Het zou verboden moeten worden als 70% van de Nederlandse bevolking geen islamitisch onderwijs wil!

Screenshot_160

(Door: “Elise Nijmegen”)

Zeven van de tien Nederlanders wil geen islamitisch onderwijs meer in Nederland. Dat lijkt me duidelijk genoeg en daar zou de regering mijns inziens iets mee moeten doen. Het is ook niet zo gek dat de gewone normale Nederlander het niet wil, aangezien hetgeen dat op deze scholen aan de kinderen geleerd wordt haaks staat op onze normen, waarden en normaliteit. Zoals dat mensen die anders denken of in iets anders geloven, gestraft of gedood mogen worden. Tot zover de tolerantie. En dat vrouwen minder waard zijn dan de man. Tot zover de gelijke rechten van vrouwen. Dat het oké is om met een meisje van 10 te trouwen en er seks mee te hebben. Tot zover het verbod op pedofilie. De islam past mijns inziens gewoon niet in een beschaafd land.
https://jdreport.com

De tijd dat ministeries en politiek beleid transparant waren is wel voorbij, overal zitten geheime agenda’s achter die leiden naar een NWO, maar dat terzijde. Ambtenaren van het ministerie van Financiën hebben rechtstreeks ingegrepen in een onderzoek naar het achterhouden van stukken door de belastingdienst. Ik vraag me af wie hen die opdracht heeft gegeven?
www.trouw.nl

Hier in Nederland heeft het leger ook last van het anti-Nederlandse beleid van de regering en de consequenties daarvan zijn veel achterstallig onderhoud, te weinig materiaal en dat men zelf kleding of schoeisel aan moet schaffen. Datzelfde is ook in Duitsland het geval, volgens experts heeft de “Bundeswehr” maar voor één dag munitie, terwijl ze reserve zou moeten hebben voor één maand. Maar als je uitgaat van het idee dat de EU een EU-leger wil, dan is het een beetje logisch… Helaas.
https://politikstube.com

In Duitsland, waar de situatie door de vele immigranten, net zoals in andere “open grenzen” landen, echt uit de hand loopt en waar de Duitsers dagelijks te maken krijgen met de brute en gewelddadige “verrijking”. Hier een lijst van 8 tot 13 september 2019…
https://pressecop24.com

Duitsland, dat nu de grootste sponsor is van de Palestijnen, zo laat onderstaand bericht weten. Volgens de Duitse Bild kondigde de federale regering aan dat ze in 2018 ongeveer 166,2 miljoen euro aan de Palestijnen heeft gegeven, en Merkel gaf aan dat Duitsland daarmee door zal gaan. Ik mag hopen dat Nederland niet aanzienlijke bedragen stuurt naar de islamitische Palestijnen.
www.cufi.org.uk

Ondertussen lopen er alleen al in Frankrijk 90.000 illegalen rond, meer dan 90.000 hebben asielaanvragen ingediend in Frankrijk dit jaar… Dat zijn er volgens onderstaand artikel 767 minder dan in Duitsland. Duitsland had 184.000 aanvragen in 2018, Frankrijk 123.000. De minderjarige immigranten in Frankrijk, volgens eerder vrijgeven cijfers van deze maand, kosten naar schatting 2 miljard euro. Een rapport van juli vorig jaar liet zien dat er maar liefst 400.000.00 illegalen in de onrustige noordelijke buitenwijken van Parijs wonen.
https://ejbron.wordpress.com

Een universiteit in Ohio, Amerika, leert studenten dat pedofilie alleen maar kan worden beschouwd als een alternatieve “seksuele geaardheid”. Hoe ziek is dat!!! In een 8 minuten durend filmpje met zelf geïdentificeerde pedofielen wordt gesuggereerd dat pedofilie als een alternatieve seksuele oriëntatie onderdeel kan zijn van verschillende seksuele identiteiten.
https://summit.news

