De chantage van Merkel en Macron: vluchtelingenweigeraars vliegen uit de Schengen-zone

Screenshot_52

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar willen bondskanselier Angela Merkel en haar Franse boezemvriend, president Emmanuel Macron, de druk op de vluchtelingenweigeraars verder opvoeren. Zij dienen uit de Schengen-zone uitgesloten te mogen worden wanneer zij blijven weigeren om zogenaamde vluchtelingen bij zich op te nemen.

journalistenwatch

Voor de burgers van de “opstandige” staten zou het weldra wel eens voorbij kunnen zijn met de vrijheid van reizen in Europa. Tijdens het bezoek van de Griekse minister-president Kyriakos Mitsotakis in augustus aan Berlijn en Parijs zou er door alle drie staatschefs overleg zijn gevoerd over een 6-puntenplan in het kader van de hervormingen van het Akkoord van Dublin, berichten de Griekse krant “Ta Nea” en het Franse blad “Courrier International”.

Als het aan het drietal ligt, dienen in de toekomst staten zoals de Viségrad-landen en Italië van de Schengen-zone uitgesloten te kunnen worden wanneer zij de herverdeling van zogenaamde vluchtelingen en van en de EU-immigratiepolitiek blijven weigeren, beweert de Griekse krant.

Eveneens dient er een betere samenwerking tussen het EU-grensagentschap Frontex en de Griekse autoriteiten op de agenda te staan om de aankomst van illegale migranten te bestrijden, smokkelaars op te sporen en de uitzetting van illegale personen te vergemakkelijken.

Griekenland heeft de afgelopen weken te kampen met snel stijgende nieuwe aankomsten van illegale immigranten en volledig overvolle asielonderkomens. Op het eiland Lesbos kwamen alleen al op één dag meer dan 500 immigranten aan, het grootste aantal sinds het hoogtepunt van de migratiecrisis in het jaar 2015 op één dag. De Grieken zouden zich vooral erg bezorgd maken over de omstandigheden op de eilanden in de Egeïsche Zee, waarvan vele overvol zijn en waar de burgers te lijden hebben onder misdaden en geweld, bericht “Breitbart”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Duitsland, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Parijs, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op De chantage van Merkel en Macron: vluchtelingenweigeraars vliegen uit de Schengen-zone

 1. Rensk. zegt:

  Kotsfoto.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Het lijken wel minnaars op die foto,in plaats van partners in crime……..

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 9 september 2019 om 21:39

    Dat was ook mijn eerste gedachte.
    Macron heeft vast een ‘stijfje’ op die foto.
    Weer eens wat anders, zo’n opwindende, vette zeekoe.
    Hij is dat rammelen op het geraamte waarmee hij is getrouwd, natuurlijk zat.

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Ik peins dat hij bij zijn moeder (waar hij mee getrouwd is) niet meer aan de tiet mag hangen, misschien heeft mama eindelijk begrepen dat sex met haar zoon niet netjes is alé voor een lulletje die president speelt (speelt hé ik noem die rechtop lopende drol in mijn aardse bestaan nooit president).
    Dat is het soort als een Rukkert Rutte zonder enige twijfel, het beste bewijs was de filmpjes (die een oplettende reageerder poste) waar hij te zien was met homo islamieten negers, dansend op het bordes van het Elysee, Le Géneral draait zich zijn graf..
    Weet zeker dat zelfs Mitterand ‘(et alors’ zei hij… dat vond ik een goeie) die Macron een rat zou vinden.
    Ik walg van die “kerel” heb dat wel vaker lieden waar ik letterlijk niet goed van wordt, hij past in dat straatje.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 10 september 2019 om 18:26

    Ik peins dat hij bij zijn moeder (waar hij mee getrouwd is) niet meer aan de tiet mag hangen

    Ik wist dat ge dat skelet zo zou heten.
    Ge zijt ne straffe.
    HAHAHAHAHAHAAA!

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Kan zijn dat die uitstekende botten hem echt pijn beginnen doen en daar dat Merkel vrouwmens uit Merkelland goed in het vlees zit is een moeder vlug geruild voor een surrogaat moeder.
    Die kantoorpik zal vast glunderen als ze hem in bad stopt en aan zijn “dingetje” rukt veel meer zal er vast niet gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

 2. Sjaak uit Dordt zegt:

  Voor, gelijk doen.

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   ??? En waarom dan wel?

