Salafisten in Nederland

Screenshot_81

(Door: Renzo Verwer)

Heb een interessant stukje gelezen in NRC van vandaag. Salafisten leren op Koran-scholen Nederland én ongelovigen te haten. En ze leren dat ze niet in Nederland horen. Op die scholen wordt opgeroepen om uit Nederland te vertrekken. Veel mensen zien die scholen nu als een drama. Alle islamcritici staan weer op.

Maar als mensen die zich hier niet thuis voelen nu eens de daad bij het woord voegen en ook daadwerkelijk vertrekken – wat is dan in godsnaam het probleem? Dat ze geen Nederlander willen zijn?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Salafisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Salafisten in Nederland

 1. Lucky zegt:

  Het probleem is dat ze NIET gaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/09/11/prof-paul-cliteur-ambtenaren-hebben-politiek-correcte-rommel-tussen-hun-oren-en-dat-maakt-consistent-integratiebeleid-onmogelijk/

  Prof. Paul Cliteur – Ambtenaren hebben politiek correcte rommel tussen hun oren en dat maakt consistent integratiebeleid onmogelijk
  Inzake de recente ‘onthullingen’ over salafistisch onderwijs

  En dan realiseer je je ineens dat we al twintig jaar dit soort onthullingen horen. Al twintig jaar brengt de AIVD rapporten uit met min of meer dezelfde strekking. In 2004, het jaar waarin Theo van Gogh werd vermoord, kwam de AIVD met de AIVD-nota Van Dawa tot Jihad: De diverse dreigingen van de radicale islam tegenover de democratische rechtsorde (Kamerstukken II, 2004-2005, 29 754, nr. 4). Daarin staat min of meer hetzelfde als wat NRC Handelsblad en Nieuwsuur nu naar boven hebben gehaald. Al twintig jaar zijn politici daarover ‘geschokt’ en ‘geschrokken’, maar die schrik leidt nooit tot maatregelen die een verandering brengen in de situatie.

  Geliked door 2 people

 3. A. de Koning zegt:

  Ik zou zeggen hoe eerder ze vertrekken hoe beter, liefst vandaag nog..

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Vertrouw er maar niet op dat ze vertrekken hoor. Ze liegen alles aan elkaar en zetten de Nederlanders daarmee op het verkeerde been. Zodat de aandacht verslapt van o ze gaan toch vertrekken dus laat maar. Nou echt niet hoor. Ze zullen gek zijn. Houden helemaal niet van werken en denk maar niet dat ze in een Arabisch land zo ontvangen worden zoals hier migranten ontvangen worden met huis geld en zorg. Zijn in no time terug als ze al gaan.

  Like

 5. Jolanda zegt:

  Dan is dat heel mooi dat zij dat vinden, en zeg ik DOEI!!!!!! ADIOS!!!!! en nu opdonderen richting zandbakkenland! Ik bestel alvast op jullie kosten bulldozers om al die haatpaleizen af te breken.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De resolutie van straatsburg:islamisering voor olie,getekend in 1975.Het is de plicht volgens de koran voor moslims om ieder land waar ze zich vestigen te veroveren en islamitisch te maken.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Worden ze bij NRC ook een beetje wakker. Nu alleen nog de islam doctrine (Salafisme is islam straight) doortrekken naar het al 75 jaar door etteren van het Israël Palestijnen annex Arabische staten conflict. Wordt berichtgeving over de noodtoestand waarin Israël zit en de invloed van de islam daarop misschien een beetje realistischer en eerlijker. Maar dat zal nog wel een poosje uitblijven. De Israël bias bij de NRC zit diep. Wat Israël al 100 jaar overkomt wordt onze toekomst als we het woestijnvolk blijven importeren.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Tegen islam en islamiseren is maar een oplossing. Schop ze er allemaal uit. Dus niet minder minder maar allemaal. Tenminste dat deel dat naar de moskee gaat. Ex moslims krijgen van mij het voordeel van de twijfel. Geef ze voor mijn part een oprot premie mee dan heb je tenminste geld uitgegeven dat in de toekomst gaat renderen.

