Parijs: Migrant is het helemaal niet eens met de route van een tram

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De tram had immers kunnen uitwijken of langzamer achter de migrant kunnen aanrijden. Dat de tram uitgerekend daar moet rijden waar de migrant met zijn fiets onderweg is, dat kan toch helemaal niet! (ironie uit).

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Illegalen, Immigratie, Multiculti, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

66 reacties op Parijs: Migrant is het helemaal niet eens met de route van een tram

 1. Steven zegt:

  Het land is er sinds hij er is wel op voorruit gegaan, dat zie je zo..

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Vullis dus doodschieten.

  Geliked door 3 people

 3. Piet Snot zegt:

  Tram bestuurders hebben toch altijd een soort van breekijzer in zo’n tram liggen waarmee ze soms iets aan een wiel of rails zitten te peuteren.
  Geen idee eigenlijk wat ze daar mee doen verder.
  Waarom wordt dat niet gebruikt, er ligt toch duidelijk iets in de weg op de rails.

  Geliked door 4 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is voor het geval dat een wissel niet of gedeeltelijk is omgesprongen, meestal zit er dan iets tussen, een steentje of zo, en dat wrikken ze er dan even uit.
   Heb ooit een keer een uur met een tram gereden met een instructeur ernaast, er gaat een wereld voor je open, allereerst dat je niet kunt sturen natuurlijk maar ook dat als je zeg maar de vijftig km hebt bereikt en je laat alles los dan rij je tien kilometer verder nog steeds vijftig. Tientallen tonnen in beweging gezet remt niet af op die smalle gladde wieltjes.
   Ook het rempedaal is een vreemde gewaarwording, die gaat licht verend van boven tot onder en heeft wel effect maar je voelt het niet zoals in een auto. En er zit een noodstop op, als je hem door het laatste stukje heen trapt dan slaat hij vast en kun je zo weglopen van je stoel terwijl de tram op vol vermogen blijft remmen.
   Bijzondere ervaring.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ook zoiets leuks is dat je als vrachtwagenchauffeur als eerste leert dat je in een bocht je achterwielen moet blijven volgen via de spiegel omdat de achterkant naar binnen loopt, in een tram klapt de rechterspiegel plat als je gaat rijden en de linkerspiegel is heel klein en daar zie je nauwelijks iets in, en toch blijf je het eerste kwartier toch steeds naar die spiegel loeren, volstrekt zinloos natuurlijk want de tram legt overal hetzelfde spoor.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Krijgen ze daar een seintje ergens van, als een wissel niet goed is omgesprongen, of letten ze daar zelf op door naar de rails te kijken of de wissels goed werken.
    Anders ontspoort zo’n tram als ze te laat zijn.
    Of gebeurt dat niet zo gauw.

    Ik wou het eigenlijk net vragen aan jou wat ze met zo’n breekijzer doen in een tram.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik dacht dat ze een rechter spiegel hadden om te zien of iedereen is uitgestapt.
    Voor het overige verkeer hebben ze geen spiegel nodig op een tram, ze halen toch geen andere tram of auto in.
    En voor voorsorteren hebben ze ‘m ook niet nodig of om weg te rijden.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Tijl Uylenspiegel zegt:15 september 2019 om 11:22

    “…als vrachtwagenchauffeur als eerste leert dat je in een bocht je achterwielen moet blijven volgen via de spiegel…”

    Tijl ik heb leren rijden in het leger, wij keken nooit naar de wieltjes alleen als het smalletjes was om te manouvreren. 🙂
    Heb in mijn loopbaan als chauffeur overigs ook nooit in het spiegeltje gekeken naar mijn wielen omdat je je combinatie kent, dat doe je alleen als het echt nodig is en bij voorruit rijden is dat zelfs in een bocht(je) niet nodig, overigs hoek omrijden kijk je naar de auto’s die altijd overal slecht geparkeerd stonden.
    Parijs was een nachtmerrie, weet van een chauffeur (oud collega )die 15 minuten (jawel) indertijd nodig had om een straat (voorruit) in te rijden 45Ft container niet evident in centrum Parijs.

