Trump mag strengere asielregels invoeren

Screenshot_88

WASHINGTON – Het Amerikaanse Hooggerechtshof staat de regering toe om landelijk strengere regels in te voeren, die het immigranten uit Midden-Amerika moeilijker moeten maken om asiel aan te vragen in de VS.

De Telegraaf

De rechters maakten daarmee een uitspraak ongedaan van een lagere rechtbank, die had bepaald dat in negen staten het nieuwe asielbeleid niet mochten worden uitgevoerd. De staten Texas en New Mexico vielen daar buiten.

Amerikaanse media noemen het een overwinning voor president Donald Trump, die in zijn verkiezingscampagne een harder immigratiebeleid beloofde. Het beleid is bedoeld om asiel te weigeren aan iedereen die op weg naar de VS door een ander land reist zonder daar bescherming te zoeken.

Tegenstanders van het beleid van de regering verklaarden dat de regels in strijd zijn met de Amerikaanse immigratiewetgeving. Volgens hen is niet de juiste juridische procedure gevolgd.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Justitie, VS. Bookmark de permalink .

2 reacties op Trump mag strengere asielregels invoeren

 1. Henk zegt:

  De enige manier om niet ten onder te gaan aan de bezetters die nooit komen om te werken of zich aan te passen , maar alleen maar voor het gratis geld. Achterlijke Merkel zit al met een rekening van asielopvang die tegen de 300 MILJARD per jaar gaat worden in 2020

  Like

 2. Trucker zegt:

  De POTUS rijgt de ene na de andere verkiezingsbelofte binnen.
  Weinigen hebben het hem voorgedaan en al helemaal niet Hussein Barack de Nigeriaanse islamiet die door fraude en hulp van islam infiltranten in de CIA een nep documentje kreeg dat hij (moet eens rochelen) in de US geboren was.
  Donald Trump wordt met zijn vingers in zijn neus herverkozen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s