Italië: Illegale migrant valt willekeurig vrouwen aan in stationstunnel

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Een illegale migrant uit Togo heeft in een station in de Italiaanse gemeente Lecco willekeurig vrouwen aangevallen. De aanvallen werden op video vastgelegd en choqueren mensen in het hele land.

RT

De migrant zou in 1995 geboren zijn en afkomstig zijn uit Togo. Hij bevond zich zonder verblijfsvergunning in Italië en zou al meerdere keren zijn veroordeeld. Maandag had hij in een stationstunnel in de gemeente Lecco twee vrouwen aangevallen, duidelijk absoluut zonder reden.

Zijn eerste slachtoffer was een 18-jarige studente, die hij van de trap afduwde. Enkele meters verderop in de tunnel sloeg hij een 55-jarige vrouw met de vuist in het gezicht, zodat die onmiddellijk bewusteloos op de vloer viel. Voorbijgangers alarmeerden onmiddellijk de politie, die de aanvaller achtervolgden en bij een bushalte konden arresteren.

De rechtbank plaatste hem onder huisarrest. De advocaat van de aanvaller eiste met succes een psychiatrisch onderzoek voor zijn cliënt, waarvan het resultaat zal worden meegenomen in het vonnis van de rechtbank. De volgende hoorzitting staat gepland voor 20 september.

De beide slachtoffers staan onder shock. De 18-jarige studente werd na enkele uren ziekenhuisverblijf ontslagen en tien dagen ziek gemeld. De 55-jarige vrouw werd de volgende morgen met een hoofdwond naar huis gestuurd en een maand ziek gemeld.

Het jonge gemeenteraadslid van de gemeente Lecco, Andrea Corti, schreef op zijn Facebook-pagina over de video:

“Hier is de video van de aanval gisteren in de tunnel van het station in Lecco. Ik wil het niet geloven. Mijn vriendin en veel vrienden komen hier elke dag langs. Ik heb er genoeg van om deze incidenten in mijn stad te zien! En zeg me alsjeblieft niet dat wij diegenen zijn die de haat aanwakkeren… Heel jammer dat ik er niet bij was…”

Ook zijn partijcollega Matteo Salvini, die tot voor kort nog minister van Binnenlandse Zaken van Italië was, liet zich uit over het incident:

“In Lecco duwt een illegale migrant uit Togo een meisje van de trap en slaat een vrouw met de vuist in het gezicht – zonder enige reden. Hij werd onmiddellijk gearresteerd en onder huisarrest geplaatst en wacht op de volgende hoorzitting. Krankzinnig. Hoezo huisarrest? Onvoorwaardelijke gevangenisstraf en uitzetting voor zulke misdadigers. Als iemand van de zetelklevers in de regering van plan is om de veiligheidsvoorschriften af te schaffen, dan zullen wij dat met alle mogelijke legale middelen verhinderen.”

Het is een daad die vele mensen choqueert. Alleen al onder de Facebook-bijdrage van Matteo Salvini zijn meer dan 18.000 commentaren te vinden.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Italië: Illegale migrant valt willekeurig vrouwen aan in stationstunnel

 1. har zegt:

  straks op het 20 uur journaal en de voorpagina,s van alle mainstream kranten, hier raakt npo nog niet over uitgesproken !

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Meer, meer , meer!!!

  Zou er een vervolging van Geert Wilders zijn geweest als het publiek meer meer meer had gescandeerd?

  Als het OM consequent is wel (met instemming en aansporing van het ministerie van politieke beïnvloeding) want het ging om de vraag. Niet om het antwoord.

  De vraag mag niet gesteld worden.

  Like

 3. Armani zegt:

  Wat een smerig Zwart Tuig , , meteen enkele reis Togo , dat Zwarte Schorem hoort in geen enkel land in Europa

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Standrechtelijk executeren

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Het duurt echt niet lang meer eer gefrustreerde burgers voor eigen rechter gaan spelen (dat gebeurd trouwens ook in het geheim) en dit soort tuig op hun beurt aanvallen, mishandelen of zelfs doden!

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Die indruk heb ik ook Jules dat er regelmatig wat slachtoffers vallen aan allochtone zijde. Ik vermoed echter dat men zich in alle bochten wringt om dit geheim te houden voor de buitenwereld. Dit om te voorkomen dat er een domino effect gaat plaatsvinden in heel Europa.

    Like

 5. Ron Steinbock zegt:

  Deporteren

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Geleerd dat ie niet naar vrouwen mag kijken? En het nu lastig voor hemzelf te vinden ze zomaar tegen te komen. Hup in de hut met de vrouw en kom er nooit meer uit. Zoiets?

  Like

 7. Philippine zegt:

  Walgelijk!!!!
  Maar: waarom loopt iedereen door alsof er niets gebeurd is?

  Like

  • Trucker zegt:

   Zeker dat de meesten schrik hebben maar vergeet niet stel dat je tussenkomt en je bezorgt die neger één of andere zware verwonding wat denk je dat er gebeurd met jou (retorische vraag overigs).

   Like

 8. Dat onze vrouwen, mannen en kinderen niet meer veilig zijn door de met liefde onthaalde migranten mag wel heel duidelijk zijn. Hoeveel voorbeelden nog voordat de pleuris uitbreekt?

  Like

 9. Steven zegt:

  De advocaat van de aanvaller eiste met succes een psychiatrisch onderzoek voor zijn cliënt…

  Je raad het al.. verwarde man…u kunt gaan!

  Like

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Jammer.., dit moest nu Merkel of Ollongren enzo.. overkomen… die gun ik het wel zo’n doodsklap…, maar zoals altijd moeten anderen Lijden…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Dit zijn geen aanvallen,hij toont gewoon genegenheid en liefde.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat opvalt is dat hij de passerende mannen niet durft aan te vallen, dat zegt iets (zo niet alles) over dit stuk verdriet, lafheid in de overtreffende trap wellicht ?
  Zo te zien werd hij al achtervolgt door de politie, te hopen is dat ze hem flink wat pijn hebben gedaan alvorens hem aan justitie over te leveren. Van straffen valt weinig of niks te verwachten dus neem namens ons maar vast een voorschotje, er zijn vast wel wat lichaamsdelen te vinden die niet zo snel tonen wat er gebeurd is, de politie van vroeger wisten die plekken altijd feilloos te vinden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s