NEXIT is noodzaak!

Screenshot_117

(Door: “Elise Nijmegen”)

De asielzoekers hebben het hier in Nederland vaak beter dan de gewone normale hardwerkende Nederlander, de huizenmarkt staat op zijn kop, de wachttijden voor de Nederlanders zijn gemiddeld 15-20 jaar per gemeente en de gelukszoekers krijgen binnen een afzienbare tijd een huis… Eerlijk? Dacht het niet! Dit kabinet gaat door met het binnenhalen van voornamelijk onbeschaafd volk in opdracht van de EU en de VN en nu worden ze ondergebracht op een landgoed.

Vanaf eind deze maand gaan maximaal 930 asielzoekers naar landgoed Duinrell. Het COA, een anti-Nederlands orgaan, heeft behoefte aan extra opvang, omdat het aantal gelukszoekers de afgelopen maanden is toegenomen. De uitstroom van gelukszoekers is zo goed als nihil. Wat vinden de omwonenden eigenlijk? Wat vinden de mensen in Wassenaar daar eigenlijk van?
www.telegraaf.nl

Vanmorgen was het weer raak, weer een slachtpartij in de Nederlandse straten door mensen die het normaal vinden om met een mes op zak te lopen. Cultuurdingetje denk ik… In Haarlem waren meerdere gewonden bij een “steekincident” zo laat het artikel weten. Ik weet überhaupt niet of er nog over “steekincidenten” gesproken mag worden, aangezien het een dagelijks terugkomend iets is in Nederland. En in andere “open grenzen” landen in Europa.
www.telegraaf.nl

De pensioenen worden zeer waarschijnlijk weer gekort, omdat de bank van de EU, de ECB, een negatieve rente invoert (uw geld wordt minder op de bank), en dat terwijl al zoveel ouderen in armoede leven en daardoor vereenzamen… Het lijkt EU-beleid te zijn om niet meer voor de ouderen te zorgen. In Stuttgart, Duitsland, is de armoede onder ouderen ook weer gestegen en het aantal ouderen (nu 4,7%) dat overheidssteun nodig heeft, groeit al jaren. Al 15 jaar verdubbelt deze groep…
www.stuttgarter-nachrichten.de

Slovenië bouwt 40 kilometer extra hekwerk om de immigrantenstroom tegen te gaan die via de Balkanroute naar Europa wil. Volgens de Sloveense douane is in juli het grootste aantal “vluchtelingen” het land binnengekomen sinds 2015. Sinds 2018 is Bosnië de hoofdroute geworden voor gelukszoekers die uit Griekenland en Turkije komen. De EU heeft Bosnië deze week € 10 miljoen ( van uw belastinggeld) beloofd voor de bouw van nieuwe opvangcentra.
https://amp.nos.nl

Veel mensen die een sociale huurwoning hebben, komen in financiële problemen en hebben te weinig geld om van te leven. Helaas weet ik er alles van, maar dat terzijde. Een kwart tot de helft van alle huurders is zoveel geld kwijt aan woonlasten en verplichte verzekeringen dat er te weinig overblijft om normaal van te leven. Het gaat in Nederland om zo’n 800.000 huishoudens, met dank aan de Rutte-kabinetten, die liever hun geld aan de EU geven om er allerlei dingen mee te doen om het globaliserende, centraliserende en totaliserende EU/VN-beleid mee te financieren.
www.rtlz.nl

Hoe veel Nederlanders over Rutte denken, is hieronder aardig beschreven. Écht een nachtmerrie voor het Nederlandse volk.
https://indignatie.nl

Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan moedig Hongarije, waar de minister-president Viktor Orbán, die hier in opdracht van het EU-censuurbeleid altijd negatief in het nieuws komt, maar die door zijn bevolking op handen wordt gedragen, omdat hij wél opkomt voor de belangen van de Hongaren, in tegenstelling tot “onze” minister-president.

