Antwoord op vragen van de AfD: Elke dag 728 delicten door “asielzoekers”, “gedoogde personen” en “illegalen”

Screenshot_122

(Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw actuele cijfers over de criminaliteit in Duitsland door buitenlanders, die het sprookje van de “verrijking” door immigratie eens temeer logenstraffen. Ze zijn te vinden in het antwoord van de Duitse regeringen op vragen van de AfD-parlementariër Andreas Mrosek, die wilde weten hoeveel criminelen er in 2018 in Duitsland leefden met de verblijfsstatus “asielzoeker”, “gedoogd persoon” of “ongeoorloofd verblijf”.

Duits - Zuerst

De Duitse regering maakt in een opmerking voorafgaande aan haar antwoord duidelijk dat een verdere onderverdeling in Duitse verdachten respectievelijk verdachten met een migratieachtergrond en een Duits paspoort op dit moment niet mogelijk zou zijn, maar dat de cijfers betrekking hebben op daders zonder Duits staatsburgerschap.

De door de Duitse regering bekendgemaakte cijfers zijn desondanks ontnuchterend. Volgens deze gegevens werden in het jaar 2018 in totaal 265.930 delicten door verdachte asielzoekers, gedoogde personen en illegaal in Duitsland verblijvende personen gepleegd. Daarbij ging het om 98 keer moord, 261 keer doodslag, 1982 keer verkrachting en seksuele intimidatie/overvallen inclusief 153 pogingen om deze delicten uit te voeren, 3477 keer roofzuchtige afpersing en roofzuchtige aanvallen op vrachtwagenchauffeurs en 16.929 keer toebrengen van gevaarlijk en zwaar lichamelijk letsel.

De AfD-parlementariër Mrosek rekende de 265.930 delicten per jaar om en komt uit op een gemiddelde van ongeveer 728 delicten per dag. Deze zouden volgens Mrosek geïmporteerd zijn, dus te vermijden, en een extra belasting vormen voor de rechtbanken.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Antwoord op vragen van de AfD: Elke dag 728 delicten door “asielzoekers”, “gedoogde personen” en “illegalen”

 1. HenK zegt:

  de waarheid komt boven tafel maar LINKS kijkt de ander kant op en gaat gewoon door met de import van de bezetters

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  265.930 delicten is wat ze genoteerd hebben.
  Niet alles gaat de boeken in, en niet alles wordt aangegeven.
  Misschien zijn het er wel 6x meer.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Niettemin zullen er in Duitsland ook vele duizenden aanvallen, mishandelingen en berovingen plaatsvinden op “asielzoekers, moslims en vluchtelingen”, moskeeën en asielzoekerscentra’s vernield worden en dat durft dat tuig van links evenmin te vermelden omdat ze anders bang zijn om imagoverlies op te lopen!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Links valt geen mossels aan. Die vinden het schitterend.
    En kom maar met een link waar uit blijkt dat er mossels aangevallen of bedreigt.

