Voor een betere integratie: CDU-politicus Binnenlandse Zaken wil dienstplicht voor asielzoekers

Screenshot_149

(Vertaling: E.J. Bron)

De CDU-politicus Binnenlandse Zaken Alexander Thom heeft een dienstplicht voor erkende asielzoekers in het spel gebracht. “We zouden veel meer mensen die recht hebben op bescherming aan een opleiding en een baan kunnen helpen wanneer we ze via op integratie gerichte, algemene dienstplichten naar de arbeidsmarkt zouden toebrengen”, zei Thom in een interview met de “Welt”.

Duits - Zuerst

Op dit moment zijn er volgens informatie van Thom 600.000 erkende asielzoekers afhankelijk van Hartz IV. Het komt ook steeds opnieuw voor dat asielzoekers gelegenheden tot algemeen werk van de hand wijzen. In Waldenburg in de deelstaat Sachsen hadden immigranten bijvoorbeeld werk afgewezen met de motivering dat ze “gasten van mevrouw Merkel” zouden zijn en daarom niet zouden hoeven werken.

Hij zou dat belangrijk vinden “om een motivatie en mobilisatie van werkloze vluchtelingen te bereiken”. De “activering van de in Duitsland wonende werkelozen” zou echter voorrang hebben.

Op de vraag of vluchtelingen met een beschermende status niet zouden moeten terugkeren naar hun land van herkomst zodra de oorlog voorbij zou zijn, antwoordde Thom: “We moeten de realiteit erkennen”. Na drie tot vijf jaar zouden de betrokkenen een permanente verblijfsvergunning aanvragen. “Niet iedereen, maar heel veel zullen van deze mogelijkheid gebruikmaken, en daarom moeten ze goed geïntegreerd worden”, argumenteert Thom.

Ook wat betreft de “bereidheid om terug te keren naar Syrië”, zou het zaak zijn om “realistisch te blijven”. Thom: “Net zoals we bedreigers en criminelen consequenter moeten repatriëren, moeten we ook erkennen dat veel goed geïntegreerde mensen op den duur een verblijfsrecht hebben verworven”.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Merkel, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Voor een betere integratie: CDU-politicus Binnenlandse Zaken wil dienstplicht voor asielzoekers

 1. Pietersen zegt:

  Zijn ze nou helemaal belazerd ? Vluchten die Eritreërs voor de dienstplicht, moeten zij alsnog in de BRD in dienst.
  Alle asielzoekers eruit schoppen is de enige passende oplossing. Zelf zouden zij dat accepeteren omdat ze zichzelf Duitsland in gelogen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Integreren ?
  In Frankrijk doen ze het op hun eigen[wijze] manier en beginnen al heel vroeg, nl op de kraamafdelingen van de ziekenhuizen.
  Hier een poster in het arabisch op de kraamafdeling van het St-Joseph Hopital in Parijs.
  Behalve dat de bevalling……….gratiess is ( + alle bijkomende zaken, financiële hulp ! etc), maar in Frankrijk doen we zelfs moeite om de menu’s in het Arabiriesch te vertalen, voor ’t geval ze geen Frans lezen/spreken !

  WE ZIJN EEN ARABISCH LAND AAN ‘T WORDEN en heel Europa bovendien.

  Geliked door 3 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Volgens de deskundigen zijn dat geen vluchtelingen, asielzoekers, maar economische profiteurs!
  Die moet je niet toelaten tot héél Europa, die moet je uitzetten, terug sturen naar hun eigen land.
  Die economische profiteurs passen hier niet inzake: cultuur, normen en waarden en niet te vergeten mentaliteit!!
  Een fatsoenlijke opleiding en of werkervaring hebben ze ook al niet, dus géén reden om ze toe te laten!
  Dat deugvolk zoekt allerlei redenen om ze toch toe te laten, terwijl men weet dat ze tot hun dood aan het staatsinfuus zitten.
  Onze welvaart gaat er aan, het milieu gaat er aan, onze leef en woongenot gaat er aan, en onze vrijheid gaat er aan!!
  Alles wat hier niet thuishoort in héél Europa moet weer retour eigen land!!

