Nederland is hard op weg een tweetalig land te worden . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Islamisering, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nederland is hard op weg een tweetalig land te worden . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Vak K is VAK KUT!! VULLES van de afgelopen decennia heeft ons de afgrond in geschoven! Ons landje VERKLOOT en overhandigd aan de Satan, met elke dag mesincidenten, schietpartijen, overvallen en andere ellende! Het is met geen pen te beschrijven wat zich hier afgespeeld heeft de afgelopen 45 jaar! Klokkenluiders werden door LANDVERRADERS weggezet als xenofoben, racisten en andere verwensingen. Hen werd het leven, de vrijheid afgenomen! Bij een flinke crisis komt alle onvrede aan de oppervlakte en leer mij de Kaaskoppen kennen! De veenbrand smeult voorlopig door!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Compleet gestoord en zeer onwenselijk!
  BAH!

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Als ik me goed herinner was ’t enige jaren geleden al zo dat je voor een gesprek op ’t Politiebureau in Arnhem en in het Nederlands je dit eerst moest aanvragen.
  Was dat niet toen Rachid Ahmed Markoek burgervader werd in Arnhem.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Walgelijk!! Dat het zó moet. De taal leren is wel het minste als je een gratis leven krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit land is niet alleen bezig een tweetalig land te worden maar eerder een moslimhol gederigeerd door het geteisem uit Den Haag.
  Het loopt al jaren zo.
  Elje korte tijd na elkaar worden meer dingen ingevoerd om de Nederlandse nationale orde, mores, wetgeving, nationaliteit, Cultuur verder onderuit te halen.
  Zelfs onze eigen rechten worden verkwanselt aan alle soorten import.
  Ik zal het je nog sterker vertellen.
  Wordt een of andere Nederlandse sukkel op een wachtlijst geplaatst voor een woning en hij krijgt te horen dat hij 15 jaar moet wachten omdat een stel vreemdelingen vooraan op de lijst staan lopen ze de deur uit met gebogen schouders, in de wetenschap dat ze wel mogen betalen, maar geen een van die lamlullen die de tent daar eens even verbouwd om duidelijk te maken dat een en ander zo niet werkt.
  Ow ja gevangenisstraf nietwaar.
  Maar ondertussen zitten ze bij hun ouders op een kamertje of leven op straat.
  Laat me niet lachen met de Nederlander.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   …en de allochtoon die vanuit het buitenland op straat staat wordt er direct weer vanaf gehaald en verzorgd. Een blanke kan de TERING krijgen…dat vinden ze niet zo erg.
   Maar ja.. hadden ze vroeger maar naar Jan Maat moeten luisteren i.p.v. ‘RACIST’ te roepen!

   Like

 6. Trucker zegt:

  Het zal worden als in Vlaanderen met het aanhangsel belgie (Walenland).
  Vlaanderen is het dat telt de walen zijn leeghangers die profiteren van de welvaart van Vlaanderen.
  Ik weet dat (zelfs op deze blog) er velen zijn die belgie schrijven en dat is uit DOMHEID (sommigen om mij te kloten) of gewoon lieden die geen kennis hebben over mijn land Vlaanderen.

  Like

 7. Kees zegt:

  Correctie: Drietalig, want turks zie je ook veel te vaak

  Like

 8. Harry zegt:

  Wat let ons om met een viltstift hier commentaar op aan te brengen ?
  Zoals : allah is een varken en mohammed is een pedofiel .

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Dat was 25 jaar geleden al in het ziekenhuis en bij het UWV stonden folders in hun taal.

  Geliked door 2 people

 10. rottenpikwick zegt:

  Vanavond in het Journaal en in Nieuwsuur;

  ‘Kinderen leren op Nederlandse moskeescholen dat homo’s en afvalligen de doodstraf verdienen’

  Hier wordt, oa. door Geert Wilders, al decennia voor gewaarschuwd!! En Geert en anderen werden door dat KUTVOLK van Het Binnenhof verketterd!!!!!!!! DIT KUTVOLK verdient … (vul zelf maar in)
  Wij zijn “geregeerd” door VULLES de afgelopen decennia met 1000en slachtoffers en nu een totaal VERKLOOT LANDJE! Het land van Onze Voorouders verwoest!

  Like

  • Monalisa zegt:

   👍🏻👍🏻👍🏻

   Like

  • Thomasson zegt:

   @rottenpikwick. Ik las het artikel op Nu.nl (een van de meeste linksige nieuws website). Daar wachte mij een complete verassing: Onderzoek van NRC journalisten van Salafistische scholen? Wtf is met deze verraderlijke Islamknuffelaars gebeurt? Men kan het vergelijken met de Duitse krant uit de Oorlogsjaren “Volkische Beobachter” dat op een blauwe maandag onderzoek doet naar alles wat mis is met het nazisme. Of de Sovjet Pravda die lelijke dingen schrijft over de Opper Sovjet.

   Like

 11. Thomasson zegt:

  De opschrift in Arabisch is in de meeste gevallen overbodig. 90% van de Marokkanen kunnen dat niet lezen en verstaan de taal niet. De Amazigh taal (Berbers) lijkt net zo veel op Arabisch als Nederlands op Pools. Wat de verrijkende nieuwe aanwinst betreft: ze verstaan wel Arabisch, maar de meesten zijn totale analfabeten. De meeste hebben nog geen een dag op een echte school gezeten.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Nederland zou een tweetalig land worden, geloof je het zelf ? Een 100 talig land zal je bedoelen. Niet alleen Nederlands en vele Arabische talen, maar ook vele Afrikaanse talen. Hoor die parasieten maar eens brabbelen in onze winkelstraten. Ze willen zich absoluut niet aanpassen en proberen eigen enclaves te stichten binnen ons land waar ze hun eigen taal spreken. Dan spreken ze ook nog de taal van de uitkering, maar dat is weer een ander verhaal. Ze hebben nergens verstand van, maar wat vette uitkeringen betreft zijn ze goed bij de pinken….

  Like

 13. Anna zegt:

  Salafistische scholen “ Het betonrot van de samenleving” mooie uitspraak van Segers. Nu nog aktie om de betonrot te verwijderen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Anna; Als het Nazi-scholen zouden zijn, waren ze allang gesloten. Dit geldt echter niet voor salafistische scholen die nog wel een paar graadjes erger zijn. Ach, we weten wat Halsema voor elkaar gekregen heeft; Het tegengaan van islamisatie is geen doelstelling van beleid. Kijk, en dan word alles weer duidelijk !

   Like

 14. kampersrene zegt:

  Dat is duidelijk.je moogt geen plasiekresten geven aan de Islamietjes die je kunt bewonderen in de Islamietentuin bezoekuren tussen 12 en18u

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s