Tweet van Geert . . .

Screenshot_61

HET OM GEEFT HET GEWOON TOE! – inhoudelijke bemoeienis ambtenaren voormalig VVD-Minister van Justitie Opstelten met mijn strafzaak! Dit zei de Advocaat-Generaal vanmiddag letterlijk (zie boven).

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Geert Wilders, Justitie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Rensk. zegt:

  Of topic, hier staat in het plaatselijke krantje dat een getinte weer een vrouw lastig heeft gevallen. Hij word beschreven en ook waar het gebeurde. Getuigen worden gevraagd zich te melden indien ze iets gezien hebben. Misschien wel diezelfde afrikaan, die vorige week bij mijn flat rondhing en mij riep op een nogal dwingende manier en wat ik uiteraard negeerde.Ik was rap weg. Vorig jaar verderop een man met een mes gestoken door een getinte. Leuk he Rutte? Heb je er nog lol van? Ik vermoed zomaar van wel. Zo´n gestoorde pief ben je wel.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Een ding. Degenen, die zich bemoeid hebben met het OM moeten zwaar gestraft worden. Gebeurd dat niet, dan moet de burger constant achter Opstelten aan lopen zodat de man geen leven meer heeft. Dat vind ik zijn verdiende loon als de man hiervoor niet eens gestraft word. Kwaad met kwaad vergelden. Dat is mijn motto, Op een gegeven moment wil je niet meer de wijste zijn. En dat moment komt denk ik voor de bevolking steeds dichterbij.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  En ik hoop dat die dikke vette vent zeven kleuren stront schijt op dit moment.

  Like

 4. Cleo zegt:

  ‘Nederland is een rechtsstaat’ schreeuwt die Pinocchio-charlatan Rutte als het hem uitkomt…
  Wat een gigantische klerebende maakt deze pathologische leugenaar van ons land: alles wordt welbewust vernield: zorg, politie, defensie, rechtsstaat…
  Deze vent moet zsm worden opgesloten: wat een verknipt misbaksel is het!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nagel dat leugenachtige zooitje maar aan het kruis Geert !!

  Like

 6. Lucky zegt:

  Maar ondertussen……hoezo racisme, discriminatie en Christenfobie etc etc etc!!!

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2301159-grote-zorgen-tweede-kamer-na-onderzoek-salafistische-moskeescholen.html

  Grote zorgen Tweede Kamer na onderzoek salafistische moskeescholen

  Kinderen op salafistische moskeescholen leren dat mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Ook leren zij zich af te keren van de Nederlandse samenleving en de beginselen van gelijkheid en vrijheid.

  Tijdens de lessen en uit de boeken leren kinderen welke groepen en soorten mensen ‘vijanden’ of ‘ongelovigen’ zijn, en gaat het over de doodstraf die onder anderen overspeligen, homoseksuelen, afvalligen of zogeheten ‘tovenaars’ verdienen. Kinderen krijgen hierbij invuloefeningen en multiple choice vragen. Ze moeten bijvoorbeeld kiezen welke straf de juiste is: a. zweepslagen, b. stenigen, c. doden met een zwaard.

  Like

 7. Mary zegt:

  Ach wat is het OM verbaasd………….en wie gelooft dat nu nog????, juist geen hond!!!!

  Geliked door 2 people

 8. Harry zegt:

  Ze zijn de schaamte voorbij !
  Net als Rutte , die nu zó keihard liegt bij iedere gelegenheid , dat je je niet aan de indruk kunt onttrekken dat ie bezig is met een soort “ endspiel “ .

  Like

 9. Deze ambtenaren zijn dezelfde meelopers als die de fascistoïde islam hebben gefaciliteerd ,er bestaat geen vredelievende islam alleen voor de bühne !!!Deze ambtenaren inclusief de aanklagers van Geert Wilders zouden in 1940 ook Hitler van dienst zijn geweest !!!Het overheidsapparaat staat er waarschijnlijk nog slechter voor als ; voor en in de tweede Wereldoorlog !!Tot en met de dag vandaag begrijp ik nog steeds niet hoe een vrouw als Sigrid Kaag die aantoonbaar medeplichtig is aan terrorisme ,door willens weten te heulen met het gedachtegoed van de vader van het terrorisme , de aartsterrorist, de seriemoordenaar (nobelprijswinnaar)van de in Caïro geboren Egyptenaar Yasser Arafat ,minister heeft kunnen worden van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking!Deze vrouw hoort in een normale samenleving gewoon in de gevangenis thuis !!! Waar blijft het onderzoek van het laffe achterbakse OM naar deze verdachte mevrouw de minister !Ons kent ons houden elkaar de hand boven het hoofd,kijk maar naar het baantjescarrousel b.v.Pechtold,of Halsema!!!Het is en blijft een gesloten elite!!Nederland is grofweg een goed georganiseerde bananenrepubliek !!”Wir haben es nicht gewusst??Wat betreft de aanklachten van Geert Wilders is het alsof de slager zijn eigen vlees moet keuren!

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Mee eens wat van Duren hierboven tikt. Al dat soort vrouwen als Kaag/Halsema/Ollongren etc etc
  zijn totaal incompetente egocentrische graaiende vrouwen.Ze gebruiken de staat als pinautomaat.
  Net zoals er vrouwen bestaan, die een relatie zoeken zodat ze de desbetreffende man als pinautomaat kunnen gebruiken. (overigens domme mannen, die daar in trappen)
  Er schijnen trouwens ook van zulk soort mannen te bestaan (gezien in opgelicht)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s