   Like

   • Oeps zegt:

    @ E.J. Bron (9 september 2019 om 20:53)

    Dames en Heren.

    Waarom ??? Eindelijk weer gesloten grenzen. Daarom !!!

    Geliked door 1 persoon

   • Hier zit er eentje niet op de juiste plek denk ik. Wil bonje schoppen op je site.

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Omdat uit de Schengen zone geschopt worden gelijk staat aan sluiten van de grenzen.
    Dat is precies waar we op wachten!!!!

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ja, zo zou je het ook kunnen interpreteren . . .

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ E.J. Bron zegt:9 september 2019 om 20:53

    ??? En waarom dan wel?

    The best of both worlds, Vlaanderen omgeven door grenzen en geen islamieten invader die nog binnenkomt.
    Ik ben altijd al tegenstander geweest van dat open grenzen beleid, indertijd voor mijn beroep verlies van douane uren (was meer als twintig op een week) en buiten dat aan de grens wordt ieder individu gecontroleerd.
    Wie voorstander is van open grenzen beleid loopt mee met soorten als dat Merkel vrouwmens en de despoten uit eu HQ brussel krochten.
    Grenzen dicht ASAP, kunnen we tuig tegenhouden.

    Geliked door 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Uit de Schengen-zone gestoten worden. Graag !!! Dat is een geschenk uit de hemel. Onmiddellijk beginnen met “vluchtelingen” te weigeren.

  Geliked door 2 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Mooi!!

  Iets voor ons??

  Alles wat hier niet hoort, retour eigen land!!

  En dan gratis een NEXIT!

  Geliked door 2 people

 5. Feit is, met weigeren gelukszoekers opnemen, zet je Brussel wel voor blok. Maar die twee misdadigers Macron en Merkel moeten EU lidstaten niet de les willen lezen. Elk land heeft het recht deze smokkel van mensen te torpederen. Een land moet zelf met haar burgers beslissen of ze de EU/Schengen willen verlaten en dan niet onder de dwangregels van Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  Merkel en Macron en hun Kontenlikkers zijn medeplichtig / schuldig aan de Vernietiging van West-Europa! Onze Vrijheid, Onze Veiligheid zijn ons afgejat!! Het vel wordt ons over de oren getrokken omdat ons een peperdure OMVOLKING is opgedrongen! Een misdadig EXPERIMENT, dat kan uitdraaien op een BURGEROORLOG, vluchtelingenstromen!! De eerste 100en slachtoffers zijn reeds gevallen! Dagelijks komen er nieuwe bij! Over 10 jaar of nog eerder kan hier de noodtoestand al uitgeroepen zijn! Hoef je geen 20jarenstudie voor te doen omdat te zien aankomen!

  Like

 7. Peter zegt:

  Wachten op een burgeroorlog,Duitsland wordt stilaan wakker,alles gaat daar naar de kloten

  Like

  • henk verhoef zegt:

   nou lijkt wat te sterk
   In de voormalige ddr staten is een 25 pct voor afd– dus 76 pct voor de anderen
   In west duitsland -= net als in nedelrand slechts een 15 pct voor weg mos;lims — maar nog steeds 85 voor welkom moslims

   Like

   • Steven zegt:

    Met stembusfraude kan je natuurlijk mooi op het nieuws blijven vertellen dat de meerderheid nog steeds voor opnemen asieleisers is…
    Je ziet immers al wat voor smerige spelletjes ze aan het spelen zijn om de boel om zeep te helpen en uit zijn op een burgeroorlog….dat is juist wat ze willen, en ze weten dat die er gaat komen met het blijven importeren van haatkoppen en messentrekker….
    Net zoals er gisteren nog op het nieuws werd verkondigd dat de Nederlanders een 7.8 geven voor het leven in dit ooit zo mooie land. Er zijn dan wel wat problemen vertellen ze dan…maar baart geen zorgen. De veiligheid is hier ook PERFECT…maar er worden wel iedere dag mensen neergestoken waar 40 jaar geleden heel Nederland van geschokt zou zijn.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Om de DDR stond ook prikkeldraad, dus ik kijk niet op van deze uitspraak. Ikben nog wel steeds verwonderd waarom niet 1 van haar lijfwachten haar een kogel tussen haar ogen zet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Alex Delarge zegt:

  Buiten de schengen zone ben je beter af. Niet echt een straf.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Ik hoop dat die regeling er komt: des te eerder gaat de EU ter ziele!

