Drugsbolwerk Berlijn: Groene districtsburgemeester durft niet in parken – te gevaarlijk voor vrouwen

Screenshot_127

(Vertaling: E.J. Bron)

De districtsburgemeester van Berlin-Friedrichshain/Kreuzberg, Monika Herrmann (Groenen, foto), verdedigde onlangs nog de overwegend zwarte Afrikaanse drugsdealers in het Görlitzer Park in Berlijn. Nu geeft de Groene toe: zij loopt in Berlijn nooit alleen door welk park dan ook. Dat zou te gevaarlijk zijn.

Deutschland Kurier

Monika Herrmann, de uiterst omstreden districtsburgemeester van Friedrichshain-Kreuzberg, durft ´s nachts niet mee rin parken in Berlijn. Het zou haar daar te gevaarlijk zijn. Tegenover de “Welt” gaf ze op de vraag of ze in het donker door het in haar eigen district gelegen Görlitzer Park zou wandelen, als antwoord: “Ik wandel door geen enkel park in Berlijn, ik weet immers niet hoe men daar handhaaft, maar dat is mij als vrouw te gevaarlijk.”

Al jarenlang breidt zich onder de ogen van de politica van de Groenen de drugscriminaliteit in het Görlitzer Park uit, dat inmiddels een van de grootste overlaadstations voor drugs in Berlijn is geworden. Bezoekers van het park, vooral moeders met kleine kinderen, vermijden het – net zoals de Groene burgemeester Herrmann – al geruime tijd het park te bezoeken, omdat het bijna onmogelijk is om door het park te lopen zonder in het nauw gebracht te worden door een Afrikaanse dealer. Zoals de “Deutschland-Kurier” berichtte, is het aantal zware lichamelijke aanvallen in het Görlitzer Park in de eerste vijf maanden van 2019 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar met 50% toegenomen.

Districtsburgemeester Herrmann verklaarde eind juli in een interview met de uitzending “Kontraste” dat het in veel gevallen bij de gewelddadigheden in het park om territoriumruzies zou gaan tussen overwegend zwarte Afrikaanse drugsdealers. Dat Herrmann helemaal niet geïnteresseerd is in een effectieve bestrijding van de drugscriminaliteit in het door haar geregeerde district, bleek al in midden mei. Zoals de “Deutschland-Kurier” bericht, liet een zogenaamde “parkmanager” bij een van de ingangen van het door Afrikaanse drugsdealers belegerde Görlitzer Park met spuitbussen verf plekken markeren waar de dealers in het vervolg zouden moeten verblijven. Zodoende zou een directe confrontatie van de mannen met andere bezoekers van het park, vooral moeders met kleine kinderen, verhinderd moeten worden, zei men.

Verleden week deed de politica van de Groenen er in een bijdrage van de zending “Kontraste” nog een schepje bovenop: Herrmann verklaarde dat er in het park geen groep gediscrimineerd zou mogen worden. Dat zou in 2016 al zijn vastgelegd in het “Handelingsconcept Görlitzer Park”. Bovendien zou de huidige toestand de wens geweest zijn van de buurtbewoners en betrokken buurt om de dealers niet de toegang tot het park te verbieden. Verder zei ze: “Vandaag is het de groep dealers, die eruit gestuurd wordt. En morgen? Wat of wie mag morgen het park niet in? En wie mag overmorgen het park niet in? En wie bepaalt dat eigenlijk?”

Herrmann werd in 2014 bekend bij een breder publiek door haar mismanagement, toen in 2012 een groep illegale migranten de Gerhart-Hauprmann-Schule in het district Friedrichshain-Kreuzberg bezette. De bezetting eindigde in 2017 en kostte de belastingbetaler € 4,9 miljoen.

Bron:
www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Drugsbolwerk Berlijn: Groene districtsburgemeester durft niet in parken – te gevaarlijk voor vrouwen

 1. Piet Snot zegt:

  Ze begrijpt het wel en waar het over gaat, maar ze wil het er niet over hebben.

  Like

 2. hans-e-pans zegt:

  Berouw komt over het algemeen na de zonde. Dat gezegde/spreekwoord gaat dus ook op in Duitsland.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1433754243/zeker-omdat-we-buitenlanders-zijn

  ‘Zeker omdat we buitenlanders zijn!’ Video!

  n De Kwestie: steeds meer jongeren lopen met wapens rond. Is preventief fouilleren een goede oplossing?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Op de dag dat alle agressieve mossels voorgoed zijn verdwenen, laat ik mijn zakmes thuis liggen. Niet eerder.
   En de kans op preventief fouilleren is maar vrij klein in de supermarkt.
   En stappen deed ik toch al niet meer, door diezelfde agressieve mossels.
   Dus ik verwacht niet dat ze dat zakmes van mij ooit gaan tegenkomen.

   Like

 4. hannah zegt:

  ze hoeft niet bang te zijn door een park te lopen …. die muzelmannen denken dat het een vent
  is en dat is toch voor hen verboden terrein !!!!!!

  Like

 5. Pingback: VIDEO: ´s Nachts in het Görlitzer Park in Berlijn – onderweg in de vermoedelijk grootste verkoopplaats van drugs in Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s