Wilders doet aangifte tegen officier van justitie

Screenshot_43

“Ernstig vermoeden valsheid in geschrifte”

DEN HAAG – Geert Wilders kondigt aan aangifte te doen tegen een officier van justitie en twee advocaten-generaal in het strafproces tegen de PVV-leider. Wilders beschuldigt ze van valsheid in geschrifte. Volgens hem bevat het proces-verbaal dat tegen hem is opgesteld in het minder-Marokkanenproces onwaarheden.

„Het OM en alle andere betrokkenen (ambtenaren en politici) die een rol hebben gespeeld bij mijn politieke vervolging kunnen hun borst natmaken”, kondigt Wilders aan. „Ze kunnen zich opmaken voor een serie aangiften en procedures, strafrechtelijk en mogelijk civiel.” De aangiften tegen officieren van justitie Bos en advocaten-generaal Van Roessel en Sta zijn het begin, zegt Wilders.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, fraude, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wilders doet aangifte tegen officier van justitie

 1. koddebeier zegt:

  Mooi zo, sleur het hele zooitje maar voor de rechter en ook al die gluiperige linkse ambtenaartjes, die misbaksels !!

  Geliked door 6 people

 2. Piet snot zegt:

  Alleen jammer dat hij ze aanklacht achter moet laten bij dezelfde mensen die hem nu willen veroordelen.
  En ons kent ons. Want zo werkt het hier wel.

  Geliked door 3 people

 3. Lise zegt:

  Go, Geert, go!

  Geliked door 4 people

 4. Steven zegt:

  Dat soort aangiftes worden zoals u vast al weet heel snel van tafel geveegd of gewoon NIKS mee gedaan… want rechts he….

  Geliked door 3 people

 5. Tineke zegt:

  Ik lees geen kranten,dit zou overal voorpaginanieuws moeten zijn……iemand?

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wilders wil dus Aangifte doen tegen de officier van justitie, Bos, en twee advocaten generaal van Roessel en Sta, en eventueel ook nog tegen Opstelten, Grapperhaus en Rutte. Dat lijkt me een prima idee. Laat die schurken maar zweten. Ik zie het al helemaal voor me, valsheid in geschrifte, machtsmisbruik, meineed, minachting van de rechtspraak en god mag weten wat nog meer. Daar gaan de mooie carrières van die “keurige” meneren. En wat te zeggen van smartegeld en schadevergoeding. Ik denk dat ze gauw een toontje lager gaan zingen. Die duivelaanbidders dachten, dat ze alles mochten en overal mee weg konden komen. Laat ze maar eens een poepje ruiken. Let op, nu gaan ze waarschijnlijk chanteren. Maar daar kun je ook voor veroordeeld worden. Dus gooi nu alle rotzooi maar op straat. We zijn nu toch aan het modder gooien. De deksel is van de beerput en het begint al hels te stinken. Blijf voorlopig maar lekker graven, roeren en wroeten in die beerput Zoek ook maar goed bij de pedofilie en de satanische moorden en duivelse rituelen met kinderen. Laat alle rotzooi maar boven komen. Ga voor de grote schoonmaak en laat de koppen maar rollen. Dat kan een leuk hoofdstukje worden in ons vaderlandsgeschiedenisboekje, waar onze kindskinderen nog lekker van kunnen genieten.
  Wilders zet ‘m op !!!

  Geliked door 5 people

 7. Monalisa zegt:

  Het hele Om is krom als de pest.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harrie Vaes zegt:

  Nederland zal strakst gebukt gaan onder….het geen herinnering meer hebben aan de feiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Geen herinnering meer hebben, dus niet gewoon vergeetachtigheid, maar zoiets als dementie of Alzheimer, Vergeetachtig is iedereen wel eens, maar hier komt het over als of we alleen maar van een zooitje demente idiote. zoiets als wat zei noemen geregeerd worden.

   Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  de meeste Nederlanders hebben geen idee waar het in het proces wilders over gaat. Ze weten alles over de voedbalcompetitie, de prijs van de pils en de patat en voor de rest interesseert het ze geen reet. Den haag maakt daar dankbaar gebruik van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s