Mondiale VN-plannen zijn altijd slecht voor het voortbestaan van de mens

Screenshot_89

(Door: “Elise Nijmegen”)

SCoPEx wordt nu gefinancierd door Bill Gates en is ontworpen om de meeste levende mensen te elimineren door de biosfeer in te laten storten.  Als u links stemt, stemt u voor het blokkeren van de zon met chemicaliën waaronder fijnstofdeeltjes, barium, kopersulfaat, kaliumjodide en aluminiumoxide, terwijl u ook stemt op alles wat met zonne-energie te maken heeft… Logisch? Planten hebben zonlicht en koolstofdioxide nodig voor fotosynthese. Als we onze ecosystemen vernietigen door de zon te blokkeren, zoals nu gebeurt, om de “opwarming van de aarde” te stoppen, verhongeren we.
www.worldunity.me

Glyfosaat, u weet wel, het kankerverwekkende bestrijdingsmiddel van Monsanto dat gebruikt wordt door de landbouw, zit ook in ons voedsel en wordt teruggevonden in menselijke urine. Glyfosaat heeft een zeer negatieve werking op de lever en nierfunctie en het is ongelofelijk dat dit middel nog steeds gebruikt wordt in Europa en de rest van de wereld.
https://detoxproject.org

Honderden betogers waren er bij de demonstratie tegen 5G in Den Haag en ook vorige maand was er een demonstratie tegen het levensgevaarlijke 5G, dat mens en dier aantast. 5G breekt enkele en dubbele DNA-strengen, het verstoort het cel metabolisme, het verhoogt de permeabiliteit van de bloed-hersenbarrière, het vermindert melatonine, het verstoort het glucose metabolisme in de hersenen en verlaagt de vruchtbaarheid.
https://nos.nl

5G, een mondiaal VN-plan dat zorgt voor controle over de bevolking. Elk apparaat in elk huis dat energie gebruikt, is “zijn eigen computer” en het planetaire netwerk verbindt al deze apparaten met een monitoring en regulerende energie-autoriteit die u uiteindelijk zal vertellen wat u wel en niet mag verbruiken of mag doen.
https://blog.nomorefakenews.com

Geef Turkse vluchtelingen… Dat staat er echt! Sinds wanneer is Turkije in oorlog en het land in verwoesting? Waarom worden Turken vluchtelingen genoemd?  Resolutie 1743 zegt dat de rode loper in Europa uitgelegd moet worden voor islam en onder het mom van “vluchtelingencrisis” wordt geprobeerd om Europa te islamiseren.
www.ad.nl

De Hongaarse geheime dienst laat weten dat vele duizenden immigranten in Duitsland een burgeroorlog aan het voorbereiden zijn. Daar hoor je de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) of de andere media niet over. Ze zullen uit de zogenaamde No-Go-zones toeslaan en achtereenvolgens van daaruit hun gevechtsgebied uitbreiden. Tegelijkertijd zullen er volgens de Hongaarse geheime dienstmedewerker, Laszlo Foldi  ook islamitische partijen opgericht worden om de politieke macht in Duitsland over te nemen en de sharia in te voeren.
https://fenixx.org

Deze imam zegt dat Nederland niet hun land is. Nu, dat klopt inderdaad. Nederland is van en voor de Nederlanders en voor iedereen die zich aanpast, integreert en zijn steentje bijdraagt. En iedere islamiet/salafist die zich niet thuis voelt in Nederland moet simpelweg gezegd zijn koffers pakken en zorgen dat hij uit dit “ongelovige” land vertrekt, zo simpel is het.

Hier in Nederland zijn en blijven vrouwen gelijk aan mannen, zijn homo’s, lesbo’s en andersdenkenden net zo goed mens als een ander en staan we daar tolerant tegenover, willen we democratie en zullen nu niet en nooit niet pedofilie accepteren als iets normaals zoals dat bij het salafisme gebeurt.
www.rijnmond.nl

Hoe meer de plannen van de VN uitgevoerd worden, hoe slechter het is voor de gezondheid van de mens en het voortbestaan van de aarde. Geo-engineering, Monsanto-vergif, ongeteste vaccinaties, en nu de wereldwijde levensgevaarlijke uitrol van 5G, het houdt niet op. De VN en de EU voeren de plannen uit van diegenen met heel veel geld die plannen hebben voor de wereldbevolking waarvan u stijl achteroverslaat.

Het is noodzaak om dit anti-Nederlandse Rutte III kabinet te lozen, een kabinet dat tegen elke motie in de Tweede Kamer stemt die Nederland zou kunnen verbeteren en Geert Wilders niet bijstaat, maar tegenwerkt in zijn zoektocht naar de waarheid over de politieke inmenging bij de rechtszaak.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mondiale VN-plannen zijn altijd slecht voor het voortbestaan van de mens

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou had Ik nog nooit van Scopex gehoord dus ging Ik eens even kijken wie of wat dat nou is.
  Maar zoeken levert alleen op dat Ik op pagina’s terecht kom waar visaas aangeboden wordt.
  Nou lijkt het me niet echt dat visaas gesponsord word door Bill Gates, Dus kan Elise even uitleggen waar Ik zou moeten zoeken.
  BVD.

  Like

  • har zegt:

   het probleem is dat je met google zoekt, als je met duckduckgo zoekt krijg je echte resultaten.
   u is nog niet op de hoogte van het manipuleren der zoekresultaten van sillicon valley ?