    Like

   • Trucker zegt:

    Hey Tijl wat is het eigenlijk in een tram een gaspedaal of hoe geef je gas met dat circus?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Trucker, een tram rijd toch op elektriciteit.
    Dus je hebt dan een soort van naaimachine pedaal om de voltage te verhogen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Een hoop vragen, allereerst geeft een trambestuurder geen gas maar stroom, zo noemen ze het ook; stroomgeven, het is dan ook geen gaspedaal maar een stroompedaal.
    Om te zien hoe de wissel staat zijn er waarschuwingslichtjes te zien, dat is een rijtje witte led lichtjes, vormen ze een rechte streep dan staat de wissel op rechtdoor, als de wissel om is gegaan dan zie je aan de lichtjes welke kant hij opstaat, bij een storing aan de wissel gaan ze knipperen.
    De rechterbuitenspiegel is inderdaad alleen voor het volgen van het in en uitstappen van passagiers daarom klapt hij automatisch weg als je gaat rijden.
    Of het saai is om op een tram te rijden verschillen de meningen, zolang je de normale route kunt volgen zou dat misschien zo kunnen lijken, het wordt ineens een heel ander verhaal als er ergens moet worden omgereden en dat is vaker dan je zou verwachten, dan moet er met de apparatuur geschakeld worden en moet je de ligging van de wissels en de routes kunnen dromen, ingewikkelder dan je denkt.
    Er bestaan een hoop misverstanden over trams, velen denken dat ze onder alle omstandigheden slecht remmen, dat is niet waar, als het droog weer is moet je er niet te dicht op aan zitten want bij een noodstop staat hij zo stil, bij nat weer wordt dat minder maar daar valt nog prima mee te leven en bij een noodstop wordt er ook automatisch bij alle wielen zand gestrooid. Verneukeratief is het in de herfst, blaadjes en dat vieze spul dat van sommige bomen valt maken het plaatselijk erg glad en het blijft kleven aan de wielen.
    Het is een kwestie van routine om te weten wat hij doet maar dat geld net zo goed voor een vrachtwagen bij gladheid.
    Daarbij moet je altijd bedenken dat je met een bus of een tram gelijkmatig af moet remmen anders wordt het voorin steeds drukker…!
    Maar zonder gekheid, als er iemand valt dan kunnen ze de maatschappij aansprakelijk stellen en als dat meerdere malen zou gebeuren dan komen de manager toch langs om eens met je te praten.
    En Trucker misschien dat ze er in het leger anders over denken maar het volgen van de achterkant in bochten is toch echt een van de belangrijkste dingen die je leert en dan met name in stedelijk gebied, voor je er erg in hebt kruipt er iemand tussen en we kunnen allemaal heel stoer doen maar je wilt het niet op je geweten hebben dat je dat over het hoofd ziet.
    Bij achteruit rijden was het vroeger zo dat je eerst toestemming moest vragen aan de centrale en als het mogelijk was stuurde men assistentie, tegenwoordig gaat dat iets makkelijker omdat er aan beide zijden een cockpit zit, dat scheelt ook bij eindpunten waar vroeger een keerlus lag, dat is nu niet meer nodig, de bestuurder pakt zijn spullen en verhuist naar de andere kant.
    Verder is het voor vrachtwagenchauffeurs erg wennen dat je niet uit kunt wijken maar daar leer je mee te leven.
    Leuk is ook dat de rijtijden op de tram perfect zijn afgestemd, logisch want vaak rijden ze om de tien minuten of minder, dan is vertraging moordend want dan komen ze te dicht achter elkaar te rijden.
    Niet prettig voor passagiers als je een hele tijd staat te wachten en er komen er ineens drie achter elkaar.
    Eén ding werd me wel duidelijk bij mijn proefrit, het is een vak apart waar meer aan vastzit dan je op het eerste gezicht denkt.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Voor de heren hier die van mooie auto’s houden:

    (Op een van die foto’s sta ik.) 😛

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Tijl ,leuk om dat allemaal een keer te lezen en hoe het werkt.
    Daar kom je normaal nooit achter.

    Geliked door 1 persoon

   • har zegt:

    foto 1 de zwarte kat ?

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Nou ben ik helemaal nieuwsgierig geworden….welke ben jij dan Tistochwat?
    De brunette aan het begin?

