Toen de Taliban het museum ontdekten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Taliban. Bookmark de permalink .

4 reacties op Toen de Taliban het museum ontdekten . . .

 1. Lucky zegt:

  De gouden eeuw vd izzlaam?

  Like

 2. Rensk. zegt:

  De naam Gouden Eeuw moet veranderd zodat meer mensen zich meer betrokken voelen met de Gouden Eeuw. Of herkenning of iets dergelijks. Dat is kennelijk de reden. Nou ik heb nooit een studie geschiedenis gevolgd, maar weet er intussen heel veel van. Ik heb nooit les gehad en weet donders goed dat er in de Gouden Eeuw ook heel veel armoede was. Dus wat is de point dat de naam veranderd moet worden? Is dat meer voor mensen, die een laten we het zo zeggen een wat lagere intelligentie hebben. Zodat je ze weer moet helpen enigszins belangstelling aan te kweken voor geschiedenis. Is het dat? Zucht.

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  De gouden eeuw van de hollanders( niet de nedelanders want hoorde dele van nederl.and er toen niet bij)
  De hollanders zijn daarna zo vermengt met allerlei nieuwkomers en vertrokken er zo vele uit die mestput holland dat er genetisch gezien feitelijk geen afstammelinggen uit die gouden eeuw meer over zijn

  en geleerd van die tijd hebben we uberhaubt niets ( toen reeds begon de omvolking door inport kansloze( vooral moffen)

  Like

 4. Thomasson zegt:

  @Henk Verhoef. Jij schrijft: “en geleerd van die tijd hebben we überhaupt niets. Toen al begon de omvolking door import kanlozen; vooral moffen”. Dat er mensen naar Nederland kwamen is waar. Maar : a) niemand heeft ze geïmporteerd. Ze kwamen uit zichzelf. b) zij waren op geen enkele wijze kansloos!!!. Integendeel: ze droegen een enorme bijdrage aan de welvaart in de Hollandse provincies en Nederland. Friesland kent een Hollandse enclave, genaamd Het Bildt. Rond het jaar 1500 werden werkploegen uit Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden naar Friesland geïmporteerd. Hun taak was dijken bouwen en de Middelsee droog te leggen https://nl.wikipedia.org/wiki/Middelzee Een deel van hen waren echte dijkbouwers, anderen waren lui die rottigheden hadden uitgevreten en de derde groep moest vluchten voor de Spaanse Inquisitie. Deze Zuid Hollandse import heeft het voor elkaar gekregen 8 dorpen op de zeebodem te bouwen. Nu groeien aardappels en andere gewassen op de plek waar normaal gesproken vissen zwemmen. De Joden 1492-1495 en de Hugenoten (rond 1685) waren vluchtelingen die immense bijdrage hadden geleverd aan de welvaart van Nederland.
  Het is inderdaad zo dat de Duitsers (of de Moffen) zijn de grootse groep import. Zij kwamen naar NL door de eeuwen heen, en ze komen nog steeds. Maar de Duitsers komen naar Nederland omdat zij van het leefklimaat hier houden, en zij zijn voor GEEN DAG KANSLOOS. Ze zijn meestal mensen met goede vakopleiding en zeer betrouwbare werknemers.
  De import van kanslozen begon toen Nederland had besloten de afval uit het Midden Oosten en (Noord)Afrika naar binnen te halen. De hoge heren dachten dat zij mensen zouden krijgen op het niveau van de Hugenoten, de Indo’s of de Chinezen. Helaas, de Kokkies en de Kebons uit die landen kwamen uit de onderste kant van de samenleving. Zij houden van twee dingen: van hun kloten en van Allah. Maar niet van werken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s