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Bigljohn. “Die CDU politicus is nog een grotere idioot dan Jesse Klaver!”. Dat is hij beslist niet. Men moet een beetje de Duitse geschiedenis kennen, om te begrijpen dat deze man past precies in het denkstramien van dit volk. In de tijd dat Adolf Hitler hield toespraken over Joden, sprak hij in algemene termen. De uitvoering van de Holocaust werd door hoge ambtenaren zoals Reinhard Heydrich uitgevoerd: https://www.youtube.com/watch?v=KGGmXqWNrBo. Reinhard Heydrich had een hele leger van efficiënte medewerkers die hun uiterste best deden, zijn gedachtegoed tot in de finesse uit te werken. Zo’n medewerker was Adolf Eichmann de hoofdregisseur van de Holocaust.
   Wij zien hetzelfde proces in een modern jasje terugkeren. Het gaat nu niet over de uitroeiing van de Joden, maar de uitroeiing van eigen volk. Het idee om de Europese bevolking te vervangen met donkere hybriden is oorspronkelijk afkomstig van Richard von Kouwenhoven – Kalergi. Het idee werd vele jaren later in grote lijnen uitgewerkt door BILDERBERG/NWO/EU. Via het decimeren en gedeeltelijke uitroeiing van de Europese bevolking (mannen) en de vrouwen kruisen met species uit de Derde Wereld, zouden Europese hybriden ontstaan met lagere intelligentie. In Duitsland – zoals altijd – wordt door vlijtige staatsdienaren de plan in de praktijk uitgewerkt. Men kan Angela Merkel vergelijken met een moderne Reinhard Heydrich, en de CDU politicus Aleander Thom met Adolf Eichmann. SAMEN ZIJ ZE STERK en samen zouden ze als een winningteam het project tot een einde.

   Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Draai Duitsland dan direct de nek maar om!

  Geliked door 3 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  De huidige politiek is op misdadige manier bezig om de autochtonen te minderen, te vermoorden!!
  Ze willen de autochtonen weg hebben uit héél Europa, en dat doen ze door die tsunami van economische profiteurs toe te laten tot héél Europa!!
  Dat is toen in 1975 in Straatsburg af gesproken onder dat EEG regime!!
  Oil for immigration was de strijdkreet van dat EEG regime, Google maar eens op wijlen Pamela Hemelrijk!!
  Later heeft USA Obama en de EU proleten liggen stoken in diverse Arabische landen, om die tsunami van economische profiteurs op gang te krijgen.
  Ze willen een nieuwe wereld orde opzetten, en daar passen de autochtonen uit héél Europa niet in.
  Ze willen een bevolking, die geen binding heeft met het land waar zij geboren zijn.
  Géén bevolking die het eigen cultuur, normen en waarden belangrijk vinden.
  De EU proleten willen alles kapot maken waar Europa voor staat!!

  Geliked door 4 people

 6. bigljohn zegt:

  …Voor een betere integratie: CDU-politicus Binnenlandse Zaken wil dienstplicht voor asielzoekers….Asielzoekers die moeten gaan werken. Is dit soms de grap van de dag ? Ik zie het al voor me, al die hardwerkende asielzoekers. Al die ingenieurs, professoren en andere top techneuten die Duitslands glorie moeten gaan worden. Het enige zware werk wat ze accepteren is de gang naar de sociale dienst, die afgelegd word in een dure Mercedes. Verdiend met drugshandel. Die CDU politicus is nog een grotere idioot dan Jesse Klaver !

