Genocide op Serviërs in Srebrenica

Screenshot_135

(Door: “Balkanske priče”)

Heeft de iemand ooit de islamdeclaratie van moslimpresident Alija Izetbegović gelezen? Hierin pleitte hij voor de vestiging van een fundamentalistische moslimstaat in Bosnië. Het ging op de Balkan om een botsing van het christendom van de Serviërs met de islam van de Bosniërs. Ratko Mladić en Radovan Karadžić kwamen in feite op voor hun eigen volk, dat door de import van moslims werd uitgeroeid… Srebrenica werd een centrum van terroristische jihad-activiteiten onder leiding van de 28ste moslimdivisie, die onder aanvoering stond van monster Naser Orić, grotendeels bestaande uit Arabische moedjahedien. Niemand minder dan Osama bin Laden heeft de Bosniërs gesteund. In 1993 verkreeg bin Laden een Bosnisch paspoort via de Bosnische ambassade in Wenen. Volgens sommige bronnen heeft hij het land zelfs tot tweemaal toe bezocht. Hij heeft de Bosnische manschappen aangevuld met internationale jihadstrijders en hen voorzien van geld…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bosnië-Herzegovina, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Genocide, Geschiedvervalsing, Historie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Servië, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Genocide op Serviërs in Srebrenica

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ongeveer een maand nadat er gesproken werd over een genocide in Srebrenica doken er al namen op van zogenaamde slachtoffers die gewoon als inwoner van Sarajewo ingeschreven waren.
  Het is zoals deze onderzoeker zegt, dit soort namen kun je zo uit elk telefoonboek halen en als je die dan slachtoffer noemt heb je nogal snel een genocide in elkaar geknutseld.
  Joegoslavie was en is een groot voorbeeld van fake nieuws om de katholieke Serven de schul te geven van massamoorden op moslims en het zogenaamde Joegoslavie tribunaal moest het een officieel tintje geven.

  Geliked door 4 people

 2. De Misdadige OMVOLKERS Merkel, Macron en al die anderen hebben van West-Europa ook een soort Balkan gemaakt en zodoende de kans op godsdiensttwisten, burgeroorlogen binnengehaald. Eigenlijk is dit nu al aan de gang. We worden er elke dag mee geconfronteerd. Opdat die Misdadige Bende hun straf niet zal ontlopen!

  Geliked door 4 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Blijf nog steeds het hele Joegoslavië verhaal verwarrend vinden.
  Destijds was ik nog niet zo politiek geïnteresseerd en volgde het ‘Nieuws’ zoals het door de NOS gebracht werd en al snel werd het zeer verwarrend, wie vocht nou eigenlijk tegen wie en waarom dan, Serviërs werden afgeschilderd als zijnde ‘fout’ geweest tijdens de oorlog en het leek wel alsof er elke dag weer een strijdende groepering aan de oorlog werd toegevoegd.
  Opvallend (met name achteraf) is dat het woord moslim maar zelden werd gebruikt, dat werd zeg maar tot een minimum beperkt.
  Pas jaren later kwam ik erachter dat misschien niet alles zo was gegaan als er toen verteld werd.
  Mijn interesse werd pas écht aangewakkerd toen er een keer een uitzending was waarin werd getoond dat Ratko Mladic in Servië nog werd vereerd als een held.
  Hoe kon dat nou, dat was toch een oorlogsmisdadiger ?
  Hoe meer ik erover las hoe meer ik aan die lezing ging twijfelen.
  Voor ‘ons’ hier in het Westen was het ook moeilijk te overzien, waarom was Joegoslavië onder Tito een weliswaar communistisch maar wel een verenigd land en waarom viel het na zijn dood en de implosie van het communisme dan uit elkaar?
  Een mens had destijds meer vragen dan antwoorden.
  Maar hoe meer antwoorden je krijgt hoe meer je aan de oorspronkelijke westerse “visie” zoals die ons werd voorgeschoteld gaat twijfelen.
  De benaming fake-news was toen nog niet in zwang en het zou toch niet zo zijn dat de media het mis hadden gehad ?
  Nu weet ik wel beter, wat resteert is de hamvraag, wat was de drijfveer om ons willens en wetens verkeerd te informeren? Want dat is inmiddels wel duidelijk; we zijn moedwillig op het verkeerde been gezet.

  Geliked door 3 people

  • Kuu zegt:

   “Nu weet ik wel beter, wat resteert is de hamvraag, wat was de drijfveer om ons willens en wetens verkeerd te informeren?”

   Net als nu: het scheppen van een nieuwe wereldorde! (NWO)
   Zie:
   Het Joegoslavie Tribunaal
   (De vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic).
   Door: Robin de Ruyter.

   Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Vanuit een wat ander perspectief , zijn ook de boeken van Robert Kaplan interessant. O.a. Balkanschimmen.

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Jaren geleden al video gezien bij brass check tv dat het al in 1978 door de CIA onder Carter bekokstoofd als onderdeel om de Sovjet Unie te verzwakken. Kan het helaas niet meer terug vinden.

   Like

   • Kuu zegt:

    Bosnische moslims moordden er des nachts op los, en gingen verder geheel bewust in de slachtoffer rol zitten, wetende dat ze de wereldopinie op hun hand zouden krijgen….
    VS (en/of NAVO?) , Duitsland en Kroatie waren het eens met elkaar

    Geliked door 1 persoon

   • QenQ6 zegt:

    P.S. Milosevic was jurist en weerlegde elke aanklacht. Op een gegeven moment was hij dood (wegens gebrek aan medische bijstand?).

    Geliked door 1 persoon

 4. Het Westen moest geloven dat de Moslims het slachtoffer waren. Telkens zijn zij het slachtoffer, zie het hele beleid dat in Europa hierop is afgestemd. Al het andere deed er niet toe. Zelf geloof ik dat de Balkan oorlog een aanleiding kon zijn of gebruikt werd onder de linkse elite, om om hun gelijk te halen in het Kalergi Plan, maar dat terzijde. Dat er grote duistere krachten hierachter zaten is voor mij ook duidelijk (misschien Soros en andere grote bankiers?).
  Wat voor mij ook duidelijk was dat er onderling een twee deling was in de deelnemende landen. Frankrijk voerde met Duitsland de boventoon.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Ooit zal generaal Mladic naam gezuiverd worden en zal hij worden gezien als de held welke
  hij werkelijk was !
  Karremans , steek die maar in je reet mooie ” pianoplayer ” die je bent.
  Mladic kwam voor zijn volk op , tegen die kankermoSSlims , nou dat noem ik een held !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s