Tweet van Geert: “AANGIFTE GEDAAN!”

(Klik HIER voor filmpje!)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Geert: “AANGIFTE GEDAAN!”

 1. BigLJohn zegt:

  Geert Wilders deed aangifte. Maar ze zullen hem dezelfde behandeling geven als in de tweede kamer. Recht zal worden omgebogen tot onrecht. Diegenen die veroordeeld zouden moeten worden gaan vrijuit, en degene die voor zijn recht wil opkomen (Geert Wilders) krijgt een veroordeling aan zijn broek hangen. Ja wat wil je anders, in ons bananen-koninkrijkje aan de Noordzee ???

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik weet nu het antwoord al hoe beslist gaat worden op de aangifte van Geert. De dienstdoende hulpofficier bij de politie, krijgt de aangifte onder ogen en beslist dat er onvoldoende opsporings indicatie is. Besluit, ambtshalve sepot. Zaak gesloten en afgelegd.

   Like

 2. andre zegt:

  Diep triest man man wat zijn we afgezakt zelfs door de bodem van een bananenrepubliek. Als het al lukt om aangifte te doen tegen het grootste vullis moet je met militaire precisie in 3 wagens en escorte voor komen rijden OM ALS POLITICUS JE VRAAGSTELLING MEER OF MINDER TE WEERLEGGEN maar als Rutte zegt iedereen krijgt er 1000 euro bij als je op mij stemt en het vervolgens niet doet en een veelvoud van 1000 euro extra jat is ok. Het is over en uit.

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Hoe komt het toch dat de westerse bevolkingen zich steeds meer vervreemd voelen van hun geboortelanden……..?

  Geliked door 1 persoon

 4. Harrie Vaes zegt:

  Vreemd…dat er nu niet wordt aangespoord om aangifte tegen deze personen te doen. Ook die idiote Bruls van Nijmegen laat zich niet horen of zien……Maar ja Wilders is nu eenmaal geen moslim.

  Geliked door 2 people

 5. Corné zegt:

  Valt op. Gepanserde auto. Speciaal voor onze Geert. Mark had gewoon op zijn fiets door de Schilderswijk kunnen krossen. Geen enkele mocromoslim die het op hem gemunt zou hebben. Hij had zelfs gezellige praatjes met ze kunnen maken. Voor Geert is het totaal anders. De hyena’s zitten in het parlement, bij justitie en het OM. Te wachten tot hij is gekeeld om dan te gaan lijkenpikken. Maar de bloeddorstige moordenaars zelf zullen geen kans onbenut laten om toe te slaan, als de gelegenheid zich voor doet. Het valt zelfs te voorspellen dat links Nederland dat stiekem heel erg blij is. Net als toen Pim Fortuyn vermoord is door Volkert van der Graaf, Aangepoord door karaktermoordenaars zoals Paul Pot Rosenmöller. .
  Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat de PVV nog steeds niet de meerderheid van de bevolking achter zich heeft gekregen. Er is alle aanleiding toe.

  Geliked door 4 people

 6. Rensk. zegt:

  Rutte over de dubbele uitbetaling van onderhoud meubilair van de drie paleizen van de koning::

  hij zegt: dat het allemaal heel ingewikkeld is, maar dat het in orde lijkt. Moet je nagaan: lijkt zegt ie. Laat dat goed tot u doordringen dat lijkt. En daarmee is voor Rutte de kous af. Wat een ongelofelijk stuk vreten is die vent. Vanwege het proces Wilders en wat RTL nu boven tafel brengt merkte ik dat hij zich deze keer nogal ongemakkelijk beweegt. Hij durfde net niet te zeggen dat alles dik in orde is. Hoewel ik m dat eerder wel heb horen zeggen. Hij heeft zich nu iets anders uitgedrukt.

  De man is een enorme vriendelijk ogende vuile vieze pseudo intelligente klootzak

  Geliked door 2 people

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk dat Geert nu echt voor zijn leven kan gaan vrezen.
  Wat hij op dit moment doet moet hij uiteraard doen maar het kartel zal nu nog meer van hem af willen.
  Dus vraagje is de volgende van der graaf al geinstrueerd.
  Geloof maar niet dat die viezerikken van het maffia kartel dat allemaal zo maar even door laten gaan.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Ik heb maar een vraag.

  Lagen er al voorgedrukte aangifte formulieren klaar?

  Like

 9. Henri zegt:

  Eigen stomme schuld van Geert. Hij had moeten zeggen: ik wil niet meer C r i M i n e L e. Marokkanen (dan er nu al zijn) dan was iedereen het met hem eens geweest. Moet je nu eens kijken wat een gesodemieter hij aan zijn kop heeft. Had hij zich maar zorgvuldiger moeten uitdrukken!!!!!!! Hij wist dat LINKSE vervloekte rakkers op hem aasden, en met succes thans!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s