  Geliked door 3 people

 7. Jan zegt:

  De zelfhaat gaat wel erg diep

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Wat een slim ideeeeeeeeeeeeeeeee. De soenieten samen met de sjiieten en de alavieten erbij en alle stromingen, die elkaar constant in de haren vliegen zacht gezegd. Paar homo´s en lesbiennes erbij en het wordt nog leuker. Mijn hemel wat voor een wereldbeeld hebben die lui vraag je je af. Of misschien zijn ze dol op onenigheid en ruzie en ellende. Die mensen bestaan echt. Mensen, die van de spanning leven wat ruzie en onenigheid betreft. Kicken ze op.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. Je vraagt: Wat voor een wereldbeeld hebben die lui vraag je je af? Als wij naar de wereldbeeld van BILDERBERG en NWO kijken, wordt deze wereldbeeld helder. Hun wereldbeeld is gevormd in een land waar mensen zijn afkomstig uit alle windstreken en hebben niets gemeen met elkaar. Vaak zijn dat mensen afkomstig uit de laagste segment van de samenleving. Dus mensen met weinig of geen culturele bagage. In zo’n land is GELD de enige waarde die mensen verbindt…Make Money! ..Work! Geld staat in zo’n land hoger dan God!. De hele samenleving in dit land is te vergelijken met een hoop drollen waar mestkevers in wroeten en hun best doen zo veel mogelijk stront voor eigen gebruik met hun achterpootjes te draaien. De sterkste cq. slimste mestkevers stijgen ver boven de anderen en vergaren zo veel stront (lees geld) dat zij zichzelf zien als goden. Ze hebben aan hun land niet genoeg, en willen de hele wereld aan hun poten hebben. Vooral west en noord Europa boezemen ze angst, omdat zij weten dat de Boreale bewoners gemiddelde IQ hoger is dan die van hen bevolking. Op gegeven moment zullen de Boreale lui ze steeds minder nodig hebben. De EU werd als een strategische maatregel opgericht en de Kalergi-Plan in het leven geroepen. De islamisering van Europa is een noodmaatregel de vervanging van de bevolking te bespoedigen.

   Like

 9. Trucker zegt:

  Was ik militair zou ik geen islamiet achter of voor mij willen meer commentaar hoef ik daar niet over te schrijven, want we weten al langer als vandaag dat alle politieke partijen in Duitsland (behalve de AFD) pro islam zijn.

  Geliked door 2 people

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Binnen het Duitse leger is inmiddels al 25% moslim. Dat betekent dat zij in collectief verband op een bepaalde nacht op een afgesproken tijdstip alle Duitse militairen in hun slaap kunnen verrassen. De machtsovername is dan een feit. Alle wapens van het Duitse leger zijn dan voorhanden. Politie is dan nog een peulenschil. Daarna worden de overheidsgebouwen bezet en het shariafeest kan beginnen.
  Goed opgelet Duitsland.

  Geliked door 2 people

 11. leo 1 zegt:

  De complete waanzin ten top ! Dienstplicht voor waardeloze binnenstromers / verroveraars.
  Wie leert er zijn vijand nu gericht terug schieten.

  Dit verzint een EIKEL nog niet.

  Geliked door 1 persoon

 12. jantjeuitnl zegt:

  Tuurlijk, leer ze vechten. Dat kunnen ze goed gebruiken… tegen ons.

  Geliked door 1 persoon

 13. Henk.V zegt:

  Wat een ”geniale” vondst: Mensen die krachtens hun religieuze opvattingen– niet bepaald het beste voorhebben met de cultuuropvattingen die wij in Europa huldigen,militair gaan trainen. Daarbij komt nog dat een fors aantal binnenkomers allang militair zijn getraind in IS en in het Midden Oosten vaak bij oorlogsmisdaden betrokken zijn geweest.. Echt snugger van de Duitsers. Trouwens, doet Nederland het beter? Daar wil men bij de politie en het leger ook graag geïmporteerde mensen hebben.
  Dit past, zoals hier al is opgemerkt volledig in de plannen die de EU met ons heeft..
  Een oud Bijbels gezegde luidt: Mijn volk gaat verloren door gebrek aan kennis (en inzicht, HV). Wij hebben elites die ons regelrecht naar de afgrond voeren.
  Beatrix in haar laatste toespraak tot het Nederlandse volk: ”Heb maar vertrouwen in de EU…”

  Vond u dat nou ECHT,mevrouw??

