Islam, salafisme, jihad en sharia horen niet bij Nederland!

Screenshot_72

(Door: “Elise Nijmegen”)

Laten we beginnen met gelijk geven aan Geert Wilders en zijn partijgenoten. Die vertellen al jaren de waarheid over de islam, de jihad, de sharia en het salafisme (de zogenaamde “zuivere” islam) en worden daarom door velen, waaronder hun politieke collega’s, gedemoniseerd. Op het salafisme moet mijns inziens een acuut verbod komen, aangezien het haatdragend, discriminerend, vrouwonvriendelijk en totalitair is.

Op salafistische scholen in óns vrije Nederland, zo laat onderstaand artikel van de NOS, die nu eens wel de waarheid deelt, weten dat kinderen op deze scholen leren dat:

Mensen met een ander geloof of levensovertuiging de doodstraf verdienen. Zij leren zich af te keren van de Nederlandse samenleving en de beginselen van vrijheid en gelijkheid. Sommige leraren moedigen de leerlingen aan om in een moslimland te gaan wonen, weg uit dit “ongelovige” land, daar zie ik persoonlijk het probleem niet zo van. Ze leren welke groepen mensen ‘vijanden’ of  ´ongelovigen´ zijn en dat bij overspel de vrouw de dood verdient. De doodstraf geldt ook voor homoseksuelen en mensen die heel verstandig de islam vaarwel hebben gezegd. De kinderen krijgen multiple choice vragen en moeten kiezen welke straf het beste is en tussen antwoorden als; zweepslagen, stenigen of doden met een zwaard. Laat het even inzinken; dit gebeurt in Nederland en werkt de integratie structureel tegen.
https://nos.nl

De islam is bezig met de derde verovering van Europa, iets dat al twee keer mislukt is, iets totaal onrealistisch, maar goed, proberen doen ze het wel. De politie in Coventry, Engeland, heeft een enorme hoeveelheid wapens gevonden, gekoppeld aan een islamitische terreurgroep. Het blijken aanhangers van de islamitische al-Muhajiroun groep.
www.jihadwatch.org

Moslimjongeren staan er helaas bekend om dat ze zich in groepen niet altijd zo goed gedragen, we weten nu dat een groot gedeelte van hoe ze denken van jongs af aan op scholen en thuis wordt geleerd. Dat kan niet anders dan problemen opleveren en in Zwitserland verwerpt 43% van de jonge Zwitserse moslims de westerse waarden. Elke vijfde jonge Zwitserse moslim geeft de voorkeur aan de sharia-wetgeving boven de Zwitserse wetgeving, dat concludeert de nieuwe studie van de Hogeschool in Zurich.
www.nau.ch

De politie hier in Nederland staat onder druk. Er zijn te weinig politieagenten en door het krankzinnige open grenzen beleid en de asielinvasie krijgen ze het steeds drukker.

Ook in Berlijn, Duitsland, is dat zo. Daar zijn ook veel jonge migranten die niet weten hoe ze zich moeten gedragen. De Berlijnse politieagenten hebben dezelfde dagelijkse problemen als ónze Nederlandse agenten. Beledigingen, bedreigingen en veel geweld, maar het geweld wordt gebagatelliseerd en speelt geen rol in het openbaar. Het respect is afgenomen en met een nieuwe interne database (tegen rechts ingestelde agenten) en een nieuwe antidiscriminatiewet worden de agenten letterlijk geïntimideerd door de politici.
www.bz-berlin.de

In Turnhout, Vlaanderen, ervaren ze dezelfde door de EU gecreëerde problemen en worden scholieren bedreigd en vernederd bij bushaltes. De politie gaat nu extra toezicht houden, speciaal op de groepjes jongeren die zich misdragen en messen bij zich dragen. Jonge kinderen worden omsingeld door groepjes jongeren, geïntimideerd en bestolen. Ellen, een veertienjarig meisje, krijgt elke keer als ze een kort T-shirt of rok draagt commentaar en moet zich van deze jongeren “bedekken”…
www.hln.be

Het zogenaamde Pact van Marrakesh is toch bindend en een inlegvelletje verandert daar niets aan. Dat was de zoveelste leugen uit Den Haag… De volgende vloedgolf van immigranten komt eraan en mijns inziens is het misdadig dat de Nederlandse regering de grenzen nog openlaat en blijft doorgaan met het binnenhalen van mensen die zeer waarschijnlijk voor problemen gaan zorgen.

