VIDEO Jensen: “Is ons de waarheid verteld over 9/11?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Jensen: “Is ons de waarheid verteld over 9/11?”

 1. Blaffertje zegt:

  Nee!

  Zoals de gebouwen instorten kan zelfs een kind zien dat er explosieven zijn gebruikt.
  Als een vliegtuig in zo’n hoog gebouw vliegt, dan gaat het scharen en niet rechtstandig naar beneden.
  En dan gebouw 7 dat een dag later kaarsrecht naar beneden zakt zonder dat het is geraakt en ver genoeg van de WTC towers af staat om hinder te hebben van de hitte van de brandende torens.
  Dat was overduidelijk een controled demolition.

  In mijn beleving wilde Amerika een oorlog forceren.
  Zie ook dit bericht uit de Telegraaf eens waarin George van Houts uitleg geeft.
  https://www.telegraaf.nl/video/1352871361/hierom-storten-complotdenkers-zich-op-9-11

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Het gebouw is gemaakt in etages, en etage op etage zakt in totdat het bouw helemaal instort onder de steeds zwaardere druk en hitte, eigenlijk zoals een kaartenhuis.

   Like

 2. Blaffertje zegt:

  Vind het verhaal van Marcel Crok over climatechange in het tweede gedeelte van de uitzending aan bod komt ook schitterend.
  Deze man legt de vinger op de zekere plek in de klimaatgekte.
  Er is géén climatechange, het is een verdienmodel.
  Het zijn klimaat leugenaars.

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Goede visie en feitenrelaas , maar de presentatie kan mij niet bekoren !

  Like

 4. Piet Karbiet zegt:

  Zoek bij YT eens op BBC Building 7; daar heeft een verslaggeefster het live over het ineenstorten van dit gebouw terwijl het er op de achtergrond nog intact staat. De collapse kwam pas 20 minuten later. Foutje van de regie en de verbinding gaat ook stuk. Handig. De BBC is die beelden overigens kwijt ofzo.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb het eerste gedeelte dat over 9/11 ging bekeken en ik moet zeggen dat dit een van de slechtste video’s van Jensen is. Als je zoals hij filmpjes maakt dan vereist dat voorbereiding, je bedenkt vooraf wat je wilt gaan zeggen en dat is hier overduidelijk niet gedaan.
  Is het daarmee dan onzin?
  Nee natuurlijk niet, hij legt terecht de vinger op een paar pijnlijke plekken.
  Hoe kan het dat we na zovele afschuwelijke slachtingen nog steeds niet ‘de moslims’ als het grootste gevaar zien?
  Ik bedoel na één aanslag kun je zeggen “ja maar het zijn slechts enkele fanatici”.
  Na de tweede wordt dat al wat moeilijker vol te houden, maar we hebben het allang niet meer over enkele incidenten, we zijn compleet de tel kwijtgeraakt.
  Hoelang kun je volhouden dat het om incidenten gaat?
  Gisteren was de film over de aanslag tijdens de marathon van Boston waarin ook echte beelden van de aanslag waren verwerkt, en na alle ellende en narigheid die in beeld werden gebracht werd als eind een soort conclusie geopperd. Vraag was wat je hiertegen moest doen en het verrassende antwoord was dat je dit alleen met liefde kunt beantwoorden. Tonen aan de terroristen dat wij zoveel beter zijn dan hun haat, dat wij als gemeenschap hierdoor niet gebroken worden.
  De gekte ten top !
  Lekker christelijk de andere wang toekeren!
  Nee daar zullen ze van onder de indruk zijn !
  Wat we dan zouden moeten doen?
  Alle maar dan ook letterlijk alle aanhangers van de islam uit de westerse wereld zetten, ga maar naar islamitische landen, moord elkaar daar maar uit, prettige wedstrijd!
  En daarbij alle handelsbetrekkingen met de islamitische/Arabische wereld verbreken, óók de olie, stik er maar in, er wordt op andere plaatsen op de wereld ruim voldoende gevonden om het zonder hun te kunnen redden.
  Wij hoeven niet op onze tenen te lopen om toch vooral moslims niet voor hun hoofd te stoten, rot op, dat zij zich onderwerpen aan een absurde ideologie dat is hun keus, daar hebben wij geen boodschap aan.
  Al die mafkezen die beweren “ja maar dat is niet mijn beleving van de islam, mijn islam staat voor vrede, neem ze mee naar de plek van een aanslag, laat zien dat mensen die nergens wat mee te maken hadden, onschuldige burgers zijn afgeslacht door moslims, wrijf ze met hun gezicht door het bloed van onschuldigen en maak ze duidelijk dat dit gebeurd is door hun geloof, dat hun imams het ermee eens zijn, dat diezelfde imams in de islamitische wereld mensen voor futiliteiten laten terechtstellen, dat vrouwen worden gestenigd omdat ze verkracht zijn door een geile passant, laat ze de waanzin zien.
  En stuur ze vervolgens weg naar een islamitisch land.
  Ga daar dan maar leven als dat is waarnaar je streeft en val ons er niet mee lastig.
  Onmogelijk?
  Nou neem me niet kwalijk, we hebben de meest geavanceerde wapentechnieken voor handen, als we het vandaag willen dan is het volgend jaar geregeld en als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks, maar we moeten eindelijk eens van ons afbijten.

