Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat ongelovigen de doodstraf verdienen

Screenshot_63
Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Ook leren zij zich af te keren van de Nederlandse samenleving en de beginselen van gelijkheid en  vrijheid…

Ook wordt hen bijgebracht zich af te keren van de Nederlandse samenleving

Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Ook leren zij zich af te keren van de Nederlandse samenleving en de beginselen van gelijkheid en vrijheid.

Op verschillende moskeescholen onderwijzen docenten dat moslimjongeren moéten vertrekken uit dit ‘ongelovige land’ om zich te vestigen in een islamitisch land. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur en NRC Handelsblad naar salafistische instellingen die buiten het reguliere onderwijs vallen.

VVD en ChristenUnie (CU) willen salafistische weekendscholen aanpakken. De onderwijsinspectie moet voortaan in de gaten houden of kinderen daar niet wordt geleerd zich van de Nederlandse samenleving af te keren, vinden de beide regeringspartijen. Nu heeft de inspectie nog niets te zeggen over onderwijs dat buiten reguliere scholen plaatsvindt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "hatespeech", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

52 reacties op Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat ongelovigen de doodstraf verdienen

 1. rottenpikwick zegt:

  Vanavond in het Journaal en in Nieuwsuur;

  ‘Kinderen leren op Nederlandse moskeescholen dat homo’s en afvalligen de doodstraf verdienen’

  Hier wordt, oa. door Geert Wilders, al decennia voor gewaarschuwd!! En Geert en anderen werden door dat KUTVOLK van Het Binnenhof verketterd!!!!!!!! DIT KUTVOLK verdient … (vul zelf maar in)
  Wij zijn “geregeerd” door VULLES de afgelopen decennia met 1000en slachtoffers en nu een totaal VERKLOOT LANDJE! Het land van Onze Voorouders verwoest!

  Geliked door 6 people

 2. Rensk. zegt:

  Nou.ik zie die lui zelf ook graag vertrekken. Heb daar geen enkele moeite mee. Opbokken met je achterlijkheid.

  Geliked door 6 people

 3. Wachteres zegt:

  “Op verschillende moskeescholen onderwijzen docenten dat moslimjongeren moéten vertrekken uit dit ‘ongelovige land’ om zich te vestigen in een islamitisch land”.

  Ik veronderstel dat niemand op deze site daar bezwaar tegen heeft.

  Meer, meer, meer van dergelijke boodschappen!

  Geliked door 5 people

 4. Laura van der Storm zegt:

  Hoezo willen de VVD en de ChristenUnie de salafisten aanpakken ? En de rest van het hele politici dan??? Nog steeds niet wakker. Ik moet zeggen…..ik geniet wel. Ik heb altijd al gezegd dat Wilders gelijk heeft. Dan heb ik het niet over vorig jaar, maar al JAREN geleden. Heb er ruzie over gehad met familie en vrienden. Ik verwacht morgen dat het druk aan huis wordt….komen allemaal tegelijk hun excuses aanbieden :-)))

  Geliked door 6 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Een stel van die islam-klootzakken (wat zijn het toch een stel ondankbare krengen die hier in Nederland ironisch genoeg veiligheid, kost, inwoning en zelfs huizen en moskeeën cadeau kregen!) hadden zelfs verkondigd dat moslims anders het “goddeloze” Nederland moeten verlaten!
  En daar kan ik alleen maar keihard achteraan roepen: “Flikker inderdaad maar als de sodemieter op uit Nederland dat jullie gastvrij ontving en waar jullie alleen maar ellende aanrichten! En dan is het voor jullie niet te hopen dat Allah jullie allemaal straft voor het misbruiken van zijn naam!”

  Geliked door 3 people

 6. Bezorgde burger zegt:

  “Op verschillende moskeescholen onderwijzen docenten dat moslimjongeren moéten vertrekken uit dit ‘ongelovige land’ om zich te vestigen in een islamitisch land.”
  Eindelijk ben ik het op een punt eens met moslims.
  Niks van zeggen, gewoon opzouten en liefst alle moslims. Wat zal Nederland er dan op vooruit gaan zeg!

