Overvallen op Joden in Berlijn en Warschau: Israëlische politici adviseren Joden zichzelf te bewapenen

Screenshot_55.png

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Gistermorgen kwam het – zoals de politie van Berlijn bericht – in Berlin-Friedrichshain tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met een antisemitische achtergrond. In Warschau werd een groep Israëlische studenten door mannen uit Qatar in elkaar geslagen. In Israël adviseren toppolitici Joden in Berlijn om zichzelf te bewapenen.

philosophia perennis

Volgens de huidige stand van zaken praatte een 21-jarige tegen 05.00 uur voor een discotheek op de Warschauer Platz met drie even oude vrienden in het Hebreeuws. Dat hoorde een man. Die kwam op de 21-jarige af en sloeg hem met de vuist in het gezicht.

Daarna vluchtte de aanvaller. De joodse jongeman raakte gewond in zijn gezicht. De recherche van Berlijn heeft een onderzoek ingesteld.

Warschau: bloedig aanval door mannen uit Qatar op een groep Israëlische studenten

Alle Israëlische studenten, die deelnamen aan een semester in Warschau, werden in de vroege ochtenduren van afgelopen zaterdag met geweld aangevallen in de Poolse hoofdstad, kennelijk door een groep jonge mannen uit Qatar. Twee slachtoffers belandden in het ziekenhuis.

Een van de studenten vertelde tegen de “Jerusalem Post” dat de mannen aangaven uit Qatar te komen en “Vrij Palestina”, “Vrij Gaza” en “Fuck Israël” naar de groep Israëli´s schreeuwden. Toen deze zeiden inderdaad uit Israël te komen, vielen de mannen uit Qatar hen aan.

Israëlische toppoliticus roept Joden in Berlijn op om zichzelf te bewapenen

Israëlische toppolitici raden Joden in Duitsland al langer aan om zichzelf te bewapenen, omdat de Duitse autoriteiten blijkbaar niet bereid of in staat zouden zijn hen te beschermen: “Draag grote knuppels”, adviseert de voormalige minister van Financiën van Israël, Yair Lapid, zijn landgenoten. Zodoende stelt hij zich op niet mis te verstane wijze op tegenover de president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Josef Schuster, die Joden adviseerde niet met een keppeltje door de stad te lopen:

“Ik zeg u, u zou met een keppeltje op en een grote knuppel in handen moeten lopen en zichzelf beschermen. Omdat dit niet getolereerd kan worden.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, demoniseren, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Polen, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Overvallen op Joden in Berlijn en Warschau: Israëlische politici adviseren Joden zichzelf te bewapenen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft mogen ze, vermits geestelijk in orde bevonden, probleemloos een draagvergunning krijgen om een vuistvuurwapen aan te schaffen. Dat geldt overigens voor iedereen die gevaar loopt voor deze kolonisten. Elke Duitser dus.

  Geliked door 2 people

 2. fleckie zegt:

  Niet alleen knuppels ter verdediging gebruiken,:: ( eerder heb ik al eens geattendeerd op ‘dorsvlegels’ (fabriceren, eventueel met een kast- scharniertje,) voor ‘wendbaarheid’( die gemakkelijk zijn te verbergen, en in ‘klein formaat te hanteren: ( wel natuurlijk vaneen ‘harde’ Houtsoort!’.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  BDS Activists Punch Israeli Women Attending Film Festival in Berlin

  The Jerusalem Post reports: The German police said that a group of BDS activists violently assaulted visitors at the Israeli Seret International film festival on Sunday in Berlin, causing injuries and disrupting a podium discussion. An estimated 10-12 BDS activists participated in the disruption and attacks.

  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/09/09/bds-activists-punch-israeli-women-attending-film-festival-in-berlin/