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Het wordt hoe langer hoe meer duidelijk dat men gewoon van plan is om Europa te overspoelen met half Afrika. Voorheen werd het nog ontkent, maar hoe langer het duurt hoe minder men het nog verbergt wat de bedoeling is…
  Als je landen wilt dwingen om maar Afrikaantjes op te vangen en hun verdere leven GRATIS te verzorgen, dan kan je maar één conclusie trekken, en dat is je eigen ondergang bewerkstelligen!!
  De NGO’s roepen immers al op dat de grenzen weer wagenwijd open staan… dan is de bedoeling wel duidelijk toch?
  Ik vraag mezelf wel eens af… wanneer gaat er in Europa een gigantische opstand plaats vinden (buiten Frankrijk).
  Wat er tegenwoordig gaande blijkt te zijn, is niks anders dan GENOCIDE plegen op de eigen bevolking…. sterker nog, feitelijk pleegt de gehele bevolking genocide op zichzelf d.m.v. de stembus en trouw aan het gezag!!

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  Schengen-zone zegt u ?…..het ‘vrij’ reizen tussen de onderlinge lidstaten is voor gewone reizigers en forenzen nog steeds een hele grote leugen, er staan nog steeds bij vertrek en aankomst rijen vol met vrije reizigers die zich van top tot teen moeten laten bodyscannen, en verplicht elke tas,koffer en jas, riem en schoenen door de bagagecheck, en zelfs ritssluitingen met een metaaldetector gecheckt, ook meermaals hun paspoorten en hun gezichten moeten laten controleren……en er dikwijls aan een verhoor worden onderworpen als er een tax-free presentje voor familie word aangezien als een zwaarcrimineel vergrijp van belastngontduiking…..de EU en het Schengen-akkoord zijn leugens….behalve voor kabinetslieden die moedwillig vluchten vertragen door hun late instappen……Hallo Mona K.( kun je niet gewoon op tijd komen? net als alle andere reizigers dat verplicht wel moeten ….)

  Geliked door 2 people

 13. henk verhoef zegt:

  ik vraag mij n wel eens af– is het erg die moslims
  ALS je naar het wilders proces en de inmenging van de overheid kijk
  ja dan vraag ik mij ook af
  HOE zat dat mey de Pim moordenaar procves van Volkert van de G en de afwikkeling daar na
  en zo heb ik nog wel tig vragen

  BV pensienen van duitsland aan de nedelandse SS-=ers
  en ga maar door
  Is dat nu zoveel beter als de moslim ellende

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Verontwaardiging in Frankrijk:
  Villeurbanne, waar vorige week een jongeman van 19 jaar oud werd vermoord door een “VERWARDE” vluchteling, een Afghaan.
  Hij werd totaal onverwachts door de Afghaan aangevallen en met de kreten “ALLAH-AKBARR” de keel doorgesneden.

  CHRISTINE TASIN: [ een fel tegenstandster van islam en immigratie van de barbaren en hoofd van het Anti-muslim-Site “Resistance-Republicaine”.] :

  VILLEURBANNE: De dag na de begrafenis van Timothy, de vermoorde jongeman, durven zij te demonstreren voor de “migranten”…………….!

  Het is meer dan slechte smaak, een tweede moord.
  Een onaanvaardbare minachting voor de vermoorde jongeman. Een macabere provocatie.
  Spugen in het gezicht van Timothy en de zijnen.
  Zonder enige schaamte en zonder ook maar na te denken hebben zij de nagedachtenis aan deze jongeman, wiens lijk nauwelijks koud is, VERTRAPT.
  Ach, maar stel je toch eens voor dat op diezelfde dag een “vluchteling” ZOU ZIJN VERMOORD door een autochtoon ?
  Of toen die Algerijn in Zelfverdediging werd gedood door een Fransman en die daarna in Algerije werd begraven.
  Als het “Ressamblement National” [ van Marine le Pen ] op die dag een demonstratie zou hebben gehouden. imagine, imagine…..!
  / / /
  Timothy die het leven nog voor zich had, een familie, vrienden een beroep waarin hij erg goed was, hij is afgelopen Vrijdag begraven.
  Zijn leven nam een einde het weekend ervoor toen zijn pad in Villeurbanne die van een AGHAANSE MUSULMAN kruiste.
  Een moslim die door de Franse Regering werd ontvangen en onderdak kreeg terwijl zijn land niet eens in oorlog is.