  Geliked door 5 people

 7. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Naar aller waarschijnlijkheid wederom wereldschokkend voor ‘onze’ roze gebrilde voornamelijk linkse wegkijkers in Den Haag en uiteraard volgens de betreffende scholen en bijbehorende moskeeën ECHT niets van waar… want de ‘vluchtlim’ islamisering van Europa MOET en ZAL kosten-wat-het-kost doorgaan. Leve onze ‘Hollandse’ (kots!) GESLAAGDE(!) diversiteit en multi-culti samenleving ‘mentaliteit’ waarin iedereen lief is en vooral moet kunnen zijn wie hij/zij wil… behalve de ‘enge’ witte man…

  Geliked door 3 people

 8. Laura van der Storm zegt:

  Die islam kenner bij Nieuwsuur was heel verbaasd over die salafisten scholen en wat ze daar geleerd werd. Hoezo KENNER????? Ontslaan die man en wel meteen!

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Laura lieve Ik had je even gemist.
   Of misschien had Ik even iets gemist (kan ook natuurlijk) maar welkom back

   Like

  • delamontagne zegt:

   ISLAM KENNER ? ? ?

   Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   U bedoelt Micha de Winter, die lul wist dat allemaal niet? Terwijl iedereen dit het al jaren weet.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is precies mijn gevoel Laura, hier is door veel verschillende mensen al jaren geleden voor gewaarschuwd en nu wordt het plots als “Nieuws” naar buiten gebracht en komt zelfs de Staatszender NOS er mee op de proppen.
   Hoelang hebben ze daar onderzoeken naar gedaan en waarom heeft dat zo godvergeten lang geduurd, hoe vaak is hierover vergaderd voordat men nu ‘plotseling’ het licht heeft gezien?
   Hans Jansen was toch bepaald geen lichtgewicht op dit onderwerp en die schreef er jaren geleden al boeken over.
   De vraag is dus wat de oorzaak is van deze plotselinge ommekeer want dat het ‘toeval’ zou zijn daar geloof ik al lang niet meer in, hier zit een bepaalde agenda achter.

   Geliked door 2 people

 9. Rensk. zegt:

  Net op de buis. Veel marokkaanse imams maken zich zorgen om de salafistische imams.
  Ze durven echter geen woord te zeggen, omdat ze anders bedreigd worden door salafisten.

  Kijk en hier zien we hoe Islam werkt. De niet salafistische imams verwachten dat wij het voor ze op gaan lossen. Omdat ze zelf geen kracht hebben dat te doen. Gegeven moment zullen die zich ook tegen ons keren, omdat ze liever hebben dat wij de dood in gaan dan zijzelf. Zo werkt de Islam. Ik zie ze liefst stuk voor stuk vertrekken. Ze horen niet in onze cultuur. Rare mannen. Ook Aboutaleb met zn toeterstoeten is geen probleem. Zak van een vent. En zn spannende opmerking in zomergasten: wat zou er onder die hoofddoek zitten. Gatverdamme. Walgelijk volk stuk voor stuk als je dat geloof aanhangt. Weg met gasten die dat geloof aanhangen. Geeft enkel rottigheid. Dit geloof gaat niet samen met de nederlandse cultuur, Maar Rutte vind het best, Gaaf land volgens Rutte. Iedereen is keigelukkig en maakt zich geen enkele zorgen om migranten en dus: ophalen die mannen met de NGO´s
  Dijkstra: we maken ons al lang zorgen. Gaan we weer. En ze gaan gewoon door met zorgen maken en doen gewoon niks. Opbokken met die scholen. Hoor hem weer die christelijke huichelaar van de CU

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Doos zegt: we hebben vrijheid van mening. Imams die mogen zeggen dat ongelovigen dood moeten. Is volgens doos niks aan te doen. Vrijheid van meningsuiting. En wel Wilder jarenlang vervolgen wegens minder minder. Ongelovingen moeten dood mag wel.
  Kots Dijkstra houd je bek. Je kunt niks en wil niks en durft niks en je doet toch niks

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Huichelaar Seegers praat er weer heel onduidelijk om heen. Het is trouwens heel dubbel. Salafisten willen de democratische rechtsorde ondermijnen.

  Het trieste van alles is dat de politici zelf ook bezig zijn de democratie te ondermijnen. Kijk wie het zegt. Heel dubbel heel dubbel. Omdat ze daar zelf mee bezig zijn gaat er ook niks met aanpakken van salafisten gebeuren. Let maar op.

