Dit anti-Nederlandse kabinet Rutte III mag per direct uit elkaar vallen!!

Screenshot_99

(Door: “Elise Nijmegen”)

Terwijl de zorg in Nederland het kabinet al jaren vraagt om meer geld om betere zorg te kunnen verlenen voor diegenen die het nodig hebben, gaat de gemeente Den Haag nog eens extra bezuinigen op de zorg. € 33 miljoen minder voor jeugd- en Wmo-zorg, omdat ze jaarlijks zo’n € 50 miljoen tekortkomen. Het rijk betaalt dit jaar € 15 miljoen… Het rijk, dat de laatste tien jaar alle verantwoordelijkheden heeft afgeschoven naar de gemeenten en de budgetten tegelijkertijd heeft gekort, wat als resultaat heeft dat vele gemeenten in Nederland nu met miljoenentekorten zitten.
www.ad.nl

Dit kabinet, dat keer op keer geschokt is over islamitische aanslagen, meningen en blijkbaar niet kan lezen, het staat namelijk allemaal in de koran beschreven, is alweer geschokt. Ditmaal over wat er in islamitische scholen aan de kinderen wordt onderwezen (staat ook in de koran), namelijk dat wij, de Nederlanders, ongelovigen zijn, wat betekent dat we vijanden zijn. Want al diegenen die niet in de islam geloven, zijn volgens de koran vijanden en die mogen gedood worden. De kinderen worden opgezet tegen de Nederlandse westerse maatschappij, integreren hoort niet volgens “Allah”…
http://sta-pal.nl

Dit schaamteloze kabinet heeft nog steeds niet heeft gezorgd dat de Groningers gecompenseerd worden, die door toedoen van de regering zijn blootgesteld aan de gevaren en consequenties van de gaswinningen. Shell (koninklijk huis en Exxon krijgen € 90 miljoen, omdat de verwachtte inkomsten, door minder gaswinning in Groningen, lager zijn. Minister Wiebes antwoordt op de vraag van de Groningers of de gaswinning niet gestopt kan worden, met dat het niet mogelijk is, omdat ze mensen niet in de kou kunnen laten zitten in binnen- en buitenland. Dat is mijns inziens bullshit, aangezien er vele andere landen gas leveren. Rusland bijvoorbeeld.

Het schijnt dat vanwege de historische samenwerking dat de staat de gaswinning in Groningen niet zomaar kan stoppen. Als de minister van Economische Zaken iets wil veranderen, moet hij eerst in overleg met Shell en Exxon… Te bizar voor woorden vind ik.
https://indignatie.nl

Er is veel geld gevonden door meer dan 250 medewerkers van politie en justitie, die invallen deden in telecom-winkels. Ruim € 150.000.00,- in plafonds en geldtelmachines op een bedrijventerrein in Beverwijk.
www.telegraaf.nl

De nieuwe Italiaanse regering wil met andere regeringen een systeem overeenkomen voor de automatische distributie van migranten uit het Middellandse Zeegebied naar EU-landen. Berlijn en Parijs zijn klaar om een kwart van de nieuwkomers te accepteren. De Italiaanse minister-president Giuseppe Conte zal op 18 september spreken over de verdeling van de “vluchtelingen” met Macron van Frankrijk.

Verder overleg is gepland op 23 september in Malta, waar alle “EU-ministers van Binnenlandse Zaken” bijeenkomen. Italië wil het bestaande systeem van Dublin-overeenkomsten overwinnen, volgens welke de verantwoordelijkheid voor het omgaan met gelukszoekers altijd ligt bij het EU-land waar de migranten voor het eerst aankwamen.
www.epochtimes.de

70 Duitse politieagenten gaan naar Saoedi-Arabië om het totalitaire regime in Riyad te ondersteunen door middel van training en de volledige modernisering van de grenspatrouilles, terwijl volgens Merkel de grenzen van Duitsland niet kunnen worden beveiligd tegen loslopende jihadisten in Europa. Duitsland werkt nauw samen met Saoedi-Arabië, daar waar mensen martelingen en doodvonnissen krijgen uit naam van “Allah”.

