“Schiet ze allemaal dood!”: Zwarte rapper roept er in Zweden toe op om alle blanken tot slaaf te maken en te doden

Screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

“Als er een of andere blanke kerel of blanke vrouw shit over jullie praat, schiet ze dood!” Dit schrikbarende nieuws heeft de populaire “Zweedse” YouTube-rapper JCBUZ in een gesloten groep op de sociale media gedeeld.

RT

De in Nigeria geboren rap-kunstenaar Jesse Ekene Nweke Conable (foto), die ook bekend is als JCBUZ, publiceerde in een gesloten Instagram-groep een van racisme uitpuilend bericht, waarin hij er o.a. toe oproept om blanken te doden. Dat berichtte de Zweedse nieuwssite “Samhällsnytt”.

Volgens de nieuwssite zou het Instagram-account “Barasvarta” (“Alleen zwarten”) alleen open zijn voor zwarten. Hij heeft honderden volgers. Conable zelf onderhoudt het account, die opvallende slogans vertoont zoals “Black Power in Sweden” en “Fuck blanke mensen”. In een van zijn video´s roept de “Zweedse” kunstenaar zijn “zwarte broeders en zusters” ertoe op om “de oorlog voort te zetten”.

Volgens Conable zullen “wij, de zwarten”, de “nummer één worden en de blanken overnemen”.

“Hoe deze blanken ons tot slaaf maakten, zouden wij hen tot slaaf moeten maken en hen nog slechter behandelen”, verklaarde hij.

De rap-kunstenaar denkt dat zwarten de blanken op alle terreinen zullen inhalen. Bovendien zullen, aldus Conable, de zwarten het geld van de blanken nemen en “het beste ras” aller tijden worden.

“Wij zijn Afrikaanse krijgers, zij zijn niet op ons niveau. Dit is slechts het begin, Black Power.”

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afrika, Barbarisme, demoniseren, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Nigeria, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

37 reacties op “Schiet ze allemaal dood!”: Zwarte rapper roept er in Zweden toe op om alle blanken tot slaaf te maken en te doden

 1. delamontagne zegt:

  Na eerst te hebben opgeroepen, gerapt !, alle blanke babies te doden en hun ouders op te hangen, wil hij nu heel Frankrijk platbranden.
  Het schijnt tot de artistieke vrijheden van de rappeurs te behoren.
  Hij werd wel door de Rechtbank veroordeeld tot 5000 Euro boete.
  Maar wat stelt zo’n bedrag voor ?, die lui schijnen ONBEGRIJPELIJKERWIJS Miljonaire te
  zijn met dit soort troep voort te brengen.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  In geweld gebruiken zijn ze goed zo goed dat ze gegeven moment net zo´n shithole maken als waar ze vandaan komen. Geweld zijn ze goed in intelligentie is 70/80

  Geliked door 2 people

 3. Jan Lul zegt:

  Ik ben 58 jaar oud
  Van puur blank Nederlandsch bloed
  Laat maar komen die slappe klootzakken.
  Krijgen ze hun mic in hun zwaar gepigmenteerde reet.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Jan Lul 12 september 2019 om 21:32

   Krijgen ze hun mic in hun zwaar gepigmenteerde reet.

   Misschien heeft hij zijn ‘sterretje’ wel laten bleken, heer Lul.

   Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Jan Lul. Kijk eens uit en trek stevige schoenen aan! Een mic in hun zwaar gepigmenteerde reet, kan je zondagschoenen vies maken. Behalve pigmenten zit daar ook behoorlijk wat vuil.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  En, heeft deze ‘kunstenaar’, deze zwarte haatkop al een ban?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Of course NOT… hier wordt NIKS tegen ondernomen.
   Schrijf jij zoiets dan is het OM na een uur al in ACTIE!
   Maar je hoort steeds vaker dit soort geluiden… ik vraag mij dan ook af of er niet ergens wordt verteld dat deze shithole bewoners hiervoor ook naar Europa zijn gehaald.
   Dat de EU uit is op een rassen conflict met fatale afloop is mij reeds al duidelijk…tegen blanken discriminatie en oproepen tot haat tegen blanken wordt NIETS tot weinig ondernomen. Zeg je iets over een allochtoon als blanke, dan hangen ze je in de hoogste boom op!
   Dit is allemaal géén toeval meer!

   Geliked door 3 people

 5. Marc zegt:

  Tja, dat soort taal zat er aan te komen. Daar kon je je klok op gelijk zetten. Wat nu, Femke?

  Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Vechten en neuken zijn ze inderdaad ware meesters in. Over het algemeen is dat dan ook gelijk het enige wat ze kunnen. Hopelijk laten de Zweden het niet zover komen. En als het leger en de politie het niet meer kunnen oplossen hoop ik dat de regering massaal wapens inkoopt en deze aan kostprijs verkoopt aan eigen volk. Dan is dat uitschot snel uitgevochten en geneukt.