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat :15 september 2019 om 18:37

    ik heb het altijd al geweten dat jij een knap langbenig (lange benen hé niet benig :-)) meisje bent, en, sta je toch wel (te zitten) met die fraaie exemplaren gestrekt.
    meer meer meer 🙂
    Kunnen die ruige rockers hun handen afhouden van een fraai gebouwd danseresje (die dan nog ballet kent) paar weken terug stond je nog met je vriendin Tineke aan de bar(re) te oefenen in lenigheid en expressie.
    Ik ben bijna poetisch aan het worden…

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tijl dat spiegels kijken of niet heeft niks met “stoer” te maken, ik heb genoeg kilometers in mijn leven gemaakt om te kunnen lezen en schrijven met een vrachtwagen combinatie.
    Je kijkt in spiegels als het nodig is en dat is waar je denkt (of denkt te weten) dat het nodig is.
    Stoer wat een geleuter is me dat nu in deze context.
    Heb trouwens wel meerdere chauffeurs gekend die dachten dat ze met een trekker oplegger konden rijden omdat ze jaren op een bus gereden hebben, kan je verhalen vertellen en sommige met dramatische afloop.
    Kan trouwens een boek schrijven over hoe het was.

    Like

   • har zegt:

    trucker zegt; “Heb in mijn loopbaan als chauffeur overigs ook nooit in het spiegeltje gekeken naar mijn wielen omdat je je combinatie kent”
    .
    vraag mij af hoe u de lengte en breedte van uw vrachtwagen heeft leren kenen door niet in de spiegels te kijken ?
    of stapte u na elke bocht uit om te kijken hoeveel auto,s u had geraakt en dacht, de volgende bocht toch maar iets ruimer nemen ?
    man, man, man…..

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    har 15 september 2019 om 20:36

    Lucky 15 september 2019 om 20:45

    Het is de foto van 2:19 tot 2:28.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    har ̶z̶e̶g̶t̶: NEUZELT om 15 september 2019 om 21:34

    GO TO HELL met je geleuter en kom binnen een paar jaar terug posten als je droog achter de oren bent.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Trucker 21.25 Nog maar even een reactie; het rijden met een vrachtwagen is een beroep, het rijden met een tram of een bus is ook een beroep, alle drie hebben ze raakvlakken maar ze hebben nog meer verschillen.
    Buschauffeurs of trambestuurders kunnen niet automatisch ook met een combinatie rijden maar datzelfde geld voor een vrachtwagenchauffeur die je ineens op een bus of tram met passagiers zet.
    Ik heb in mijn leven geleerd dat je niet te hoog van de toren moet blazen daar waar het je eigen capaciteiten aangaat.
    Ergens technisch mee overweg kunnen maakt je nog geen goede chauffeur en ik denk dat je dat maar al te goed weet.
    Buschauffeurs hebben bij velen een slechte naam, met name stadschauffeurs, maar ik geef het je te doen om door de stad te rijden met een moordend tijdschema, het verkeer hoort ze voorrang te verlenen bij het verlaten van een halte, en ja er zijn er die zo nu en dan voorrang nemen en dat hoort natuurlijk niet, maar kijk ook eens naar het weggedrag van het overige verkeer, ze proberen er allemaal nog even voor te piepen, dat word je vanzelf een keer zat.
    En bedenk; als mensen eenmaal een slechte ervaring hebben met één buschauffeur zijn gelijk álle buschauffeurs kl**tzakken.

    Like

   • Lucky zegt:

    Hey Tistochwat, wat leuk zeg dat jij dat bent!
    Je zou mijn zusje kunnen zijn…..ik ben inmiddels helaas geen 20 meer maar ik had ongeveer hetzelfde uitelijk, niet dat ik heel veel veranderd ben…. 🤣

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Tijl Uylenspiegel zegt:16 september 2019 om 01:00