  Geliked door 1 persoon

 12. rottenpikwick zegt:

  Er zitten weer een paar NITWITTEN uit de 2e (slaap)Kamer bij Nieuwsuur te brallen over hetgeen WIJ al 45 jaar weten!!! VULLES in optima forma ,die ONS LANDJE in de afgrond hebben gedumpt! Wat een stel NITWITTEN, VULLES!!

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Op verschillende moskeescholen onderwijzen docenten dat moslimjongeren moéten vertrekken uit dit ‘ongelovige land’ om zich te vestigen in een islamitisch land.

  Dat is toch geweldig nieuws!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 14. jantjeuitnl zegt:

  Het “Wir haben es nicht gewusst” schalt van de kansels van de 2e kamer.
  Stelletje leugenaars en hypocrieten.
  Op de PVV na natuurlijk.
  Het is willens en wetens.

  Geliked door 2 people

 15. John van antwerpen zegt:

  Was allang bekent. Rot maar op en vergeet je familie niet mee te nemen.

  Like

 16. Jan j zegt:

  Als moslims haatzaaien volgens de advocatuur is er geen basis voor een veroordeling, maar als wilders een (onschuldige) uitspraak doet wat veel mensen denken zijn er voorgedrukte formulieren waar analfabeten een kruisje mogen zetten. Voor doodslag krijg je 5dagen schoffelen met de boodschap dat je dat niet mag doen

  Geliked door 1 persoon

 17. rottenpikwick zegt:

  OT, ook weer niet; Vanavond zijn er vanuit Gaza weer raketten afgevuurd. Nu richting Ashdod waar Netanyahu een toespraak hield. De raketten zijn onderschept, maar Bibi werd toch naar een safe-room gebracht. Hier de beelden;

  Geliked door 1 persoon

 18. delamontagne zegt:

  Zouden die geschokte hypocriete kamerleden en overige polictici ook niet eens een kijkje moeten nemen bij de Islamitische Uitgeverijen ?

  Geliked door 2 people

 19. boorzalf zegt:

  Die salafisten zijn zo gek nog niet, ze roepen op dat moslims uit Nederland weg moeten naar een islamitisch land. ik zou zeggen toppy, gelijk doen. 👍👍👍👍👍👍👍👍

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Maar we hebben ook salafistische EU figuren, iman frans timmermans.

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dat vunzige mondje, dat Landverraderslachje, ZUM KOTZEN! Maar hij heeft wel gelijk, op de Balkan wonen al eeuwen mohammedanen. Deze Speklap is medeverantwoordelijk voor de ONDERGANG van West-Europa! VIEZERIK!

   Like

 21. Lucky zegt:

  Onmiddellijk de hijrah doen, lekker naar bijv saudi arabië gaan waar gelijkgestemden wonen.

  Like

  • Lucky zegt:

   Volgens een rechtspraakdeskundige zou het geven van deze lessen en de inhoud van die boeken, die kinderen aanzetten tot haat en geweld, niet strafbaar zijn….
   Hoe is het dan mogelijk dat alleen maar MINDER zeggen wél strafbaar is?

   Like

 22. Piet Snot zegt:

  Alsof ze er zelf in geloofden dat er een koran bestaat voor thuis en in de moskee, en een vriendelijk lesboek voor op school.
  Ze wisten het allemaal, al jaren is dit bekend.
  Die koters worden met haat groot gebracht, en dat merken wij dan ook dagelijks.

  Ik fiets elke dag langs een paar lagere scholen, met misschien zo’n 10-15% mossel koters.
  Je ziet die koters werkelijk nooit normaal voetballen of spelen met de andere kinderen.
  Ze zijn echt altijd aan het etteren, vechten, of ze zitten achter iemand aan.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Tien tot vijftien procent maar?
   Zijn daar nog appartementen te huur dan kom ik er gelijk aan !!
   Voor de goede orde, het schooltje hier vlakbij haalt zo’n 90%…..

   Like

   • Piet Snot zegt:

    10-15% is niet overal in deze stad zo, maar hier voorlopig nog wel.
    Je moet wel zin hebben om in de polder te komen wonen, en dan bedoel ik niet Almere.
    Maar ik denk dat het hier nog goed te doen is vergeleken met Den Haag of een andere grote stad.
    En er staat hier regelmatig wel wat vrij, en ze douwen er niet meteen een paar “vluchtelingen” in als een woning vrij komt.