  Like

 9. Trucker zegt:

  salafisten, islamisten wat maakt het verschil het zijn allemaal islamieten, betekend dat er geen millimeter verschil is in hun denkwijze.
  Het enige wat de éne islamiet onderscheid van de andere is dat niet iedereen nu al tot aktie bereid is, eens ze weten dat het moment er is gaan ze van de eerste tot de laatste jacht maken op de apen en de varkens, geen illusies koesteren.

  Geliked door 1 persoon

 10. scherpschutter1943 zegt:

  De moslims gaan wel weg uit nederland, ja, alleen om vakantie te houden in hun thuisland, met behoud van hun nederlandse vluchtelingenstatus en bijbehorende uitkering. Ze gaan weg met goedkeuring van het Coa en komen terug met een soa. hebben ze toch nog een kadootje voor onze nederlandse vrouwen meegebracht.

  Like

 11. Corné zegt:

  Vrijwel niemand heeft de uitzending van Nieuwsuur gezien. Dus vrijwel niemand weet hoe ernstig de situatie rond de moslim scholen is. Want natuurlijk verzwijgen of nuanceren de meanstream media dit. Je zou verwachten dat DWDD hier een hele uitzending aan besteedt. Maar nee, in plaats daarvan laat Matthijs de dronken heks Connie Palmen langdurig aan het woord. Natuurlijk wordt Trump door die mislukte linkse trol weer een idioot genoemd. En nog veel meer haatschreeuwen komen uit haar gifmond. Dat op primetime. Wanneer wordt DWDD naar een middernachtelijk uur verschoven en komt er eens een onpartijdig nieuwsprogramma op dat uur?

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Dat doet mij denken aan die grap van wijlen Wim Sonnefeld. Deze; Heb je al gehoord van die twee Amsterdammers die naar Parijs gingen ? Ze gingen niet ! Zo ook met de hier aanwezige moslims. Zij blijven (ondanks hun geklaag) alleen maar hier vanwege hun onfrisse bedoelingen met ons !

  Like

 13. rottenpikwick zegt:

  Voor de zoveelste zoveelste zoveelste zoveelste zoveelste keer wordt het weer duidelijk wat zich hier heeft afgespeeld en WIE dit decennia gefaciliteerd en gedoogd hebben! Klokkenluiders zijn weggezet als xenofoben en racisten en andere beledigingen. Sinds Kok, Lubbers, BakEllende en hun Kontenlikkers hebben we te maken gehad met Misdadigers op Het Binnenhof, met bloed aan de klauwen! En ONS LANDJE in de klauwen van Satan hebben overhandigd! En met Prinsjesdag zitten ze daar weer met hun valse tronies!! Zum Kotzen!

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Net in Nieuwsuur worden ze geconfronteerd met hun ¨leerboekjes¨ Meneer heeft aangekondigd dat ie het wat aan gaat passen. En onze lulletjes trappen er weer met open ogen in. Zepassen het alleen aan voor het moment, omdat ze in de picture staan.Ik zag hoe die man nerveus werd en gewoon niet open staat voor verandering. Enkel door de confrontatie passen ze zich even aan. Om als ze weer uit het zicht zijn weer lekker door te gaan met hersenspoelen.Godve wat heb ik een teringhekel aan die arabische kutkerels. Ook die Dracula van Denk is voor geen meter te vertrouwen. Islam is gééń godsdienst. Het is een politieke ideologie. Niets anders dan dat.
  Die vrouwen kun je vaak beter hebben dan die kerels. Hoewel niet allemaal. Als je die turkse trutten als Dilan en die griet van Slotervaart en die griet van dat failliete kledingmerk dan zie ik die ook liever vertrekken naar hun thuisland. Die laatsten voegen echt geen zak toe.
  Het enige wat onze politici doen is roepen dat ze geschokt zijn en dat dit niet kan en mag. Verder gebeurd er niks, want ze durven helemaal niks te beginnen wat zou helpen. Keihard optreden kunnen en durven ze niet. Labbekakkers Verbieden zal niet helpen Geert Wilders, want ze gaan geheid ondergronds. Bovendien zullen ze gaan procederen. Dus roeptoeteren van verbieden daar komt men geen zak verder mee. Gaan ze zondagsschooltjes verzorgen. Moet je dan ook weer verbieden en zo blijf je bezig. Islam moet niet erkend worden als godsdienst. Dat is de eerste stap. Dat betekent sowieso dat er geen scholen meer voor komen Durven ze niet. Veel te bang

