Aan Klaas Dijkhoff

Schermafbeelding-2019-09-11-om-05.00.17-1024x618

(Door: Jan Dijkgraaf)

Ontbreekt bij de strafopties (zweepslagen, steniging of het afhakken van het hoofd met een zwaard) het foeigesprek?

Beste Klaas,

Ach gossie… Zijn we weer geschokt? Hadden we weer geen idee? Moet er weer keihard worden ingegrepen? Komen ‘onderzoeksjournalisten’ van de Staatsomroep en de Staatscourant er eindelijk óók achter dat er tientallen buitenschoolse radicale islamitische ‘weekendschooltjes’ bestaan? Méén je niet!

Krijgen islamitische kinderen daar te horen dat niet-moslims (wij, de varkens) de doodstraf verdienen? Méén je niet!

Moeten sowieso alle homo’s dood? Méén je niet!

Juichen de docenten op die ‘schooltjes’ de sharia toe? Méén je niet!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Klaas Dijkhoff

 1. droevige mof zegt:

  Waarom al deze opwinding op dit moment? De indoctrinatie van kinderen in islamitische scholen zijn oude koeien. Dat weten wij in NL en D al 20 jaar.
  Misschien heeft het iets te maken met de Saoedi’s, Israël of de Amerikanen. Ik weet het niet.
  Deze combinatie van NRC en Nieuwsuur is opmerkelijk. Het leidt zeker af van het Wilders-schandaal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja de spijker op de kop alleen we hebben niet twintig jaar weggekeken, we kijken al 60 jaar weg!
  Zestig jaar geleden werd al bepaald dat nieuwkomers het recht hadden ! op behoud van hun cultuur. Dat ze niet hoefden te integreren ‘want’ ze zouden toch na verloop van tijd teruggaan?
  Vervolgens zet je alle sociale wetgeving wagenwijd op voor mensen die nooit bijgedragen hebben en ook niet de intentie hebben dat ooit te gaan doen.
  Alles wat wij en onze ouders en voorouders hadden opgetuigd met bloed zweet en tranen werd te grabbel gegooid en is inmiddels onhoudbaar geworden.
  Mensen die buiten hun schuld arbeidsongeschikt raken worden inmiddels veroordeeld tot een bestaan als pauper. De met veel moeite opgebouwde AOW het “Staatspensioen” is inmiddels verworden tot een aalmoes waarbij allerhande subsidies noodzakelijk zijn om te voorkomen dat onze senioren aan de geeuwhonger ten onder gaan.
  Uitkeringen worden op grote schaal geëxporteerd en men leeft in het zand van herkomst als God in Frankrijk! Bijgedragen? Ja hoor, de AOW premie werd ingehouden op hun WW uitkering!!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Tijl Uylenspiegel.Tussen 1973 en 1975 draaiden de olierijke islamitische landen regelmatig de oliekraan dicht om europa te chanteren.In 1975 heeft de raad van europa de resolutie van straatsburg aangenomen,islamisering voor olie.Dus in 1975 zijn we verkocht en verraden.

   Geliked door 3 people

 3. De Misdadigers van Het Binnenhof hebben Het Land van onze Voorouders gesloopt, verkloot! En de Koning vond het allemaal wel goed. Wie wil er nou Koning zijn als Slippendrager van Kutte!! Wel heel erg sneu! Hopelijk krijgt die KutteZooi nog eens hun verdiende loon (vul zelf maar in)! Opdat wij niet vergeten Hans Janmaat, Hans Jansen, Theo van Gogh, Pim Fortuyn!! Liepen De Vuile Landverraders voor de voeten!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  En maar ‘Blablabla’, ‘het gesprek aangaan’, ‘verbinden’, ‘bruggen bouwen’, ‘thee drinken’, terwijl je als niet-moslim op methodische wijze (via koran) wordt geclassificeerd als ‘varken’, ‘hond’, tweederangs mens (ná islamiet)…
  Word eindelijk eens wakker suffe knikker en pak deze haatzaaiers met hun haat-ideologie eens grondig aan!

  Geliked door 1 persoon

 5. Piet Snot zegt:

  De laatste van Jan is ook leuk, gaat over die VVD’er Dilan Yesilgöz.
  Ik probeer het niet eens meer om een link te plaatsen.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Klaas Dijkhoff kijkt suf. Zou ie ook…..? Op Geen Stijl zie ik eentje tikken dat niet alle moslims zo zijn en dat je zelf precies hetzelfde als de extremen bent als je ze over 1 kam scheert.

  Ook die heeft er geen zak van begrepen. 15 procent extremen is al genoeg om alle niet extreme moslims te laten doen wat ze eisen en dat is meehelpen iedereen aan te geven die ook maar iets over Islam zegt of zich niet aan de eisen houdt. En wat dat betekend voor de Autochtoon mag diegene zelf bedenken als diegene in staat is verbanden te leggen. Denk dat dat laatste een brug te ver is voor meneer.

  Geliked door 2 people

 7. henk verhoef zegt:

  zouden de d66 hbgvd-ers niet begrijpen dat zij de eerste zijn die kop vooruit van de hoogste gebouwen vliegen
  wanneer binnenkort de sharia wetten in nderland ingevoerd zijn
  Want zal dat niet te lang meer duren immers sommige onderdelen– lak hebben aan de politie of blanke vrouwen of de nederlandse wettern- dat is al gewoon goed geworden net als vrouwen besnijdenis zonder konsequenties– maar 41000 vrouwen innederrlnd

  Zou die blanke boekjes schijvende bekeerlinge ook besneden zijn
  of gebruikte ze dat ding toch al niet

  Geliked door 1 persoon

 8. Johan zegt:

  Hert is inderdaad stuitend. Die islamitische scholen en clubjes zijn al meer dan 30 jaar bezig ons land te vergiftigen en dan komen dit soort sukkels als Dijkstra nu pas er achter, dat er iets goed mis is met die lui.

  Ik zal Dijkstra nog een hint geven : NIet alleen die islamitsiche scholen zijn vergeven van dit soort opruiende boekjes en teksten, maar de hele islam is ermee doordrenkt.
  Dus….. Waarom niet die hele zooi aanpakken en de islam verbieden in dit land ?

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Belachelijk zooitje die hele VVD, uit wel gesticht zijn die lui ontsnapt ????

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  En dat zou dan de slimste mens zijn ??????? laat me niet lachen, waren de antwoorden voorgezegd ??? Spiekbriefjes misschien ???
  Wat de islam betreft is hij een beetje heel erg dom, net als de rest van de oude kartelpartijen trouwens !

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Je hebt slimme mensen en sluwe mensen. Dijkhoff behoort duidelijk tot de laatste categorie. Het is in feite een heel dom soort mens. Hij is een persoon, die prima weet hoe hij aan zn inkomen moet komen. Verder is de man geheel leeg van binnen. Kan alleen maar wat roepen net als de meesten daar in Den Haag. Weten niks durven niks en begrijpen niks.

  Like

 12. Nick zegt:

  Die Klaas heeft altijd een grote Bek !
  Vervolgens zwak hij het af , daarna hoor je hem niet meer.
  Deze leraren en die mislukte moslim (Klaasen) moeten meteen uitgezet worden of de gevangenis voor opruiing !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s