Aan meneer Halsema

Screenshot_111

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Robert Oey,

De term ‘iemand voor de bus gooien’ gaat nog eens heel groot worden.

Volgens u en uw vrouw heeft De Telegraaf in augustus jullie 15-jarige zoon ‘voor de bus gegooid’, toen de krant onthulde dat binnen de politie gevreesd werd voor een doofpotaffaire. Jullie zoon had met een vriendje ingebroken in een woonboot en was in het bezit van een verboden wapen en messen en toen De Telegraaf van de zorgen bij de politie hoorde, sprong de krant er bovenop.

Zelf gooide u anderhalve maand eerder ook iemand ‘voor de bus’: de gederadicaliseerde jihadist Jason Walters. Hij wilde per se onherkenbaar gemaakt worden in uw nieuwe documentaire ‘The Good Terrorist’, u had hem ook toegezegd dat u die eis zou inwilligen, maar u bracht hem in de Deense versie gewoon herkenbaar in beeld. Vrij gevaarlijk in die kringen, maar uw geldingsdrang was blijkbaar groter dan uw betrouwbaarheid.

En vandaag komen we de term ‘voor de bus gooien’ wederom tegen, namelijk in een ontluisterend interview dat u gaf aan NRC.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan meneer Halsema

 1. henk verhoef zegt:

  dat die man een 2 weken langer in Bangkok bleef begrijp ik volkomen
  Als ik de keus had– een leuke jonge thaise of die halalsema– dan is de keus niet moeilijk- toch en veel meer verstandigs zal er ook niet uit bijde monden gekomen zijn
  hoelang houdt dat huwelijk nog stand– zolang hij voordeel van haar GL en burgemeesterschap heeft- kan ij me bedenken
  Het verhaal vertelt ook even niet dat zijn copytje– hun zoon( als hij masselheeft en het geen links koekoekje is) wel 2 keer iknbrak en niet maasr een keer

  wel mooi== in die stront blijven roeren aub- levert in ieder geval stank

  Geliked door 3 people

 2. Dewevoga zegt:

  Dat is een pijnlijke landing voor die oeyoey vogel.

  Geliked door 2 people

 3. feiten verbergen lukt altijd erg goed bij linkse mensen ; ze lijken dus op justitie-ambtenaren bij het proces-Wilders

  Geliked door 3 people

 4. henk verhoef zegt:

  gezien de puinhoop die im amsterstan onder dier halalsema heerst zou je denken hert volk gaat wel wakker worden en anders kiezen
  Nee hoor
  zal oeyoe dan de eerste szijn die niet meer support
  kan hij nisschien nog net de vuilverbrand centrale in voor die dicht gaat( als goed links gebruik)

  Like

 5. koplampkapot zegt:

  Met al die vuiligheid achter de grachtengordelvoordeur heeft Amsterdam aan een vuilverbrandingsinstallatie lang niet genoeg

  Like

 6. wauso zegt:

  Dat was dus geen NEPWAPEN ! Had hij hier een vergunning voor ?
  Nee !
  Maar dit is Politiek HoerenKrapuul en die hoeven zich niet te verantwoorden bij de Politie of het corrupte O.M. De Top van het O.M./Politie zit vol met leugenachtige types.
  Er is hiervoor maar 1 oplossing: Burgeroorlog met veel doden (vooral in de randstad) !

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  ‘iemand voor de bus gooien’
  Je kan het zo maar verwachten van die cultuurverrijkers die Oey oei en zijn GL massaal binnen halen.

  Deze opmerking ook van die lamlul Oey “Wij zijn hele impulsieve, emotionele mensen. De consequenties van dat soort dingen denken we niet echt door”.
  https://www.ad.nl/binnenland/echtgenoot-halsema-wapen-waarmee-zoon-werd-gepakt-is-van-mij-br~ad805986/
  ‘Consequenties denken wij niet echt door’.
  Daar hebben ze bij GL wel héél veé’l last van, het lijkt daar een epidemie te zijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  Femke Nijmeijer

