De volgende smeerlapperij uit Brussel: zes weken lang EU-commissaris – een levenslang pensioen

Screenshot_84

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Voor de komende zes weken moet er in de oude Europese Commissie onder Jean-Claude Juncker (64) nog een EU-commissaris benoemd te worden. De beloning voor het nietsdoen zijn een levenslang pensioen en een volledig salaris met alle extra´s. Eén ding moet je de leden van de Europese Commissie nageven:

politikstube

Wie het lukt om daar in te komen, graait genadeloos uit de zelfbedieningswinkel. Per slot van rekening dienen de zetelklevers en politici die zich bezig houden met hoe krom een komkommer mag zijn niets tekort te komen. Dat wordt stilzwijgend geaccepteerd door de EU-burgers. Zelfs het hele maandelijkse geldverslindende verhuiscircus van Brussel naar Straatsburg en vice versa.

De “Bild-Zeitung” bericht:

Voor de resterende periode van enkele weken dient er nog een EU-commissaris in de oude Europese Commissie onder Jean-Claude Juncker (64) op een vacante plaats benoemd te worden: met een volledig salaris inclusief alle extra´s en een levenslang pensioen.

Voor de Roemeen Ioan Mircea Pascu (70, sociaaldemocraat) zou dat € 100.000,- extra inkomsten voor zes weken betekenen – plus pensioenaanspraken (tot 70% van het salaris van een EU-commissaris van minstens € 20.000,- per maand). Terwijl Pascu niet eens een taak krijgt in de uitgediende Europese Commissie!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Elite, establishment, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op De volgende smeerlapperij uit Brussel: zes weken lang EU-commissaris – een levenslang pensioen

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die 6 weken zijn toch om, eer je het weet. Dat is toch wel uit te zitten.

  Like

 2. De nazi bunker hoofdkwartier zorgt goed voor zichzelf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zijn allemaal zielloze opportunisten waar ik niet jaloers op ben daar in Brussel.

  Kijk naar Frans Timmermans, de dikke volgevreten hielenlikker, die man is doodongelukkig en dat straalt hij uit ook …..

  En Niko Haak zong het al: “Je laatste jas, die heeft geen zakken”.

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  1 GROTE SMEERLAPPERIJ met de van ONS AFGEJATTE centen! Die maandelijkse VERHUISCIRCUS is ook een miljoenenkostende SCHANDE! Moet ik respect hebben voor die misdadige BENDE, tuurlijk niet, ze hebben ook SCHIJT aan ons! Deze KLIEK kan alleen maar bestaan omdat 90% van de Europeanen apathisch, DOM, ingedut is! En dat weten ze ook! Maar zelfs Doornroosje werd weer wakker!

  Geliked door 4 people

 5. Rensk. zegt:

  Luie mensen zijn altijd parasieten en zoeken altijd wegen om anderen voor zich te laten werken. De burger word gebruikt als pinautomaat. En iedereen vind het best, want we gaan de straat niet op zoals in Frankrijk het geval is. Het trieste is dat die mensen nooit genoeg hebben. Willen alsmaar meer en gunnen anderen het licht in de ogen niet. Tja ze kunnen zelfs jaloers worden op mensen, die het een heel stuk minder dan zij hebben. Ze vinden altijd wel iets wat ze ook willen. Hahha maar sommige dingen of mensen zijn niet te koop. Zijn met geen mogelijkheid met geld om te kopen of met geld binnen te slijmen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Wie dicht bij het vuur zit, warmt zich het best.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Toen Ursula von der Leyen haar nieuwe ploeg introduceerde, had ik het gevoel dat zij introduceerde ons een complete Byzantijnse hof. Mevrouw Von der Leyen ziet er als integere vrouw uit. Bij Barosso, de schoothondje van Goldman Sachs, droop de corruptie en geniepigheid van zijn tronie af. Mevrouw Von der Leyen is ook niet zo flamboyant als Jean Claude Juncker die iedereen wil zoenen. Jammer genoeg, het ziet er naar uit dat mevrouw Von der Leyen wil bij iedereen in de smaak vallen en vooral goede vrienden zijn met Jan en Alleman. Dus, om niemand achter te stellen, heeft ze een EU commissaris benoemd voor iedere kleine liflafje. Het resultaat is een hele zwerm van Euro-commissarissen bestaande uit vooral Oost Europese vrouwen. De vraag is : wie kan deze hele meute onderhouden? Hoe veel gaat dat kosten, en wie zal dat betalen? Zeker niet zoete lieve Geertje uit Den Bosch. Ieder van deze gelukkige mestkevers gaat een grote bolletje met zijn of haar achterpootjes draaien; een dolce vita leven leiden met exorbitant salaris en veel Champos (Champagne in ordinair Duits). De hele boel begint te lijken op de hof van Saudi Arabie met tientallen rijke prinsen en prinsessen in luxe Mercedesen en Ferrari’s .

