Top-psychiater op ZDF: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

Screenshot_73

“Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ , zijn slechts holle frasen” – “Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen” – “Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.”

De Duitse top-psychiater Christian Peter Dogs (foto) heeft in een talkshow van de publiekrechtelijke Duitse zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijn´s ‘4M’ programma (‘Merkels Massa Moslim Migratie’). Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldpotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruik maakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme, publieke omroep. Bookmark de permalink .

20 reacties op Top-psychiater op ZDF: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

 1. Steven zegt:

  ..En wat gaat men met deze informatie doen dan? …HELEMAAL NIKS…GEWOON VERDER MET IMPORTEREN!

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Steven.Dat is ook de bedoeling,hier zit kwade opzet achter.De soldaten van allah worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bewoners te terroriseren en af te slachten.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Fundamenteel hebben we in het verleden de fout gemaakt om de islam aan te zien voor een godsdienst. Deze sekte moet het predicaat godsdienst afgenomen worden. Pas dan is het mogelijk oplossingen te bereiken.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ M.A.L. Sion (11 september 2019 om 16:18)

   Dames en Heren.

   Islam is geen godsdienst, maar een perverse ideologie, verpakt in een quasi religieus jasje, voor de absolute heerschappij over een slecht ontwikkeld volk, dat de middeleeuwen nog niet ontgroeid is en tracht te overleven in een woestijnomgeving.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Een godsdienst kan mensen in nood berusting geven en geestelijke bevrijding. De islam kan dat niet zij is primair gericht op aanwakkeren angst en onderwerping. Een moslim die sterft leeft in angst of hij wel of niet in het paradijs komt. Allah kan in de laatste seconde nog bepalen dat hij naar de hel gaat ook al heeft hij zijn hele leven de regels en geboden van de islam opgevolgd. Dit gevoel geeft een verlamming van geest en emotie. Het is niet voor niets dat moslims praktisch humorloos zijn. De islam is primair een staatsinrichting en pas secundair voor de verpakking een stukje religie.

   Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Ik vraag me af of deze psychiater zelf ook niet ietwat naief is door te stellen dat het naieviteit is van Merkel en Co.. Als je al zo berekenend bent om de angst van de burger om te zetten in je eigen voordeel dan is iemand met de beste wil van de wereld absoluut niet naief.
  Alsof er geen kwaardaardige mensen bestaan. Nou die zijn er en zitten meest in de topbanen.

  Ik durf mijn kop er onder te wedden dat Merkel een kwaardaardig persoon is.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Rensk. (11 september 2019 om 16:46)

   Dames en Heren.

   Toen Frau Merkel, de bibberheks, lid werd van de sekte van het “alziend oog” heeft ze een aantal initiaties )brainwashing, ondergaan. Bij die rituelen werden haar gevoelens en emoties, haar geweten en verantwoordelijkheid en een een deel van haar rationele bewustzijn uitgeschakeld. En daarvoor in de plaats werden obsessies ingebracht. Nee, ze is niet naief. Ze weet niet beter meer en ze kan niet anders meer. Feitelijk is zij nu een psychopaat en door de duivel bezeten.Vroeger werden dit soort lieden in gekkenhuizen opgesloten. Tegenwoordig vervullen zij de hoogste posities. Frau Merkel voert slechts satanische opdrachten uit.

   Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Migratiebom en ‘afrofobie’….
  https://www.journalistenwatch.com/2019/09/11/eu-migrations-bombe/

  EU zündet nächste Migrations-Bombe!

  EU ontsteekt volgende migratiebom!

  „Wussten Sie, dass die EU – noch während sie mit Hochdruck daran arbeitet, den UN-Migrationspakt für alle europäischen Länder als verbindliches Recht zu implementieren – bereits die nächste schlagkräftige Migrations-Bombe zündet, ohne dass die Bürger etwas davon mitbekämen, weil die Mainstreammedien wieder einmal nicht berichten
  Wussten Sie, dass es diesmal um die systematische Schaffung von Migrationsanreizen für Afrikaner geht – von denen bereits 40% ans Auswandern nach Europa denken?

  Wussten Sie, dass in diesem Papier – das in seiner jetzigen Form im März verabschiedet wurde – gefordert wird, dass Migranten, Flüchtlinge und Asylbewerber – kurz ALLE, die ein irgendwie geartetes Migrationsbegehren hegen – „auf sicherem und legalem Wege in die EU einreisen können“?

