VIDEO: Nog even voor alle duidelijkheid – de (radicale) islam

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Nog even voor alle duidelijkheid – de (radicale) islam

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  En om islamisme te bestrijden moeten we de islam bestrijden. Want het islamisme komt voort uit de islam. Islamisten zijn zelfs van mening dat zij de enige echte moslims zijn. Door de sociale controle zullen “gematigde moslims” zich vroeger of later ook gedwongen voelen zich bij het islamisme aan te sluiten. Derhalve:

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 2. Jean zegt:

  Dadelijk alle politiekers definitief politiek uitschakelen die weigeren die gewelddadige zwijnerij te verbieden en te verdrijven uit ons land en heel Europa want onze veiligheid is in gevaar en nog worden dagelijks barbaren toegelaten en mogen parasiteren op onze kosten, DAT MOET DADELIJK STOPPEN.
  Conclusie: liefst vandaag nog die EU bende uitschakelen want daar hokken de verantwoordelijken voor alle ellende samen op onze kosten.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Er is maar 1 islam en die is radicaal.islamitische terroristen zijn echte “vrome” moslims hun doen precies wat de koran hun voorschrijft.

  Geliked door 4 people

 4. Rensk. zegt:

  Op de buis hoor je dat jongens en meisjes verboden word elkaar aan te kijken. Ik begin nu te beseffen waarom arabieren zitten te loeren en als je kijkt gauw voor zich kijken. Het word ze met de paplepel ingegoten. Alles wat ze niet mogen doen ze stiekem. Daarom zijn het zulke stiekemerds. Door dit soort achterlijkheid. Net als in de Middeleeuwen: alles mocht als niemand het maar zou zien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Renato zegt:

  Nu nog even erkennen dat islam islam is. Erdo heeft dit zonder omhaal duidelijk gemaakt.

  Geliked door 2 people

 6. bigljohn zegt:

  De (radicale) islam heeft in Nederland vrij spel. Gesteund door de linkse politiek (o.a. motie Halsema), de media en justitie. En dit alles onder supervisie van de E.U. Op islamitische scholen worden leerlingen geindoctrineerd en gevormd tot gewetenloze moordenaars. Wie de jeugd heeft bezit de toekomst….Perikelen rond de (radicale islam) bij de politiek alsmede het volk; het ene oor in en het andere oor uit. Rutte 4 staat al in de steigers. Daarom; met hoge heren is het kwaad kersen eten.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/ik-ben-het-op-een-punt-eens-met-de-salafistische-scholen-ze-moeten-snel-mogelijk-vertrekken-uit-nederland/

  ‘Ik ben het op één punt eens met de salafistische scholen: ze moeten snel mogelijk vertrekken uit Nederland!’

  Columniste Hanna Wittebroek ziet het gelijk van Pim Fortuyn bewezen in alle haatdragende rotzooi die salafistische ‘onderwijzers’ op hun schooltjes in de hoofden van kinderen gieten: “Het deed me denken aan een uitspraak die Pim Fortuyn ooit deed – “Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.””