    Voor de duidelijkheid, dit topic gaat over twee zaken, één de ongelooflijke mooie (durf zelfs te stellen hete) Tistochwat en haar ranke verschijning en een gore islamiet.
    Ik schrijf nergens dat ik de pest heb aan buschauffeurs of dat ze minder goed (kunnen) rijden met hun bus, klopt wat betreft hun werk maar ze verdienen wel op 8 uurtjes zoveel als waar een vrachtwagen bestuurder al 50/60 uur mag voor rijden.
    In Vlaanderen een buschauffeur openbaar vervoer 1700euro NETTO a rato 38 uren week, ik indertijd 60/65 uur voor2200euro NETTO.
    Hoog van de toren blazen schrijf je, kon mijn vak en was er goed in mag ik zonder veel omwegen schrijven, kan details geven maar is onnodig nogmaals het gaat over Tistochwat 🙂 en een vieze smerige gore islamiet in dit topic.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Lucky zegt:16 september 2019 om 10:04

    Lucky helaas pindakaas Tis heeft al een zusje en die heet Tineke, het jammere is dat het alleen Tis is die de brutaliteit zelve is door bloot te poseren 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 16 september 2019 om 10:11

    de ongelooflijke mooie (durf zelfs te stellen hete) Tistochwat en haar ranke verschijning

    En tóch willen heren nooit met me meerijden als ik achter het stuur zit.
    Als ik erover begin, staat het zweet in hun bilnaad.

    Wanneer ik bijv. heer Bron vraag of hij een stukje met me wil meerijden op de snelweg met lekker invoegen en vrachtwagens inhalen en zo, dan weet hij niet hoe gauw hij hier moet wegkomen. In zijn eigen auto.

    En Harry wil evenmin gezellig naast me in de auto zitten.
    Je snapt het niet. 😆

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:16 september 2019 om 15:08

    misschien omdat je altijd met je lange benen (ont)bloot in die auto kruipt en dan zou je als vent voor minder zweten, heb ooit eens men baas zijn dochter jong en bloedmooi (kon met gemak als ze zou willen elke miss verkiezing winnen) met haar autootje egzns heen moeten brengen, weet bijlange niet meer waar.
    Zomer het kind had een shortje aan zat ik daar ook te zweten in die auto (van de goesting wat dacht je 🙂

    Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Ik vind ’t eigenlijk best wel grappig, die trambestuurder in “Villeneuve-la-Garenne” had toch kunnen weten dat die Afrikanen gewend zijn overal te rijden.
  En dat in een sterk GE-ÏSLAMISEERD gebied van Parijs.
  Zo’n fidèle nieuwe Fransman heeft immers meer rechten dan die ongelovige honden……………

  video/1

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De meest hatelijke “twittertjes” als reactie;
   Parbleu, het is toch zeker een ingenieur Aerodynamica die de ruitenwissers onklaar maakt, om zodoende het coëfficient van de doordringing in de lucht door de tram, te verbeteren en zodoende bij te dragen aan vermindering van gebruikte energie.

   Geliked door 4 people

 5. Die Merkel-Macron-KutteZooi haalt het laagste van het laagste bij je naar boven! Hopelijk voelen ze hetgeen ze ONS aangedaan hebben, ook nog eens aan den lijve! (In Haarlem steekt een man zijn 7 maanden zwangere vrouw in de fik!!)

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik vind ’t dus Niet leuk, maar had het gelezen.
   Is dat die wijk waar de z.g.n. nieuwe “Nederlanders” wonen “. ?
   De man stond buiten rustig toe te kijken hoe de boel afbrandde.

   Like

  • koddebeier zegt:

   De kwaliteitskrant geeft geen herkomst van de dader, maar dat kun je wel raden !!

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Vroeger werden gebruikte kranten bij ons ook opgestookt en in de jaren vijftig ook verknipt tot wc papier. De moslim (het valt me lastig te nuanceren) ziet zijn vrouw ook als een attribuut. Na gebruik waardeloos en dus de fik erin.

   Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Die hebben ze aan de hand van het signalement zo te pakken, zwarte huidskleur en krulletjes, hoeveel mensen hebben dat nou….
  Oh wacht !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bea zegt:

  AG wat een arme vluchtelingen die mag zo fietsen op de trein spoor wat een vuilnis aan de kant met die kerel zo arm ziet die er ook niet uit hoor die tram hadden gewoon Door moeten rijden niet stoppen een minder ieder geval

  Like

 8. Bea zegt:

  Mooi op vooruit het land Parijs zo’n vluchteling denken dat die overal mag fietsen die vuilnis had je al lang van de rails moeten verwijderen zo arm zien ze er niet uit zie je zo die jas van af Milan jas Hoe komt die daar aan eerlijk gejat of moeder merkel gehad 😒

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ziet er voor mij uit als een simpele lelijke jas van een trainingspak.
   Iets waar ze normaal ook allemaal mee rond lopen.
   Maar ik ben ook niet zo thuis in allerlei merken.
   Nog nooit van dat het merk Milan gehoord.

