Tandem Timmermans-Samsom onprettig voor Nederlanders

Screenshot_91

(Door: Jelte Wiersma)

PvdA’ers Frans Timmermans en Diederik Samsom moeten voor de nieuwe Europese Commissie de wereld gaan redden met grote klimaatplannen die tot wel 1.000 miljard euro kunnen gaan kosten.

Nu al zijn er drie dingen te zeggen: er zal weinig van terechtkomen, Nederland zal als een van de weinigen wél braaf zijn en Timmermans’ en Samsoms klimaatgedram volgen, én strategisch gezien is het heel onverstandig van premier Mark Rutte (VVD) om twee Nederlanders het gezicht te laten zijn van het klimaatbeleid van de Europese Unie.

De ketelmuziek uit Brussel is weer oorverdovend dezer dagen. De Duitse voorzitter Ursula von der Leyen (CDU) presenteerde dinsdag in Brussel haar nieuwe Europese Commissie en aangejaagd door het activistische Europees Parlement sprak ze ambities uit die reiken tot in de hemel.

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tandem Timmermans-Samsom onprettig voor Nederlanders

 1. Mary zegt:

  1.000 miljard voor een grote leugen???, er is niet zo’n “klein stapeltje” vooraanstaande wetenschappers die de klimaatleugens totaal onderuit halen (zoals Timmermans een ieder wil doen geloven) maar velen all over the world echter Timmermans en Samsom zijn zo bedreven in het leugens verkondigen dat ik me voor kan stellen dat Bilderberg Pinokkio helemaal tevreden is met dit duo, ze hebben Nederland in het verleden in ieder geval al genoeg ellende gebracht en dat zullen ze in de toekomst zeker weer doen.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Hun eigen portemonnee en die van de EU bobo´s redden bedoelen ze.

  Like

 3. trebor2110 zegt:

  Himmler .en Goebbels

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Grappig wel, vroeger werd Elsevier altijd min of meer gezien als het clubblad van de VVD.
  De laatste paar jaar is daar echter geen sprake meer van, het ‘beleid’ van Rutte kan keer op keer op scherpe kritiek rekenen en met name de klimaatgekte wordt vaak op de korrel genomen.
  Ook grappig is dat iedereen het op het moment over 1000 miljard heeft, in mijn woordenboekje heet dat een biljoen of is dat ook al weer achterhaald ?
  Daarbij wat bezield een VVD’er om twee PvdA prominenten op hoge posities te laten zetten, is dat dat hij er zelf zijn handen niet aan wil branden?
  Maar ach, we gaan het meemaken want iets ertegen doen kunnen we niet, de EU is als een mammoettanker op volle snelheid, sturen gaat maar mondjesmaat en remmen vergt vele tientallen kilometers.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Vraag de Nederlander op een verjaardagsfeestje vooral niet hoe groot zijn inkomen is, en kom al helemaal niet aan zijn portemonnee. Eens kijken hoe lang hij nog op de partijen van Rutte, Klaver, Jetten, Buma en Segers wil blijven stemmen, zij die zijn portemonnee willen leegroven. Eens kijken of zij onder die omstandigheden de E.U. nog steeds geweldig vinden. Maar ja, wat hebben wij nu eigenlijk te willen, Rutte 4 staat al in de startblokken. Tegen de bierkaai en dictator Rutte valt immers niet te vechten. We gaan inktzwarte tijden tegemoet. De nazi’s van weleer zijn de linksen van vandaag. Een ieder die het niet met ze eens is of tegenwerkt word uitgeschakeld. Zelfs de justitie werkt er aan mee, zoals ook het geval is bij Geert Wilders.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  ik ben ook een clown-musical…ik zing grapige liedjes voor Timmermans als hij moet bekomen van een moeilijke vergadering

  Like

 7. Steven zegt:

  Ga er maar vanuit dat binnenkort de lasten weer worden verzwaard voor iedereen. We gaan straks allemaal ARMOEDE lijden als iedereen blijft toekijken en zich laat bestelen door de overheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s