    Als je niet weet hoe dat werkt, dan leg ik je dat wel uit.
    Jij beweert gewoon maar wat, ontstaan in jouw fantasie wereld, je hebt geen bewijs of links.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Heb ik het hier over mossels gehad? Ik bedoelde namelijk de rechtsextremisten en moslimhaters die dat soort tuig in Duitsland aanvallen en over dat fantaseren gesproken: jij bent toch zelf ook anti-islam en anti-EU dus gun mij alsjeblieft ook mijn meningen hierover want anders ben ik bang dat je gewoon ZELF allerlei fantasieën tevoorschijn haalt of gewoon in een fantasiewereld leeft!
    En ik blijf het wederom herhalen: het is toch zo gemakkelijk om commentaar te hebben op anderen die men hun meningen niet gunt maar even naar zichzelf kijken en anders gaan denken dat je perfect, volmaakt en zonder fouten bent, ho maar!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Waar blijf je nou met je bewijs of internet links dat er mossels aangevallen worden en bedreigd, en moskeeën en asielzoekerscentra vernield worden.
    Die heb je helemaal niet omdat je weer eens zo als gebruikelijk uit je nek zit te kletsen.
    Je wilt gewoon ook wat spannends vertellen.
    Waarschijnlijk heb je veel mossels onder je kennissen/ vrienden die net zo gestoord zijn en jouw dit wijs gemaakt hebben.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Mijn enige commentaar op jou eigen mening is, dat je wel met een heel verhaal aankomt, maar geen enkel bewijs kan leveren wat hier waar aan is.
    Je hebt ergens wat gehoord, meer niet. Maat nergens gelezen.
    Dan komt het toch echt niet boven het niveau van het gelul van een dronken aardbei.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Weet je wat je trouwens ook had kunnen doen? Gezellig op zoek gaan naar Anti-fascist, Rik Min, Alexander, Henk Gerrits, Jozef Droogstoppel enz. waar jij ook het beste bij zou passen omdat het wel linkse mossels en pro-communisten waren en zij gunden mij helaas ook geen enkele mening, of het nou uit strips kwam of in de werkelijkheid!
    En stel dat dadelijk een heel stel radicale moslims jou gaan uitmaken voor mossel of een ongelovige, zou je dat ook hartstikke leuk vinden of hen afkopen met bakken geld? Daarbij zijn de mensen die dezelfde beperkingen hebben als ik en mijn niveau bezitten vaak zelfs stukken intelligenter dan sommige mensen zonder beperkingen en ik spreek uit eigen ervaringen. En zij mogen zelf uitmaken welke preoccupaties zij bezitten daar ik hen niet tegen hun wil in ga veranderen, ik dat bovendien niet eens kan of niet eens wil!
    Of anders kun je nog beter met de pro-Stalinistische Olga Mihajlova op youtube gaan discuteren die vrijwel iedereen die haar mening niet deelde over de “Russische bevrijders” het liefste naar een gekkenhuis of een ziekenhuis toewenste!
    Veel van die neo-communisten probeerden zelfs de geschiedenis zodanig te verloochenen alsof er in Rusland onder het Stalinisme geen kunstmatige hongersnoden, deportaties, massamoorden enz. waren geweest, alleen de nazi’s slecht waren en de informatie over de asielzoekers, vluchtelingen en moslims heb ik op andere sites van het internet gevonden en dus niet zelf bedacht!
    En toch zal het jou, gelijk aan al de opgenoemde personen (dat je ze trouwens niet kent zal me verder een zorg wezen), niet gaan lukken om mij te veranderen tegen mijn wil in of te gaan hersenspoelen omdat dit gewoon onmogelijk is!
    En mag ik nog even vragen of jij inderdaad hartstikke lief, aardig, perfect, zonder enige zonde bent, altijd de waarheid spreekt en zonder fouten? Als dat werkelijk zo is dan ben ik helaas bang dat je zelf teveel kletsverhalen rondstrooit omdat namelijk NIEMAND dat op deze wereld is! Het lukt me jammer genoeg ook niet om hier over uitgesproken te raken, gelijk aan al mijn vroegere internet-tegenstanders!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik loop jou toch niet uit te schelden of voor mossel uit te maken.
    Ik vraag alleen waar je bewijs is dat er vele duizenden aanvallen, mishandelingen en berovingen plaatsvinden op “asielzoekers, moslims en vluchtelingen”, moskeeën en asielzoekerscentra’s vernield worden.

