvoorzitter Jos Luijk. Zaterdag werd een man in elkaar geslagen door een groepje hangjongeren en de wijkraad stelt dat de politie geen grip heeft op de overlastgevende jeugd. ,,We merken dat mensen in de wijk onrustig worden. Angstig zelfs.”

  Geliked door 1 persoon

 21. ronjaspers zegt:

  rutte is een “marionetpop” van de nazi bilderberg groep,deze groep heeft de werkelijke macht in europa.Politici van europeese landen hebben niets te vertellen,ze worden omgekocht,gechanteerd of bedreigd.De europeese politici voeren braaf de opdrachten van de bilderbergers uit.

  Geliked door 1 persoon

 22. BigLJohn zegt:

  De overheid (die ons dient te beschermen tegen het kwaad) valt onszelf en Geert Wilders aan. Bij wie moeten wij dan nog recht en bescherming gaan halen ? Niet voor niets zijn het de politie en het leger die het alleenrecht verkregen op het dragen van wapens. Als de dood als ze zijn dat het volk in opstand komt. De bevolking kan niet meer op politie en leger vertrouwen omdat bij grote conflicten met bijvoorbeeld narcotica-bendes en moslims, de geminimaliseerde politie en het leger al gauw overstag zullen gaan. Omdat ze ver achter blijven in capaciteit, en omdat ze vriendjes zijn van de moslims. Wij zijn bij voorbaat altijd de verliezers….

  Geliked door 2 people

 23. M.A.L. Sion zegt:

  Het lijkt er op dat op de nette, democratische manier dit kwaad niet te verhelpen is.
  Dus: keiharde actie. Het is al eerder geopperd. Het vormen van kleine actiegroepen wordt aanbevolen. Al dan niet gewapend.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s