  ERIC ZEMMOUR:
  Het Franse nationale Hof voor asiel-recht kan trots zijn op zichzelf: ze moesten zonodig een Afghaan beschermen die “gevaar” liep in eigen land gedood te worden ? ? , maar hem toestond te komen MOORDEN in ons land.
  Maar de dag na de begrafenis moesten deze harteloze en onbeduidende DEGENERÉES zonodig defileren om de regularisatie van alle potentiële moordenaars in Frankrijk, mogelijk te maken.
  Ze durven te spreken over dakloze asieligers, hun huisvesting in gevaar.
  GEVAAR ? ? ?
  Dit terwijl de levens van ons en onze kinderen in gevaar is.
  DE KLOOTZAKKEN….AFVAL….MONSTERS…GEDEGENEREERDEN ZIJN HET.

  Daar demonstreerden zij dan, die gekken, onder de tonen van de “Djembé” [ een Afrikaans muziek-instrument ],
  Het is niet alleen dat dit tuig demonstreert voor onze potentiële moordenaars, maar dit ook nog onder de klanken van muziek van de vijand, de INDRINGER, de potentiële moordenaar.

  door een woedende
  CHRISTINE TASIN

  Like

 15. Lucky zegt:

  Geheime dienst Hongarije: voorbereiding burgeroorlog door migranten!
  Video
  https://www.anonymousnews.ru/2019/09/10/buergerkrieg-in-deutschland-warnung-ungarischer-geheimdienst-migranten/

  Ungarischer Geheimdienst: Tausende Migranten bereiten Bürgerkrieg in Deutschland vor

  Hongaarse geheime dienst: Duizenden migranten bereiden een burgeroorlog in Duitsland voor

  Während deutsche Politiker und Medien keine Gelegenheit auslassen, uns weiterhin die neue bunte Welt von Multikulti schmackhaft zu machen, warnt der ungarische Geheimdienstmitarbeiter Laszlo Földi, zur besten Sendezeit im staatlichen ungarischen Fernsehen, vor Zehntausenden Migranten, die – finanziert mit Ölgeld – einen Bürgerkrieg in Deutschland vorbereiten.

  Terwijl Duitse politici en de media nooit een kans missen om de kleurrijke wereld van Multikulti smakelijk te maken, waarschuwt de Hongaarse inlichtingenofficier Laszlo Földi voor tienduizenden migranten – gefinancierd met oliegeld – van prime time televisie op de staatstelevisie in Hongarije voor te bereiden.

  Like

 16. Lucky zegt:

  Geheime dienst Hongarije waarschuwt voor burgeroorlog door migranten

  Like

 17. Jean zegt:

  Hoogtijd dat wij dat misdadig Schengen gedoe letterlijk en figuurlijk opdoeken en misdadigers van het niveau mergel & macronneke tot de doodstraf veroordelen ėn dadelijk doen uitvoeren, kandidaten in overmaat om de trekker over te halen, Europa is voor 100% naar de kloten geholpen door dergelijke misdadigers die ons opzadelen met ellende en zij met de luxe en weelde gaan rondlopen, dictators vallen zelfs in de schaduw van die 2 monsters.
  Nooit of te nimmer zullen die enig respect krijgen maar wel voot 100% walging en afschuw.
  In 1940 – 1945 liep ook dergelijk monster rond en we kennen de gevolgen ervan….
  Nu grenzen potdicht afsluiten en de aanwezige overbodige overlast asap verwijderen te beginnen met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten want dat is de kanker die de ellende heeft binnengebracht.

  Like

 18. Hovawart zegt:

  Een wereldbekende regeringsleider die een adoratie heeft voor minderknappe dames op leeftijd, dan is Mutti Merkel in zijn ogen de ware idealisatie van al zijn (natte) dromen………Non, ma belle!

  Like

 19. Har Depik zegt:

  Gewoon een mooie muur bouwen om Vlaanderen en Nederland en dan samen weer een groot rijk vormen net als vroeger

  Like

 20. Lucky zegt:

  Zelfs de rohignya zijn onderweg naar Europa

  Like

 21. kampersrene zegt:

  Wat je niet kunt zien op de foto is dat Merkel de piemel van Macron in haar hand heeft …..dat is ook de reden waarom ze glimlachen

  Like

 22. Pingback: Islam, salafisme, jihad en sharia horen niet bij Nederland! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s