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Binnen tien jaar schat ik zijn onze pensioenen in het beste geval gehalveerd. Let maar op.

  Geliked door 3 people

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Dat gaat in den Haag ook zo, alleen houden ze het daar zo lang mogelijk stil, dit soort benoemingen. Voorbeelden te over.

  Geliked door 2 people

 10. B zegt:

  We laten het allemaal gebeuren, wie zijn er nu achterlijk?

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk zegt:

  ik heb al vanaf het begin gezegd , die hele EU met dat achterlijke asielbeleid gaat onze ondergang worden

  Geliked door 2 people

 12. Henk.V zegt:

  Ik zal het voorstel in overweging nemen.Een frisse wind vanuit een heel andere invalshoek is dringend nodig 🙂 Tijd voor een heel grote schoonmaak.

  Geliked door 2 people

 13. guusvelraeds zegt:

  Elk volk krijgt de ¨leiders¨ die het verdiend.

  Bovendien als bonus de windmolens, de gas afsluitingen, de CO2 taks, de immigratie, de islam met haar salafisme, de islam gerelateerde terreur, de stijgende zorgkosten, de O rente politiek, De korting op de pensioenen, de overheveling van de pensioenpotten naar Brussel, de stikstof quatsch, en niet vergeten Frans Timmermans als klimaat paus die dit allemaal nog eens extra een flinke schwung zal geven.

  Niet zeuren want we hebben het nog goed.

  Geliked door 1 persoon

 14. De zelfingenomen landverrader Frans Timmermans heeft er zin in kom samen met de mislukte PvdA clown Diederik Samsom Europa nog verder in een dictatuur te veranderen !!Deze mannen zijn het voorbeeld van hypocrisie die zijn weerga niet kent!!Deze mensen zijn gelegaliseerde criminelen zonder enige zelfreflectie !!

  Geliked door 3 people

 15. henk verhoef zegt:

  je kan gewoon vaststellen hoe ontzettend DOM het nedelrandse volk is
  Theo/Pim en geert ze waarschuwen al jaren maar jan kaas ( van die smaakloze stopverf)
  die is ZOOOOO blij met de EU dat men er massaal in wil blijven
  Ja dat is de uitslag van rondje peilen
  De nederlanbdse inbreng in nieywe eu commissie
  Vette timmerfrans met ondersteuning zwamneus diederikje
  Bijde pvda
  U weet wel die Zwamson die zei – in de verkiezingstijd( die hij mooi verloor) dat hij alles voor zijn gehandicapte dochter zou doen– en vervolg4ns na de verkiezingen vertrok bij zijn dochter en haar moeder want ingeruild voor jonger
  Dus dat soort mentaliteit gasten als nedelrandse inbreng
  Nou ja– nederland is al failliet– want UW pensioenen worden al mooi gekort= lullig gezegd– links jat gewoon uw gespaarde centjes
  Malieveld/gele hesjes– ziet u ze– tamme schapen naar de slachtbank
  Als voordeel zie ik dan– blijft er ook minder voor de “wij zijn hier de baas ” moslims over

  Geliked door 2 people

 16. Pingback: Zes weken lang als EU-commissaris gewerkt – een levenslang dik pensioen!

 17. kampersrene zegt:

  Ik heb wel interesse om een zitje in het Euro parlement te bemachtigen…..maar.. moet ge daar iets voor kunnen ? of wat zijn de studie-voorwaarden …..ik heb enkel een diploma van hogere kleuterschool….is dat niet voldoende ? Timmermans en ik zaten in dezelfde klas

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s