Salvini sluit zich aan bij protest tegen de nieuwe coalitieregering in Rome

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft zich maandag in Rome aangesloten bij een protest tegen de nieuwe coalitieregering. In een normaal land zou deze regering nooit tot stand gekomen zijn. “Een regering, die tot stand komt zonder het ergens over eens te worden, behalve over de angst en de zekerheid de verkiezingen niet te winnen”, zei Salvini.

RT

Hij kondigde aan dat wanneer de nieuwe regering zou proberen om datgene te verwoesten wat zijn team “in een jaar hard werken heeft opgebouwd”, door “terug te keren naar de Fornero-wet en de havens weer te openen, dan zullen we haar dag en nacht in dit parlement vastspijkeren.”

Na het einde van de turbulente coalitie tussen de Vijfsterrenbeweging en de LEGA van Matteo Salvini werd op 5 september in Rome officieel een nieuw kabinet beëdigd.

Het nieuwe kabinet van minister-president Giuseppe Conte bestaat overwegend uit leden van de Vijfsterrenbeweging van Luigi Di Maio en de (socialistische) Democratische Partij (PD).

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salvini sluit zich aan bij protest tegen de nieuwe coalitieregering in Rome

 1. Trucker zegt:

  In een normaal land zou deze regering nooit tot stand gekomen zijn. “Een regering, die tot stand komt zonder het ergens over eens te worden, behalve over de angst en de zekerheid de verkiezingen niet te winnen”, zei Salvini.

  Dit kan woordelijk getransporteerd worden op Vlaanderen, wij hebben krék hetzelfde voor, de GROOTSTE winnaar van de verkiezingen en toch schijt alleman (mainstream media voorop) in hun onderbroek.
  Hier worden verliezende partijen plots “winnaar”.
  On Topic Salvini een echte vent met ballen kan die rukket Rutte eens in de leer bij gaan en leren wat lef hebben betekend.
  Hoewel, ik denk dat de rukkert echt een maatje te licht weegt om te mogen meedoen met de echten.

  Liked by 2 people

 2. koosv8 zegt:

  Triest heel triest, en iedereen weet wat er gebeuren gaat. Er wordt met man en macht gewerkt om de vloedgolf van ISLAMIETEN en Afrikanen weer op gang te krijgen. Moeilijk is dat niet natuurlijk, anders zou LINKS dat nooit voor elkaar krijgen. Slopen daar zijn ze goed in.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  En met die ingang een coalitie vormen gaat voor 1000 procent fout. Ben niet erg blij met die Italiaanse Draghi. Die vent maakt ons arm als de mieren. Prima wat Salvini doet, maar laat ze at the end hun eigen broek maar eens leren ophouden.

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  Wij kunnen de straat op uit protest, maar hier zal niemand zich aansluiten uit Den Haag als steun.
  Daarom gebeurt er ook niks.
  Wij staan er alleen voor, zonder steun van wie dan ook, en zoek het verder maar zelf uit.
  Als je hier al steun krijgt, dan is dat via een twitter bericht, met zet ‘m op.
  Dat motiveert mensen niet om de straat op te gaan.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-media-angela-merkel-organiseerde-buitenspel-zetten-matteo-salvini/

  Italiaanse media: Angela Merkel organiseerde buitenspel zetten Matteo Salvini

  Telefoontje Merkel naar linkse PD in Rome: ‘Soevereiniteitsbeweging moet tot iedere prijs worden gestopt’ – ‘Operatie Ursula: M5S en premier Conte ‘gekocht’ om op EU-federalist Ursula von der Leyen te stemmen’

  —————————————————————————————————————————————

  Diverse grote Italiaanse media berichten dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel een actieve en zelfs doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het buitenspel zetten van Matteo Salvini’s immens populaire Lega partij. De door sommigen cynisch ‘de leider van het Vierde Reich’ genoemde Merkel zorgde er volgens diverse grote kranten eigenhandig voor dat twee linkse partijen in Rome nu een EU- en immigratievriendelijke regering hebben gevormd.

  Like

 6. hoeveel extra islamitische aanslagen zullen er komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s