Mensen noemen Orbán een held, omdat hij alles ten goede heeft veranderd en de mensen een beter leven heeft gegeven. Orbán heeft het Hongaarse gezin het belangrijkst gemaakt, geeft steun aan kleine ondernemingen en voordat Orbán aan de macht kwam, waren er alleen maar, net zoals nu hier, belastingen, belastingen, belastingen en de mensen zagen er niets voor terug. Nu is er kinderbijslag en hoeven ouders met drie kinderen of meer geen persoonlijke belasting meer te betalen. Als je veel kinderen hebt, krijg je subsidie voor een grote gezinsauto. Er is nu stabiliteit in Hongarije dankzij Orbán.
www.ad.nl

Wie is er eigenlijk blij met Rutte en zijn slaafse kabinet? Zeker niet de Groningers, of de hier geboren vaderlandslievende Nederlanders, niet de studenten, niet de mensen die tegen de uitrol van het levensgevaarlijke 5G netwerk zijn, niet de leraren, niet erg veel politiemensen. Ook niet de mensen uit de zorg, niet de gepensioneerden, de thuiszorg, de motorclubs, de gele hesjes, de mensen die door het wanbeleid nu bij de voedselbank lopen of geen psychische hulp meer kunnen krijgen. Ook niet diegenen die terug willen naar het ziekenfonds, diegenen die de dagopvang terug willen, de ZZP´ers, de ondernemers, de blokkeerfriezen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Misschien moeten al deze ontevreden burgers in Nederland SAMEN proberen om de Nederlandse regering ervan te overtuigen om een meer nationalistisch beleid te voeren en uit de EU te stappen, aangezien we daar nog nooit, in geen enkel opzicht, beter van zijn geworden en we er ook niet eens bij wilden. 61,5 % van de Nederlandse bevolking was tegen! Nu zal dat denk ik 75% of meer zijn.

Nexit is noodzaak!

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op NEXIT is noodzaak!

 1. hans zegt:

  Helemaal lekker inderdaad volstoppen in Wassenaar!
  Daar wonen namelijk grotendeels de beleidsmakers die deze “diverse” samenlevingen propageren! Dus dan ook met alle geneugtes ERBIJ!
  Verwende linkse zolderkamer snowflake-dochters die verkracht worden, blanke wijfige pussyboys zoontjes die beroofd worden en vooral veel INBRAKEN!

  Geliked door 3 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is niet voor het eerst dat er asielzoekers op Duinrell worden gehuisvest, ik vraag me altijd af wie voor de waarschijnlijk niet kinderachtige schoonmaakkosten opdraait want in het zomerseizoen worden deze huisjes gewoon verhuurt aan toeristen.
  De opvang is dus zeer tijdelijk en reken er maar op dat het juridisch flink is dicht gespijkerd zodat ze op het overeengekomen tijdstip weg moeten wezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lars 030 zegt:

  Zeer verhelderende column weer, mevr. Nijmegen. Een verademing om de waarheid te lezen in uw dagelijkse realistische stukken. Wát een verschil met de nonsens en afleidingen die we voorgeschoteld krijgen door NOS, RTL en de kranten!

  Kleine toevoeging mbt Bosnië: uitgerekend dit EU-land onderhoudt zeer goede banden (voor geld) met Saudi-Arabië; de vrees is dan ook dat S-A Bosnië gebruikt als invoerland vh streng-islamistische wahabisme in ons EU-ropa.

  Geliked door 2 people

 4. F1802 zegt:

  “Nu zal dat 75% of meer zijn”. Waarom denk je waarom die linkse socialistische smeerlappen het referendum hebben afgeschaft?!

  Geliked door 2 people

 5. Piet Snot zegt:

  Ik raad juist iedereen aan om wel een goed mes in je jaszak te stoppen of met een kettingslot om je nek te gaan lopen.
  Wel eerst een beetje thuis mee oefenen, anders sla je jezelf voor je kop met die ketting.
  Maak je op ze minst nog een klein beetje een kans als je zo een gestoorde tegenkomt.