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Jawel hoor maar voorlopig heb Ik daar nog niet veel interesse in.
    Zou duckduck komen met een Nederlandse versie zou Ik geinteresseerd zijn want Ik heb geen zin om continu te gaan zitten engels te lezen.
    Maar stuur me een link van Scopex dat doet meer als comment geven op mijn prive voorkeuren.
    Zo maar een voorstel.

    Like

 2. ronjaspers zegt:

  Je hebt ook nog agenda 21 (2021) en 2030 de VERENIGDE NAZI,S zijn belast met de uitvoering van deze agenda.Dus tussen 2021 en 2030 zal het slecht aflopen met de wereld bevolking.Geniet nog maar even van het leven.

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  ….Het is noodzaak om dit anti-Nederlandse Rutte III kabinet te lozen….Hoe zouden we dat voor elkaar moeten krijgen in de bananenrepubliek die Nederland heet ? Justitie (links) en linkse politiek zijn niet meer te vertrouwen en twee handen op een buik. Zie maar eens wat het proces tegen Geert Wilders inhoudt. Dat proces gaat gewoon verder, ondanks alles, want Barbertje moet hangen. Rutte heeft voor zijn VVD kliek al tussen de 30 en 40 kamer-zetels gereserveerd voor bij de volgende tweede Kamerverkiezingen. Ga er maar rustig van uit dat er een Rutte 4 kabinet komt, uitgebreid met de volgende partners; PvdA, D66, Groen Links en mogelijk de Christen Unie. Hij heeft ons kiezers echt niet nodig. Hij lacht ons uit, de geboren leugenaar. Iedere dictator die verkiezingen uitschrijft weet van tevoren dat hij, en hij alleen, de verkiezingen gaat winnen. De Polls zijn ook al niet meer te vertrouwen. De VVD zou nu al weer 33 virtuele zetels hebben. Rutte kan het zo bont niet maken, velen – schijnen – op zijn VVD hun stem uit te brengen. Verkiezingen zijn alleen zinvol alleen daar waar echte democratie bestaat, niet in een bananenrepubliek die ons land nu ook geworden is.

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  Is de Duitse TV EERLIJKER over de invasie van de barbaren uit ’t Oosten, dan de NL – NOS ? ?
  Hier hoor je de NOS niet over:
  * * *
  Aan de Turkse grenzen staan er nog 1000.den/ duizenden te popelen om naar Europa te gaan.
  Allemaal hoogopgeleide schaapsherders, kinderverkrachters en ander gespuis en vooral, ALLEMAAL moslims die het Chr ! Westen verachten en er hun verderfelijke ideologie willen komen brengen.
  Maar eerst komen ze “troubles” brengen.
  Zoals deze “Ahmed al Bayoush’.
  Hij is er erg eerlijk in en is even de takyijah die Mo heeft opgelegd vergeten.

  Het fragment komt uit ’t Duise Journaal

  ..op 8.30

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Ook nog Goed nieuws vandaag………….
  12 SEPTEMBER 2019 Rechtbank Parijs
  *
  De zus van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman werd vandaag, donderdag in Parijs veroordeeld tot tien maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 10.000 euro voor geweld dat door haar personeel werd gebruikt tegen een werkman
  in een koninklijke residentie in de Franse hoofdstad in 2016. .

  Paris : « Il faut tuer ce chien », la sœur du prince Prince héritier d’Arabie saoudite, condamnée pour des violences sur un artisan

  De werkman legde voor de Rechtbank uit dat hij met zijn mobiele telefoon foto’s van de badkamer had genomen.
  Hij moest daar werkzaamheden verrichten. Maar plotseling kwam de princes en in de spiegel nam hij toevallig ook een foto van haar.
  Ze was daar woedend om en riep haar personeel die de Franse werknemer knevelde en zo urenlang gebonden liet vast zitten..
  In haar woede had ze geschreeuwd:”Ze hadden die [christen]-hond moeten doden”.

  Le Progress
  https://www.leprogres.fr/france-monde/2019/09/12/la-soeur-du-prince-saoudien-condamnee-en-france-pour-des-violences-sur-un-plombier

  Geliked door 1 persoon

 6. VN=elitemaffiastaat

  Geliked door 2 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De verwachting wordt uitgesproken dat er in ieder geval een RUTTE 4 zal komen. Er wordt kennelijk van uitgegaan dat er verkiezingsfraude gepleegd zal worden.
  Als dat waar zou zijn dan hebben we geen democratie meer in Nederland. In dat geval zal de bevolking naar andere middelen moeten zoeken om een leiding in Nederland te krijgen die in het belang van het volk werkt. Die andere middelen zouden bijvoorbeeld uit revolutie kunnen bestaan. Dat vergt wel organisatie. Voorbeeld: gele hesjes in Frankrijk.
  By the way, het is ook nodig om op grote schaal stelling te nemen tegen de klimaatonzin. Daar dreigt onze welvaart aan opgeofferd te worden. De echte wetenschappers die de klimaatmisère onderuithalen spreken wel maar worden niet gehoord. De publieke omroepen zijn volledig geÏndoctrineerd.
  De natuur heeft om te groeien (en eetwaren te leveren) water, zonlicht, co2 en een beetje stikstof NODIG. De klimaat onnozelaars willen de natuur dat onthouden. Stomkoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s