Ex-topvrouw MC Slotervaart “listig te werk gegaan bij fraude”, OM eist twee jaar

Screenshot_67

Ex-topvrouw Aysel Erbudak (foto) van het Amsterdamse ziekenhuis MC Slotervaart heeft woensdag te horen gekregen dat het Openbaar Ministerie (OM) twee jaar cel tegen haar eist. Ze wordt vervolgd voor het verduisteren van 1,2 miljoen euro en het vervalsen van facturen, waarbij ze volgens justitie “listig te werk is gegaan”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", belangenverstrengeling, corruptie, fraude, Graaien, Hypocrisie, Justitie, kwaadaardige opzet, Nederland, Rotzakken, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ex-topvrouw MC Slotervaart “listig te werk gegaan bij fraude”, OM eist twee jaar

 1. Jean zegt:

  Aysel Erbudak, weer zo een volbloed Nederlandse….
  Wie haalt die troep toch allemaal binnen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Het O.M. eist twee jaar gevangenis voor dit kreng .
  Daar blijft vast niet de helft van over , na de uitspraak .
  Dus kun je ca twee miljoen verdienen door een jaartje brommen !
  Niks terugbetalen natuurlijk en op hulp van Erdogan hoeven we ook niet te rekenen , want die is met hetzelfde sop overgoten , alleen dan in geconcentreerde vorm .
  Daar komt nooit een cent van terug !
  En het is besteed aan een ” goed doel ” in Turkije , dus laat maar .
  Ondertussen zal die turkse zuignap de revenuen van haar investering wel opstrijken .
  Die wordt slapend rijk , ALS ze al in de gevangenis terechtkomt .

  Mijn secretaresse had op een of andere manier 117 euro te weinig aan onroerend goed belasting overgemaakt aan de gemeente .
  Zat met een gebroken poot thuis .
  Kort daarop kreeg ik een dwangbevel met de aankondiging van beslaglegging door een deurwaarder !
  117 Euro over pakweg twee duizend van de aanslag !
  Vijftig jaar alles keurig betaald , EEN STOM ADMINISTRATIEF FOUTJE en ze zouden je hele toko annexeren !

  Wat een smerige rotstralen zijn het toch bij de overheid !
  Wie heeft hier nou nog het gevoel dat we in een eerlijk rechtvaardig land leven ?
  Nog niet het minste begrip hebben ze voor hun eigen volk .
  Zou wel eens willen weten , als ik achmed zou heten of ze dan ook zo optreden .

  Er is een programma over deurwaarders in Engeland op TV .
  Heel vaak zijn het moslims , maar ook negers , die GEWOON DE HUUR NIET BETALEN .
  Een of enkele maanden wel en dan een jaar niks .
  Als je ziet wat dat tuig dan overhoop haalt !
  Hordes geitenneukers worden er bij elkaar gebeld , deurwaarders worden opgesloten , die dan weer politie moeten inschakelen , scheldpartijen , dreigementen , etc .
  Na een heleboel geruzie over en weer wordt er dan wel betaald .
  Dus het geld is er wel , maar ze verdommen het gewoon om te betalen .

  Wij worden behandeld op de manier die het tuig verdient .

  Geliked door 3 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het Slotervaartziekenhuis ging failliet onder de bezielende leiding van de Turkse gender Aysel Erbudak. Zij wordt nu vervolgt voor verduistering van € 1,2 miljoen en daarvoor eist het OM slechts 2 jaar brommen. Hè watte ??? Als ik dat omreken, dan komt dat erop neer, dat je, voor het achteroverdrukken van € 50.000 slechts één maand hoeft te brommen. Ik ken mensen, die langer hebben moeten zitten voor minder. Wat is Nederland toch een “gaaf“ land !!!

  En denkt u nou echt, dat het Slotervaartziekenhuis failliet is gegaan, omdat gender Ezel met € 1,2 miljoen heeft gesjoemeld ??? Nee, de leeftijd, om nog in dat sprookje te geloven, ben ik al lang te boven. Zelfs, als we die € 1,7 miljoen uit de civiele procedure erbij optellen, dan is het nog steeds peanuts. Ook voor € 3 miljoen gesjoemel ging het Slotervaartziekenhuis echt niet failliet. Zet er maar gerust een of twee nulletjes achter. In dergelijke grote ziekenhuizen gaan zulke enorme budgetten om, dat een bedrag van € 1 miljoen teloor gaat in de afrondingen. Bovendien, over hoeveel jaren moeten we dat bedrag uitspreiden ??? Nee, je maakt mij niet wijs, dat gender Ezel niet veel en veel en nog meer achterover gedrukt heeft. We weten immers toch maar al te goed hoe betrouwbaar Turken zijn. Ze gaat lekker 2 jaar brommen en zal wel wegens goed gedrag voortijdig vrijkomen. Daarna verdwijnt ze stinkend rijk in de anonimiteit van het Verrewegland.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jackholland zegt:

  Altijd weer lachen . Zet een moslim op een zak geld van een ander en binnen no- time zit dat geld in de zak van de moslim die de zak geld moet beheren. Gebeurt Op alle niveaus van moslim conciërge die steelt uit de kleingeldkas van de school tm ziekenhuisdirectrices.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Aan de koppen kan ik vaak al zien wat voor soort het is. Zwaar opgemaakt en uren bezig met hun hoofd, terwijl het niks geeft want het is en blijft een rot kop.

  Geliked door 1 persoon

 6. Nederland liet infiltreren toe want dat was goed voor de diversiteit. Dat ze met de gebakken peren zitten komen ze pas later achter, niet nu, maar later na de derde, vierde en vijfde invasie.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Dat is lekker cashen. Slechts twee jaar in de nor, en genieten maar van die poen. Wat zeg ik, twee jaar ? De uitspraak van de rechtbank komt nog. Het zou zomaar eens een jaar kunnen worden met aftrek van een derde deel zoals gewoonlijk in de praktijk gebeurt, en met aftrek wegens goed gedrag en een eventuele voorlopige hechtenis zou mevrouw na 6 maanden weer vrij zijn. Misschien krijgt zij wel een taakstraf. Niets is te dol in Nederland om allochtonen te pamperen. Als een Nederlander 1 miljoen Euro achter over zou drukken, moet je er niet raar van opkijken dat hij 5 jaar onvoorwaardelijk de cel in moet.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  En daarom (door onder andere deze vrouw) word ook onze ziekenfondspremie onbetaalbaar. Door die buitensporige salarissen van topmannen c.q. vrouwen, die daarnaast ook nog eens het nodige achteroverdrukken, dure bedrijfsfeesten en uitjes organiseren, en last bot not least de massa’s allochtonen die gratis medische zorg en medicijnen krijgen. Deze vrouw had pech en viel toevallig door de mand. Maar een heer (of vrouw) is net een beer, en die wil steeds meer. Ik vermoed dat er vele topfiguren rondlopen die soms een greep in de kas doen. Van Balkenende weten we het toevallig, van zijn greep in onze pensioenpot. Misschien deed of doet de regering het nog steeds, iets wat wij mogelijk nooit aan de weet zullen komen. Vandaar dat de regering ons wijsmaakt dat er te weinig pensioengelden zijn en wij daar voor op moeten draaien.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Ex-topvrouw MC Slotervaart “een listige vrouw met graaitechnieken….zij zou een perfecte politieker kunnen zijn …een nieuwe carriere wacht haar in het Europees parlement

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s