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Black Life Matters, and white death too.
  Militant gelul uit Zweden. Nu heeft Greta persoonsbeveiliging nodig, zodat de Alfa-persoonlijkheden elkaar niet uitroeien.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  En dan hoop ik dat jij dadelijk niet wenst dat je daar in Zweden door een blanke racist of door een neo-nazi wordt vermoord, jij ondankbaar stuk vreten!

  Like

 9. Corné zegt:

  Willkommen! Kansenparels! Een verrijking voor een tolerant Europa. Hoe lang nog tolereren we dit?

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Heel ty pischh om zo’n nieuwe Zweed met ’n kleurtje, Zweeds te horen rappen in plaats van Swahili of Takka-takki.

  Maar dat zal wel weer racistische gedachte zijn van mij……….

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @delamontagne. Ja! Zeker! Racisme! Probeer maar een reactie op YouTube te plaatsen, en hun alogaritme spuugt je automatisch uit. Deze apen mogen ons open en bloot bedreigen. Straks rennen zij amok met machetes door onze straten en slachten iedereen op hen weg. De kans is groot dat zij ook paar exemplaren, voor de soep, in de pan gooien. Maar wij mogen er niet op reageren. Dat is HATE SPEECH. Een verschil moet er zijn.

   Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Schijnbaar wordt het ook niet verwijderd… dus dan zijn die uitspraken vast geoorloofd.
   Roep jij op Youtube op om alle zwartjes met een IQ van een Banaan te vermoorden…dan is het binnen 3 minuten verwijderd en komt oom agent ook even langs.
   Wat een wereld is het geworden.. lijkt wel of ik in een nachtmerrie leef…
   Het volk moet al die kanker regeringen aanpakken die voor iedereen deze ellende aan het creëren zijn, en straks iedere blanke de dood in jaagt door opgefokte zwartjes die hun hele leven geleerd hebben een ontiegelijke hekel aan blanken te hebben!

   Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Ik kijk naar bovenstaande foto en ben verbaasd dat er volk bestaat dat verkondigt dat wij blanken van dit stupide volk afstammen, dat de wieg van de beschaving in Afrika lag (proest)

  Geliked door 3 people

 12. orelius zegt:

  Wat hebben wij toch een achterlijk systeem , voor zulke uitlatingen geldt maar 1 straf . Maar het geeft wel aan dat ze steeds zelfverzekerder worden. Ze zien ons als zwak en angstig. En daar heeft hij nog gelijk in ook. Laat de vlam maar snel in de pan slaan. Dan moet het eigen volk wel de straat op.

  Geliked door 3 people

 13. Trucker zegt:

  Ga hier nu eens niet veel woorden aan vuil maken, rechtop lopende amoebes waar de naam van de specie bestaat uit meer als één medeklinker –>vooraan<– zijn species die niet in de Vrije Westerse wereld horen.
  Zo types zijn best te gebruiken als doel (zoals in mijn jongere jaren met practical shooting).
  Zijn liedje zou niet lang duren en wie mist een wezen (daar is alles mee gezegd) die als tweede letter in zijn naam een medeklinker heeft voorafgegaan door eveneens een medeklinker.

  Geliked door 1 persoon

 14. Steven zegt:

  De meeste van dit soort gasten hebben een IQ van een stoeptegel. driekwart van de hersenen denken alleen maar aan neuken…het andere deel alleen aan geld, weed en drugs. (vandaar dat de drugs hier ook zo EXPLODEERD)
  Als ze een vragenlijstje moeten invullen dan hebben ze hulp nodig..want dan snappen ze het niet meer!

  Geliked door 2 people

 15. Wachteres zegt:

  Een blanke mag in Zweden geen enkele vorm van kritiek hebben op de islam of op de moslims.
  Je zit zo in de gevangenis.

  Omgekeerd zijn doodsbedreigingen blijkbaar wel toegestaan.

  We leven in een KRANKZINNIGE wereld.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Wachteres. Jij schrijft: Wij leven in een KRANKZINNIGE wereld. Dat is inderdaad zo! En het is tijd, dat wij de boel gaan veranderen. Wij moeten voorbeelden uit de geschiedenis nemen. Als de Zeegeuzen waren sterk genoeg om een trap onder de kont van het leger van Alva te verkopen en Leiden te ontzetten, moeten wij ook in staat zijn om de niet zo oppermachtige linksige meute van moderne verraderlijke viezeriken een lesje te leren. Geen wapen komt hier te pas .. enkel een rode potlood in de stemhok.

   Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  De naam “rapper” is niet juist “doortrapper” is zoveel beter !

