Timmermans klimaatchef in Europese Commissie

Screenshot_59

Frans Timmermans krijgt in de nieuwe Europese Commissie de portefeuille klimaat. De Nederlander (58) krijgt als eerste vicevoorzitter de taak alles wat met Europees klimaatbeleid heeft te maken de komende vijf jaar te overzien. Dat maakte aanstaand voorzitter Ursula von der Leyen bekend op een persconferentie in Brussel.

Lees verder>>>
Dagblad van het Noorden
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, klimaatfascisme, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Timmermans klimaatchef in Europese Commissie

  1. Hovawart zegt:

    “Bij gebrek aan beter” ik wist niet dat het al zó treurig gesteld was met de Europese Unie……..
    Aan de andere kant stijgt iedereen tot aan het toppunt van zijn/haar onvermogen, en als er iemand uitblinkt door onvermogen ist ‘der Franz’ de aangewezen persoon, niets persoonlijk hoor……..

    Like

  2. Henk der Niederlánder zegt:

    Nou maak dan je borst maar nat en je portemonee maar open, want nou gaat het echt geld kosten met die drammer die zich ten koste van alles wil bewijzen en ten koste van alles bedoel Ik dan ten koste van ons geld.

    Geliked door 5 people

  3. Steven zegt:

    Paulus krijgt er weer een mooie functie bij om de gehele EU bevolking uit te melken met klimaat taxjes en heffingen. Het spel kan nu beginnen met het uitkleden en verarming van geheel Europa.

    Like

  4. Hovawart zegt:

    Timmermans al nieuwe frontman van BZN, Beleid Zonder enig Nut……….De utopie van Megalomanie, denkende dat hij het klimaat op aarde kan bepalen/veranderen, Frenske Is Larger Than Life, je zou hem zelfs Schepper naast God kunnen noemen.
    Er zitten een alcoholist, en een Pvda’er, aan de bar, vraagt de pvda’er aan de alcoholist, ‘Hoe zijn wij eigenlijk in de Europese Raad terechtgekomen?, zegt de alcoholist, ‘men gelooft namelijk dat dronken mensen en kleine kinderen altijd de waarheid spreken………”

    Like

  5. bigljohn zegt:

    We kunnen die vent sowieso al niet luchten of zien, en dan moet hij ook nog eens over het klimaat gaan. Dat zal me een hoop ellende gaan geven de komende jaren. De toon is nu gezet, en met Timmermans aan het klimaatroer zal hij ons gaan uitbenen gelijk een aasgier dat met een karkas doet.

    Like

  6. Rensk. zegt:

    Wat kunnen ze toch dramatisch kijken die gasten. Halsema is daar ook een kei in. De trut. Haar hele leven is 1 groot toneelstuk.Idem Timmermans

    Like

  7. Tistochwat zegt:

    Deze vieze kobold zal ons te gronde richten.
    De smeerlap weet het maar het kan hem geen ene moer schelen.
    Als HIJ zijn zakken maar kan vullen met de klimaatgekte.

    Geliked door 1 persoon

  8. Jean zegt:

    Kan het nog walgelijker?
    Kan het nog smeriger?
    Die walgelijke smerige huichelaar hoort thuis in een isoleercel voor de rest van zijn dagen.
    De kop hoort wel thuis bij die klimaatmaffia…

    Geliked door 1 persoon

  9. Taljaard zegt:

    Altijd wanneer ik denk; ”Wat is de grootste walg die je je kunt voorstellen?”, kom ik steevast uit op Timmermans. En hij stelt mij nooit teleur wat dat betreft, omdat hij van een lugubere en treurig makende voorspelbaarheid is.
    Want had al het sterke vermoeden dat hij iets met de meest walgelijke en gevaarlijke leugen (op de noodzakelijkheid van de ”diversiteit” na), de klimaatsverandering, zou doen.
    Deze Limburgse Jezuïet zonder God zal dus binnenkort de postmoderne Heilige Maagd van het klimatisme, Greta Thunberg, aanbidden, gelijk de paus dat ook al heeft gedaan.
    Want het oudste bolwerk van het globalisme, het Vaticaan, is net zo voorspelbaar.
    En stelt daarom al evenmin nooit teleur.
    Sancta Greta; ora pro nobis.

    Geliked door 1 persoon

  10. Cleo zegt:

    We hebben helemaal geen vet-overbetaalde ‘klimaat’kabouter nodig die vecht als een Don Quichote tegen imaginaire klimaatmonsters!!!
    Ga iets nuttigs doen!!!

    Geliked door 1 persoon

  11. Daan Kranenburg zegt:

    Noem eens één wapenfeit van deze man in dat clubje waarmee hij er voor gezorgd heeft dat Nederland daar extra profijt van had.

    Geliked door 1 persoon

  12. henk verhoef zegt:

    wees nu eens blij me hem

    in de komende jaren kost hij ons alleen maar zijn salaris en verder niets\
    immers de man heeft nog NOOIT iets gepresteerd dan wel iets tot een einde gebracht
    Hij had in de 2e lkamer ook een jaar of 10 op het jsf dossier gezeten
    Zijn mening veranderde als de pvda in de regering of opositie zat
    verder niets

    je moet ook niet gek opkijken als hij de eindstreep niet haalt
    hij zal best eerder uit elkaar bartsen

    Like

  13. Heniusz zegt:

    Rest slechts een schrale troost, van zijn vorige wapenfeiten is ook niets en niemendal terecht gekomen. Met een beetje geluk verprutst hij dit ook.

    Like

  14. fleckie zegt:

    In het ‘begin kon men eigenlijk denken dat hij ‘ausrangiert’. was, …nu blijkt dat er een ‘ nieuwe afdeling’. gecreeerd is! dank zij. Rutte? en v.d.LEIJE, die zo smakelijk. lachten, ( wat we konden. zien, ( hier op de site) ( het leek net of dit tweetal Iedereen stond uit te lachen!!??)

    Like

  15. Kees zegt:

    Lees net dat Diederik Samsom zijn rechterhand wordt. Lekker stel wordt dat…

    Like

Plaats een reactie