Zoals we weten, wordt door het Nederlandse en Europese politieke kartel de “populist” gezien als iets negatiefs, maar in werkelijkheid is de populist de gewone normale burger die realistisch is ingesteld en vooruit kijkt.
https://tpo.nl

12 september, 336 jaar geleden, stopt het met het Allahu Akbar geschreeuw in Wenen, dit is namelijk niet de eerste keer dat de islam Europa wil islamiseren. Alleen heeft hij deze keer hulp van de VN en de EU, die pro-islamitisch zijn en geen soevereine landen meer willen, geen westerse cultuur meer willen en in een Europa een nieuw ras willen creëren, een minder slim volk…
https://ejbron.wordpress.com

Laten we zorgen dat hier in óns mooie Nederland de islam niet verder gaat dan nu al, de scholen die deze brute middeleeuwse ideologie aan kinderen leren, sluiten en het nationalistische culturele erfgoed en onze Nederlandse identiteit promoten, zodat we een mooi, vrij, veilig, tolerant, pedofiel-vrij, EU-vrij, islam-vrij en democratisch Nederland kunnen doorgeven aan onze (klein)kinderen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Het zou verboden moeten worden als 70% van de Nederlandse bevolking geen islamitisch onderwijs wil!

 1. ruud beijer zegt:

  Arie gaat niks doen niks tegenhouden. Vrijheid van godsdienst. Staat in de grondwet. De islam heeft Nederland in de houdgreep en behalve de PVV en het Fvd lost niemand dit op.
  Oplossing? Grenzen dicht en uitzetten maar. Verbieden van de islam. PVV.!

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  “Nederlanders willen geen islamitisch onderwijs meer in Nederland.”

  En wat stemmen al die Nederlanders?
  VVD, CDA, D66, PvdA, GroenLinks, CU enz enz.

  Ik kan er alleen nog maar om lachen, al die onnozelen zijn zalig zoals Pim al zei.

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Helemaal waar. Want in het stemhokje zijn de meeste weer braaf.

   Geliked door 1 persoon

  • Richard zegt:

   En Pim werd afgeschoten toen teveel Nederlanders op hem stemden.
   En ik vraag mij af hoeveel vetrouwen wij nog moeten hebben in dat zogenaamde stemrecht, en of er van enige democratie nog wel sprake is. Dat wat er nog van over was is na Pim in allerijl snel afgeschaft.
   Als stemmen enig nut zou hebben, dan hadden ze het allang afgeschaft. En als het volk haar stem verheft, dan rollen er tanks door de straten.
   De kogel komt van links.

   Geliked door 3 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   Welke Nederlanders willen geen islamitisch onderwijs meer in Nederland? Behalve de PVV en z’n kiezers interesseert de rest het geen moer.

   Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ik heb met jongeren en hun studieschuld niet al te veel medelijden. Ze stemmen massaal op Groenlinks. En hun progamma is nog meer migranten opnemen. Daar is geld voor nodig want die moeten onderhouden worden en daar zijn huizen voor nodig en zorg. Je kunt geld maar 1 keer uitgeven en jongelui moeten dus hun muil houden als ze massaal op zo´n partij stemmen. Bovendien is het ook nog de partij die de wet lening studieschuld ontworpen hebben. Muil houden dus. Kindje Klaver heeft het ontworpen. Kan ie goed. Geld weghalen. Geld goed besteden is een ander verhaaltje.Daarvoor is ie niet aangenomen daar in Den Haag

  Net 1 vandaag: het vertrouwen in de Coalitie stijgt weer. Even later: 12 procent van de ondervraagden geloofd niet dat ze er dit jaar op vooruit zullen gaan. Je vraagt je af wie ze interviewen en op welke manier. Wat een Gotspe

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Goed nieuws,
  https://tpo.nl/2019/09/16/rechter-intrekken-nederlanderschap-van-marokkaanse-jihadist-is-geen-discriminatie/