    Like

 23. henk verhoef zegt:

  moeten we ons echt driuk maken
  We weten nu toch al jaren dat je de doorsnee moslim op de scholen niets bij kan brengen vanwege te laag IQ/geen hersens en lezen kunnen ze ook niet
  Zouden ze dan wel nu ineens dat boekje en zo wel goed kunnen lezern

  iK moest VROEGER OP SCHOOL OOK NAAR GODSDIENSTLES– een of andere zwarte jurk- en na later bleek ook kindermisbruiker– ja– zou zegers en zo dat nog weten
  Dus niet alleen de moslioms weg– ook die gristen gekkies want ererlijk die zijn geen haar beter

  Like

 24. Jackholland zegt:

  Salafisten? verbastering van allah Fisten? Het zou mij niets verbazen. Wat een vreselijk volk die moslims met het maar blijven vasthouden aan achterlijkheid. Ze geloven werkelijk dat mo de pedo op een ezel van mekka nr Jeruzalem is gevlogen . Toen mo de pedo werd geboren (voorwaardelijk werd vrijgelaten) scheen er een zeer fel licht uit de flamoes van zijn moeder dat mijlenver was te zien . Kamelenzeik is volgens mo de pedo goed voor je gezondheid . Zomaar wat puntjes uit de koran. Die het mosselvolk als waarheid beschouwt t is toch werkelijk om je kapot te lachen? Er is niets leukers dan moslims in verlegenheid te brengen door ze te confronteren met oa de bovenstaande shit. En het leuke is dat ze het niet mogen ontkennen want anders zijn ze moslim af.En voor dit soort volk dat deze shit gelooft moeten wij respect hebben ?

  Like

 25. Piet Snot zegt:

  Er zal geen enkele “school” gesloten worden, anders zijn die christenen hun christelijk onderwijs kwijt.
  En dat vinden ze veel erger dan een generatie haat koters die van zo’n “school” komen.

  Like

 26. verwardeman zegt:

  Ein mal wird unzere geduld am ende sein , und dan soll sich das muslimschwein richtig
  furchten ……
  Er sollte wunschen niemals geboren zu sein !

  Like

 27. Lucky zegt:

  De salafisten van isis:
  Why We Hate You en Why We Fight You

  http://westerse-beschaving.org/haten-in-het-belang-van-allah/

  In een artikel getiteld Why We Hate You en Why We Fight You , noemt ISIS vijf redenen die de religieuze basis tonen, achter het geweld tegen de niet-moslimwereld:

  “Wij haten u omdat u ongelovig bent.” Daarbij wordt soera 60: 4 aangehaald als ook soera 2:193 dat zegt: “En vecht tegen hen totdat er geen fitnah [heidendom] meer is en [totdat] de religie, enkel voor Allah is.” Met andere woorden, de islamitische oorlog tegen ongelovigen moet doorgaan tot de enige religie op aarde de islam is.

  “Wij haten u omdat uw seculiere, liberale samenlevingen dingen toestaan ​​die Allah heeft verboden en tegelijkertijd dingen heeft veboden die Allah zou hebben toegestaan.” Deze klacht heeft voornamelijk te maken met de westerse democratie, die ISIS beschouwt als afgoderij – het door de mens gemaakte rechtenstelsel is ondergeschikt aan de volmaakte sharia van Allah. “Wetgeving wordt bepaalt door Allah” (12:40).

  “Wij haten u en voeren oorlog tegen u, omdat u niet gelooft in het bestaan ​​van uw Heer en Schepper.” Deze tirade is gericht tegen secularisten en atheïsten. Twee verzen worden aangehaald ter ondersteuning van deze haat: 52:35 en 64:7.

  “We haten u vanwege uw misdaden tegen de moslims.” ISIS ziet de oorzaak voor al het lijden van ‘talloze moslims’ door toedoen van de ongelovigen.