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Ik lees dit verhaal en vind het zo bizar dat ik in eerste instantie dacht: dit is verzonnen. Dit kan niet waar zijn. Het is wel waar. Als je denkt dat gekte niet erger kan worden kom je erachter: jawel het kan nog gekker. Stapelgekke lui die op topposities zitten en via hun riante salaris de burger dwars zitten. Ik hoor graag de waarheid ook als die niet prettig is om te horen/lezen. Dank Jan Dijkgraaf

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Hoe houdt deze Oey het uit met dat wijf, wat heeft hij er ooit in gezien. Volgens mij zoekt hij steun bij de krant omdat hij tegen dit gekke wijf niet is opgewassen.
  Wat een dominante klier is dat wijf met d’r : ‘Ik wil dat je thuiskomt’, als hij in Bangkok zit voor werk.
  De vrouw is een enge controlfreak met woede-uitbarstingen, en nu dus burgemeester van Amsterdam. Volkomen onbetrouwbaar dus ongeschikt. Ik huiver bij de gedachte aan dat wijf met d’r sluwe lachjes en lispelende praatjes.

  Was het lekker toeven op het eilandje voor de Keniaanse kust, waar dichtbij Al-Shabaab niet lang geleden een zooitje toeristen uitmoordde op ook zo’n eiland. Ja, die aanbieding kon je toch zeker niet laten liggen Femke met je topsalaris. Maar van islamieten weet jij natuurlijk niets onnozel wicht.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Hoe houden die twee het met elkaar uit kun je beter zeggen. Allebei zijn het ras egoisten. <Meneer Oey is zelf ook niet oké. Beiden zijn niet oké Zoals ik al eerder opmerkte: ze kunnen over wat jaren wel zeggen dat ze tig jaren getrouwd zijn, ook al slaan ze elkaar figuurljjk de hersens in. Maar dat mag de pret niet drukken.

   Like

 11. Piet Snot zegt:

  Volgens mij is het strafbaar om een onklaar gemaakt wapen mee naar huis te nemen, zonder dat de politie hiervan op de hoogte is, en zonder vergunning.
  Maar daar zal hij wel weer mee weg komen.

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Wij zijn emotionele en impulsieve mensen zegt meneer Halsema. Tja dat is precies waarom ze totaal niet geschikt is om een stad te leiden, laat staan een land. Alleen al de gezichtsuitdrukkingen getuigen van emotionele instabiliteit.

  Vraag me trouwens af of Halsema er echt niet van geweten heeft. En dat ding verstoppen precies in de lade waar de telefoons worden verstop als ze straf krijgen. Kan ook nog zo zijn dat meneer Halsema haar een streek wilde leveren via zijn kinderen. Ook die mogelijkheid bestaat. En die mogelijkheid acht ik zeeeeeeeeer groot. Dat huwelijk stelt in mijn ogen geen reet voor. Maar….. over tig jaren ellende kan vrouwtje Halsema wel zeggen: we zijn 50 jaar getrouwd. Goed he? (ik ken iemand, ook zo´n trut)

  En het feit dat er meer demonstraties voor haar huis plaats vinden heeft niet te maken met haar ambt, maar met de persoon Halsema zelf. Kennelijk dringt dat totaal niet tot die twee door. Over zelfreflectie gesproken. Zij hebben het duidelijk niet. Het is echt links om voor de buitenwereld dikke vrienden te zijn en binnen het huwelijk of binnen de groep slachten ze elkaar af. Over vrijheid gesproken.

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  Illegaal
  De revolver van Oey, onklaar gemaakt of niet, is volgens de Bavelse wapenhandelaar Wagemakers hartstikke illegaal. ,,Dat mocht in 1999 niet en nu nog niet.’’ Filmmaker Oey had het vuurwapen naar eigen zeggen in ‘99 in Duitsland op de kop getikt voor zijn werk. In Nederland mogen alleen onklaar gemaakte jachtgeweren verkocht worden, er zijn dan bovendien certificaten nodig dat het wapen het echt niet meer doet. ,,Pistolen en revolvers alleen als ze in de lengte zijn doorgezaagd. Dan zijn het een soort schilderijtjes voor aan de muur.’’
  https://www.ad.nl/binnenland/gemeenteraad-roept-halsema-op-het-matje-om-verboden-vuurwapen-in-ambtswoning~a281faac/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s