Politieke maffia . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Maffia, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Politieke maffia . . .

 1. BigLJohn zegt:

  De georganiseerde misdaad in den Haag die voor zichzelf plaatsen reserveert in de tweede kamer. Stemmen heeft geen enkele zin meer, Rutte 4 is al georganiseerd lang voordat wij gaan stemmen. In vol ornaat, compleet met D66. Groen Links en PvdA. Zij zullen met zijn allen ons leven nog vreselijker gaan maken dan het nu al is. Als we de (onbetrouwbare) peilingen moeten geloven, is de VVD weert doorgegroeid naar 33 virtuele Kamerzetels, terwijl de PVV als een kind zo blij is met 4 zetels winst, van 11 naar 15. Maar wat koop je daar nu voor. In de eerste plaats kan de PVV niet echt doorgroeien door malversaties van links, en ten tweede wordt de PVV als oppositiepartij telkens gebasht. Wilders houd het ene betoog na het andere, komt met de ene motie na de andere. maar word telkens weggehoond door de rest van de tweede kamer. Zodoende worden links en hun boezemvrienden de moslims steeds machtiger, en in staat om ons eens zo mooie land in no time naar de bliksem te helpen !

  Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen, weg is uw spaargeld…

  Geliked door 1 persoon

 3. Gerrit zegt:

  Het is jammer dat veel mensen wel klagen maar de ellende toch allemaal zonder protest over zich heen laten komen. Woningnood, slinkende pensioenen, BTW verhoging, voedselbanken enz.
  Men gaat wel met duizenden naar allerlei festivals maar het Malieveld of het Binnenhof zijn ook goede plekken om eens heen te gaan. En dan niet voor het eigenbelang zoals : Meer geld voor de agenten” of zo, maar voor algemene zaken zoals terugdraaien van de BTW verhoging. Geen verlaging van pensioenen. Rechtvaardige verkiezingsuitslag waarbij ook de 2e partij (Geert) Ministers mag leveren. Bezem door Justitie Gewoon aan het gas blijven ( zoals België en Duitsland) zonder de peperdure maatregelen. Er is genoeg mis in dit land maar we kunnen niet rekenen op steun vanuit de 2e kamer. Die laten zich ompraten door lobbyisten ( Nijpels, Samson enz) of werken uit eigenbelang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s