Salvini tegen Conte: “Met wie vormt u de volgende coalitie? Met Marsmannetjes of met gestoorden die geloven dat de aarde plat is?”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de LEGA en voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Italië, Matteo Salvini, heeft dinsdag in het parlement in Rome opnieuw het nieuwe Italiaanse kabinet bekritiseerd. Hij maakte grappen over de door Conte gevormde coalitie, alleen maar om aan de macht te blijven. “Met wie gaat u het volgende kabinet vormen? Met Marsmannetjes, met gestoorden die geloven dat de aarde plat is?”

RT

“Ik benijd u (Conte) niet. Ook al zou een functie, die een product van verraad, onoprechtheid en persoonlijk belang is, de belangrijkste positie in de wereld zijn, dan zou ik deze positie, die ik nog geen 15 minuten zou kunnen innemen.”

Salvini richtte zich tot de parlementariërs voor de tweede vertrouwensstemming van de nieuwe regering van Giuseppe Conte, nadat ze maandag de eerste stemming had doorstaan.

“Dit is een regering die gebaseerd is op de verdeling van banen en op angst. De enige angst, die nu voor iedereen duidelijk is, is de angst om weer aan verkiezingen te moeten meedoen, door de Italianen naar huis gestuurd te worden en weer echt te moeten werken”, zei Salvini.

De voormalige vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken argumenteert dat de nieuwe coalitie tussen de rivaliserende Vijfsterrenbeweging (M5S) en de midden-linkse Partito Democratico (PD), die eigenlijk helemaal niet zo´n coalitie wilden, niet zou functioneren en eist in plaats daarvan vervroegde verkiezingen.

(“RT Deutsch” neemt de uitdaging aan om het gevestigde Duitse medialandschap wakker te schudden en met een alternatieve berichtgeving vragen te stellen bij gevestigde meningen. Wij tonen en schrijven datgene wat anders verzwegen of weggeknipt wordt. RT – Het ontbrekende stuk.)

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Linkse Kerk, machtswellust, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Salvini tegen Conte: “Met wie vormt u de volgende coalitie? Met Marsmannetjes of met gestoorden die geloven dat de aarde plat is?”

 1. Rensk. zegt:

  Geweldig die uitspraak van Salvini: de angst van deze Coalitie om te moeten gaan werken. (om hun levensstijl aan te kunnen houden) Is hier ook aan de gang. Mensen, die de Staat als pinautomaat zien.
  Ja , Salvini heeft al 1 keer laten zien dat hij principes heeft. Een echte vent.

  Geliked door 2 people

 2. edwin vissers zegt:

  200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2019/09/12/poll-italians-unhappy-with-new-leftist-government/

  Poll: Italians Unhappy with New Leftist Government

  Poll:Italianen ontevreden met nieuwe linkse regering

  ROME — A significant majority of Italians would have preferred snap elections rather than the unelected coalition government that excluded their most popular party, a national poll revealed Thursday.
  If elections were held today, the Lega (League) party would handily take first place with 33.3 percent of the votes, with the second-place Democrat Party (PD) trailing at just 23 percent. The Five Star Movement comes next with 19.7 percent followed by Silvio Berlusconi’s Forza Italia party at 7.8 percent and Fratelli d’Italia (Brothers of Italy) with 7 percent. Bringing up the rear are the More Europe party at 2.6 and the Left at a mere 1.8 percent.

  ROME – Een aanzienlijke meerderheid van de Italianen had liever snelle verkiezingen verkozen dan de niet-gekozen coalitieregering die hun populairste partij had uitgesloten, zo bleek uit een nationale peiling.
  Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden, zou de Lega (Liga) -partij handig de eerste plaats innemen met 33,3 procent van de stemmen, met de tweede plaats Democrat Party (PD) op slechts 23 procent. De vijfsterrenbeweging komt met 19,7 procent, gevolgd door Silvio Berlusconi’s Forza Italia-feest met 7,8 procent en Fratelli d’Italia (Brothers of Italy) met 7 procent. Op de achtergrond komen de More Europe-partij op 2,6 en de linkerzijde op slechts 1,8 procent.

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/12/italians-prefer-salvini-coalition-new-leftist-govt/

  Italians Prefer Salvini Coalition To New Leftist Govt

  Italianen geven de voorkeur aan Salvini Coalition boven New Leftist Govt

  A poll has revealed that most Italians do not approve of the new Five Star Movement-Democratic Party coalition, with many preferring the former populist coalition government.
  An IPSOS poll reports that 54 per cent of Italians surveyed said they did not like the new government led by Italian Prime Minister Giuseppe Conte, with only 34 per cent saying they approved of it, Il Giornale reports.

  Uit een peiling is gebleken dat de meeste Italianen de nieuwe coalitie van de Five Star Movement-Democratic Party niet goedkeuren, waarbij velen de voorkeur geven aan de voormalige populistische coalitieregering.
  Een IPSOS-enquête meldt dat 54 procent van de ondervraagde Italianen zei dat ze de nieuwe regering onder leiding van de Italiaanse premier Giuseppe Conte niet leuk vonden, met slechts 34 procent dat ze het goedkeurden, meldt Il Giornale.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s