  “Wist je dat, terwijl de EU hard werkt om het VN-migratiepact als bindend recht voor alle Europese landen te implementeren, de EU al de volgende krachtige migratiebom ontketent, zonder dat de burgers er iets van meekrijgen, omdat de reguliere media het opnieuw niet melden?
  Wist je dat het deze keer om systematische migratieprikkels voor Afrikanen gaat – waarvan nu al 40% overweegt naar Europa te emigreren?

  Wist je dat dit document – in zijn huidige vorm aangenomen in maart – roept op tot migranten, vluchtelingen en asielzoekers – kortom ALLEN die een vorm van migratiezorg hebben – om “veilig en legaal de EU binnen te komen” ?

  Geliked door 2 people

 5. Kan deze meneer meteen een deskundige analyse geven over de geestelijk verwrongen toestand van Merkel? Want veel Duitsers snappen nog steeds niet wat er aan de hand is.

  Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hè, dat wisten we toch al, nietwaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Nee natuurlijk niet. Daar hoef je geen psychiater voor te zijn om dat te constateren. Het zijn aliens en dat blijven ze ook. Dat zit in de opbouw en de structuur van de islam. Bovendien zorgt de islam ervoor dat de geest van moslims stil komt te gaan en niet meer competent is zich te adapteren aan nieuwe situaties. Dat is ook waarom er islamitische getto’s ontstaan en parallelle samenlevingen. Dat er voortdurend conflicten zijn in het Midden Oosten is omdat het hele gebied uit parallelle samenlevingen bestaat die voortdurend elkaar aan bestrijden zijn op micro meso en macro niveau. Importeer je islam dan importeer je ook hun achterlijkheid en hun voorgeprogrammeerde bereidheid tot geweld als oplos model voor maatschappelijke problemen.

  Geliked door 2 people

 8. Rensk. zegt:

  Wat mij opvalt is dat de elite zo graag naar Afrika op vakantie gaan. (de Bilderbergers) Ook hebben ze er vaak huizen in bezit. Zouden ze van landje willen ruilen door het gaaies deze kant op te laten komen en zodra het in Afrika een stuk leger word daar heen verkassen en dan een flinke grens erom heen. Afrika heeft nog steeds heel veel grondstoffen. Ze schurken ook al zo met de machtshebbers daar. Ze lijken mij er gek genoeg voor en ik zou er niet erg verbaasd over zijn. Het is tuig van de richel. Degenen die ons dicteren

  Geliked door 2 people

 9. rottenpikwick zegt:

  De “machtigste vrouw ter wereld” bleek een DOM en naïef BLONDJE te zijn! Dodelijk gevaarlijk!

  Like

 10. Lucky zegt:

  Undercover in de moskeet

  Like

 11. Lucky zegt:

  Salafisten in GB

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  De islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis 590 miljoen doden uit naam van de islam.Ik heb nooit gestudeerd en ben maar een simpele boerenlul,maar iedereen met internet had dit ook kunnen weten dat de islam een moorddadige veroveringsideologie is.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Afgrijselijk in Zweden…
  https://samnytt.se/rapartist-fran-lund-uppmanar-till-mord-pa-vita-skjut-dem/

  Lund-verkrachter roept op tot moord op blanken: “Schiet ze neer”

  Een bekend YouTube-profiel en rapartiest onder jongeren is een sociale account gestart waar hij alleen zwarte mensen uitnodigt. In verschillende videoposten roept hij op tot de moord op blanken in Zweden. Sociaal nieuws heeft gebruik gemaakt van het verslag en kan nu onthullen hoe een immigrant Nigeriaan racisme naar honderden jonge mensen propageert. “Als een blanke of blanke meid over je probeert te praten – schiet ze neer!”

  “Maar op dit moment vechten we gewoon door, we zullen slimmer worden, we zullen sneller zijn, we zullen overal de beste in zijn. We nemen hun teven en we nemen hun geld. Om heel eerlijk te zijn, zullen we het beste ras ooit zijn. Dit is nog maar het begin, het begint klein, maar geloof me, we zullen groeien en groter worden. We zullen de sterkste groep in Zweden zijn – niemand zal met ons durven. Wacht maar, een mooie dag”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s