Kersverse Franse Eurocommissaris Sylvie Goulard verhoord door politie

Screenshot_64

Verdacht van gesjoemel met geld voor medewerkers in het Europarlement

De beoogde Europese Commissaris Sylvie Goulard (foto) is dinsdag verhoord door agenten van het Franse bureau tegen corruptie en financiële of fiscale vergrijpen in Nanterre.

Franse media meldden dat ze erg vroeg in de ochtend aanwezig was en kort voor 14.00 uur in gezelschap van haar advocaat weer is vertrokken. Tijdens het verhoor werd door aankomend EU-topvrouw Ursula von der Leyen bekendgemaakt dat Goulard in de Europese Commissie straks wordt belast met interne markt, defensie-industrie en ruimtevaart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Brussel, corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frankrijk, fraude, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kersverse Franse Eurocommissaris Sylvie Goulard verhoord door politie

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Je zou bijna gaan denken, dat de EU een criminele organisatie is. Dat zal toch niet waar wezen. Of toch ???

  Liked by 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Defensie
  HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  zo’n linkse tuttebel die zelfs het verschil niet weet tussen een loop en en kogel
  HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  ik krijg op men oude dag toch vaak een bulderlach geproduceerd door wat ik te lezen krijg, het is Benny Hill of Tommy Cooper (beiden jammer genoeg RIP) in het kwadraat.
  Dat eu HQ brussel zooitje is totaal van de pot gerukt krankzinnig is zelfs een vlag die de lading niet dekt, die zitten hele dagen te lurken aan allerlei soorten rommel en andere troep.

  Liked by 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Even aan wat touwtjes trekken, wat mensen mobiliseren en veel beloven, en Mevrouw gaat weer over tot de orde van de dag. De corruptie tiert welig in Brussel, maar noemt het zelve ‘democratie.’

  Liked by 3 people

 4. henk verhoef zegt:

  de eu leiders hebben een EU baasje eu commissie lgekozen waarvan gebleken is dat ze absoluut voor alles ongeschikt is — Mevrouw vd leyden oh ze is ook nog omstreken dr in het een of ander want pleegde iets van plagiaat– De regeringsleiderws hebben dus geenb l;ast van dat eitje en helemaal hoeven ze bang te zijn dat ze bv een eu leger kan opzetten want brak ze hoogst persoonlijk de hitler schare af– pardon het goed geolied duitse leger bedoel ik
  Dus niets van te vrezen — en de rest van het zxooitje -zelfde laken en pak– want allen hebben bewezebn geen koek te kunnen bakken( wat heeft onze frans gepresteerd anders dan vette buik kweken

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Goed begin !!

  Like

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/11/french-judge-concern-juror-corruption-no-go-paris-suburbs/

  French Judge Expresses Concern over Juror Corruption in No-Go Paris Suburbs

  Franse rechter spreekt zijn bezorgdheid uit over corruptie door juryleden in de buitenwijken van Parijs

  The president of the Assize court in the Paris suburb of Bobigny has expressed concerns that corrupt juries could hinder criminal cases across the Seine-Saint-Denis area.
  Assize court president Philippe Jean-Draeher made his concerns known in an internal note obtained by French newspaper Le Parisien which reports that the judge is worried about organised gangs influencing and corrupting jurors to acquit suspects in serious cases.

  De president van het Assize-hof in de voorstad van Bobigny in Parijs heeft zijn bezorgdheid geuit over het feit dat corrupte jury’s strafzaken in het Seine-Saint-Denis-gebied zouden kunnen belemmeren.
  Assize-rechtbankpresident Philippe Jean-Draeher maakte zijn bezorgdheid kenbaar in een interne nota van de Franse krant Le Parisien waarin wordt gemeld dat de rechter zich zorgen maakt over georganiseerde bendes die juryleden beïnvloeden en corrumperen om verdachten in ernstige zaken vrij te spreken

  Like

 7. Peter zegt:

  Past toch prima tussen al die rovers daar .

  Like

 8. Jean zegt:

  Iedereen weet toch dat die EU troep één troep uitgerangeerde sjoemelaars/zakkenvullers is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s