“Trouw”: klimaatontkenning = rechts-nationalistisch anti-feminisme door vrouwen hatende oudere blanke mannen

Screenshot_142

“Ouder, rechts, man en blank tegenover jong, vrouw en activistisch. Wetenschappelijke studies van de Zweedse Chalmers Universiteit voor Technologie bevestigen dat. Er is volgens die academici een link tussen klimaatontkenning en reactionair anti-feminisme.

Post online

Rechts-nationalisme, anti-feminisme en klimaatontkenning overlappen steeds meer en bevruchten elkaar.

De Zweedse wetenschappers vrezen dat door het opkomend nationalisme aan de rechterkant, deze verwevenheid van klimaatontkenning en vrouwenhaat de komende tijd alleen maar zal toenemen.”

www.trouw.nl

Bron:
https://tpook.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", achterlijkheid, demoniseren, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, linkse gereformeerden, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Trouw”: klimaatontkenning = rechts-nationalistisch anti-feminisme door vrouwen hatende oudere blanke mannen

 1. T,troubadour zegt:

  Van verzetskrant naar rioolblad

  Geliked door 1 persoon

 2. dit is dom geklets, want het klimaat verandert al 4 miljard jaar en daar kan de mens niks aan veranderen. De NASA bewees dat de aarde afkoelt vanaf 2006 en voorspelt een nieuwe ijstijd.
  CO2 is een geheel onschadelijk gas en is van groot belang voor zuurstofproductie middels fotosynthese in bomen en planten

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Zou het verhaal niet iets anders liggen.
  Iedereen die iets op te merken heeft of tegen het hedendaagse activisme is word al snel weggezet als zoals genoemd rechts nationalist en nog liever als fascist.
  Maar als Ik dat hierboven zo lees dan is het duidelijk dat voordat het onderzoek begon al duidelijk was wat de uitkomst moest zijn namelijk een reden erbij om antimarxcisten in het verdomhoekje te plaatsen.
  Want laten we eerlijk zijn, het hedendaagse feminisme heeft geen flikker uit te staan met feminisme en achter de grote leugen van de klimaatactivisten hebben de weldenkende burgers al helemaal een broertje dood aan.
  Maar ja anderszijds zullen deze onderzoekers wel een flinke subsidie pot leeg gevreten hebben en zal hun bankrekening wel met de nodige poen een stuk groter geworden zijn.
  Dit soort uitkomst van dit soort onderzoeken hoort eenvoudig thuis op de vuilnisbelt.

  Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Wetenschap en “activisisch feminisme” zijn 2 tegenpolen, blijkt maar weer.

  Like

 5. Qvic zegt:

  Het feminisme is een persoonlijkheidsstoornis, hierdoor denken die vrouwen werkelijk dat ze overal beter in zijn dan mannen. Hun haat tegen de blanke man is zo onvoorstelbaar groot en zo ingenomen, dat zij niet tot geen enkele reden vatbaar zijn. Dit fenomeen is al tientallen jaren aan de gang. Zij hebben zich zelf boven de rest van de bevolking verheven en denken nu dat alles beter weten. Die klimaatreligie die zij nu omarmen, waar zij totaal geen inhoudelijke technische kennis van hebben. Proberen zij met angst en haat te zaaien en met eigen verzinsels hun klimaat ideologie door te drammen bij de bevolking. Iedereen die hiervan niet gediend is of een kritische vraag stelt, wordt direct de verdomhoek ingezet. De oudere autochtonen mannen die nog voor hun eigen land gestreden hebben en weer opgebouwd hebben, die nu met lede ogen moeten toezien dat hun geliefde land in een sneltreinvaart naar de verdoemenis geholpen wordt door de huidige generatie en de feministen. Die ook nog eens de grenzen wagenwijd open hebben gesteld voor moslim immigranten, die dood en verderf zaaien in hun land, zonder dat ze iets van mogen zeggen. Anders worden zij zelf opgepakt worden door hun eigen autochtonen bevolking en berecht, als zware criminelen. Terwijl het echte tuig geen strobreed in de weg wordt gelegd. Daar zijn geen woorden meer voor, voor dat krankzinnigheidsbeleid wat de feministische regering bewerkt stelt met hun eigen land. In Nederland gaat het ook de zelfde kant op.

  Like

 6. Peter zegt:

  Na het graven en zoeken op 5 meter diepte naar oude telefoonleidingen in Belgie blijkt dat ze al meer dan 300 jaar geleden over een draadloos netwerk beschikten .

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Klimaatontkenning? Niemand ontkent toch dat er zoïets als een klimaat bestaat. Maar verstandige mensen betwijfelen dat de mensch debet is aan catastrofale klimaatverandering. Het hoofd van het subcomitee zeespiegelstijging van het IPCC is onlangs opgestapt omdat hij vond dat de leugens te groot werden dit gevoelen bleek binnen het IPCC onbespreekbaar, ook sprak hij schande van het laten paraderen van kinderen als klimaatdemonstranten(net wat ik al jaren beweer dat is nu kindermisbruik). Een andere kritische geleerde prof. Happer van Princeton (als ik ’t me goed herinner) had zo’n klimaatclubje attent gemaakt dat het grafiekje dat hun opstel begeleidde in lijnrechte tegenspraak met de inhoud van het opstel was. Oplossing van het clubje ze publiceerden hun opstel gewoon zonder het grafiekje, zo rolt men in de klimaatkerk. Met de huidige afnemende zonneactiviteit hebben we vermoedelijk meer te vrezen van catastrofale afkoeling dan – opwarming.

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Ik ben een boze blanke man , maar ik heb nog nooit :
  Plastic op straat gegooid.
  Afgewerkte olie in het riool gedumpt.
  Duizenden bomen omgekapt .
  wat ben ik toch een rechtse lul he !

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Oudere man….. check
  Rechts…………..check
  Nationalistisch..check
  Anti-feminisme.. nee nog niet
  Vrouwen hatend…. Dat heeft na mijn scheiding weinig gescheeld maar nee ik heb mezelf weten te beheersen ! Nee dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s