  Like

 14. henk verhoef zegt:

  de wil van het grootste deel van de bevolking telt
  dat heet democratie

  en aangezien zij het willen doen de regeringsleiders dat ook
  immers mocht de grootste deel van het electoraat het NIET willen dan waren merkel/rutte en zo er niet en had je pvv of afd of marie le pen

  zo MAKKELIJK is het toch– een klein hokje rood maken– nix de straat op niet vechten nix schreeuwen– rood potloodje en hokje

  maar ja zolang je als volk DENKt dat je ook het beste zorg en ict systeem op de werled hebt– en ze werken daar nog met een griffel en lei een een epd wat niet werkt vsan wege de privecy regel

  datn is het toch maar een stukje werk dat de hobby kippen wel allemaal; goed geregisterrd zijn en doorgegeven aan brussel– je moet uiteindelijk als land je prioriteiten kennem

  denk je nu echt dat iedere frans man op platteland ( met natuur) of de portugees dan wel welke andere europeaan wel zijn hobby kip gaat meldem–
  wel goed voor de bealstingdienst– 2 hobby kippen betekend een ei per dag – dus zoveel exrtra inkomn en dus belasten

  oh u mag dioe extra ambtenaren de de kosten van ict wel weer even iophoesten natuurlijk
  WIE heeft het over stomme kansloze nieuwkomers– denk dat de inheemse dommer zijn

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   @ Henk,
   Het gaat er helemaal niet om op wie men stemt!
   Het gaat alleen maar om wie de stemmen telt!
   Zo simpel is het, vvd 33 zetels en Wilders van geprognotiseerde 40 virtuele zetels naar 20???? Overal grote jutezakken gevonden met pvv stemmen.
   Zo worden we belazert.

   Like

 15. Ik zeg, DOEN!! Moet je zien wat voor gevolgen dat heeft! Hoe kun je makkelijker aan wapens komen als je weet waar ze te vinden zijn! Of als je zelfs 1tje GEKREGEN hebt! Makkelijker om te infiltreren gaat niet!! DOEN DOEN DOEN!! Sieg Heil!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Kirosatie Sjuad. zegt:

  Hoe godvergeten stom kun je zijn?
  Blank onwaardig!
  Wie dit racisties vind mag van mij een toeval krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Sakura zegt:

  Dit noem ik de kat bij de melk zetten. Dat weten die criminele EU proleten ook maar al te goed . Dit subversief beleid dat zij voeren ,dat is er eentje met voorbedachte rade en eigen volk bewust ter kwader trouw. En dit met de hulp van de staatsgevaarlijke Groene Khmer.Wereld vreemde hippy’s V2.0 die feiten immuun zijn en ontdaan van alle rationaliteit. Zij zullen van uit hun utopische bubbel zeer gewelddadig terecht komen in de dystopie. Zij zullen dan geconfronteerd worden met de religieuze koppensnellerij . Dat heb je met gehersenspoelde. Het wordt steeds duidelijker dat we verraden worden door onze eigen politici die dit alles georkestreerd hebben . We betalen onze olie niet alleen aan de pomp,neen!! er komt zeker nog een eindafrekening.

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  ik begrijp onder dienstplicht…oudjes begeleiden in het drukke verkeer….huizen en openbare gebouwen opfrissen…..landbouwers helpen bij het binnenhalen van de oogst…enz enz…..en dat allemaal gratis gedurende een jaar want ze zijn “dienst”….plichtig…..wie kan dat een slecht idee vinden…..of heb ik het niet goed begrepen ?.

  Geliked door 1 persoon

 19. delamontagne zegt:

  4e Alinea
  * *
  Het is wel erg sarcastisch wat U hier schrijft over b.v de “zorg” ( kleine “z” want de kleine zorg in NL wordt bedoeld. )
  Wat dat betreft is ’t wachten op meneer Paul Zuzwetsert, die wordt witheet als hij over de beste, aller-allerbeste zorg in NL verneemt.
  Maar ik had al eerder begrepen U woont ook al heel lang in Fr en dan herinner je je de REGELZUCHT in NL nog een beetje.
  Niet dat die niet in Fr bestaat, MAAR ANDERS…………
  Er valt soms wat af te wijken.
  Dat van die Hobby-kip vond ik heel prachtig gevonden en wordt bedoeld ze in NL ALLES, maar ook alles van je moeten weten.
  Wij wonen nu in Fr zo’n kleine 20 jaar en toen we hier kwamen had ik nog net niet m’n gekorte AoW ( jarenlang in buitenland vroeger geweest en dan wordt je gekort.
  Tenslotte moeten al die geïmporteerde an-alphabeten en ongeschoolde schaapsherders later als ze 75 zijn ook nog “iets” krijgen. ) )
  De eerste tijd heeft m’n vrouw toen Franse les gegeven aan NL-ers die ook gevlucht waren.
  Allemaal heel gezellig en je houdt er nog bekenden aan over.
  Om zeker te zijn we geen moeilijkheden met de Fr belastingen kregen erover gebeld en eerlijk opgegeven.
  Antwoord van de FR. inspecteur:’ “Ach, mevr. laat toch zitten. Die paar centen hoeft U niet op-te-geven”……….
  Weer later de NL-belasting-dienst aan de telefoon…………….
  Die vroegen toen aan m’n vrouw ( bleven DOOR vragen ! ) Is dat echt alles wat Uw man aan inkomen heeft, alleen AoW = Euro +- 600.-
  JA dat is echt alles, en dan moet ik aan die Hobby-kippen van U denken.
  Nederland / REGEL-LAND

  Geliked door 1 persoon

 20. Republikein zegt:

  Stuur ze allemaal naar een kickboksschool, hebben ze wat te doen, ja Herr Thom, u komt ook aan de beurt.
  Mensen beseffen niet dat ze aan hun eigen ondergang meewerken.

  Zoals:
  https://imgg.rgcdn.nl/67dc5fcdac24440e9c843b248e9795fb/opener/Van-Antwerpen-naar-Gambia-voor-Stichting-Rescue-Baby-Gambia-Elk-kind-heeft-recht-op-een-goede-start.jpg?v=DLU8GJF5CMhFtB-zCicJ5A2

  DODEWAARD – 7200 kilometer in twintig dagen voor het goede doel. Regina Bouwman uit Dodewaard en Richard van de Coevering uit Schijndel gaan deze uitdaging binnenkort aan met een vrachtwagen. De twee doen mee aan de Antwerpen Banjul Challenge. Ze vertrekken 5 oktober. ‘Het is een uitdaging: 20 dagen, 24 uur bij elkaar. Maar dat komt zeker goed’, laat Regina weten.

  In 2008 zet kraamverzorgster Regina de Stichting Rescue Baby Gambia op, nadat zij in Afrika met eigen ogen had gezien hoe een baby van 30 weken overleed.

  ‘Dat doet enorm veel pijn en verdriet. Juist ook omdat de baby met de juiste middelen misschien wel gered had kunnen worden. Maar ik kan wel zeggen dat het kindje zoveel moeders en baby’s heeft kunnen helpen, want daardoor is Stichting Rescue Baby Gambia ontstaan.’
  Goede start

  In de afgelopen jaren is Regina met nog heel veel andere vrijwilligers regelmatig terug geweest naar Gambia en verzorgen zij jaarlijks tientallen transporten vanuit Nederland, met noodzakelijke zorgmaterialen voor moeder en kind om zo de babysterfte daar te verminderen. ‘Elk kind heeft recht op een goede start’, benadrukt Regina.

  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2424194/Elk-kind-heeft-recht-op-een-goede-start-van-Antwerpen-naar-Gambia-voor-goede-doel

  Like

 21. Renato zegt:

  Voormalige kindsoldaten hebben geen opleiding nodig. Geef hen een machete en een mandaat. Dan gaat de rest vanzelf. Ben ik nu zo naïef?

  Geliked door 1 persoon

 22. Cefas zegt:

  Stommer kun je het niet bedenken.

  Geliked door 1 persoon

 23. Steven zegt:

  GOED idee hoor om asielparasieten in het leger op te nemen. Is de bedoeling dat die dan straks ook op de blanke bevolking mogen schieten?

  Geliked door 1 persoon

 24. ronjaspers zegt:

  Dan kunnen de soldaten van allah de oorspronkelijke europeese bevolking “profesioneler” afslachten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s