  Geliked door 6 people

 6. Piet Snot zegt:

  Wat moet je hier nou nog over zeggen.
  De ene helft gelooft er geen moer van en denkt dat de VS het zelf georganiseerd heeft.
  De andere helft zweert er bij dat het echt gebeurt om vervolgens de andere helft uit te schelden voor complotdenker of islam liefhebber. En we komen er nooit uit.
  Daarom geef ik hier geen enkel commentaar meer op.
  Het is al 18 dezelfde discussie en onderlinge strijd, elk jaar weer.
  En eigenlijk weet helemaal niemand wat er nou precies waar is.

  Like

 7. Johan zegt:

  Ongemakkelijke feiten :

  De manier waarop WTC tower 7 naar beneden komt, is die van gemanipuleerde sloop. Het is de manier, waarop oude gebouwen in een dicht stadscentrum verwijderd worden. (controlled demolition).
  Dat is trouwens ook de manier, waarop de hoofdtorens van het World Trade Centre instortten.
  Daarom is het officiële verhaal van de Amerikaanse overheid ongeloofwaardig en op zijn minst twijfelachtig.

  Ook van de hoofdtorens moet je je afvragen, hoe ze hebben kunnen instorten.
  Kortom, het hele verhaal over Al Qaida en een moslim/aanslag op het WTC komt hiermee op losse schroeven te staan. Waren het wel moslims of waren het andere groeperingen ?
  Wie had belang bij deze afschuwelijke gebeurtenis ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Ongepast.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/de-echte-slachtoffers-van-911-niet-3-000-doden-in-new-york-maar-moslims-mijn-vader-scheerde-zn-baard-af/

  De echte slachtoffers van 9/11? Niet 3.000 doden in New York, maar moslims: “Mijn vader scheerde z’n baard af!”

  Gisteren was de achttiende verjaardag van de aanvallen van 11 september 2001, die de loop van de geschiedenis voorgoed veranderden. Duizenden mensen kwamen om het leven. Maar een stel virtue signalling moslims vindt het dé perfecte dag om vooral hun eigen leed te benadrukken: na de aanvallen deden sommige mensen gemeen tegen ze, en dát is kennelijk de echte tragedie.

  Geliked door 3 people

 9. Een laatste docu op discovery channel liet een aantal vooraanstaande architecten aan het woord die zelf op alle gebouwen een computermodel hadden ontwikkeld uitgaande van verschillende scenarios, raketten, vliegtuigen en demolution door explosieven. Juist die laatste bleek alleen waarheidsgetrouw aan de praktijk te voldoen en overeen te komen met alle video´s over grote gebouwen die moesten worden opgeruimd dmv explosieven. Telkens bleek de grote overeenkomst tussen video,s, computersimulatie en de Twin Tower en gebouw 7, dat het alleen mogelijk was door vooraf aangebrachte explosieven. Ook de getuigenissen van brandweerlieden ter plekke en bewakingsmensen die konden ontvluchten, spraken over explosie geluiden. Dus voor mij, zelf in mijn archief gedoken, na deze uitzending, nog eens de video,s bekeken die door burgers gemaakt waren en niet door tv stations, dezelfde conclusie, het was een inside job. Jaren goed voorbereid door Bush en trawanten om een reden te hebben een oorlog te starten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s