Jihadisten krijgen overal steun van links-liberale politieke elite

 

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland heeft in Syrië een jihadistische beweging gesteund. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur en Trouw. Het gaat om Jabhat al-Shamiya die door het Openbaar Ministerie (OM) wordt omschreven als een ‘criminele organisatie met terroristisch oogmerk’. Tussen mei 2015 en voorjaar 2018 steunde Nederland 22 gewapende “gematigde” groepen in Syrië. Die kregen geen wapens, maar wel voor ruim € 25 miljoen aan auto’s (313 in totaal), voedsel, medicijnen, communicatieapparatuur, tenten, uniformen en trainingen. In Syrië wordt de burgeroorlog gebruikt om via jihad-rebellengroepen, die worden versterkt met moslimstrijders uit de hele wereld, dit land te veroveren voor de juiste vorm van de islam…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, Rutte, Syrië, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Jihadisten krijgen overal steun van links-liberale politieke elite

 1. Peter zegt:

  Prima als ze dit zo graag willen steunen,maar laten ze dit doen van d’r eigen riante inkomen en niet van ons belastinggeld ,dan is het gelijk gedaan met de giften .

  Geliked door 2 people

 2. Volgens de christelijke leer moet ik voor deze doodzieke Nederlandse overheid bidden, maar dit lukt mij niet meer !!Mark Rutte gaat willens wetens door met liegen en bedriegen , waarschijnlijk zou een eenzame opsluiting in combinatie met TBS en dwangverpleging nog enig soelaas bieden !!!Deze “top” VVD – er is een indirecte moordenaar , een zeer slecht mens zonder enig empathisch vermogen !!!! Waar ik mij nog steeds heel druk over maak is dat de terroristenvereerster Sigrid Kaag nog steeds niet is gehoord door het onnozele OM ,i.v.m. haar waarschijnlijke sympathie voor de islamitische massamoordenaar ,de seriemoordenaar Yasser Arafat (de in Egypte geboren Nobelprijswinnaar ,multimiljonair ,en vader van het terrorisme )Het streven naar een criminele islamitische Palestijnse staat moet worden beschouwd als hoogverraad! niet meer maar ook niet minder!!Islam en vrede is een sprookje uit duizend en één nacht!!Islamitische strijdgroepen sponsoren is en blijft hoogverraad !!!!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Mij kan je wel overslaan als je toch aan het bidden bent.
   Ik ben helemaal op gegeven daarboven.
   Valt niks meer mee te beginnen. Het is hopeloos met mij.
   Ze willen niks meer met mij te maken hebben.

   Like

 3. andre zegt:

  25 miljoen en Rutte weet weer eens geen antwoord? Het is geen 25 miljoen foetsie zoals we gewend zijn maar een achterlijke jihad in de maatschappij rammen om vervolgens via deze achterlijke ideologie de macht te kunnen handhaven. Dat is wat de psychopaten willen.

  Hier 2 standbeelden in Kosovo en 1 in Albanie

  pedo Billy (Rothschild)

  Hilly van pedo Billy (Rothschild)
  https://s1.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20110706&t=2&i=453527402&r=2011-07-06T182533Z_01_BTRE7651F6O00_RTROPTP_0_ALBANIA&w=1280
  George pedo Bush (Rothschild)

  Geliked door 2 people

 4. Wanneer zijn de kaartjes verkrijgbaar voor het Nürnberg 2.0 tribunaal?

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Kent die Rutte & co nu geen enkele schaamte & zelfrespect?????

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De schijn vooral óp blijven houden dat het kabinet Rutte zijn taken naar behoren uitvoert, en vervolgens alleen maar de krantjes lezen, het journaal kijken, en dan vlug antwoorden verzinnen voordat de burgers zich zorgen gaan maken of vragen gaan stellen……de kamer kan net zo goed slaapliedjes gaan zingen…….liegen en bedriegen, de politiek verliest alle geloofwaardigheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s