  Geliked door 1 persoon

 17. hans zegt:

  Ha ha vechten en neuken de beste, wat een mythe! Ze kunnen niet vechten en al helemaal niet neuken, die is leuk. Daarom die agressie. Vieze stinkerds!

  Like

 18. Piet Snot zegt:

  Zelf dit kunnen ze nog niet bedenken, dat het niet zo slim is om in huis te BBQen.
  https://www.ad.nl/binnenland/bewoners-dodelijk-koolmonoxide-incident-staken-barbecue-aan-in-huis~acfc4178/

  Geliked door 3 people

 19. Thomasson zegt:

  Deze rapper geeft ons een geweldige reden waarom moet men bootjes vol negers, op de Middellandse Zee, met een regen van kogels worden opgevangen i.p.v. voedsel en medicatie. Dat is de taak van FRONTEX … Ons te beschermen en niet de vijand tot onze woonkamer vervoeren. Laat ze maar lekker verzuipen. De zee is geduldig. De NGO boten moeten hardhandig worden gestopt. Het is toch niet de bedoeling dat Europese landen nog meer van deze gevaarlijke apen zouden opvangen. Vroeger, toen er wat minder censure was op YouTube, zongen Johnny Rebbel & Johnny Cash een aardig liedje genaamd PUSH THEM BACK.

  Geliked door 3 people

 20. Lucky zegt:

  Dat monster komt uit nigeria…waar ze systematisch mensen afslachten.

  Like

 21. Bull zegt:

  Kijk een school voorbeeld van een opgelopen soa met hersen vertakking bij het naaien van een chimpansee. Zou wettelijk ingeslapen mogen worden.

  Like

 22. bert zegt:

  Zo iets is nu met open armen ontvangen in Zweden.
  Toen hij welkom was en mocht blijven kroop hij de blanken in hun kont.
  Nu hij een beetje naam heeft verworven en geld heeft laat hij zijn ware aard zien, een
  haatzaaier, racist en een grote waffel.
  In het verleden hebben al vele mensen gezien waar de blanken toe in staat zijn. En wanneer het er
  op aan komt zal de blanke zich niet gewonnen geven. Zie WO 1 en 2. Alles of niets.
  Trouwens hij vergeet wel te vertellen en dat vergeten velen die in het Westen komen wonen.
  Wie heeft de telefoon, koffie apparaat, tv, radio, mobiele tel., auto, motor, fiets, ventilator,
  vliegtuig en zo zijn er enorm vele uitvindingen op te noemen waar in deze wereld iedereen van profiteert en die men aan de blanken te danken heeft of Aziatisch mensen.
  De mensen die hier in het Westen zijn komen wonen, wat hebben wij aan hen te danken?
  NIETS! helemaal NIETS!
  En nu willen ze wel het blanke ras uitmoorden. Wat een ondankbaarheid bah, om van te kotsen.
  Donkere mensen zijn heel goed in bepaalde sporten wanneer deze niet te veel tijd kosten.
  Waar zijn bijvoorbeeld goede wielrenners, een van de aller zwaarste sporten die er zijn. Dan geeft niemand thuis want voor deze sport moet je enorm veel discipline opbrengen en dat is wat de
  blanken als allerbeste kunnen. Zie het verleden.
  Erg om op zo’n zak te moeten reageren die nog nooit in zijn leven iets heeft gepresteerd!

  Like

 23. Jean zegt:

  Zit dat zwijn nog niet opgesloten voor de rest van zijn smerige dagen? Elke dag dat dat zwijn vrij rondloopt is een dag teveel.

  Like

 24. Pingback: Dit anti-Nederlandse kabinet Rutte III mag per direct uit elkaar vallen!! | E.J. Bron

 25. Walter. zegt:

  Mijn stront ziet bruin, ben ik nu een rasist?

  Like

 26. freda110 zegt:

  Hihi, als hij ze allemaal dood wil maken heeft hij geen slaven om het werk te doen en aangezien het woordje werk niet in hun woordenboek voorkomt krijgen ze dan een groot probleem.
  “Wij zijn Afrikaanse krijgers, zij zijn niet op ons niveau. Dit is slechts het begin, Black Power.”
  Dat klopt, gelukkig zijn wij gezegend met hersens en kunnen nadenken terwijl hun hersens bij de ontwikkeling zijn blijven steken bij Roger Rabbit.
  Je zal toch maar een heel land vol hebben lopen met zulke bonobo’s, ik kan me voorstellen dat het aantal zelfmoorden in Zweden erg groot is.

  Like

 27. Jan zegt:

  Assyrische kut in Zweden: De Zweden moeten blij zijn dat wij hen in Zweden accepteren

  Rakel Chukri:  “It is not a human right for Swedes to recognize themselves in Sweden,”

  https://gatesofvienna.net/2019/09/beloved-foreigners-and-friends/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s