VIDEO: Maffia-aannemer kraakt en plaatst illegalen in huis

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, dictatuur, Groenen, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Maffia-aannemer kraakt en plaatst illegalen in huis

 1. Steven zegt:

  …owww… dus als ik het goed begrijp, dan kan ik een mooie villa uitzoeken..de deur intrappen en daarna verkondigen dat ik er woon en mogen ze me er niet meer uitzetten…

  Liked by 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Alleen als op dat moment nog niemand op dat adres ingeschreven staat. Dus als je in Amsterdam een huis koopt moet je zorgen dat op dezelfde dag als jij de sleutel krijgt je ook daar (op dat adres) ingeschreven staat. Nu komt het addertje onder het gras, dat kan in Amsterdam niet als het huis verbouwd moet worden. Dus een verstandig mens gaat eerst wonen (Laat zich inschrijven) en gaat dan pas verbouwen.

   Liked by 1 persoon

   • Steven zegt:

    Vreemd dan… die zogenaamde bewoner van dat huis van een ander stond daar vast ook niet ingeschreven…maar eruit zetten kon ook niet.
    Dit is een land voor DEBIELEN geworden!

    Liked by 2 people

 2. Dit zoveel mogelijk op alle voorhanden zijnde media delen. Nederland wordt illegaal bezet. De burgers zijn met hun bezit niet meer veilig, de wet lacht de bezetter toe.
  DIT IS HET SMOELWERK VAN NEDERLAND.

  Liked by 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Recht in eigen hand nemen, met een paar man die gekken er uit trappen. Paar pluto,s er bij resultaat verzekerd.

  Liked by 2 people

 4. Marie zegt:

  De politie doet niks. Tja, deze meneer is geen Turk die dreigt een paar knokploegen te mobiliseren. Stuur de brandweer langs voor een veiligheidscontrole, die smoes werkte vorige keer ook !

  Liked by 2 people

 5. Henk zegt:

  dit kan alleen in Femke Halsema Amsterdam, met haar linkse beleid gaat de hele stad ten onder

  Liked by 3 people

 6. andre zegt:

  hartstikke nep dit! De aannemer heeft een sleutel dus kan erin en eruit en hoe moet je inbreken via dat boven raampje? Daar zijn je sloten niet mee open hoor op de voordeur. Maar als je vlot een huis kan kopen dan kan je ook een nieuwe voordeur met een kettingzaag aanschaffen en wat binnen zit neemt de korste weg naar buiten via het raam. Hoe moeilijk kan het zijn? Wat betreft de politie en de rechtbank? Een kopje koffie kunnen ze krijgen en 2 middelvingers! Mensen moeten eens ophouden om zich te laten intimideren door de overheid en om te beginnen vraag het eens aan Geert.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee hoor andre dit is geen nep en die stoere praatjes vergaan snel want de aannemer is een crimineel die echt wel zorgt voor back-up.
   Die staat niet alleen, die heeft criminele vriendjes plus een stel illegalen die bereid zijn te knokken.
   Helemaal absurd is de CDA meneer die het over mazen in de wet heeft, die mazen zijn er niet behalve dan de maas dat Amsterdam weigert de wet uit te voeren.
   Het zou ook een waarschuwing voor anderen moeten zijn (aspirant kopers) zodra het kan inschrijven als bewoner want daarna houdt het verhaal op voor krakers.

   Like

   • andre zegt:

    Tijl Uylenspiegel dan is er structureel iets goed mis in Amsterdam wat niet zo gek is natuurlijk met Femke Halsema als burgemeester. Via de gemeente wordt er kennelijk aangestuurd vanuit het GBA? Maar crimineel of niet eruit gaan ze bij mij.

    Like

 7. Cornelis zegt:

  Op zeker dat ze eruit gingen in heel korte tijd. De mensen pikken alles maar tegenwoordig. Gewoon met een knokploeg naar binnen en binnen 5 minuten de zooi leeg vegen. Kijken of ze het weer flikken. En die zogenaamde aannemer opzoeken, zak over zijn kop en aftuigen zo’n mongool.
  Gaat nergens meer over in dat achterlijke Nederland.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Criminaliteit bestrijden met criminaliteit, het klinkt verlokkelijk in dit geval maar wie heeft de contacten om ‘even gauw’ zo’n groep te formeren ? Ik niet, en velen met mij ook niet.

   Like

 8. droevige mof zegt:

  Het past in het ideologische landschap.
  De Duitse leider van de Groenen, Robert Habeck, heeft een ontspannen begrip als het gaat om andermans eigendom. Hij zegt dat als er een tekort aan appartementen is, onteigening ook mogelijk is.
  Maar zeker niet zijn eigen appartement…
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/robert-habeck-haelt-enteignung-notfalls-fuer-denkbar-a-1261662.html

  Like

 9. Eigen volk eerst zegt:

  Wat een schande dit! AMSTERDAM dus, de stad van Halasema.
  Waarom trekken niet alle ondernemers en Nederlanders weg uit Amsterdam. Laat ze verrekken daar.

  Like

 10. andre zegt:

  Dit zijn tering streken van de linkse maffia met Femke Halsema voorop. Want Amsterdam heeft nu eenmaal woningschaartste en is het maar wat de gek ervoor geven wil. Als gemeente krijg je van het rijk per ingeschrevene nu eenmaal geld per kop via het gemeentefonds en is ruim 1000 euri per jaar om je gemeente mee te voorzien van geld (publiekrecht). Omdat beleggen in aandelen geen zin meer heeft en geld op de bank zetten ook niet is het heel lucratief om in het vastgoed te gaan in Amsterdam en werkt als een magneet. Mensen kopen en wachten een jaartje om weer te verkopen maar de panden staan leeg. Of verhuren via Airb2b verliefst de gemeente ook inschrijvers. 10.000 inschrijvers die er niet zijn kost de gemeente 10 miljoen. Dit filmpje is harstikke nep en fop en die aannemer zal ook wel op de loonlijst staan van Femke Halsema. Politie die niets doet en aansturen vanuit het GBA is wat maffia bazin Femke Halsema hier doet.

  Like

 11. Harrie Vaes zegt:

  Het duurt niet lang meer of Nederland gaat eigen rechter spelen. Men wordt hier door de overheid toe gedwongen.
  Mijn bezit is godverdomme van mij en een nietsnut moet maar eens proberen mij dat af te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s