  Rechter: Intrekken Nederlanderschap van Marokkaanse jihadist is geen discriminatie
  Veroordeelde terroristen met dubbel paspoort verliezen Nederlandse nationaliteit

  De bestuursrechter in Den Haag heeft maandag de intrekking van het Nederlanderschap van een veroordeelde Syriëganger in stand gelaten. Ook mag hij tien jaar lang Nederland niet meer in. De in 1994 in Amsterdam geboren man had behalve de Nederlandse ook de Marokkaanse nationaliteit.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  ’Nederland gevoelig voor criminele schaduwwereld’, dat politiekorpsen de onderwereld noemt, dat noemen gewone stervelingen dus de parallelle samenleving, dat de politiek een multiculturele samenleving blijft benoemen, en men in het corrupte Brussel dus een verrijking vindt.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Een universiteit in Ohio, Amerika, leert studenten dat pedofilie alleen maar kan worden beschouwd als een alternatieve “seksuele geaardheid”. Hoe ziek is dat!!!”

  Wie geen geleerde is op dit onderwerp doet er goed aan geen oordeel uit te spreken (Hoe ziek is dat) totdat vastgesteld is of pedofilie aangeboren is of aangeleerd. Als pedofilie is aangeboren wordt het een enorm probleem. Dan kun je een pedofiel niet verwijten dat hij pedofiel is, want hij heeft er niet voor gekozen, maar is zo geboren. Hetzelfde is het geval met homo’s. Direct daarop doet zich het volgende probleem voor, namelijk dat kinderen beschermd moeten worden tegen pedofielen, die niet mogen maar uiteraard wel willen leven volgens hun geaardheid. Dit dus heel anders dan homo’s. Die mogen wèl leven volgens hun geaardheid, mede omdat zij zich richten op andere volwassen homo’s.
  In het geval dat pedofilie is aangeleerd, kan het beschouwd worden als een perversie, waar tegen opgetreden mag/moet worden.
  Voorlopig is de wetenschap het er nog niet over eens of pedofilie is aangeboren of aangeleerd en is het standpunt van de Amerikaanse universiteit zeer verdedigbaar.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Je denkt toch niet dat het kabinet zich verplicht voelt te luisteren naar een of ander opinie-onderzoek om het volk op z’n wenken te bedienen. Wordt eens wakker Elise Nijmegen.

  Like

 9. Mary zegt:

  Het zou sowieso verboden moeten worden dat er iets besloten wordt “voor de burgers” waar de burgers geen zeggenschap over hebben en niet over geïnformeerd worden, hadden we nu niet in de EU gezeten of er al lang uitgeweest etc.etc.etc.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Die linkse klootzakken kunnen de autochtoonse Nederlanders helemaal NIETS verbieden omtrent dat islamitisch onderwijs omdat we hier allemaal knettergek worden van die geschifte Farizeeërs en Schriftgeleerden! Denken die nog steeds dat je op deze manier een verenigd Europa zult krijgen?
   En als zij het gore lef hebben om mij een email te sturen dat ik begrip voor dat islamistisch ongedierte moet hebben en zij de huichelachtige beschuldigingen op me loslaten wat racisme, xenofobie, islamfobie etc. inzetten dan ga ik hen uitmaken voor blauwe jakhalzen, cultuurbarbaren, huichelaars, addergebroed, witte graven enz.!

   Geliked door 1 persoon

 10. Nick zegt:

  Heel goed geschreven stuk
  De islam moet verdreven worden
  Deze mensen horen hier niet thuis
  Op zouten !

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De islam is zelf verstoken van van allerlei vormen van slimheid en intellectueel zijn ze ook niet bepaald! Je kunt totaal niet over een land heersen als je niet over jezelf kunt heersen!