De immigratiegolf heeft alleen al in 2015-2018 geleid tot meer dan een miljoen misdaden door immigranten en nog steeds blijven de Nederlandse regering en andere globalistisch ingestelde regeringen in Europa deze feiten ontkennen en laten zij de grenzen, tegen de wil van de bevolking in, nog steeds open.
www.anonymousnews.ru

ISIS-bruiden, die zogenaamde “zielige” vrouwen, zijn volgens onderzoek door de niet-gouvernementele groep GLOBSEC, gevestigd in Slowakije, een gevaar voor Europa. Tikkende tijdbommen die vechters in de toekomst actief zullen ondersteunen, volgens harde waarschuwingen van experts. Het rapport, gisteren gepresenteerd in Brussel (verdwijnt zeer waarschijnlijk), benadrukt dat de vrouwen aanvalsplanners, actieve jihad-ronselaars, propagandisten en logistieke officieren genoemd kunnen worden die de mannelijke jihadisten in Europa ondersteunen. De onderzoekers vinden dat alle de-radicaliseringsprogramma’s grotendeels mislukken en het ook zo goed als onmogelijk is om deze mensen te normaliseren.
www.journalistenwatch.com

Er is resolutie 1743, die zegt dat de rode loper voor islamieten in Europa uitgelegd moet worden, en er is een resolutie voor Afrikanen met hetzelfde doel. Afrikanen die, zie de Plaasmoorden, zeer negatief staan tegenover blanke mensen en dat komt dan naar Nederland en Europa… Dat belooft wat! White genocide? Uit naam van de VN en de EU?

Een antiblanke rapper in Zweden roept op om alle blanken neer te schieten of tot slaaf te maken.
https://ejbron.wordpress.com

Het is duidelijk dat er allang niet meer naar de terecht bezorgde blanke burgers geluisterd wordt door de politiek, die alles in het werk stelt om Europa om te volken en een dictatoriaal beleid, in samenwerking met 5G, uit te rollen voor de Europese bevolking.

Mijns inziens moeten we uit de EU stappen, maar dat kan natuurlijk alleen als we verlost zijn van dit krankzinnige Rutte-kabinet dat speelt met de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse bevolking. Het kabinet, dat tegenover Wilders is gaan staan door niet in te stemmen met een debat over de politieke invloed voor de beslissing van de rechtbank, is geveld. Een rechtbank, die mijns inziens niet luistert naar rede, maar beïnvloed wordt door globalistisch gedachtegoed.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Dit anti-Nederlandse kabinet Rutte III mag per direct uit elkaar vallen!!

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Inderdaad, dit Kabinet mag per direct vallen maar het gaat niet gebeuren, in de peilingen hebben ze weliswaar wat verloren maar ze zijn nog steeds met afstand de grootste partij en het maakt ze niks uit met wie ze regeren zolang het maar niet de PVV is.
  En de bevolking geeft ze nog steeds dat mandaat.
  Met Prinsjesdag wordt straks bekend gemaakt dat “alle Nederlanders erop vooruit gaan”.
  Als je dan verder leest blijkt dat iemand met een inkomen van € 30.000,= er 2% op vooruit gaat, dan hebben we het dus over € 600,= (per jaar!)
  Je moet maar lef hebben om dat ‘erop vooruitgaan’ te noemen !!

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  …En zo worden we met z’n allen ‘vrijwillig’ de dood in gejaagd!

  Geliked door 4 people

 3. Hoe vaak heb ik hier al geschreven dat dit SLOOPKABINET eruit gedonderd moet worden? Nu met het OM en Justitie moet de maat vol zijn, kom op al die moedigen die nog in de partijen zijn over gebleven, dien dit verzoek in en trek u terug.

  Geliked door 2 people

 4. Trucker zegt:

  Men eerste reactie was dit lijkt echt op een schietkraam op de foor, die koppen bordkarton en daar paf je op met een luchtdrukgeweertje als 12 jarige om je lief een beertje of een ander pluchen ding te kunnen geven.

  (@ Piet Snot de foor is de kermis hé want het blijkt dat gij foor niet kent).
  .
  Tweede gedachte, wat een keutelbende zit daar uit hun neus te vreten met aan het hoofd een “man” die zijn neus langer wordt ipv het apparaat waar wij de dames mee bezighouden.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 13 september 2019 om 21:28

   het apparaat waar wij de dames mee bezighouden.

   Bedoelt u dit, heer Truck?
   Binnen één minuut is de boel stijf:

   https://tinyurl.com/y6bl3yn4 (zie de video)

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Welke video.
    Ik zie een lege jampot voor ruim 21 euro met een paar balletjes er in.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 14 september 2019 om 07:52

    Welke video.

    Even klikken op het rechthoekje ‘Bekijk video’ onder de foto’s.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Tistochwat; Vroeger kwam de man van de wasserij nog bij ons thuis. Ze noemden hem altijd de man van slap en stijf (dubbelzinnig). De was ging slap mee, en kwam stijf terug.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tis ik ben een mannenmens kan me niet veel voorstellen bij een slagroomklopper, ik koop dat in spuitbussen voor op men ijskreem (alleen in de zomer in de winter eet ik nooit ijskreem).
    Die rukkert Rutte…als ik die zijn kop zie voel ik walging, hoe kan je als man zo achterbaks onderhuids zijn en zelfs verbergen dat hij voor de venten is.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Die video Tis wat moet ik mij daar bij voordtellen, ik zie mij daar al zo schudden met mijn ouwe lijf peins dat er een schouder uit de kom zou liggen 😦

    Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Vele zullen het woord – foor – niet gekend hebben.
   Er bestaan geen Nederlanders die dit woord gebruiken.
   Ik ben alleen de enige die het vraagt, zo als wel vaker als ik iets niet weet.
   Zomaar toegeven dat je iets niet weet, daar zijn de meeste nog niet aan toe.
   Dat zou een nederlaag betekenen, toegeven dat je niet alles kunt weten van elke taal.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Klopt Snot, de meesten laten niet graag zien dat ze eens fout zijn en hun (virtueel) gezicht verliezen maakt ze soms spinnijdig ken er wel een paar op deze blog 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

 5. Republikein zegt:

  Ruim € 150.000.00,-
  Raar bedrag!

  Geliked door 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  Dit anti-Nederlandse kabinet Rutte III mag per direct uit elkaar vallen!!….Een dictator verjaag je niet via de stembusgang, maar via grof geweld. Zo niet, reken dan maar op een Rutte 4 – 5 ? – 6 ? In ieder geval blijven de dictators in de tweede kamer net zo lang op het pluche zitten tot dat het smerige karwei geklaard is. In Roemenië wisten ze destijds wel raad met Nicolae Ceaușescu en zijn vrouw. Wanneer worden Rutte en zijn geestverwanten eens een keer een kopje kleiner gemaakt ?

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Het is de nazi bilderberg groep die europa regeert en niet de politici.Wordt toch eens wakker mensen.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @ronjaspers. Je slaat spijkers met koppen. Kleine stinkertjes a la Rutte en Co. en de EU zijn (nog steeds) kleine vazalen die het bezet gebied Europa vertegenwoordigen (sinds 5 mei 1945) bij de Bilderbegers en NWO. Poen-monsters die graag knikkeren met ons leven op momenten dat zij niet met andere zaken bezig zijn. Bijvoorbeeld: lol trappen met jonge kinderen op ressorts zoals die van hun ex vriend Jeffery Epstein.

   Geliked door 3 people

 8. Rinus zegt:

  Fuck them all hiele likkers zakkenvullers sociale linkse fucking basterds. Deze klootzakken zijn het land als eerste ontvlucht als er de pleuris uitbreekt en wij de bende mogen opruimen en onze vrouwen laten verkrachten.

  Geliked door 2 people

 9. henk verhoef zegt:

  en weer gaan we er volgens A L L E politieke leugenaars veel op vooruit
  en veel beloven en weinig geven doet de idiote kiezer in vreugde leven
  en we huilen omdat de pensioenen van vele ( bijna iedereen) OMLAAG gaan maar daar blijft het daar bij want in het kieshokje ja ach hij is zo gristelijk/homo/lesbies /lekker kontje is het net als porno belooft ook veel en krijg je ook niets

  Oh heeft niets met nederland te maken– geldt voor heel europa– het verloren continent

  wat misschien een reden zou kunnen zijn== de omvolking van de europqeaan is al vele jaren aan de gang ( begon al bij alva – immers half zeeland is afstammeling) ern half duitsland is kozak

  Als je eens nationaal dna zou doen– je zou je rot schrikken

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  “Mijns inziens moeten we uit de EU stappen, maar dat kan natuurlijk alleen als we verlost zijn van dit krankzinnige Rutte-kabinet …enz.”.
  Kabinet-Rutte is niet krankzinniger dan de voorgaande kabinetten in de laatste 45 jaar. Al de kabinette knikkeren, al bijna een halve eeuw, met de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse bevolking. In de loop der jaren zijn volksvertegenwoordigers (links en rechts) rijk geworden aan deelname in de uitvoering van duistere omvolkingsplannen van BILDERBERG/NWO. De EU is speciaal als een hub opgericht om deze plannen te coordineren en uitvoeren.
  Het is pas na de diepe economische crisis van 2008 en de import naar Europa (vanaf 2014) van tsunami-zwermen uit Islamitische landen en Afrika, dat wij geleidelijk wakker worden van een gevaarlijke hersenspoeling.
  De plannen van de globalistische Chtonische MONSTERS om de oorspronkelijke bevolking van Nederland (en Europa) geleidelijk te verdelgen bestaan nog steeds! De vraag is of wij de omvolkings ARMAGEDDON van de “Vrienden van Jeffery Epstein” als zoete koek blijven accepteren? Bijvoorbeld: de plan van de EU om zwermen islamitische en Afrikaanse Jihadisen, terroristn, moordenaars, verkrachters, pedofielen en kannibalen te verdelen over Europese landen, maakt duidelijk deel uit van de langzame uitroeiing van Europese volkeren. Hopen dat men nu genoeg kracht vindt de tijd te keren. Het is erop of eronder.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s