  Like

  • Rensk. zegt:

   Deze uitwassen moet je stapje voor stapje uitschakelen. Ineens verbieden en ze kunnen zo linea recta de slachtofferrol in. Je krijg dan zoveel tegenwerking dat de daad op zich al bij voorbaat mislukken zal. Nee telkens kleine stapjes nemen is de enige manier om de meest extremen uit te schakelen en te beginnen zoals hierboven. Niet meer erkennen als godsdienst, want dat is het subiet niet.Die kleine stapjes is precies wat ze zelf ook doen. Iedere keer kijken hoe wij reageren en als de politici weer hun slapte laten blijken en de media er nog een schepje bovenop gooien,gaan ze weer een stapje verder.

   Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Moeten ze van de imam vertrekken naar een islamland? Prima. Hoe eerder hoe beter.
  Los daarvan moeten we ons beseffen dat het niet alleen om de salafisten gaat. Die betiteling is onjuist. Salafisten zijn islamieten en islamieten zijn het allemaal stilzwijgend eens met het salafisme.
  Niet wachten of ze alstublieft uit zichzelf weg willen gaan maar actief uitzetten omdat ze een gevaar zijn voor Nederland en voor de autochtone bevolking.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk zou ik blij zijn als ze de daad bij het woord voegen maar ik besef me tegelijkertijd dat een moslim en het houden aan een gegeven woord je reinste kolder is.

  Waar ik me echter veel meer zorgen over maak is; waarom komt dit nu ineens groot naar buiten?
  Ik bedoel dit was al vele jaren bekend en werd al evenveel jaren met klem tegengesproken.
  Waarom deze plotselinge en totale ommekeer?
  Mensen die mijn reacties en mijn artikeltjes kennen weten dat ik me altijd fel tegen allerhande complottheorieën heb verzet maar nu begin ik te twijfelen. Zit hier een agenda achter?
  Probeert men wellicht ander explosief nieuws buiten het nieuws te houden?

  Like

 17. BezigeBij63 zegt:

  Dat ze aan de oproep te zullen vertrekken,zal ik van harte toejuichen. Als iedere moslim daar morgen gehoor aan geeft, gaat bij mij de vlag uit.

  Like

 18. Steven zegt:

  Dit is al tientallen jaren aan de gang.. en nu lijkt men ineens geschokkeerd… ACHTERLIJK volk!!

  Like

 19. Jackholland zegt:

  S allah FISTEN een stelletje imbecielen die er heilig van overtuigd zijn dat mo de pedo op een ezel van mekka nr Jeruzalem is gevlogen, die kamelenzeik drinken . En er van overtuigd zijn dat bij de geboorte van mo er een een helder licht uit de flamoes van zijn moeder scheen dat mijlenver te zien was. En dit soort idioterie moeten wij accepteren ??? En serieus nemen? Verbieden die shit reclamefilmpjes maken waarbij we moslims met hun eigen bullshit om de oren slaan zodat ze zich gaan schamen voor hun eigen stupiditeit. Als er iemand bij showroom op tv kwam die in kabouters geloofde lag iedereen blauw van het lachen , moslims gaan nog veel verder met onzin waarom lacht er niemand????

  Like

 20. henk verhoef zegt:

  de schrijgster van die boekjes was wel een -heel blanke trut die zich tot de islam bekeerde en nu mooi als geemancipeerde in een tent met muggegaasje rondloopt
  en zij haar momentje van glorie heeft

  Dat ze niet bij dwdd terecht komen is gegrijpelijk– de kijkers van dat programma hebben minder hersens dan een doorsnee varken– helaas zo
  want waar gaan die programmas over of over die Jinek ( ook import)
  En maar afgeven op trump maar hij heeft wel de import migranten wet er door–dat had hijn ook beloofd

  NOu ja– als goede nedelanders nog even heel veel GELEEND – geld in klimaqat aanpassingen doen– en dan schone lucht achterlaten voor de sharis bevolking
  SLIM joh
  Pas op – wilders staat voor minder voor de rechters want dat wilden de ambtenaren– die oink vcan gl in de kamer was /is ook een ambtenaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s