   Like

 9. Trucker zegt:

  Gewoon gas geven dat gaspedaal (als dat in de tram steekt) door de vloer duwen om die hindernis op te ruimen.
  Overigs is die chauffeur in dat trammetje toch maar een bekakt ventje (of vrouw kan ook).
  Chauffeurtje had best kunnen doen zoals Snot zegt, had in mijn jongere jaren ook met een trammetje kunnen rijden en dan soorten als deze tegenkomen, zie het al zo voor mij, peins niet dat die gore islamitische aap één vingertje aan “mijn tram” had uitgestoken.
  Ach een mens mag best eens nostalgisch uit de hoek komen.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Lijkt mij vreselijk saai op een tram als je een vrachtwagen gewend bent of daar tussen moet kiezen.
   Er zit ook helemaal geen stuur in een tram, je kan alleen een beetje “gas” geven en een beetje remmen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Jullie vergeten allebei wel even dat de trambestuurder eenFr-man van Viernamese afkomst is en die zijn meestal nogal klein en tenger gebouwd.
    Als er een dikke Africain als trambestuurder had gezeten, dan……….( zelf invullen )

    Like

  • ruud beijer zegt:

   Ach wees maar blij. Wij wonen in een land waarin jij de crimineel bent als je die vent aanpakt.

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Jullie vergeten allebei wel even dat de trambestuurder een Fr-man van Vietnamese afkomst is en die zijn meestal nogal klein en tenger gebouwd.
   Als er een dikke Africain als trambestuurder had gezeten, dan……….( zelf invullen )

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Wat IQ he !!! Gewoon bellen en doorrijden !

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Je zal maar je schouder uit de kom halen met aan die bel te trekken, afblijven en gas bijgeven en is er wat herrie omdat je over een islamieten fietser (vast gestolen) reed zeg je maar dat je verblind was door de zon.

   Geliked door 2 people

 11. oudmarinier zegt:

  PLANKEN …VOL GAS GEVEN MET DIE TRAM… !!!

  Geliked door 3 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Mijn bek valt er compleet van open. Dit exemplaar is niet de enige hoogintelligente binnendringer. Van de week in mijn eigen stad. Drie negers in gevechtsuniform (aan hun taal kon je horen dat het asielzoekers waren) Waarschijnlijk hebben ze zich in een dumpstore van nieuwe kleding voorzien. Hebben ze misschien een vooruitziende blik en daarom de keuze gemaakt voor een gevechtspak. Verder liepen ze doelloos te keuvelen over straat. Twee hadden een sixpack goedkoop bier bij zich met het doel dit op een bank weg te drinken. Ik kom ze namelijk veel tegen op banken in het stadspark en pleinen. Als je dit aanschouwt weet je dat ook Nederland op weg is naar een burgeroorlog.

  Geliked door 4 people

 13. Thomasson zegt:

  Hoeveel Europeanen denken op dagelijkse basis, zelfs voor een paar minuten, over het gevaar dat hen, hun kinderen/klein kinderen op de loer staat? Gevaar dat steeds dichterbij komt?
  Met de zegen van onze politieke leiders kruisen NON STOP – ZELFS OP DIT MOMENT – gigantische zwermen van zwarte mensachtige Bavianen de Middellandse Zee over, met bestemming Europa. Sommige van hun plastic, rubber- of andere vaartuigen, vergaan onderweg. Echter, de meeste bereiken, net als zwermen mieren of sprinkhanen, hun bestemming. Verraderlijke NGO en FRONTAX schepen verlenen de zwermen taxi services om de vaart naar de Boreale Landen te bespoedigen. Deze lui vinden het niet erg dat de Bavianen aan hun dek koesteren natte dromen over: a) dulce vita op de kosten van hardwerkende Europeanen, b) hebben geen probleem met de hunker van de wilde Bavianen naar de onbeperkte hoeveelheid en assortiment aan vrouwen en kinderen – van alle leeftijden – die zij mogen VERKRACHTEN. Op de eindbestemming wordt de jachtseizoen geopend. The sky is the limit!. Velen van de Bavianen uit Afrika brengen uit voorzorg hun machetes mee. Die zijn bestemd voor andere kapers op de kust.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   “Hoeveel Europeanen denken op dagelijkse basis, zelfs voor een paar minuten, over het gevaar dat hen, hun kinderen/klein kinderen op de loer staat? Gevaar dat steeds dichterbij komt?”