In onderstaand artikel staat dat op 26 maart de resolutie is aangenomen die oproept om een antiracistisch EU-beleid te ontwikkelen, kritiek niet toestaat en de migratie van Afrikanen naar Europa promoot. Salvini is door Merkel, die telefoneerde met premier Conte, die Merkel had gevraagd om hulp om Salvini kwijt te raken, opzij gezet. De opgenomen video staat in het artikel.
https://dieunbestechlichen.com

En als je niet mee wilt doen met de Frans-Duitse-EU-dictatuur, dan wordt je bedreigd. Kijk maar naar Polen en Hongarije. Nu dreigen Merkel en Macron om die landen, die zich nog steeds verzetten tegen de opname van “vluchtelingen”, uit het Schengen-zone te zetten. Op de agenda van Macron en Merkel en andere warhoofden staat ook meer samenwerking tussen het EU-grensagentschap Frontex en de Griekse autoriteiten. Nieuwe cijfers van de UNHCR laten zien dat in Griekenland twee tot drie keer zoveel illegale immigranten per boot uit Turkije aankomen dan in dezelfde periode vorig jaar.
https://ejbron.wordpress.com

Het is meer dan noodzakelijk dat we uit de EU gaan. De EU wil van Europa iets heel anders maken dan mooie soevereine individuele landen met hun eigen nationaliteit, cultuur, identiteit en tradities, en het is aan ons om de Nederlandse regering te stoppen, die bezig is met het vernietigen van de westerse cultuur in ons land. Het is te bizar voor woorden dat de zogenaamde volksvertegenwoordigers van de Nederlandse bevolking de Nederlanders niet beschermen en de grenzen van ons land openlaten. Dit waardeloze kabinet mag van mij naar huis en de PVV, de partij die al jaren de waarheid spreekt over de islam, de jihad, de sharia en andere niet bij Nederland passende islamitische zaken én daarbij ook oplossingen aandraagt, mag het stokje overnemen.

PVV - nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islam, salafisme, jihad en sharia horen niet bij Nederland!

 1. henk verhoef zegt:

  kijk maar naar het wilders prioces
  de salafisten krijgen nl alles zo in de schoot geworpen in europa
  nou ja ovber een jaar of 5 zullen we ere nog meer wrange vruchten vcan plukken
  Nu maar een of 2 doden per dag en een beetje drugs en een beetje verkrafchtenm en een beteje – ja noem maar op
  MAAR gelukkig we kozen er zelf voor

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Al het erge wat er gebeurt komt voort uit lafheid van de bestuurders om de islam als een terroristische organisatie te verbieden, iedere moslim die zich niet aanpast aan de Nederlandse wet kan dan vertrekken. Goh als ik dat nog mag meemaken!

  Like

 3. Harry zegt:

  Ik vind eigenlijk dat er een uitzondering gemaakt moet worden voor ” vrouwonvriendelijk ” .
  Wij blanke hetero mannen zitten toch al zwaar in de verdrukking en in het verdomhoekje .
  Wij mogen ons niet afzetten tegen gelovigen en anderskleurigen .
  We moeten uiterst diervriendelijk zijn .
  Tegen wie mogen we dan nog ageren ???

  En laten we eerlijk zijn , ik hoor het haast dagelijks om me heen , vrouwen onderling kunnen ook vreselijk zijn , vals , gemeen en laster over anderen verkondigen .
  De rivaliteit is soms hemeltergend .
  En dan zouden wij niet af en toe een licht ironische opmerking mogen maken ?
  Dat zijn Rutteriaanse streken !

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar……
  Er zijn geen verkiezingen, en er wonen heel veel wegkijkers in NEDERLAND. Alle minderheden die het hier niet bevalt, kunnen altijd nog terug naar huis, je eigen vaderland. Maar hoe zit dat met ons vaderland, moeten wij allen maar aanpassen en INTEGREREN, het is te zot voor woorden.,,NEDERLAND EERST,,.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Kinderen van Moslims worden op hun scholen gehersenspoeld tot gewetenloze moordenaars. En hoe voeden wij onze kinderen op ? Ze worden niet meer opgevoed, maar hebben inspraak in alle soort zaken. Ze hebben het te druk met coma-zuipen, wiet roken, uitgaan en lachgas consumeren. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En die toekomst is, na ogenschouw genomen hebbende van het bovenstaande, heel voorspelbaar. Daarvoor hoef je niet naar een paragnost te gaan.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Islam, salafisme, jihad en sharia horen niet bij Nederland!….jawel hoor het is een begin van een nieuwe Nederlandse folklore en levenswijze….althans volgens…Rutte….Timmermans …en de links groene politieke partijen

  Like

 7. Leo van Trierum zegt:

  Uitspraak van Pim Fortuyn: ik wens alle mensen die denken dat de agressie van de Islam wel meevalt, veel sterkte de komende jaren. Zalig zijn de onnozelen van geest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s