    Als je niet precies weet hoe je een link hier kan plakken, dan wil ik je daar graag bij helpen door dat uit te leggen.
    Maar laat maar zien, dat bewijs of waar jij dat gelezen heb.
    Meer niet.
    En wat al die andere er nou mee te maken hebben ontgaat mij al helemaal.
    Natuurlijk mag jij een mening hebben, maar onderbouw het dan met b.v. een link.
    Dat doe je niet, omdat je die niet hebt en het ook nergens gelezen hebt, maar alleen maar van horen zeggen.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Hopelijk is deze discussie hiermee afgesloten!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    “En mag ik nog even vragen of jij inderdaad hartstikke lief, aardig, perfect, zonder enige zonde bent, altijd de waarheid spreekt en zonder fouten? ”

    Ik ben zeker hartstikke aardig en vriendelijk, niet perfect maar met maar zeer weinig zondes. Ik schiet er alleen weinig mee op.
    Wat u niet wilt dat uw geschiet, flik dat ook een ander niet.
    En van de 90-100x zeer eerlijk, dat levert ook altijd problemen op, want ik zeg namelijk alles tegen iedereen over wat ik ergens van vind.

    Wil je weten hoe aardig ik ben?
    Kan ik jou blij maken met een gratis goede elektrische gitaar, het kost je alleen de verzendkosten.
    En ik moet natuurlijk weten waar ie heen gestuurd moet worden, maar hier zijn je gegevens wel veilig. Ga daar maar van uit.
    Heb je nog een leuke hobby er bij, zomaar, als afleiding.
    Een klein versterkertje heb je voor 50 euro nieuw.
    Ik had ‘m al aangeboden hier, anders gaan ze denken dat ik uit mijn nek lul.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    “gelijk aan al mijn vroegere internet-tegenstanders!”

    En ik ben helemaal niet jouw internet tegenstander. Waarom zou ik.
    Het is hier geen wedstrijdje in de beste reactie leveren of zo.
    Ik loop tegen iedereen hier te zeiken/ zeuren of commentaar te leveren als ik dat nodig vind.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Nog een troost voor jou: ik heb besloten om nou voor de laatste keer nog even hier te vermelden dat ik Peter Pan en zijn zes vriendinnen, Peter Kürten en alles wat ik aan preoccupaties op E.J. Bron heb vermeld verder maar te laten rusten omdat ik er namelijk zo aan gewend ben geraakt dat dit eigenlijk niet meer de moeite van het vermelden waard is!
    En als ik ooit kom te overlijden dan zal ik mijn lichaam zodanig laten verpulveren en in het niets laten verdwijnen opdat niemand er ooit meer iets van terug zal vinden! Stof zijt gij en tot stof zult gij wederkeren!

    Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Ontnuchterend”, ja dat is ook een manier om het te benoemen…
  Schokkend was ook een mogelijke benaming of alarmerend maar nee men vindt het ontnuchterend.Nou nog graag een antwoord op de vraag wat ze eraan denken te gaan doen.

  Like

  • Schokkend is het nieuwe woord van dit sloopkabinet.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat is de standaard reactie bij moslim geweld, Theo van Gogh, oh wat was men geschokt, Bataclan idem, en ga het hele rijtje, pardon, ik bedoel ga de oneindig lange rij met moslim misdaden maar langs, telkens was men “geschokt”.
    De enigen die er wel bij varen zijn de bloemisten en de verkopers van knuffelbeesten.
    Alles om aan te geven hoe “geschokt” men ervan is.

    Like

 4. Willem zegt:

  En als we de andere landen erbij tellen bv. Zweden, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Frankrijk etc. dan kunnen we alleen maar concluderen dat het met de verrijking van Europa, met dank aan onze leiders en het onderwijs, echt de goede kant opgaat. Vooral dank aan Mutti Merkel.

  Like

 5. Het aantal zas drastisch verhogen als de tweede invasie is gesetteld. De derde invasie uit Afrika staat klaar om te vertrekken en het risico dat ze de Ebola meenemen wordt steeds groter.

  Like

 6. Steven zegt:

  Ik hoop dat die Merkel snel haar verdiende loon krijgt voor het doelbewust vernietigen van geheel Europa! Dit wijf is nog erger dan haar ‘vader’ …je weet wel.. met die snor…

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  En ter aanvulling geeft de Duitse regering aan dat ze in de toekomst 25% van alle gelukszoekers op wil gaan nemen.
  Laten we dus maar zeggen dat het er op zijn minst niet goed uit ziet met de toekomst van Duitsland.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s