Het is weer zover: Italië laat vanaf nu weer bootmigranten toe, speciaal voor de Duitsers

Screenshot_137

(Door: Teunis Dokter)

Sinds de voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is verdwenen, klinkt het in Italië weer als vanouds als het gaat om migratie: men heeft er geen daadwerkelijke problemen mee. Bepaalde delen van de bevolking natuurlijk wel, maar zij zijn niet degenen die worden vervangen dit keer: de Duitsers wel, via NOS

Om niet meteen argwaan te trekken bij kritische Italianen kwam Duitsland meteen te hulp door een aantal persberichten te publiceren waarin bekend werd gemaakt dat de “Duitsers de Italianen zouden gaan helpen”. Nou, is dat even fijn: de nieuwe ladingen migranten worden gewoon netjes opgenomen door de Duitsers. En het is nog vreemd ook: de Duitsers helpen zichzelf in ieder geval niet, maar de schuldgevoelens van het Nazisme blijft maar drukken op de Duitse geest.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, Merkel, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het is weer zover: Italië laat vanaf nu weer bootmigranten toe, speciaal voor de Duitsers

 1. T.troubadour zegt:

  Smokkelaars blij,Duitse regering blij,Soros blij.Bevolking in de shit 750 misdaden door deze gelukzoekers alleen in Duitsland PER DAG.Stem d3 zottende politieke elite weg.Negeer deze gelukzoekers.Laat ze in der eigen so gaarkoken.Laat ze merken dat ze niet welkom zijn.

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is natuurlijk ook een manier om te proberen om Salvini uit de macht te houden.
  Maar dat zal niet gaan lukken lijkt me want ondertussen gaat de ellende in Italie gewoon door met het spul dat daar nu al binnen is.
  Ik denk dat in Italie de geest allang uit de fles is en binnenkort de linkse kliek vanzelf het veld moet ruimen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Van een oorlogszuchtig land is Moffenland in pakweg een halve eeuw getransformeerd naar zowat Het Paradijs op aarde, waar elke “Zielenpiet” welkom is en levenslang wordt onderhouden. Wir schaffen das!! (NICHT!!)

  Like

 4. Lucky zegt:

  Gisteren was ik toevallig even in Duitsland, daar heb ik op gegeven moment eens nuchter zitten kijken wat voor een mensen er rond liepen in het centrum, en zeker de helf van de mensen die voorbij kwam was géén Duitser van oorsprong.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Als ik een stad moet benoemen die nog steeds grotendeels Duits is, dan denk ik meteen aan Eupen in Oost-België. Veele Duits Belgen sympathiseerden 1990 met een hereniging met Duitsland. Ondertussen zijn ze blij dat ze nog steeds in België zijn.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Voor dat ik dit artikel las, had ik al eerder een Frans artikel gelezen over de “Ocean Viking” met 82 Afrikanen aan boord;
  “À bord de l’Ocean Viking, 82 Africains dansent au son du tam-tam avant de débarquer à Lampedusa”……………

  Aan boord van de Ocean Viking met 82 Afrikanen aan boord, zij dansen op de klanken van de TAM-TAM voordat zij in Lampedusa van boord gaan.
  / / / /
  Nou denk ikzelf dat dat van die TAM-TAM “Fake-News” is.
  Want wie neemt er nu een TAM-TAM mee als je noodgedwongen je land moet ontvluchten ? ?
  Maar zou dit ook Fake-News zijn:
  ( mensen die de 3e wereld ontvluchten naar ’t Westen, willen van het Westen zelf weer een derde Wereld-land maken ! )
  * * *
  Caroline Abu Sa’da, directeur van SOS Mediterraan Zwitserland, wil dat ons land zijn plaats inneemt in de ontvangst van migranten.
  En ze WEET al dat de linkse partijen dit maandag in het Parlement zullen roepen.

  We kwamen er ook achter dat Abu Sa’da deze week is genaturaliseerd en heeft nu 2 Nationaliteiten.
  Ze is nu Zwitserse en heeft ook Palestijnse papieren en geniet dus van 2 Paspoorten.
  De vrouw, in haar hart PALESTIJNSE, op papier Zwitsers, wil nu ons land in een derde wereld land veranderen…………….

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  die bootvluchtelinbgen is een zaak
  maar zoals goed links betaamt wil italie ook de begrotings regels weer naar eigenhand zetten en mogen ze dat van de linkse eu ook
  want ja die andere gast is een veel groter gevaar voor de eu NU dan die paar mopslims een paar jaren later

  Een zaak is mooi de nedelanders gaan betalen– kortten pensioen omdatg draak de geldpersen draaien laat

  en de nederlanders kozen massaal voor timmerfransje– en lietenm de pvv in de kou staan

  ja — kontje branden en op de blaren zitten met minder minder pensioen

  Geliked door 1 persoon

 7. jack black zegt:

  Islamic republiek Londen !

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  ….maar de schuldgevoelens van het Nazisme blijft maar drukken op de Duitse geest….Gelijk die vrouw die iedere dag een pak rammel kreeg van haar man. Zij praatte zichzelf ook schuld aan, tot het moment dat ze dood in haar huis gevonden werd. Zo zal ook Duitsland zich schuldig blijven voelen tot de dood van Duitsland er op volgt.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/15/italy-salvini-forms-alliance-with-berlusconi-against-leftist-coalition/

  Italy: Salvini Forms Alliance with Berlusconi Against New Leftist Coalition

  Italië: Salvini sluit een alliantie met Berlusconi tegen nieuwe linkse coalitie

  Populist League (Lega) leader Matteo Salvini met with former Italian prime minister Silvio Berlusconi this week to forge a new alliance against the new leftist coalition government.
  Salvini and the Forza Italia leader joined forces to reform the centre-right coalition they went into the last election with following what was dubbed as a “cordial meeting” by sources within Forza Italia, Italian newspaper Il Giornale reports.

  Populistische Liga (Lega) leider Matteo Salvini ontmoette deze week de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi om een ​​nieuwe alliantie te smeden tegen de nieuwe linkse coalitieregering.
  Salvini en de leider van Forza Italia bundelden hun krachten om de centrum-rechtse coalitie te hervormen waarmee zij in de laatste verkiezingen gingen. Ze volgden de zogenaamde “hartelijke ontmoeting” door bronnen in Forza Italia, zo meldt de Italiaanse krant Il Giornale.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s