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Ik haat Merkel. Ik haat haar en haar vieze vuile marionetten. Ik haat Rutte. Ik wist niet dat ik kon haten, maar dat moet dit gevoel wel zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Eindelijk heeft iemand van de toppolitici in Israël verstand gekregen. Het basisadvies is goed, maar de manier hoe; is onbruikbaar; zo niet dom. Lopen met een grote knuppel op straat wekt argwaan, en zo iemand wordt direct gearresteerd. De politie kan hem zien als een terrorist in spé. In veel Engelstalige spionage boeken – vooral v.d. James Bond of John le Carré achtige uit de Koude Oorlog – wordt altijd de volgende advies gegeven: “You have to see, but not be seen”. Herken je vijand, houdt hem in de gaten, maar zorg ervoor dat je vijand jou niet ziet. Op deze wijze kan men verdediging strategie op de beste manier bepalen. De president van de Centrale Raad v.d. Joden in Duitsland geeft goed advies. Ze moeten zich onherkenbaar maken. Tweede advies – die van de Israëlische politici, m.b.t. bewapening, is prima. Maar het wapen moet klein en niet direct zichtbaar zijn. b) Het moet een wapen zijn die men gewoon in de riem van een broek, een jas- of broekzak kan worden gedragen, c) glad van structuur die niet blijft in een kledingstuk haken. Een wapen die met een vloeibare beweging direct in gebruik kan worden genomen. d) een wapen die niet direct doodt, maar kan wel een (tijdelijke) letsel aan de aanvaller brengen . Traangas busje is prima, maar met dat ding mikken kost dure seconden. Het zou beter zijn indien het traangasbusje zou de vorm van een soort pistoon hebben, waarmee snel kan worden gewerkt.. Nog beter zijn stroomstootwapens die de tegenstander direct vloeren. De dragers van deze wapens kunnen om zichzelf te verdedigen een bodycam dragen, die de omgeving constant opneemt. Zouden ze in de problemen komen, hebben ze altijd een bewijs voor zelfverdediging.

  Een goed idee vooral voor Joden die buiten Israël wonen; hun kinderen vanaf 4 of 5 jaar oud, naar een gevechtsport sturen: Jiu Jitsu; is een sport die alle elementen van andere vechtsporten heeft. Bijvoorbeeld: Karate, Thai Quan Do en Judo. Krav Maga is meer geschikt voor jongens en meisjes vanaf 16 jaar oud.

  In Rome moet men zich gedragen als de Romeinen en in een vijandige wereld moet men vijanden laten zien men wie ze te maken hebben. .

  Like

 6. Trucker zegt:

  In feite is het het beste met een “schrootbuks” (wel de moderne variant) “ingekort” onder de jas, is volstrekt verboten zelfs in de US maar het verschil daar is dat de milities die gewoon op hun compounds hebben.
  Zelfs de speciale troepen van de FBI zijn uiterst voorzichtig als ze maar een vermoeden hebben van militie terrein te betreden.
  In de eu van de HQ brussel demagogen is zelfs een spuit traangas al een wapen dus verboten…
  Ik kan het niet genoeg benadrukken leren omgaan met een vuurwapen, jager worden of gewoon sportschutter als hobby kan de overheid bij jullie toch niks tegen inbrengen.

  Like

 7. Astrid zegt:

  Walgelijk, wat hebben we in godsnaam van WO2 geleerd! De Hitler van toen heet nu mohammed met onze eigen links-facistische aanhangers als collaborateurs en goedpraters.
  Wat de moslims maar niet willen begrijpen, is dat ze alleen het lichaam schaden of doden, niet de geest die er tijdelijk in leeft. De moslim probeert al sinds zijn bestaan de wereld naar diens hand te zetten, wat overigens een onbegonnen zaak is, in plaats van zijn eigen bekrompen visies en cultuur kritisch te observeren en zichzelf te bevrijden van het juk dat islam heet. Islam kweekt namelijk een onnatuurlijk superioriteitsgevoel dat op fabels en illusies is gebaseerd. De islam brengt innerlijke verdeeldheid.

  Gaan we werkelijk wachten en maar blijven hopen dat al die narcisten het licht ooit gaan zien? Wachten en hopen duiden op stagnatie, terwijl het ontwerp van de wereld is om dynamisch te leven.

  De hoofdverantwoordelijken voor de islam-invasie dienen voor een tribunaal gebracht te worden, want zolang de Westerse collaborateurs en opportunisten nog aan het roer staan, blijft het probleem zich uitbreiden.
  De wereld wordt dus geofferd voor en door een paar elitaire lieden die verslaafd zijn aan macht, omdat ze in feite zelf als de dood zijn voor de dood, en die koste wat het kost alle touwtjes in handen willen houden. Het zijn allemaal zielen die, net als de moslims, uit een narcistische cultuur afkomstig zijn, hun ouders waren namelijk ook al elitair en hadden geen persoonlijke tijd voor hun kroost. Denk aan de vele prinsjes en prinsesjes die van kind af aan adellijk gecultiveerd worden voor hun toekomstige functies. Ze komen allemaal liefde van de ouders te kort. Ouders die zelf ook geen liefde gekend hebben, want het toneelspel van de adel heeft een hoge prijs. Het gaat enkel om belangen en macht.
  Eén troost: na de dood stellen ze helemaal niets meer voor, dan staan ze net als u en ik helemaal naakt. Moslims en andere extreme controlfreaks van de planeet Aarde gaan na de fysieke dood naar de laagste etherische sferen. De eersten zullen inderdaad de laatsten zijn, en niet als een soort opgelegde straf van buitenaf, maar puur door hetgeen ze zelf gecreëerd hebben vanuit hun zeer beperkte manier van denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s