  “Wij haten en bevechten jullie omdat je ons land binnenvalt.” De Islamitische doctrine van het Koninkrijk van Allah staat niet toe dat ooit veroverd land, zich daarna opnieuw aan ongelovigen overgeeft (in het Arabisch bekend als waqf ). Mocht dat gebeuren (zoals in het geval van Iberia, de Balkan, Ethiopië, India, Turkistan, Israël …), dan is het de verantwoordelijkheid van elke weerbare moslim om deel te nemen aan de jihad om die landen terug te winnen. Evenzo, wanneer een moslimland wordt binnengevallen door ongelovigen, is elke moslim verantwoordelijk om zich te haasten het te verdedigen
  Dit artikel geeft een aanvulling;

  Al zouden ongelovigen ons niet binnenvallen, aanvallen, martelen of doden. Dan nóg zouden wij hen haten zolang zij zich niet bekeren. De primaire reden om hen te haten is hun ongeloof. Zelfs als je jizyah [strafbelasting] zou betalen en onder de autoriteit van de islam zou leven in vernedering, zouden we hen blijven haten. Ongetwijfeld zullen we niet tegen hen vechten, omdat we met hen een verbond gesloten hebben, maar we zouden niet ophouden hen te haten. ‘

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Die slappe Haagse hap doet er toch niets aan, de mossels lachen ze uit waar ze bijstaan !!

  Like

 29. Thoth zegt:

  Salafistische scholen? Nee, bij alle scholen, min of meer. Want dit zegt de koran, allah en mohammed. En zo’n (75%) van deze de gasten geloven erin en vindt het ook helden (75%) die naar Syrie en Irak gaan.

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5306
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/driekwart-nederlandse-moslims-vindt-syrie-gangers-helden~b66ecabe/

  Dat heb je met de ontkennende fase…

  Like

 30. Piet Snot zegt:

  En eigenlijk kennen we de uitkomst alweer raden van dit verhaal.
  Het staat al in de titel vermeld.
  Het zijn alleen de salafisten, die hebben het niet goed begrepen, maar alle andere mossels zijn niet zo, die willen juist vrede. Die bedoelen het juist hartstikke goed.
  Nooit zullen ze toegeven hier dat er maar 1 islam bestaat, dus er veranderd helemaal niets.
  De “scholen” zullen beloven er op toe zien dat zo iets niet meer gebeurt.
  En ze gaan weer op dezelfde voet verder met haat verspreiden, alleen nu nog stiekemer.

  Like

 31. Giny zegt:

  Is dit nieuws ??? Hoe vaak heeft Geert met de PVV niet om medewerking van de andere partijen
  gevraagd? Steeds werden ze weggehoond door dat zooitje in de tweede kamer. Uitgerekend de VVD en zelfs de CU willen dat nu aan gaan pakken. Mijn moeder zei altijd, dat de grootste huichelaars vooraan in de kerk zitten!

  Like

 32. Rensk. zegt:

  Moet nog denken aan die man (in het wit gekleed) op Nieuwsuur, die bang was dat zijn zonen naar Saoedie Arabie zouden vertrekken vanwege het ophitsen van salafistische imams.
  Wat een groot gevoel voor drama hebben die lui toch. Meneer is ineens stil en kan zogenaamd niet meer verder praten van verdriet. Kijk nog maar eens terug.

  Nou ik heb zulk soort mensen meegemaakt in mijn leven en geloof me het is gespeeld. Meneer is in t geheel niet bang en verdrietig. Het is en blijft een echte moslim met heel veel gevoel voor drama. Grootste gedeelte van die lui zijn niet te vertrouwen,. Het is altijd op je hoede zijn.

  Like

 33. Cleo zegt:

  Hiervoor waarschuwt de democratisch gekozen volksvertegenwoordiger de heer Wilders al vele jaren, maar de oude kartelpolitieke clubjes bleven hardnekkig wegkijken van deze geimporteerde haat en ellende.
  De heer Wilders wordt op verzoek van dezelfde politieke clubjes nu strafrechtelijk vervolgd, terwijl overduidelijk blijkt dat de heer Wilders de waarheid sprak en nu ook nog spreekt!
  Rutte en zijn hele kl*teclubje slaan een gigantisch PLEE-FIGUUR!

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Waren het alleen maar de weekend scholen die haat tegen het Westen zaaien.

  Denk aan de ‘gematigde’ moskeeën in Denemarken, die na gedegen onderzoek erg fundamentalistisch bleken te zijn

  Idem dito in GB, waar journalisten ‘under cover’ gingen in ‘gematigde’ moskeeën en tot vreselijke ontdekkingen kwamen.

  Zou het in de rest van de EU anders zijn? I don’t think so.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s