“Salafistische koran-lessen” is onzin – agitprop over islam

Screenshot_71

(Door: “Hannibal”)

Salafistische koran-lessen is de angstkreet waarmee we gisteren om de oren werden geslagen. Het is pure agitprop over islam, van een heel sluw type.

En dat zeg ik in de eerste plaats, omdat onkunde deze idioterie alleen niet verklaren kan. Al ben je geneigd te moeten toegeven dat er heel veel is aan de islam dat men in Nederland eenvoudig niet weten wíl. Aan de vooravond van 9/11 is dergelijke berichtgeving uitermate verdacht, en de manier waarop het wordt gepresenteerd maakt aan alle twijfel een einde. Dit is een heel sluw voorbeeld van fake-nieuws – van staatswege ook nog.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Salafistische koran-lessen” is onzin – agitprop over islam

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Inderdaad AGITPROP!
  Het lag er dik op dat dit bedoeld was om de grote massa van moslims buiten schot te houden.
  Denk eens aan foto’s van duizenden moslims die op de openbare straat hun bidkleedje uitspreiden om daar demonstratief hun ‘geloof’ te beoefenen. Dit ‘leger’ wacht of tot het sein om in actie te komen en de autochtone bevolking een (koran)lesje te leren. Wie zijn ogen hier voor sluit en niet bereid is om er stelling tegen te nemen zal een dure tol te betalen krijgen.
  Deze gewone onschuldig ogende moslims doen precies wat de profeet voorgeschreven heeft. Je zogenaamd aanpassen aan de cultuur van het gastland en als de tijd rijp is je ware gezicht tonen. Tot die tijd: taqqya.

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Soera 5 vers 51 blijft soera 5 vers 51 , of het nou een soeniet , wahabiet , sjiiet of hoe het zootje
  zich ook mag noemen – is , het is een en dezelfde bagger !
  Islam de wereld uit , te beginnen uit nederland !!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  De vraag die zich aan me opdringt is, welke van de twee verhalen is het echte fake news?
  Ik ben geneigd om alles wat ook maar in het minst ten voordele van de islam spreekt, als leugen te bestempelen. Dus het nieuws onderwerp over salafistische koranlessen is in mijn ogen geloofwaardiger dan het verhaal van Hannibal. Ik vertrouw sowieso niemand die Hannibal heet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Steven zegt:

  Ohh nu is het ineens ‘onzin’. Totdat ze er met genoeg zijn dan komt de werkelijke aap uit de mouw zeker?

  Like

 5. Ik vertrouw alleen mijn familie en mijn vrouw. Er lopen al zoveel nieuwe generatie NSB´ers rond dat net als een moslim niet te vertrouwen is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Hannibal wijst ons er fijntjes op hoe wij eens te meer door de linkse media bedrogen worden. Ikzelf noem dit bedrog altijd: ‘de islam uit de wind houden’.
  Niet vergeten dat we hier met Nieuwsuur en de NPO te maken hebben die ons zogenaamd sensationeel nieuws verkondigen.

  Een gewezen Brabantse varkensboer, die ik er altijd van verdenk zijn zieke biggetjes te hebben doodgeslagen tegen de betonnen wanden van de varkenshokken, en de oersaaie gereformeerde freak die zich altijd laat voorstaan in Egypte te hebben gewerkt, spelen het spelletje met Nieuwsuur braaf mee. Ferme stoere taal, maar je begrijpt al ‘ze gaan in werkelijkheid niets doen’.
  Imams krijgen we te zien die die ogenschijnlijk het salafisme afvallen. Eentje weet zichzelf nog bijna aan het huilen te brengen.
  Pervers is het om deze broeders in de islam onder onze aandacht te brengen, pervers omdat deze predikers van Allah weten dat het salafisme de ware religie, de ware islam is. Deze perverse predikers komen bijna over als bondgenoten van de kuffars in Holland tegen het salafisme. Vergeet een ding echter niet en verlies niet uit het oog : Zij zijn onze bondgenoten niet. Nu niet en nooit niet. De islam wil onze kop, het staat in de koran.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De uitleg van deze auteur is een van de mogelijkheden, ik loop al dagen mijn hersens te pijnigen wat de werkelijke reden van deze ommekeer zou kunnen zijn, dit is dermate opzichtig dat ik vrees dat er nog veel meer achter schuilgaat.
  Wat?
  Daar komen we pas na langere tijd achter maar het moet iets zijn dat het daglicht niet verdraagt.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Ze moeten die Koran gewoon vervangen door albums van Jommeke en Suske en Wiske….in de hoop dat zij ook die verhalen ” begrijpen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s