  Geliked door 4 people

 6. henk verhoef zegt:

  neem nu eens een keer mee dat de nederlander ook afgegleden is naar een 3e wereld land niveau
  KIJK nu eens wat er gepresteerd word– sluisje bouwen — lukt niet meer
  dakje op stadionnetje- lukt niet meer– woningnopod– pas 75 jaar– zorg/onderwijs — inelkaar gezakt- er loprn heel veel gekken zo maar rond
  rechtspraak en politie– npou ja vul maar in
  #30 pct van de sociale huurders kan huurtje ( met azorg en huur en weet ik veel toeslagen)niet opbrengen want allemaal zwak/ziek misselijk em wonen alleen of met zijn 2en in een veel te groot huis ( verwarmen) omdat nedelrand niet de juiste woningsoort bouwt ( heel veel een persoonsgezinnen maar geen hiuizen bouw voior die klasse– wel voor toekomstige lillegalen migranten
  Die idioot van bouwend neder;land 9 ex fractie voorzitter vanb het CDA)wil nog meer migranten die gaan werken– die zijn niet gek als je alles gratis kan krijgen- dat zou hij toch kunnen weten
  Het ergste natuurlijk jan de nede;lander– hij stemt voor deze ellende

  Maar we zijn op de juiste linkse weg– even de bedrijven afbreken en we zijn er
  Dan hebben we gelijk ook die windmolens niet meer nodig want geen centjes om de stroom te betalen en gas– verwarm je maar aan de koeen scheet

  Wie doet er straks als laatste licht uit– oh dat horft niet -= het stopt van zelf bij gebrek aan onderhoud

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik heb ėėn vraag: “hoeveel euro’s vangt dat COA per vreemdeling?”
  Wie kan mij het antwoord geven?

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Nexit is noodzaak. Stand van zaken op dit moment,slechts twee partijen die een Nexit steunen. Overige partijen zijn tegen.
  Dus blijven we in de EU en krijgen jaarlijks 100.000 asielparasieten erbij.
  Ik kan alleen maar boos worden op alle Nederlanders die ons land weggeven door pro EU partijen te stemmen. Het betekent onze ondergang.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Nederland is bij de aanvang van de euro al in de Europese papierversnipperaar gegaan.Nederland was ” ja u leest het goed WAS “één van de rijkere hardwerkende economieën binnen Europa maar inmiddels een verzameling rijkgeschakeerde culturen en stromingen die inmiddels stuurloos gesubsidieerd met toeslagen en kwijtscheldingen voor de nog werkende burgers de arbeidsmarkt voor vrijwilligers werk hebben vervangen.Niets meer in te brengen omdat een stel hoogbegaafde een capitulatie verdrag hebben getekend in Brussel.Corrupte en andere zwakkere economieën die zelfs het beste pensioenstelsel van de wereld tot zinken brengen hebben de touwtjes volledig overgenomen.Onder druk wordt alles vloeibaar.Ben benieuwd waar dit nog eens op uitdraait.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte denkt daarbij nog dat wij Nederlanders zo achterlijk zijn door ons te bewegen meer te gaan kopen om de koopkracht te doen stijgen! Wat hij blijkbaar niet weet of niet wil weten is dat talloze dingen hier niet eens meer te betalen zijn voor de gemiddelde Nederlanders, wij hier al veel te veel hebben en dat de kosten gewoon de pan uitrijzen waardoor we zeker hier HEEL snel een Nexit moeten krijgen!
  En wie onder dat linkse gespuis nog niet doorheeft wat voor ellende zij veroorzaken ware het beter als zij dit nummer van de Nederlandse popgroep Kadanz uit 1989 zouden horen, genaamd ‘In het donker’. En dat nummer gaat ongeveer zo:

  Kadanz – In het donker (1989)

  Ik had het je nog niet gezegd.

  Maar niet voor niets.

  Dat vond ik slecht.

  Maar het wordt onveilig hier te blijven.

  Misschien zijn ze al onderweg.

  Dus haast je want we moeten weg.

  Er is geen tijd om nog te schrijven.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  Wat is er over dat ons bind.

  Want wat er is verwaaid de wind.

  Het heeft geen zin meer om te kijken.

  De nacht valt als het licht nog schijnt.

  Als op een dag de hoop verdwijnt.

  En alles voor het geweld moet wijken.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker zien ze je niet.

  Als je zwijgt dan horen ze je niet.

  Dus hou je adem nu maar in en stik niet.

  In het donker.

  Stik niet.

  Toch zal het niet erg lang meer duren eer de duisternis voor de gehate EU-elite aanbreekt en zij zullen stikken in hun eigen macht, zelfbedrog, leugens, hypocriete ellende etc. en zij voorgoed van de EU zijn verlost!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s