  Het doen van dergelijke uitspraken polariseert enorm en gaat recht in tegen de normen en waarden die wij in Nederland belangrijk vinden. Het is me dan ook een raadsel hoe het kan dat de linkerkant van het politieke spectrum toch telkens weer zo hard opkomt voor de moslimgemeenschap. Ze lijken een dubbele agenda te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Vandaag vond ik op de vlooienmarkt in Leeuwarden en kopie van de “Friesche Courant” uit donderdag, 7 september 1944. In de krant verscheen een zeer interessant artikel : “Jeugdontaarding”. Hier zijn er paar alinea’s uit het artikel:
  “Herhaaldelijk lezen wij in de z.g. Nederlandsche pers artikelen inzake de opvoeding van de jeurd. Dat is niet de schuld van de NL vader en moeder. Dat is de schuld van het Nazisme, dat de jeugd door “stiekeme aansluiting” poogt in te lijven in het “Jongmaatsgilde”….Dat is ook de schuld van dhr. Prof. Van Dam, die langs omweggentjes tracht de Nederlandsche schooljeugd te besmetten met Nazi-bactierien….Wij willen ons ook op het terrein van de jeugd spiegelen aan de jeugdopvoeding in het Derde Rijk…Hoe is het met de jeugdopvoeding gesteld in Nazi-Duitschland? In de ziel van het Duitse kind wordt dag aan dag de haat tegen alles wat niet hoort tot het Nazidom aangekweekt. Bij het onderwijs wordt het blad “Der Stűrmer een bron van vuiligheid, gemeenheid en sadisme aan kinderen van 6 – 14 jaar voorgelezen. De uitgever van het weekblad Der Sturmer, Julius Streicher, is een seksueel pathologisch figuur, wiens brein de meest vuile opvoedkundige ideeen voortbrengt. Julius Streicher’s invloed op de opvoeding van de Duitsche nazi-jeugd is niet te onderschatten”.
  In het artikel worden voorbeelden gegeven over kinderen die hun ouders corrigeren m.b.t. het Jodenvraagstuk. Een jongen waarschuwde zijn moeder dat hij haar bij de schoolmeester zal geven, als zij zou durven in een Joodse winkel te kopen. Verder zijn voorbeelden hoe de kinderen het prima vinden hoe de Nazi’s hun vijanden straffen.
  Toen ik dat las, kwamen automatisch de berichten over het NRC onderzoek over de Islamitische les voor kinderen in Nederland anno 2019. De lesgeving over het Islamitische dogma is identiek aan het nazisme: MET ALLE VUIL dat er in zit. In plaats van de Sturmer wordt hen les gegeven uit een boek met dezelfde vuile strekking: de Koran. Zij krijgen les met het omgaan met anders denkenden en mensen met een andere geloof. Net als de nazi kinderen vinden ze de islamitische straffen die opgelegd worden door de Sharia geweldig.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.ad.nl/rotterdam/imam-essalam-moskee-op-de-wip-na-oproep-aan-moslims-om-te-verhuizen~a5bcaaad/

  Imam Essalam Moskee op de wip na oproep aan moslims om te verhuizen

  Imam Said Abarkan van de Rotterdamse Essalam Moskee moet duidelijk afstand nemen van de controversiële uitspraak dat moslims uit Nederland dienen te vertrekken, omdat ‘het niet ons land is’. Doet hij dat niet, dan kan de imam zelf vertrekken, aldus het bestuur van de grootste moskee van het land.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   DEEL 2
   De Nazis hadden een bloeddorstige pathologische Fuhrer, en de moslims hebben Allah, die net zo pathologisch en bloeddorstig is. beiden propageren het bloedvergieten van iedereen die niet eens is met hun dogma. Maar er is een verschil tussen beiden: de Fuhrer was stervelijk. Toen hij dood ging, kwam er een einde aan de nazi opvoeding van jeugd en kinderen. Na 12 jaar was het voorbij. De islamitische hersenspoeling duurt al meer dan 14 eeuwen. 1400 jaar leren kinderen dat zij Ubermenschen zijn, dat zij het recht hebben andersdenkenden in de naam van hun monstergod af te slachten . Dat hun islamitische Mein Kampf schrijft de meest schrikbarende straffen voor mensen die niet gehoorzaam zijn. Hoe diep kan deze moordadige hersenspoeling bij de kinderen en hun ouders inzitten?
   In de tijd dat de “Friesche Courant” van 7 september 1944, verscheen, was Nederland door Nazi Duitsland bezet. De Nederlanders hadden niets te vertellen. Zij moesten met smacht op de bevrijding wachten.
   DAT IS NIET HET GEVAL MET DE ISLAM. De islam kwam niet naar Nederland met Wehrmacht soldaten en de Luftwaffe. De komst van de islam is meer een soort van een Trojaans paard vol met parasieten die zich hier komen nestelen op de kosten van de Kuffar. Wij mogen ons, oprecht, vragen, wie geeft aan politieke leiders het recht, het land vol te proppen met zwermen van honderdduizenden ISLAMITISCHE MONSTERS uit alle windstreken? Waarom moeten Nederlanders als prooi worden gebruikt aan gevaarlijke beesten die hier niet thuis horen en hebben hier NIETS TE ZOEKEN?

   Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Prima man die imam. Goed advies. Wie zich wel wil identificeren met NL blijft, wie liever onder de sharia wil geven gaat hier niet lopen zieken, maar luistert naar de imam en vertrekt. Iedereen happy.

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Islam = islam.
  Elke mohammedaan heeft dezelfde koran en wil alle ‘ongelovigen’ afslachten.

  Geliked door 4 people

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Er zijn moslims die zich gedragen alsof ze autochtone Nederlander zijn. Behalve op de vrijdag. De rest van de week heb je nauwelijks in de gaten met een moslim van doen te hebben. Dat noemt men de ‘gematigde’ moslims. Dat is schone schijn want als de nood aan de man komt zal deze moslim de kant kiezen van de echte, salafistische moslims.
  Door deze schone schijn zijn er ook zoveel moslims zonder beperkingen in ons land binnen gelaten.
  In de koran staat onomwonden hoe de moslims zich moeten gedragen. De koran maakt geen onderscheid tussen salafistische of ‘gematigde’ moslims. De beleidsmakers die begonnen zijn om moslims toe te laten hebben zich schuldig gemaakt aan ernstig plichtsverzuim. Door geen kennis te nemen van het moorddadig karakter van de koran hebben ze de autochtone bevolking in groot gevaar gebracht.
  En nu staan we voor de onmogelijke taak om die miljoenen moslims die zich hier al bevinden het land uit te werken. Daar is (nog) geen politieke bereidheid toe. Wij, het volk, hebben ook verzuimd om zelf kennis te nemen van de kenmerken van deze afschuwelijke ideologie die gehanteerd wordt door deze sekte. Door deze onwetendheid en onkunde hebben we verzuimd om politici te kiezen die wel de bereidheid hebben om zich voor deze noodzakelijke schoonmaak in te zetten.

  Like

 12. Jan zegt:

  Nederland zit nog midden in een salafistische ontkenningsfase
  Sylvain Ephimenco

  Het warm water weer uitvinden, kent u deze uitdrukking? Die kwam bij me op toen ik met de oorverdovende tamtam van ‘Nieuwsuur’ en NRC over salafisme werd geconfronteerd. En dat op 11 september! Gisterochtend opening van het ‘NOS Journaal’, voorpagina van NRC Next (‘Kind leert op salafistische scholen zich af te keren van Nederland’), geschokte reacties op Radio 1. Eergisteren geschokte politici bij Nieuwsuur en de opening van NRC Handelsblad. Jazeker, vijftien jaar na de moord op Theo van Gogh door salafist Mohammed B. hebben de padvinders van de Nederlandse journalistiek aan het salafistische warm water gelebberd. Kijk toch hoe ze ook onze moslimse krullenbollen vergiftigen!
  ….
  https://www.trouw.nl/opinie/nederland-zit-nog-midden-in-een-salafistische-ontkenningsfase~b825d904/

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Islamism bestaat niet, want de islam is de islam. Daarom probeert deze spreker ons een rad voor ogen te draaien, hij heet niets voor niets Ibrahim.
  Pas als de islam is vernietigd is er weer kans op veiligheid in de wereld.

  Like

 14. Dit zei ik op twitter:
  WPI free media .. To all European citizens who do not yet understand it, watch this video and start thinking about what is happening now and in Europe ..!

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Mocht je er tegenaan gelopen zijn tijdens het dienen van het landsbelang (internationaal) als arbeidskracht, dan………

  ‘Tientallen vastgelopen veteranen zwerven op straat’
  https://nos.nl/artikel/2301634-tientallen-vastgelopen-veteranen-zwerven-op-straat.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s