DDS-columnist Jan Roos in elkaar geslagen voor eigen huis! ‘Lichaam bont en blauw’

Screenshot_44

(Door: Olivier Smits)

Het is helaas niet nieuw dat journalisten, columnisten en opiniemakers om de haverklap bedreigingen krijgen van een stel malloten. Maar dat het nog een stapje verder kan gaan, hebben we gisteravond kunnen meemaken. Jan Roos (foto), onder meer columnist van De Dagelijkse Standaard, is voor zijn eigen huis in elkaar geslagen.

Dat maakt hij kenbaar via zijn pagina op Twitter, waar hij regelmatig op actief is. Hij zegt dat z’n neus ‘waarschijnlijk gebroken’ is.

“Zojuist in elkaar geslagen voor mijn eigen huis. Bont en blauw, neus waarschijnlijk gebroken.”

Jan Roos heeft inmiddels een reactie gegeven aan De Dagelijkse Standaard en doet een boekje open over wat er gisteravond voor zijn huis heeft plaatsgevonden.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op DDS-columnist Jan Roos in elkaar geslagen voor eigen huis! ‘Lichaam bont en blauw’

 1. Corné zegt:

  Ik heb gehoord dat de politie stapels met voorbedrukte formulieren heeft liggen. Bureau’s extra lang open zijn. Burgemeesters, colleges, politici, media vol op het orgel gaan om de burgers te stimuleren om aangifte te gaan doen tegen de dader(s) en hun sympathisanten van deze ernstige aanslag op de vrijheid van meningsuiting en respect voor de durf van de journalisten. Ook liggen er overal registers klaar waar steunbetuigingen kunnen worden achter gelaten. Stille tochten zullen volgen. Kaarsjes. De Wereld Draait Door zal er ongetwijfeld een hele uitzending aan gaan besteden. In dezelfde toonzetting als dat ze dat al dagelijks doen tegen figuren als Trump, Wilders en Baudet……
  De redacties van het journaal lopen met een rouwband om. Het is immers niet alleen een klap in het gezicht van Jan, maar in feite voelt elke journalist het geweld.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Journalisten, die teveel de waarheid roepen worden in elkaar geslagen. Links tuig weer zeker. Iedere keer komt het geweld voornamelijk van links.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich…..omdat de mensheid niets wil leren. In de tweede wereldoorlog zag men in Duitsland de S.A. (Sturmabteilung) opereren. Iedereen die ertegen was, kreeg een flinke aframmeling. In Nederland hadden wij de N.S.B met hun W.A. (Weerbaarheids Afdeling) W.A. doet uw plicht, voor volk en vaderland. Vandaag de dag is het niet anders. iedereen die openlijk tegen links is krijgt vroeg of laat een aframmeling door lieden van links. Het zwarte W.A. tenue maakte plaats voor sjofele kleding en bivakmutsen, maar voor de rest bleef alles hetzelfde. Inclusief het linkse gedachtengoed. Mogelijk zien we deze agressieve onderkruipers ook nog eens in een zwart tenue over de straten marcheren.

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  Signalement???

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Lucky (9 september 2019 om 19:14)

   Dames en Heren.

   “Signalement???”
   Zoiets ???
   Jonge man, normaal postuur, licht getint, Noord-Afrikaans uiterlijk, donkere trainingsbroek, bivakmuts en hoodie, slecht Nederlands sprekend, eist respect, schreeuwt iets als “allawhoela”, weggevlucht op scooter.

   Geliked door 1 persoon

 5. Helena zegt:

  Verschrikkelijk dit! Heel veel sterkte voor Jan en een voorspoedig herstel. Hopelijk wordt het tuig dat dit op zijn geweten heeft heel snel en heel hard aangepakt in dit gave land………. I have a dream!

  Like

 6. boorzalf zegt:

  De dader? Ik denk een hongerige rifaap die trek had in een pizza.

  Like

 7. Richard Den Haag zegt:

  Heel veel sterkte gewenst!
  Dat de dader snel gepakt en heel lang opgesloten mag worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s