De gevolgen van de rechtszaak-Wilders . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De gevolgen van de rechtszaak-Wilders . . .

 1. Staat de lul bij een halalslager? Zeker een van die vele Nederlanders die het allemaal goed vinden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jack Terrible zegt:

  Minder!!!

  Like

 3. Jan zegt:

  Ook XFiler Gillian Anderson is vorige week nazigeworden, zei iets positiefs over Thatcher, dus kleine Hitler
  https://www.dailywire.com/news/51506/hate-out-there-x-files-actress-gillian-anderson-paul-bois

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Ik begin te hopen dat er een keer een kogel van rechts komt om dat tuig in Den Haag een gat in de kop te schieten.

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  Meer Meer Meer sympathie voor Geert Wilders! Hopelijk elke week een zetel er bij! Meer Meer Meer!!

  Geliked door 2 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Gepubliceerd op 22 okt. 2010

  Arabist Hans Jansen noemt de actie van raadsheer Tom Schalken “ongemanierd, onprofessioneel en sukkelig”. Schalken maakte deel uit van het Amsterdamse gerechtshof dat het OM opdracht gaf om Geert Wilders te vervolgen. Tijdens een etentje zou Schalken hebben gezegd dat het goed was dat Wilders werd vervolgd en probeerde hij Jansen van zijn gelijk te overtuigen. Jansen zegt dat hij zich niet beïnvloed voelt.

  Arabist Hans Jansen……. Juridisch begreep hij heel goed op welke wijze hij een en ander moest formuleren. Tenslotte was het achteraf geen prettig etentje, nietwaar?!

  Like

 7. Steven zegt:

  Had meer..meer.. meer ook een strafzaak van 5 jaar opgeleverd?

  Like

 8. Nemesis zegt:

  De titel van het artikel zegt alweer heel wat anders als wat er eigenlijk in staat. Typisch.
  Komt Grapperhaus in de problemen door Wilders?

  Den Haag – Het strafproces tegen PVV-leider Geert Wilders verplaatst zich steeds meer van de rechtszaal naar het Binnenhof, nu er meer aanwijzingen zijn dat politieke bemoeienis een belangrijke rol heeft gespeeld bij zijn vervolging. Zo is inmiddels duidelijk geworden dat topambtenaren van het ministerie van Justitie en Veiligheid hebben geprobeerd de vervolging van Wilders te beïnvloeden. De PVV’er eist dat het Haagse gerechtshof dinsdag een streep door de strafzaak zet. Kamerleden eisen opheldering van minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheids
  lees verder in de Telegraaf

  Je hoeft niet een begrijpend te kunnen lezen, om te weten waarom het hier draait, om het buitengewoon smerige spel van de topambtenaren van Justitie, die het OM, die het eigenlijk niet eens nodig vond om te vervolgen toch daar toe aan te zetten en daarvoor ” goede raad gaven hoe te handelen” en zogenaamde bewijsstukken aan te dragen en nog meer van deze smerigheid.
  OM en rechters, maar ook justitie moeten zich beide onafhankelijk gedragen en dat was/is dus niet het geval. We hebben geen Trias Politica meer.
  Gelukkig staat er bijna alles op schrift, dus ze kunnen zich niet meer beroepen op het welbekende foefje van geheugenverlies.

  Dus stoppen met die rottige leugenachtige smerige schijnvertoning om iemand, nu ng net figuurlijk, uit de weg te ruien die ze voor de voeten zou lopen.

  Geen rechtszaak, daar gen zaak en ook de vorige veroordeling tot betalen direct terugtrekken en nietig verklaren vanwege hetzelfde feit. Er was en is geen zaak. Niet wegens gebrek aan bewijs, maar wegens dus er was en is niks om een rechtszaak te kunnen beginnen. Nergens schuldig aan.

  Geliked door 1 persoon

 9. freda110 zegt:

  Als de rechtszaak niet doorgaat hoop ik dat de heer Wilders een enorme schadevergoeding gaat vragen want daar heeft hij na al die tijd toch wel recht op.
  Persoonlijk leed, maar ook onterecht beschuldigd worden en de door hem intussen gemaakte kosten zijn een goede reden om een schadeclaim in te dienen waarin alles maar dan ook alles wat hem is aangedaan meegenomen is.
  Ik mag hopen dat het de regering en dan vooral de vaasjesman inmiddels dun door de broek loopt stelletje smerige achterbakse huichelaars.

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Tijdens het laatste interview met Mark Rottig was duidelijk te zien dat hij zich in het nauw gedreven voelde. En terecht. Het is stom van hem dat hij bij het weigeren om antwoorden te geven zich beriep op het principe van de scheiding der machten en dat de zaak onder de rechter was. Dit kan tegen hem gebruikt worden.
  Als aangetoond kan worden dat Mark Rutte mede schuldig is dan dient hij direct af te treden en zich ter beschikking te houden voor vervolging. Aangenomen kan worden dat er meer in het kabinet op de hoogte waren van de ware toedracht. Het lijkt onontkoombaar dat de regering aftreedt en nieuwe verkiezingen aankondigt.
  Het ligt voor de hand dat Wilders dan een grote sprong voorwaarts zal maken. Er is hoop dat er dan in Nederland een andere (betere) wind gaat waaien.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Doorgaans blijven rechters buiten schot als er gesjoemel met het recht wordt geconstateerd. In dit geval lijkt het voor de hand dat ook de rechters aangepakt worden. Zij hebben de Trias Politica te schande gemaakt.
  Het is ook typisch dat de onthullingen komen van de RTL. De door de overheid betaalde omroep- organisaties, die altijd ‘Wilders-kritisch’ zijn geweest, houden zich nu koest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s