   Like

 11. henk verhoef zegt:

  men roept nog steeds – nederland gaat naar de donder
  maar men vergeet – nederland IS naar de donder

  Geliked door 3 people

 12. Vis zegt:

  Ze moeten heel dat moslim gebeuren er gewoon uit sodemieteren want, ons land gaat naar de kloten. En wij Hollanders moeten ook eens hun mond open doen want, de hoge heren beslissen allemaal wel over ons maar, die wonen er niet naast nee de burger is de klos die moeten het allemaal maar pikken. Wie wordt hier nou gediscrimineerd!!! WIJ want, de Nederlander moet zijn eigen aan passen aan die buitenlanders weg wezen met dat zooitje ga lekker in je eigen land onderwijs geven maar, nee Nederland is n,afvalbak aan het worden met dat zooitje gespuis. En die Nederlander pikt het gewoon want,die komt niet eens meer voor haar eigen volk op. Ik ben het helemaal zat met die moslims WEG WEZEN!!!!!

  Geliked door 2 people

 13. flyer210 zegt:

  Het feit, dat, met de kennis van nu, de islam nog niet het land is uitgeschopt, bewijst dat onze regering niet capabel is ons land een goede toekomst te bieden. Iedere beweging die zegt dat als je niet in hen gelooft, dood moet, moet onmiddellijk verboden worden en de volgers moeten of onze wetten respecteren of ons land verlaten, zo simpel is het.

  Geliked door 1 persoon

 14. We hollen achteruit, precies wat de islam wil en dit sloopkabinet met zijn vervloekte Marrakesh verdrag.

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  De islam pas tgewoon niet in een beschaafd land……uiteraard…..vrouwen zijn in alle opzichten gelijk aan de man….wie dat niet kan aanvaarden….hoort niet te leven in een beschaafde wereld…..godsdienstvrijheid….daar profiteren alleen de moslims van

  Like

 16. Sakura zegt:

  Feit is hoe hard we hier ook roepen en terecht ons ongenoegen uiten,het haalt geen flikker uit. Gelijk hebben we ,maar ze lachen ons gewoon verder vierkant uit en volharden in de boosheid.
  Wij beschikken niet ,de vuile politieke ratten beschikken en zijn op deze manier nooit te stoppen.
  Van uit onze luie zetel achter een laptop gaan we de strijd niet winnen, we hebben trouwens al verloren tegen deze invasieve islam. We zijn bezet gebied . Enkel het vuurorder moet nog gegeven worden. Zo spijtig en zielig dit te moeten vaststellen. het is reeds quart na twaalf.

  Geliked door 2 people

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Geen islamitisch onderwijs!
  O.K.
  Waarom zo halfslachtig? We willen geen ISLAM. Weg met de islam en weg met de moslim die de ISLAM wil beleiden. Durf er nu eens voor uit te komen, Nederland.
  Nederland voor de autochtonen met de NEDERLANDSE normen en waarden !!!
  malsion@orange.fr

  Like

 18. Piet Snot zegt:

  2/3 van alle Nederlanders wilden ook niet in de EU.
  Daar zitten we inmiddels ook alweer bijna 15 jaar in.
  Wij hebben niks te willen.
  We zijn hier om belasting te betalen en dienen verder onze smoelen te houden over alles.

  Geliked door 3 people

 19. roheline1 zegt:

  Zulke vijandige leerstof dient verboden te worden en bovendien dient het geen doel om een parallelle maatschappij te creeeren die bovendien ook nog terreur tegen andersdenkende goedpraat. Een tweede wat bij deze scholen gewoonte is, is dat men de cijfers voor hun kinderen oppoetst. Te dom om te poepen maar wel een diploma meekrijgen.

  Like

 20. roheline1 zegt:

  Cijfers voor hun leerlingen oppoetsen zijn ze ook niet vies van. Waarom is het nodig om een gezwel in de maatschappij te laten groeien en het ook nog met het belastinggeld van de gehate christenen en ongelovigen te faciliteren? Dan komt er nog het al oude probleem uit het midden oosten om de hoek dat de leiding van deze scholen het geld zelf in de zakken steekt. islamscholen verbieden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s