   Wij hier met ze alle, elke dag weer.
   Wij hebben het de hele dag door nergens anders over.

   Geliked door 3 people

   • koosv8 zegt:

    En dat zijn er veeeeeel te kort!!!!!!

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Helaas Piet, veel te weinig die er mee bezig zijn. Ik hoop dat dit verandert als de muzelmannen een fase verder zijn. Als ze in groepsverband mensen uit hun huizen sleuren om ze te beroven en vervolgens te verkrachten en uit te roeien.
    Goed georganiseerde bomaanslagen die op veel plaatsen tegelijkertijd hun vernietigende werk doen waarbij vele duizenden autochtonen het loodje leggen maakt de kans ook groter dat men massaal met hooivorken en bijlen de straat opgaat.

    Geliked door 3 people

 14. Jan zegt:

  Een sneeuwruimer op de tram zetten zodat je kunt doorrijden

  Voorbeeld

  Geliked door 3 people

 15. Lucky zegt:

  Dit laat de negatieve mentaliteit en haat zien waar veel figuren vol van zijn, en wie zorgt daarvoor?

  Geliked door 2 people

 16. Thoth zegt:

  Yep. Dit is de ‘multiculturele migrant’. Barbaar.

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Die tram bestuurder had gewoon gas moet geven, die aap spring van zelf wel op zij, zo niet grote pech voor kunta kinte.

  Geliked door 1 persoon

 18. Tistochwat zegt:

  Die brutale, mohammedaanse, luie asielparasiet hoort daar niet te fietsen.
  Hij dient zijn grote muil te houden en met zijn gore klauwen van andermans spullen af te blijven.
  Ik zou hem lekker geplet hebben onder mijn tram, zéker nadat die brulaap zich had vergrepen aan mijn tram.

  Maar goed, een mohammedaan vindt dat alles van hem is en dat hij alles mag.
  Elke vorm van crimineel gedrag wordt door de vingers gezien als het om een schurftige mohammedaanse bezetter gaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Zich had vergrepen aan mijn tram… SCHITTEREND Tis en ik weet dat je het nog meent ook die gore islamieten aap in stukken rijden, wed dat je hem nog eens in de achteruit zou gooien om zeker te zijn.
   Tis THUMBS UP 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Je vergrijpen aan een tram is zo iets als een tram aanranden dus.
    Hoe kom je er op, om het slopen van een tram, vergrijpen te noemen.

    Like

 19. Lucky zegt:

  Iets anders, intelligente vrouw

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Die zijn er ook en meer als we denken, het zijn niet allemaal domme mutsen of lieden die zich “har” heten
   Sorry Lucky slip of the tongue en past niet in jouw reactie maar het moe(s)t gezegd
   BULDERLACH

   Like

 20. Tineke zegt:

  Tistochwat zegt om 18.37

  ”Voor alle mannen die van mooie auto s houden”

  Ik denk opzeker dat je veel mannen gek maakt,met zowel de auto s als de meiden die er in zitten.
  Jij ziet er trouwens ook geweldig uit,met die lange paaldansbenen van je.
  Her raden laat ik aan de reaguurders over.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   het raden !

   Like

   • Trucker zegt:

    Hey Tineke je bent weer de bescheidenheid zelve, paar weken terug stond je in een mooie pose (schrijf als een heer) met Tistochwat te leunen op een leuning.
    Ik moet zeggen dat jij altijd heel bedeesd bent, Tis niet die post foto’s waar ze met haar blote r**t (euh achterwerk) door het raam leunt in Parijs om de oude snoepers te lokken; (net als ze doet met de bronmaster 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s